ליגת העל חוזרת: החיפאיות מנצחות את התל-אביביות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏20/8/10.

1. WellNeverDie Member

סילבה גרוע? הוא היה לא רע. והוא זר, וזה רק המשחק הראשון של העונה. נחמד שחרצת את גורלו. בכל מקרה מה שבאמת מפריע לי הוא שאתה טוען שקולמה היה טוב ממנו - קולמה לא מסוגל לתת פס אחד קדימה וכל פעם שהוא מתקרב לשחקן יש עבירה. אני אישית מעדיף את סילבה ובוקולי בקישור, או סילבה וגולסה אפילו. לא צריך נגד כל הקבוצות כמעט בליגת העל קשר אחורי קלאסי שמתמקד בהגנה, כמו קולמה. ואגב, קולמה לא כזה, הוא שחקן שעושה עבירות כמו מפגר ולא יודע לשחרר כדור לחבר קבוצה.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי חאריס מאדוניאנין מאז המשחק נגד אולימפיאקוס - שחקן כבוי. אני אפילו לא העזתי לציין אותו כמי שהיה בין הטובים...

במה גולדהאר נכשל? בזה שהוא נתן את הכסף לרכש? במה הוא אשם בדיוק שצמד המאמנים לא ידע לבנות איתו משהו יותר טוב? להיפך צריך להגיד לו תודה, הלוואי כל שנה ישפוך סכום כזה. במקרה הכי גרוע יחליפו מהעונה הבאה כמה שחקנים בודדים + צוות מאמנים והקבוצה תהיה הרבה יותר טובה... אבל להגיד שהוא נכשל? במה בדיוק?

למכבי אין מנהיג? מכבי פשוט לא מחוברת, אין פה קטע של מנהיג. למה ורמוט הוא המנהיג של הפועל? להפועל אין מנהיג היא פשוט משחקת כיחידה מחוברת, אם יש להם מנהיג הוא על הספסל וקוראים לו גוטמן.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בעוד כמה שעות גם אנחנו מתחילים את העונה. לא היה רכש מאסיבי, אבל כן היה שדרוג גדול בעמדת המאמן. ראינו עד כה 3 משחקים של הקבוצה - אחרי אחד מהם כבר נכנסו לסרטים, בשני נהיינו אופטימיים ואחרי השלישי הרגשנו שוואלה, יש פה קבוצה.

קשה לפתוח עונה נגד מכבי פ"ת. קבוצה שהביסה אותנו 0-3 בחוץ, ניצחה 0-1 מרגיז מאוד בבית וקרעה אותנו 1-4 בוסרמיל במחזור הסיום של הליגה - זה בטח לא נעים. אני לא חושב שהיא הנאחס שלנו, כמו שערן לוי/הפועל חיפה/אצטדיון גרונדמן הם הנאחס שלנו. בעונה שעברה פשוט היינו חלשים. כל הדיבורים האלה על נאחס והכל, סתם תירוץ להנמכת ציפיות.

ציפיות, זאת המילה הכי מעצבנת בכדורגל הישראלי. ממכבי ת"א מצפים, מהפועל ת"א מצפים, מאיתי שכטר מצפים, מברק יצחקי מצפים. ציפיות = אסון. אז מה מהפועל באר שבע מצפים? כנראה שלא הרבה. ברוב האתרים דירגו אותנו בעליון-אמצע, וזה רק בגלל קלינגר, כי בניגוד לעונה שעברה - לא עשינו רכש משמעותי אחד על המגרש שיכול לעשות את השינוי. אבל כן תהיה רוח לגמריי חדשה במועדון עם מאמן שחי את המשחק ופה זה השינוי הכי גדול שיכול להיות.

אני לא יודע למה לצפות מהמשחק היום. ניצחון? הרי אנחנו התחזקנו בקטנה, והם לא ממש השתנו. הפסד? יהיה מבאס לקבל אחד כזה, אבל כל עוד זה יבוא בטוב טעם ולא כמו בעונה שעברה - אפשרי לסבול את זה. תיקו? זה מה שנראה לי הכי הגיוני על משחק שכזה.

יאללה הפועל

4. alon159 Member

אתה עושה צחוק? סילבה היה מהטובים בחיפה. יכולות כדרור נהדרת, מסירה מצוינת, הכין כמה מצבים לגולים, מסר את הכדור למסיללה שממנו הובקע השער.
    הוא בטח טוב מסידיבה, באנינג וייני.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כמה מכבי שילמה על סידיבה ובאנינג?
    הם אולי ברמה של הפועל ב"ש ובית"ר כיום.....לא של מכבי.

6. yakov_y YNWA

אלברט באנינג הגיע מפ.ס.ז' בהעברה חופשית.
    גבריל סידיבה הגיע גם כן בהעברה חופשית.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לפחות לא ביזבזו עליהם כסף....ליאור ז'אן יותר איכותי מהם לפי דעתי.

8. alexshw Member

אני לא יודע למי הם שייכים, אבל עובדתית הם שיחקו בליגה השנייה בצרפת.

