ליגת העל חוזרת: החיפאיות מנצחות את התל-אביביות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏20/8/10.

1. alexshw Member

הפתיע אותך?
    הוא תמיד היה בכיין והיה לחוץ מכל שטות.

2. alexshw Member

צריך להתחיל בתהליך למציאת יורש לניר.
    וזה לא צריך להיות אדרי, שפספס את השיעורים בהם לימדו לצאת לכדורי גובה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/10
  3. Raulito Madridista

אווירה של גמר גביע תיהיה הערב בין מכבי ת"א למכבי חיפה. כפי שהמנצחת תקבל דחיפת מרץ משמעותית לקראת ההמשך - אצל המפסידה יהיה חם, ולא בגלל מזג-האוויר. במכבי היה ברור שיהיה לחץ מההתחלה ובשורות חיפה ההדחה מאירופה דחקה את אלישע לוי לפינה. יהיה משחק מרתק מאוד לפי-דעתי ואין ספק שיפלו שערים ויותר משער אחד. למכבי יש את יתרון הביתיות, הקהל ידחוף כמו שהוא יודע, וגם ההרכב של מכבי אולי יותר מרשים על הנייר. מנגד, מכבי עם תשעה שחקנים חדשים בעוד חיפה עם הבסיס משנה שעברה. מסיללה כרגע הוא שחקן ההגנה הטוב ביותר של חיפה והוא צריך לקחת אחריות ולתת ביטחון לשאר השחקנים - קאנוטו, מימון המהוסס ועוד. השילוב של בוזגלו עם יצחקי יכול להיות קטלני, אך השאלה אם שניהם ישחקו מספיק קרוב לשער וכיצד תשפיע ההיעדרות של קולאוטי. קשה מאוד להמר על תוצאה במשחק הזה, באמת שהכל יכול לקרות.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כתבה בזיונית בONE. כתובה כאילו זה ספר מתח, ועוד אופירה אסייג רשומה על הכל. כל הציטוטים המדוייקים, הגרסה המנופחת.

מעניין שכשאופירה מפרסת חארטות כמו חתימות או פרסומים ראשונים על קבוצות אחרות ישר כולם אומרים "לא, זאת אופירה" אבל שפתאום היא מוציאה רפש של הפועל תל אביב החוצה - כולם משתמשים בזה כהוכחה כאילו אלי גוטמן כתב ת'כתבה.

5. yakov_y YNWA

משחק פשוט אדיר, לחזור מפיגור ולהביא רבייעיה לבית"ר ירושלים, פשוט מדהים.
    חן עזרא פשוט שחקו נהדר, מה שיש לו ברגליים זה פשוט מדהים מאור עשור עם כישורון אדיר, אחמד סבע עם סיומת קטלני, הדריבל של פיראס מוגרבי פשוט מושלם, קובי דג'יני כל מילה מיותרת.

הקהל של מכבי נתניה היה פשוט אדיר.
    פשוט כיף שיש לנו קהל כזה, אפילו בפיגור מועדדים, חצי שער 1 עודד במשך כל 90 הדקות באופן קבוע, מידי פעם כל שער 1 היה על הרגליים, פשוט תענוג.

הביזיון בהנהלת מכבי נתניה נמשך.
    חצי שעה לפני המשחק אין כרטיסי נוער למכבי נתניה, ביקשתי גם כרטיסי נוער ליציע של בית"ר ירושלים (כאוהד מכבי נתניה לא יכולתי לפספס את המשחק הזה והייתי מוכן גם לשבת ביציע של בית"ר), דקה אחרי פתיחת המשחק אני מצליח לקנות בקופות כרטיס נוער, פשוט ביזיון שאני לא מבין למה אי אפשר למכור חצי שעה לפני ולמה הוקצו כ"כ קצת כרטיסי נוער אחרי שיש בלחץ 4 אלף אוהדים.

11 שחקנים בהרכב של מכבי נתניה, 10 שחקני ישראליים, 5 שחקני בית, 6 שחקנים מתחת לגיל 22, פשוט מדהים !

6. REAL MADRID Member

nave, אם הצעקות כלפי בונדר והזלזול בהנהלה היו מתפרסמים אך ורק תחת השם "אופירה אסייג" - בוודאי שהיינו מסתכלים על זה בעין ביקורתית, כלפיה. אך כאשר וואלה ספורט וידיעות אחרונות מתייחסים גם הם להתפרצויות של גוטמן - אז באופן טבעי הביקורת מופנית אך ורק כלפי גוטמן.

