אלירן עטר היה לא רע שנכנס, אומנם לא השפיע אבל המשחק של מכבי כבר היה מבולגן וחסר סדר, והוא לא יכל לעשות כלום, עטר חלוץ נפלא אבל שאין שיטה והקבוצה נראת כמו כלום הוא לא יכול לעשות משהו. בכל מקרה, הבעיה היא בעיקר בהגנה, זיו וסבן הם קטסטרופה מבחינת הגנתית, גם מבחינת התקפית, אבי סטרול היה ונשאר בלם בינוני להחריד(ביחס לליגה הישראלית). למכבי יש בעיה ביקשור, הזרים שהגיעו לשם למעט מדונאינין הם קשרים גרזנים אבל בלי יותר מדי כדורגל ואין שחקן שדוחף קדימה. קבוצה שבנוייה על שחקן חד היא קבוצה קטנה ולא רצינית.
ברק יצחקי עשה צחוק ממכבי חיפה, חד וחלק. לא משנה מה התפקיד שלו ואיפה הוא שיחק, פשוט עשה בית ספר וגם משתמשים אחרים כאן אוהדי חיפה אמרו שלמזלכם שברק יצחקי נפצע וייצא אחרת התוצאה הייתה אחרת לגמריי. תודה באמת, זה לא כזה קשה. בכל מקרה, עכשיו שיצחקי נפצע, עטר ייכנס לנעליים הגדולות של יצחקי.
ההפסד לא כואב, הפציעה של יצחקי זה כל כךל כואב כאילו אלון ברומר לפני 15 שנה...רשמית העונה הסתיימה, תקראו לי לוזר, תקראו לי מה שאתם רוצים, העונה נגמרה פה. קללת חלוצים? זו הקללה האמיתית הפציעה הזאת, לא חוסר הגולים, כי להפסיד למכבי חיפה בסדר קורה מחזור ראשון זה לא משנה כלום בטח כשיש קיזוז, אבל להפסיד את החלוץ הכי טוב בליגה ביי פאר לכל העונה, שחקן שלוקח הרבה תשומת לב, מרכז את המשחק סביבו, זה גמר למכבי את העונה. המשחק של מכבי נגמר ברגע שיצחקי יצא. עד היציאה של יצחקי שיחקנו מצוין, מכבי חיפה לא עברה את החצי, פשוט לא עברה את החצי, כל כדור שהגיע אליהם הם העיפו בפאניקה והגול היה באוויר, ואין לי ספק שאם יצחקי לא נפצע ויוצא המשחק נגמר ב-3:0 קליל לנו. אבל לטעמי מה שהרג יותר את המשחק של מכבי היה אבי נמני ויוסי מזרחי, ברגע שהכניסו את יובל אבידור, שהוא באמת בדיחה, זה גמר את השחקנים מנטאלית, ברגע שיצחקי שחקן כל כך דומיננטי עם הרתעה יוצא ונכנס אבידור זה גמר את האגף וזה גמר את ההתקפה, שחקני מכבי חיפה הפסיקו לפחד יצרו מומנטום, שמו גול והצטופפו כמו קיר בטון ויותר מזה אי אפשר היה לעבור. מזל ששטראובר היה טוב במתפרצות, גם פאביצ'ביץ' וסבן היו טובים אבל חוץ מהם השאר זוועה. מה שכן אם היו מכניסים את עטר אין לי ספק שהמומנטום היה נמשך עם מכבי כי זה שחקן עם הרתעה, שחקן שמושך אליו תשומת לב ונותן לאחרים חופשיות...אבי ויוסי שוב עלו לנו במשחק...בקצב הזה נמני בשנה הבאה יחפש קבוצה כי זו באמת השנה האחרונה שלו במכבי אם אין פה אליפות, ולא תהיה. מישהו רוצה לקנות מנוי ל-11? אגב רק אני חושב שהחסימה של קולמה על סבן בתוך הרחבה אחרי שהוא עבר שחקן היא פנדל של 100 אחוז? כנ"ל לגבי זה שגדיר במחצית השניה היה חייב לראות אדום על עבירה אחרי שהכדור שוחרר מאחור?
יצחקי מול אף בלם בליגה להוציא דה סילבה זה לחא כוחות. ועומר היה פנדל לא מאה אחוז אלא 250 אחוז, זה לא חסימה, זו כניסה במטרה להפיל, עבירה ברורה וצהוב ברור לקולומביאני אבל מאיר לוי ידוע בהחלטות הערוריתיות שלו בנוגע לפנדלים.
אני זוכר חסימה של קולמה, אני לא זוכר אם זה היה סבן הוא שחקן אחר. בכל אופן, אם אנחנו מדברים על אותו הדבר, אז לא, אתה לא היחיד שחושב ככה. פנדל של יותר ממאה אחוז.
