ליגת העל חוזרת! - בית"ר והפועל נפרדות בתיקו מאופס

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by rainman, Aug 21, 2009.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בושה, אנחנו צריכים ניצחון מול כמה שחקנים? 9? ראיתם איך המעסה רץ אחרי האוטו הדפוק הזה? לדעתי הם עוד בכוונה האיצו בשביל שלא יכול להכשיר את שחקן עכו. בחיי, הגיע לעכו יותר למרות שלמעשה לא עברה את החצי.

הכדורגל הישראלי שנת 2009. אני מצפה גם שיעקב שחר יקנוס את השחקנים על הביזיון הזה!!!

Last edited: Aug 23, 2009
  2. Raulito Madridista

איזו שערורייה במשחק בין מכבי לסכנין, מי חשב שיהיה כל הבלאגן הזה אחרי שמכבי כבר עלתה ליתרון של שני שערים(צמד של יבוריאן שפותח את העונה נהדר). קבלת החלטות פשוט טיפשית מאוד של אסף קינן, אני לא ראיתי דבר כזה ששופט משנה את החלטתו כל-כך הרבה פעמים, וזה ממש לא משנה שאכן היה נבדל במהלך. גם ההתייעצות של אסף קינן עם השופטים, כששחקנים משתי הקבוצות נמצאים לידו ושומעים את המתרחש - זה לא לעניין. אבל מה שהיה יותר מביש זה הרצון של שחקני סכנין לרדת מהמגרש. גם אם השופט פוסק נגדכם, זו לא סיבה לעשות זאת, והשחקנים היו צריכים לקבל קנס אם זה היה קורה. מזל שקוליק לא נתן לבושה הזאת לקרות(טל חן איכזב אותי בקטע הזה, במרד שהוא הנהיג), והוא גם התנהל באופן שקול לאחר המשחק ולא תקף את השופט. מכבי פתחה את העונה בצורה יוצאת מכן הכלל והאוהדים יכולים להיות מבסוטים לפחות לבינתיים.

כשצריך לפרגן אני מפרגן, אבל התוצאה של חיפה היו זו בושה וחרפה. האלופה נראיתה כל-כך עלובה נגד עכו ובקושי הגיעה למצבי הבקעה. זה לא שהשער של עכו היה כתוצאה ממהלך כדורגל מבריק(ובלי תירוצים - דוידוביץ פישל כאן בגדול, כל שוער חייב להדוף כדור כזה, התגובה שלו הייתה מאוד איטית), אבל בכל-זאת צריך להבין שזו קבוצה שרק עלתה ליגה. היא גם שיחקה עם עשרה שחקנים ובשלב מסויים אפילו עם תשעה. לפחות שלומי ארבייטמן היה זה שכבש את שער הניצחון ואני שמח בשבילו. אגב, אני חושב שדודו גורש אשם גם בשער השני, מתחילת התגובה שלו ראו שהוא משאיר את הפינה פתוחה לארבייטמן.

נתניה מובילה ומפסידה בסוף בבית להפועל חיפה, חבל מאוד מבחינתה. גם מכבי פ"ת לא יכולה להיות מרוצה, מתיקו ביתי נגד הפועל רמת-גן שאיבדה את בן לוז בהתחלה, וגם הקבוצה של רוני לוי כבר הוליכה אבל ספגה את השיוויון עשר דקות מאחור יותר.

3. Igi Member

התוצאה של חיפה היום מעולה. זה כמובן תמיד כיף ונוח לדבר מאחורי המסך על איזה ביזיון זה ואיזה מגעילה חיפה, אלופת המדינה והקבוצה שמייצגת את ישראל בכבוד באירופה והיא צריכה לתת לעכו העולה החדשה 6 חתיכות, אבל בפועל המציאות זה לא המנג'ר. אתם לא יודעים כמה קשה זה לעשות את הסוויץ' מהמשחק הקריטי של העונה שלהם באירופה ופתאום לשחק מול עכו העולה החדשה...במיוחד כשמדובר בשחקנים ישראלים. עוד לפני המשחק הייתי בטוח שחיפה לא תצליח להציג היום כמעט כדורגל שלא לדבר על לנצח, כך ש-3 נק' במשחק כזה זו תוצאה מעולה. ושתבינו שוב כמה קשה היה לחיפה להציג היום "תצוגת כדורגל" כמו שהבחור מעליי ציפה שיציגו - ב-7 ימים, חיפה אמורה לשחק 3 משחקים. זה יוצא כמעט משחק ליומיים. לקבוצה ישראלית. אז תחשבו לפני שאתם באים בהצהרות הבומבסטיות שלכם.

