ליגת העל חוזרת: החיפאיות מנצחות את התל-אביביות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏20/8/10.

1. שגיא Guest

איכס. החילוף עכשיו של אלישע פשוט מגעיל. גאדיר לא חלוץ שפיץ. ו20 דקות לפני הסיום הוא מוציא את החלוץ היחיד ומכניס את ורד. היה עדיף להוציא את גאדיר או לחלופין להכניס את חמד במקום דבלשווילי. אני ממש מקווה שמכבי תל אביב לא תעניש על זה.

ולמען הסר ספק, מגיע עונש על כך.

2. wings Member

מסכים. פשוט לא יאומן מה נהיה מקטן. הוא משחק כמו בן 40 (הטאץ' עדיין שם, אבל זה לא
    זה אם אתה לא מסוגל לרוץ).

3. Butragueño מנהלים

אני מפחד לחשוב מה היה קורה אם גם מסיללה היה נפרד מאתנו בקיץ,אני פשוט צופה בו ומוחא כפיים.

4. שגיא Guest

הקיץ עוד לא נגמר.

גאדיר היה צריך לצאת מזמן. להוציא את השער הוא פשוט חושך. לפחות עוד שני שערים בטוחים הוא החמיץ.

5. wings Member

אני מבין שאתה מנסה להצדיק את הדברים שכתבת לפני המשחק. גאדיר חושך?
    נכון, מחמיץ בלי סוף, אבל לפחות הוא מסוגל לרוץ. לא בול עץ כמו דאבלשווילי וקטן
    שמשחקים כמו בני 40.

6. שגיא Guest

אני לא מנסה להצדיק שוב דבר. בניגוד להרבה אנשים פה, לי אין בעיה להודות בטעות. גאדיר עשה דברים טובים במשחק, אבל אתה לא יכול להחמיץ מצבים כאלה. פשוט לא יכול. זה מצבים של גול בטוח.

7. Raulito Madridista

המשחק איבד משמעותית מאיכותו בחצי השני. אם חיפה הייתה שומטת את הנקודות זה היה ביזיון כי היו לה המון התקפות בהן היה לחיפה יתרון מספרי, ואו שגאדיר החמיץ ברשלנות או שהמסירה האחרונה הייתה מאוד לא מדוייקת. בחיפה יכולים להיות מאוד מרוצים כי הרבה שחקנים גילו יכולת טובה. קולמה לא איבד אף כדור בהתקפה, סילבה הראה ניצוצת, קאנוטו עם פעולות טובות בהגנה, גאדיר הכריע את המשחק בסופו של דבר ו-ורד לפחות טעם קצת דשא אחרי המון זמן. מבחינת מכבי – ההפסד מאכזב, אבל בעיקר היכולת. התחושה שלי היא שמכבי הפסידה את המשחק בקלות מידי. החילופים ההתקפיים של יוסי מזרחי רק פגעו בקבוצה שאיבדה את הסדר. עטר עושה דברים מאוד יפים עם הכדור אבל הוא לא מאיים על השער אז זה לא שווה כלום. אפשר היה להבין שמדוניאין על המגרש רק כשביצע את הכדורים הנייחים. השאלה אם במכבי יעשו סדום ועמורה מההפסד או שישמרו שם על קור-רוח. אסיים את ההודעה במחמאות לקהל של מכבי חיפה.

פינת נוימן להיום:
    1."אם מכבי ת"א תנצח זה יהיה מוצדק כי היא הייתה טובה יותר ממכבי ת"א.
    2."החילוף הראשון שיוסי מזרחי צריך לעשות במחצית הוא להכניס את אלירן עטר". כנראה הוא שכח שאבידור החליף את יצחקי קודם לכן.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כואב הלב לראות את הקופים חוגגים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

מחצית שנייה זוועתית. מצד שתי הקבוצות. חיפה, שיכלה לגמור את המשחק כמה פעמים ולא עשתה את זה. תל אביב, שניסתה וניסתה - אבל בקושי סיכנה את השער.

כמה דיברו על קללת החלוצים של מכבי. הכל נאחס, הכל צירוף מקריםם והנה יכול להיות שעוד אחד הצטרף לרשימה. שכטר ויצחקי, כמעט בתוך 24 שעות, נפצעים בצורה לא קלה.

3 המועמדות לאליפות היו רעות במחזור פתיחת העונה, כן, גם מכבי חיפה. אז אם ככה..מזל טוב למכבי נתניה, אלופת המדינה 10/11 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. wings Member

נכון, אסור לו להחמיץ כל כך הרבה ב 1 על 1. אבל כשאתה משחק על מתפרצות, ובמחצית
    השניה מכבי ת"א עושה הכל כדי לקבל את השני במתפרצת, אז מספיק שיהיה לך שחקן מהיר
    כמו גדיר בהתקפה בשביל שיקרו דברים מסוכנים. כם אם הוא מחמיצן.
    ומאחת ההתקפות האלה הוא גם סידר לרפאלוב כדור שאין שוער בשער. רק מה לעשות שראפלוב
    הוא שחקן בלי שכל.