אני לא יודע מה היו התקציבים המדויקים בליגה באותה עונה, אבל לדעתי לא היה פער שכזה לטובת מכבי ת"א. באותם ימים הרבה קבוצות הביאו רוסים בכירים.
    וחוץ מזה המאמן היה גרנט, לא היה מצב שיש בנאדם אחד שהוא מעל המועדון.
    האנלוגיה היחידה היא שבשני המקרים מכבי ת"א היו אחרי כישלון רצוף ארוך.
    חשבתי לפני המשחק, ודעתי לא השתנתה.
    האליפות תשאר אדומה או שתחזור לכרמל.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/10
  9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עומר שתהיה לי בריא, אולי התבלבלת בין ההוא השחום עם הקוקו לסילבה עם השיער הקצר בצבע חום. סילבה היה אתמול טוב מאד.

קיצר תנשום עומריקו, תנשום, כולה משחק אחד וכמו שערן אמר, הכל עוד פתוח, הכל אפשרי.

10. קרלס פויול5 Member

זה סידיבה, באנינג גם שיחק קצת בליגה הראשונה.

11. eran levy Member

כתבתי גם על בית"ר ולזה בחרת שלא להתייחס למרות ששם היה פער כלכלי ברור. כמו כן אי אפשר להתעלם מהעובדה שבלי קשר לסכומים שרצו בתחילת שנות התשעים השחקנים של מכבי היו מהטובים בארץ. נו, מילא...

והתייחסות ישירה למה שכתבתי תציג אנלוגיה אחרת לגמרי: היו דברים מעולם, משחק אחד לא אומר דבר. כולם יודעים למי מציגים חצי עבודה, אבל מי יודע למי מציגים 1/33 עבודה?

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/10
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוצא עוד מעט לוינטר למשחק מול מכבי פתח תקווה. ההתרגשות גדולה ותעיד על כך העובדה שמשפחת אוחיון תגיע לוינטר במתכונת מורחבת (כולל אחיינית שלי לה זה יהיה משחק חוץ ראשון של הפועל באר שבע).
    בהתחלה חשבתי שבגלל היום והשעה הלא נוחים יגיעו לוינטר רק 100-200 אדומים מבאר שבע אבל כמו תמיד הקהל האדום מוכיח שגם אם הקבוצה לא תמיד מהבולטות מהכדורגל הישראלי מבחינה מקצועית הוא תמיד יהיה מהקהלים הגדולים בכדורגל הישראלי.

לפי הקבוצות שנפתחו בפייסבוק צפוים להגיע לפחות כ700 אוהדים אדומים למגרש כשההרגשה שלי היא שיגיעו כ1000 אדומים מהדרום שיהיו לבטח גם הרוב בוינטר למרות שמדובר במשחק בית של מכבי פתח תקווה.

אז ביציעים תהיה אווירה ביתית ומה בנוגע לצד המקצועי? בשנה שעברה מכבי פתח תקווה הייתה הסוס השחור שלנו. ניצחה אותנו בכל מסגרת אפשרית כולל 2 משחקים בהם היא ביטלה אותנו בקלות.

אני מקווה שבבכורה של קלינגר הדברים ישתנו.
    זה הזמן של הקבוצה החדשה של קלינגר להוכיח את עצמה.

http://www.youtube.com/watch?v=V-qcFOnxqn8&feature=related

:aaarse:

http://hapoelb7.co.il/UserFiles/Articles/Images/868_12.8%20013.Xxx

13. alexshw Member

לא אומר כלום, זה נכון, אבל יש לי תחושה שהכישלון במכבי ת"א ימשך, בגלל המצאותו של נמני מצד אחד ובגלל בעלים חסר מושג בכדורגל מצד שני.

14. alexshw Member

בעקבות המחזור המעניין, בהתאחדות החליטו לרכב על הגל ולהביא רבבות צופים למגרשים במחזור השני, על כן המשחק בוסרמיל יתקיים ב- 17:00 ובקרייה ב - 17:15.

כל הכבוד על הפעלת הגיון ישר.
    כנראה שכאן זה איסלנד. כנראה שיש גם תחבורה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם לא היינו מנצחים את המשחק הזה היינו פראיירים רציניים. הגיע לנו הניצחון, 3 קורות, מכלוף בהחטאה רשלנית מאוד (לא עוצרים כדור במצב כזה!!), אסולין מוביל כדור ב-4 על 2 ומאבד... בקיצור, יותר מדי החטאות מול מכבי פ"ת שהייתה יכולה לכבוש אולי פעמיים, לא יותר.

ליאור אסולין היום לא חד בכלל, יותר מדי איבודי כדור, אבל בסופו של דבר אין מישהו שיודע יותר ממנו להבקיע את השער החשוב הזה.

מגיע במיוחד לקהל האדיר שלנו, שמאות רבים מהם הגיעו הערב לוינטר ונתנו אחלה תצוגה במשך כל 90 הדקות.