לגבי המשחק, שלומי עם החטאה גדולה בערך בדקה ה-70 כשהיה כמעט מול שער ריק, אבל חיפה על זה ובגדול עם שער ניצחון נהדר. לא היו היום בחיפה שחקנים ששיחקו טוב, אבל ארבייטמן בהחלט היה נקודת אור יחידה עם לא מעט פעולות יפות. רפאלוב מבחינתי, היה השחקן החלש ביותר שראיתי היום על כר הדשא. מאכזב מאד, במיוחד לאור העובדה שהוא לא שיחק הרבה בזלצבורג.

השער של עכו קשה לקחת, בגלל שינוי הכיוון, אבל אני שמח הפדיחה הקטנה הזו של דבידוביץ' לא הסתיימה בסוף עם איבוד נק'.

אגב, תודה לשי על הלינק. אומנם נפל ונתקע לא מעט,אבל עדיף על כלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

4. George Best Member

במקום להגיד "את הכדור הזה דוידוביץ' היה חייב לקחת" אפשר וצריך להגיד "הפאשלה השבועית של דוידוביץ'".
    איזה שוער בדיחה, בחיי.
    את הכדור הזה גם קטוע ידיים יכול לעצור.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה חוזרת לעצמה, אחרי הברקות במוקדמות ליגת האלופות אנחנו שבים לראות את "האלופה הגאה" שמשחקת חלש מאוד בבית שלה מול קבוצה חלשה ממנה בכמה דרגות ומנצחת בשניות האחרונות משער מזליקי.
    על מה שקרה בבלומפילד עדיף כבר לא להרחיב.
    ביום שני תיפתח באופן רשמי הליגה עם סוף-סוף משחק מעניין עם אווירה טובה אבל רגע באיזה שעה הוא יתחיל?
    איזה יופי של ליגה יש לנו!

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור, לא קורה הרבה שאני מרחם על היריבה של קבוצתי האהובה, אבל היום לעכו הגיעה תיקו. היא שיחקה כמו גלנטורן ביום רע, אבל מכבי חיפה פשוט ביזתה את עצמה. כשאני רואה שמפשיטים שחקן מחולצתו (זה היה גאדיר?) אחרי המשחק הזה אני יודע מה שעה.

לי אין שום מילה טובה להגיד על הקבוצה, כולם מקבלים היום ציון 3. האפסים הכי גרועים היו היום דווידוביץ', ארבייטמן וגם קטן. שוב פעם יניב קטן נעלם במשחקים האלה, מה הבעיה של השחקן הזה? האם הוא רוצה לשחק רק מתי שמתחשק לו? דווידוביץ היה ונשאר ליצן, ניצן שירזי יכול עד מחר לטעון שהכדור נגע במישהו, אבל לדעתי הכדור לא פגע בשום שחקן. ארבייטמן? הנה ההוכחה למה הוא צריך להשאר על הספסל, נקודה. משחק גרוע ללא שום כוונה להיות חד ורעב, שער הניצחון שלו לא מעניין את האימא שלי, מול 9 שחקנים כולנו פה מבקיעים.

אדם, ללא ספק שמכבי חיפה צריכה להתחזק כי הפרימדונות האלו עוד יפסידו נגד רעננה, אחי נצרת, וכו'. ראיתי היום במשחק את המנטליות הישראלית במיטבה, לא מבין למה מכבי חיפה לא הלכה היום לים ונתנה לנוער שלה לשחק. באמת, עכו היתה כל כך גרועה שאפילו הנוער היה עם מוטיבציה מנצח.

לסיכום, מה שראיתי היה מאד מאד מדאיג. קבוצה שלי חובבנית, שופט גרוע וחצי איצטדיון ריק. רק שלא אשמע אחרי המשחק בראיונות ש"גילינו אופי..." http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

חיפה עשתה היום את המינימום של המינימום כדי לקחת את שלוש הנקודות, וזה בהחלט מקובל עלי ומבחינתי שחיפה יעשו זאת בכל משחק ומשחק בליגה אחרי הצלחה באמצע השבוע באירופה. כמובן שצריך לדעת לעשות את ההבדל בין אם המשחק היה נגמר בתיקו לבין 3 הנקודות שלחקנו הערב. אם חיפה לא הייתה מנצחת היום הייתי מרסק בביקורת את כל הקבוצה ואלישע על תצוגה בזיונית ועל משחק שהקבוצה חייבת לנצח. אך אם השחקנים עשו את המינימום ובכל זאת בסופו של דבר עמדו במשימה של לקיחת שלוש הנקודות, מתקבל. לא אידיאלי לאורך זמן, ולכן גם צריך להגיע החיזוק, אך מתקבל לשלב הזה.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולכם חוזרים לעצמכם,אחרי משחק טוב עושים מחיפה ברצלונה,אחרי משחק רע עושים מאיתנו כפר קנא,אנחנו לא זה ולא זה.
    די היה ברור שלא ניתן 4 חתיכות לעכו כי זה הכדורגל הישראלי,אף קבוצה ישראלית לא יכולה לעשות בקלות את הסוויץ' הזה ולהמשיך את האווירה ממיליון סיבות.