10. שגיא Guest

שיחקנו על תוצאה 20 דקות במשחק ליגה, בלי נחיתות מספרית ובלי כלום. זה מעצבן אותי מאוד. לא היה חסר גם שהיינו שוב חוטפים שער בדקות האחרונות.

גם את העונה שעברה התחלנו עם ניצחון בשיניים ובהתאם ליריבה אפשר בסך הכל להיות מרוצים, לפחות מהתוצאה.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

זה משחק טיפוסי של אלישע.

חיפה עלתה היום על ת"א לפחות ברמה אחת וללא גדיר המחמיצן והשטויות של רפאלוב התוצאה היתה יכולה להיות גבוהה יותר.

סילבה היה פנטסטי היום. משחק טוב גם של קולמה וכמובן עותמן.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ככה זה כשעל הקווים עומד מאמן פחדן, לא היינו רחוקים מלספוג שער שיוויון.

הניצחון הזה מאוד חשוב, גם כמובן בשביל שלוש הנקודות וגם בשביל הביטחון של השחקנים, שהיה די ירוד בתקופה האחרונה בעקבות ההדחה מאירופה. מקצועית: סילבה הותיר רושם מאוד חיובי, קולמה, כהרגלו, עובד קשה ומשקיע אך גם מבצע עברות שטותיות קרוב לרחבת ה16 שלנו, שהיו עלולות לעלות לנו ביוקר. גאדיר פרט לשער שהבקיע לא עשה יותר מדי, אמנם שרף שטחים כמו שהוא יודע, אך החמיץ שלושה מצבי הבקעה שכל שחקן חולם עליהם בלילה, אם היה יותר מפוקס, יכל לכבוש יותר. שמח שמסיללה נשאר אצלנו (לבנתיים, בתקווה שלא ימכר השנה), ממשחק למשחק אני משוכנע יותר ויותר שעזיבה שלו עלולה לגרום לשאר שחקני ההגנה חוסר ביטחון ולגרוע את משחק ההגנה של הקבוצה, הוא נכס למועדון ונכס לא ממהרים למכור, לא בכל מחיר.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם שגיא, מכבי חיפה יכלה פשוט לדחוף את ה-105 מיליון שקלים של גולדהאר לתחת של השחקנים בלבן שכרגע נראים כמו עשירים מפונקים. איפה היו היום קולאוטי? מדוניאנין? בוזגלו שתמיד כיף לראות משחק כי אז רואים את אבא ואמא בתמונה...אגב מדוניאנין, לפני כמה שנים נחשב פה להולנד לכשרון שהיה אמור להיות הכוכב הבא של AZ. מאז אני מבין איך הוא הגיע למכבי ת"א כי סביר להניח שבהולנד לא מוכנים לשלם כזה סכום לשחקן שלפחות היום נראה כמו המדוניאנין של ספרטה (שם שיחק בהשאלה).

הניצחון של היום שווה לתחת כי הפער לא 3 אלא רק 2 נק'. הקבוצה שלי עצבנה אותי כי במחצית השנייה היינו צריכים להשפיל את קבוצת ה'כוכבים' של מכבי ת"א. בסה"כ זה היה רק ניצחון בשביל לרדת קצת על החבר'ה בצהוב כחול, אבל לא יותר מזה. התל אביביות עדיין הפייבוריטיות לזכייה באליפות!

אגב מאיר לוי פשוט אפס. סידיבו, אבידור וגאדיר היו צריכים לקבל אדום, בפרוש אפשר היה לתת גם פנדל למכבי ת"א בגלל שקולמה לא צריך לדחוף ברחבה. בקיצור, השופט נתן מתנות לשני הצדדים...

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהיום בוצע החילוף הגרוע ביותר שבוצע בכדורגל הישראלי בשנים האחרונות. ברק יצחקי נפצע ונאלץ לצאת, מכבי תל אביב נראתה מצוין עד אז, למה לעזאזל להכניס את יובל אבידור במקום אלירן עטר? הרי האינטרס של מכבי תל אביב אמור להיות שהמשחק לא ישתנה יותר מדי, כי עד לפציעה של ברק יצחקי ידה הייתה על העליונה ואם יש שחקן מבין השניים שמזכיר יותר בסגנון המשחק שלו את ברק יצחקי, זה אלירן עטר. מה שקרה אחרי החילוף זה שיובל אבידור נעמד על הקו ורוברטו קולאוטי היה רחוק מאוד מהקישור של מכבי תל אביב. בכלל, עושה רושם שלמכבי תל אביב אין אף שחקן שיסחוף אותה מלבד ברק יצחקי. מאור בוזגלו מסרב ליטול את המושכות.

מכבי חיפה ניצחה בצדק את המשחק, כי ידעה להיות מסוכנת יותר. סך הכל שתי הקבוצות היו טובות ושתיהן, כך עושה רושם, תדברנה חזק במירוץ האליפות.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/10
  15. Butragueño מנהלים

אני רק מקווה שאנחנו (מכבי חיפה) לא תפרש את הנצחון הדחוק הזה כ-3 משחקי חופש.
    מצפה לנו ליגה קשה במיוחד