7. Fanatic Member

nave זו התנהגות טיפוסית של גוטמן, לא מפתיע בכלל. לדני בונדר קל להטפל. גוטמן ירד לחדר ההלבשה כמה דקות לפני שנגמר המשחק, הראיון שהוא נתן בסיום המשחק היה מביך, הוא דיבר כאילו מישהו מת, מה זה צריך להיות?
    איזה בלאגן בגלל הפסד מסכן שלא יקבע כלום בעתיד, גוטמן פיתח שגעון גדלות והגיע הזמן שבתקשורת יתחילו לבקר את ההתנהלות הבכיינית הזאת במקום כל הזמן לפאר אותו בלי סוף.
    אבל העיקר שלקחנו להם את יצחקי כי חבל על המרקם החברתי שלהם.

8. Carlo Zampa Member

אני אמרת או לא אמרתי שהוא קשקשן?
    עוד מהראיונות שלו לדני ענבר ולכולם היה ניתן לראות כמה שהוא בן אדם שחצן ומנופח. אבל כולם הסתנוורו ממנו והוקסמו ממילותיו.
    הייתי מעדיף לסיים מקום 10 עם אלי אוחנה על הקווים מאשר לעלות לבתים של ליגת האלופות עם הקשקשן.

9. alexshw Member

מסיללה נראה בפגרה כבוי משהו ומאוכזב מהיעדר הצעות עליו.
    אני מקווה שהוא יהיה מספיק מקצוען כדי להמשיך ולתרום לנו. זה סופר חשוב. הוא השחקן מס' 1 בקבוצה מבחינת יכולת.
    אגב את הבכורה שלו בקבוצה הוא ערך נגד מכבי ת"א בבלומפילד באותו 3:0 ענק לפני 3 שנים. זה היה בכלל מבחן עבורו כי עמדו להשאיל אותו, והוא נתן משחק אש וזכינו בעילוי הזה.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מדהים איך משחק פירק לחלוטין את אלי גוטמן, פתאום מזלזל ותוקף שחקנים שלו, לא נותן כבוד להנהלה שלו, יורה לכל כיוון, בוכה כמו ילדה קטנה.. מדהים.
    רק מראה ממה הבן אדם הזה עשוי, הוא בכיין שאין לתאר, כמו שכבר רשמתי, מאמן מצויין, בן אדם די קטן.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עונה חדשה פסימיות ישנה, אם אלישע לוי חיפה לא תתקדם לשום מקום. ההפסד של האליפות אשתקד היה סוג מסויים של הקש ששבר את גב הגמל, אבל הוא נשאר. ההדחה מאירופה מול דינמו מינסק גם בלי שחקני מפתח היה ביזיון והוא נשאר ואולי שחר יודע משהו שאני לא יודע.

יכול להיות שהכל יפעל כמו שצריך וחיפה תחזיר את האליפות למקום שלה, אבל השנה קודם כל יהיה מאבק לא קל מול התל אביביות ודבר שני שיקול הדעת של אלישע לוי והחוסר יציבות של הקאדר שלו (בטווח הארוך) ,שהוא כמו בכל שנה נושא את האשמה לטעמי כי זה נהפך למשהו טיפוסי בחיפה תחת אלישע, יקשה על חיפה מאד העונה.

למרות זאת הקרבות מול מכבי ת"א חרף אלישע חייבים להסתיים עם שלוש נ"ק ירוקות, ככה חייב אוהד ירוק להאמין. אז שיהיה בהצלחה ושהחברייה יוכיחו שכסף זה לא הכל!

12. alexshw Member

להעיף זה קל. יש לך מישהו יותר טוב שיעשה יותר עם הכלים ששחר נתן?
    הבנאדם ניצח את מקסימום המשחקים שיכל. הוא ביצע טעויות מסויומות, אבל הטעויות של שחר היו יותר קריטיות.
    טוב שהוא נשאר וצריך לגלות סבלנות, במיוחד העונה.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל חיפה עם נצחון גדול, שאני מקווה מאוד שיעזור לה למנף את העונה כולה. העובד השהפועל תל אביב עלתה בהרכב חסר לא צריכה לגרוע מהנצחון של הכרישים, כיוון שגם השחקנים שנבחרו על ידי אלי גוטמן הם טובים מאוד וכאלה שהיו צריכים לספק את הסחורה. מלבד הנקודות והחיוכים, זה בעיקר יתן לה אמונה בדרבי שיהיה לה מה למכור מול הירוקים. ניצן שירזי יכול להיות מרוצה. מעוד משחק שאף אחד לא היה בא אליו בתלונות אם היה מפסיד, הוא הרוויח לעצמו נקודות זכות רבות.
    הפועל תל אביב, מצידה, צריכה להבין שלכל שבת יש מוצאי שבת. זה בסדר לרצות להגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות, אבל מה עם שנה הבאה? אם החלום הוא ליצור המשכיות, הרי שניתן יהיה להגע שוב לשלב הבתים של ליגת האלופות רק על ידי לקיחת אליפות בליגה המקומית.