גם לדעתי היה פנדל אבל זה לא משנה, גם אתמול בנתניה היה פנדל ברור על חן עזריאל במצב של 0-0 אבל בסופו של דבר בשני המשחקים הקבוצה הטובה יותר ב-90 דקות ניצחה ואין טעם לבכות על שיפוט ושאר הדברים את זה נשאיר לקבוצה ההיא שמתמחה בזה. מכבי ת"א בנתה קבוצה ביותר ממאה מיליון ש"ח לא רק בשביל ברק יצחקי ונכון שברק מביא איתו ערך מוסף שיכול לעשות את ההבדל אבל בלוזון-ליג יש קיזוז ותהיה כנה עם עצמך עומר ותאמר לי שמכבי ת"א גם בלי ברק יצחקי לא יכולה להגיע למצב שעד מחזור 30 היא תהיה לפחות במקרה הכי גרוע עם 6 נק' פחות מהמובילה? שיהפכו כמובן ל-3 אחרי קיזוז ובפלייאוף יצחקי כבר יחזור והפער יהיה של משחק אחד כמו בשנה שעברה, העונה של מכבי לא נגמרה ולא נעליים ואתם עוד יכולים לעבור את פ.ס.ז' בגביע אופ"א.
אני כבר לא מתעסק במה "הגיע לנו" כי כבר התרגלתי לטעויות של השופטים כלפינו. אני לא אומר שזה רק נגדנו אבל לצערי זה קורה יותר מדי נגדנו, זה התחיל לפני שנתיים, המשיך בעיקר בעונה שעברה שאיבדנו קרוב ל12 נקודות בגלל השופטים והעונה כבר על המחזור הראשון הגיע לנו פנדל... אחרי שנרגעתי מהפציעה של יצחקי, גם אחרי שייתברר שהוא ייעדר חצי שנה, עדיין העונה לא הלכה, נכון שזו מכה קשה אבל עדיין יש לנו שחקנים מספיק טובים וכדאי שאלירן עטר יבין איפה הוא נפצע וייכנס מהר לעניינים כי הוא המחליף שלנו ליצחקי. הפציעה נורא מאכזבת אבל זה לא עד כדי כך נורא בשביל לצאת ביציאות שהעונה שלנו נגמרה... עומר די הגזים.
אתה כרגיל קורא דברים שאתה רוצה לקרוא. באף משפט לא כתבתי אפילו משהו דומה להאשמה כלפי השופטים, לא עכשיו ולא מקודם אז אל תדבר שטויות.
מכבי הפסידה את המשחק לא בגלל יצחקי אלא בגלל ניהול אפסי של הצמד נמני את מזרחי בהחלטה שלהם להכניס את אבידור ולא את עטר שגמרה למכבי את המשחק, גמרה למכבי את המומנטום, הוציאה את ההרתעה שהיתה באותן דקות חזקה כמו אש וגם למעשה גמרה את האגף שאבידור שיחק עליו כי הוא לא עשה כלום עם הכדור חוץ מלאבד. קיצר בחילוף השגוי הזה מכבי הפסידה את המשחק, הרבה יותר מהפציעה של ברק יצחקי, עם כל הכבוד.