הפועל אשקלון ועירוני קריית שמונה יכולות להיות מרוצות מהנצחונות שהשיגו. אין כמו נצחון במשחק הראשון לעולה חדשה כדי להרגיש מבחינה מנטלית שיש לה מה למכור. חבל שהפועל פתח תקווה ממשיכה לאכזב, למרות חומר שחקנים לא רע, במיוחד בקישור הקבוצה. מבחינת בני סכנין, אני מקווה שהמשבר שלהם ימשך עוד שבוע אחד בלבד ומצידי שאחר כך יעשו סדרה של נצחונות רצופים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אני שמח בשביל ג'ון גרגורי שניצח במחזור הפתיחה. לדעתי, הוא הוליך להוביל את מועדון ספורט אשדוד לדברים יפים.

14. Number 8 Member

היום פותחים את העונה ועוד באיזה משחק... מול מכבי חיפה. חייבים לנצח את המשחק הזה ולא להסתפק בשום דבר אחר, אנחנו מארחים ןהגיע הזמן שבלומפילד יחזור להיות מבצר ושקבוצות יריבות יגיעו אלינו ויפתחו את המשחק כבר במינוס גול. ראינו כבר נגד אולימפיאקוס כמה הבית חשוב לנו ומה הקבוצה יכולה להפיק ממנו וכך צריך לקרות גם היום.

למכבי חיפה יש נקודת תורפה עיקרית והיא ההגנה. מסיללה לא פתח את העונה בצורה מי יודע מה, קאנוטו זה לא טשיירה, ובטח שאדרי זה לא דוידוביץ ושי מיימון זה לא דקל קינן, כך שצריך לנצח את הנקודה הזו עם החלק ההתקפי המוכשר שלנו. מצד שני, החלק ההתקפי שלהם לא רע שמורכב מגאדיר, גולסה קטן ודבאשווילי אבל עדיין אני חושב שהחלק ההגנתי וההתקפי יותר שלנו יותר טוב משלהם ואני מקווה שזה יבוא לידי ביטוי גם במגרש.

מבחינת ההרכב, קולאוטי בספק גדול למרות שאתמול ערך אימון מלא אבל ככל הנראה מכבי מעדיפים לשמור אותו ליום חמישי ואת מקומו יתפוס אלירן עטר כאשר אם הוא שוב יציג יכולת לא טובה, נראה את אבידור כבר בדקה השישים בערך. מלבד זה, נמני ומזרחי פותחים עם חלק התקפי מאוד הכולל את בוזגלו, מדוניאנין וכמובן את ברק יצחקי. שוב, השחקנים האלה יכולים לעשות ביחד דברים יפים מאוד.

הגיע הזמן שנראה לכולם למה מכבי ת"א של השנה מסוגלת. מהמשחק הזה מכבי לא יוצאים בלי נ-י-צ-ח-ו-ן.

15. שגיא Guest

טוב, המשחק הראשון של העונה תמיד מרגש, ובמיוחד אם מדובר ביריב גדול כמו מכבי תל אביב. אין ספק שעל הנייר למכבי תל אביב סגל יותר טוב, אבל כקבוצה אני עדיין לא בטוח. מצד שני, גם מכבי חיפה היא קבוצה עם לא מעט שחקנים חדשים.

המפתח הערב יהיה כמובן ההגנה. מרכז ההגנה אמנם הולך ומשתפר עם שי מיימון וקאנוטו, ואני מקווה שקו השיפור ימשיך גם היום, כי ברק יצחקי יידע לנצל כל מתנה שיתנו לו. אני מקווה לראות גם את אדיאן סילבה ממשיך להשתפר ולנהל את המשחק שלנו מהמרכז וסך הכל אני די מרוצה מההרכב. אמנם אני מעדיף את רפאלוב בהרכב, אבל סביר שבכלל שהוא רק החלים מפציעה הוא יעלה מהספסל במידת הצורך. גולסה ממשיך לקבל את הקרדיט ועושה רושם שהעונה הוא יצטרך לקחת הרבה על עצמו. גאדיר לא פתח טוב את העונה אבל בכל זאת מקבל את חולצת ההרכב מאלישע לוי ובכל מקרה תומר חמד לדעתי הוכיח שהוא ראוי לקבל הזדמנות, גם אם זה מהספסל. על הספסל יש ארבעה שחקנים שלפחות אחד מהם לא ישחק. בוקולי ורפאלוב שפתחו את העונה לא רע בסך הכל, חמד שיודע שלפחות בהתחלה הדקות שלו יהיו מהספסל ועידן ורד שיופיע פעם ראשונה בסגל ואולי אף יקבל דקות ראשונות.