http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/10.Xxx מכבי פתח תקווה - הפועל באר שבע http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/22.Xxx שני, 20:00, וינטר שופט: איתן תבריזי מכבי פ"ת והפועל ב"ש הן 2 קבוצות ששואפות גבוה, 2 הקבוצות מקוות לסיים בפלייאוף העליון ובכך לסמן איזשהי התקדמות ביחס לעונה שעברה. הפועל ב"ש שמרה על יציבות במהלך העונה שעברה וכמעט לאורך כל העונה הייתה באיזור מרכז הטבלה. מנגד מכבי פ"ת התחילה רע מאוד, הייתה בתחתית, אבל בחצי השני של העונה נכנסה לכושר מצויין וסיימה בפלייאוף האמצעי, כאשר היא לא הייתה רחוקה מלהיות בלייאוף העליון, העונה כאמור 2 הקבוצות מקוות לעשות התקדמות ולסיים גבוה יותר מבעונה שעברה. פרדי דוד שמח עם הקבוצה שבנה במכבי פ"ת, הוא מאמין שיש לו סגל טוב ויציב שיצליח לתת למועדון הרבה רגעי נחת העונה. מצד שני נחת לא צפוי להגיע מכיוון המגרש הביתי, שכן מכבי פ"ת עברה לארח באצטדיון וינטר, כך שאפקט הביתיות, עד כמה שהיה זעום מבחינת מכבי פ"ת, גם הוא כמעט ונעלם, למרות שיש לציין שבעונה שעברה מכבי פ"ת צברה את רוב הנקודות שלה במשחקי החוץ. מכבי פ"ת אחרי 2 ניצחונות והפסד בגביע הטוטו, פרדי דוד כאמור די מרוצה מהקבוצה, מההכנה לקראת העונה ומקווה שהעונה תהיה בהתאם. פרדי דוד החתים השבוע את בלמה לשעבר של מכבי ת"א ג'ו ביזארה, ביזארה כבר מתאמן עם הקבוצה, אך עדיין לא ישחק ויחכה לבכורה במחזור הבא. הקשר הצרפתי סבסטיאן סנסוני שנפצע בגביע הטוטו מול בני יהודה עדיין לא התאושש לחלוטין ולא צפוי להיות בסגל, את מקומו צפוי לתפוס אקס הפועל באר שבע, יוסי אופיר. החלוץ המצויין עומר דמארי התאושש מפציעה שהשביתה אותו בסוף השבוע האחרון והוא צפוי לחזור להרכב הפותח. http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/1/201/935.Xxx סנסוני, יחסר לפרדי דוד הפועל ב"ש מגיעה לליגה לאחר 4 נקודות שהשיגה בגביע הטוטו, המשחק האחרון היה ניצחון על אשקלון, משחק שבו באר שבע שיחקה טוב יותר מב-2 המשחקים הקודמים, אך עדיין לא יכולת שתספיק מול הקבוצות הטובות יותר בליגה. ניר קלינגר בנה את הקבוצה שרצה, כאשר יש עדיין מקום לחיזוק בעמדת המגן, ההתפתחויות האחרונות עם דני בונדר בהפועל ת"א עשויות להוביל את המגן לבאר שבע, שנואשת לחיזוק בעמדה הזאת. באר שבע באים אחרי עונה לא פשוטה, עונה מאוד עמוסה רגשית, לא הייתה פשוטה על הדשא, לא היו רגעי נחת לאוהדים, כנראה גם לא לבעלים, ובמועדון מקווים שהעונה הנוכחית תתפתח לכיוון אחר. מבחנת ההרכב, החלוץ הפורטוגלי ברנרדו שכבר ונפצע נגד אשקלון התאושש מהפציעה, חזר להתאמן ויהיה בסגל, קלינגר עדיין לא סגור אם לפתוח איתו או לחכות איתו על הספסל. שחקן שחוזר לסגל הוא אייל שן שסיים עונה הרחקה. יוסי אלקיים שנפצע בצורה לא פשוטה מול אשקלון, כמובן שלא יהיה זמין עבור קלינגר. מי שצפוי לפתוח בקישור הוא הקשר הצעיר צחי מכלוף. http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/409/855.Xxx ניר קלינגר, מקווה לסיפתח חיובי בליגה הרכבים משוערים: מכבי פתח תקווה: איוון מאנצ'ה, אורי אוזן, מוראד מגמאדוב, ניצן דמארי, אלירן דנין, יוסי אופיר, רועי בקל (דני פרדה), מרואן קבהא, נבויסה מרינקוביץ', טל בן חיים ועומר דמארי (דובב גבאי). הפועל באר שבע: אוהד כהן, אבי יחיאל, וויליאם סוארס, עודד גביש, אופיר דוידזאדה, אייל שן, ריקרדו פרננדס, דוד רביבו, מאור מליקסון, צחי מכלוף (סיראז' נאסר) וליאור אסולין.
כרגיל כמו כל התגובות שלך, הן לא קשורות לכלום. אם היתה לך ראייה מרחבית היית רואה טיפה מעבר לקטע של שרק או לא שרק לפנדל אלא את ה-10 מהלכים של אחרי במידה והכדור נכנס/פנדל נשרק/כדור מוחמץ. הפנדל הזה תרצה או לא, זה החלטה שחורצת משחק וגוררת אותו לכאן או לכאן, זה לא משהו שאפשר להתווכח עליו כמו אופסייד, אלא עבירה ברורה שבוצעה ברחבה בלי צל של ספק ולא זכתה לשריקה מהשופט, אלוהים יודע למה...לא היה פה אפילו עניין של ספק במקרה הזה. אבל כרגיל, המחשבה שלך היא של נעל בית, לא של אחד שבא להתדיין ולדבר על כדורגל, אלא לעקוץ, ולהיות דמגוג, ברכותיי, גם בעונת 2010/11 זכית בתואר דמגוג הפורום. יופי? עכשיו או שתתחיל להגיב לעניין או שתשאיר את זה לאנשים אחרים.