סך הכל אפשר לקחת כמה נקודות טובות מהמשחק הזה,קודם כל 3 נקודות,הגול של ארביטמן,משחק לא רע של מסיללה בדקות החשובות.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני מאוד מקווה שלא יתנו לארבייטמן לפתוח עוד, המחסום הרגשי שלי כלפיו יותר מדי עבה עד כדי כך שאני לא מצליח לפרגן לו.
    אם הוא נזכר להבקיע רק בדקות האחרונות אז אין לו מה לחפש במגרש לפני הדקה ה75 בערך, הוא רק מזיק.
    ההחמצה שלו בסביבות הדקה ה70 גרמה לי להתקף עצבים שלא חוויתי מזמן, זה מאוד מרגש אותי עד דמעות שהוא נמצא בתקופה טובה אבל אבוי לקבוצה שתבנה עליו בתור חלוץ מרכזי.

10. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

ולהוסיף, ברגעים שלאחר משחקים ניתן לראות את טיב התגובות של אנשים.
    לא הפתיע אותי בכלל לראות חלק מהתגובות כאן על "האלופה הגאה"(מה יש להם לא להיות גאים? לחיפה הייתה הקבוצה הטובה במדינה ולקחו אליפות בצדק) ו"חזרה לטיבה" לאחר משחק לא טוב מול עכו, פשוט כי קשה לצפות מאנשים שמגיבים במשך קיץ שלם בקנאה ותאווה כלפי כל נושא שקשור לחיפה, לחשוב קצת מעבר ולעשות לעצמם את החושבים בראש לגבי מה זה אומר לשחק 3 משחקים ב-7 ימים לקבוצה ישראלית, כשיש את עוד את אלמנט ירידת המתח באמצע ובמיוחד כשהסגל עצמו לא רחב במיוחד.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגזמת,ארביטמן היה היום טוב מאוד,אז נכון שהוא החמיץ אבל חוץ מה הוא גם חילק כדורים ממש יפים לאלה שהיו לידו וכמובן שהביא גול ניצחון נוסף,כל הכבוד לו.

12. Raulito Madridista

פעם הבאה כשאתה מגיב, תקרא יותר טוב את דבריי, ואחר-כך לא תצטרך להאשים אותי. אף אחד לא בא בטענות על התוצאה, אני ביקרתי את הדרך של הקבוצה, שמיעטה ליצר מצבים ושיחקה כדורגל שלילי. ברור שקשה לקבוצות ישראליות לעשות את הסוויץ, אבל זה לא תירוץ. תסתכל מי הייתה היריבה ממול - קבוצה שאין לה הרבה מה למכור חוץ מלב ונשמה, ונגמר לשחקנים שלה האוויר. אחרי השיוויון הם ויתרו על הכדור בכל-כל קלות ורק התפללו שהמשחק יגמר. למה הכל אצלך שחור או לבן? מה, אין את האמצע בין לתת רביעייה לבין לשחק בצורה מכפירה ולגרד ניצחון במשחק בית נגד העולה החדשה?
    בהרכב של חיפה היום פתחו שלומי ארבייטמן וליאור רפאלוב, שעלו כמחליפים נגד זלצבורג, ובוקולי גם היום וגם ביום רביעי שיחק כמחליף - כבר שלושה שחקנים שלא אמורים להיות עייפים וצריכים לתת משהו למשחק של חיפה. הגרוזיני נכנס כמחליף. חיפה הייתה צריכה להיראות הרבה יותר טוב. היא הגיעה למצב אחד מסוכן(פרט לגול) במחצית שלמה.

גם שאר אוהדי חיפה כאן מתעלמים מביקורת לגיטימית ולא ארסית. אף אחד לא ציפה שתתנו רביעייה, תבינו את זה כבר. בכל-מקרה, אני מכבד את כולכם. כל אחד יישאר בדיעה שלו. שבוע טוב לכולם.

מדוייק. המשחק יתחיל בשעה הרגילה של המשחק המרכזי - 20:50. אדם, נראה אותך בטדי?(אני נוסע לטדי לראשונה בחיי).

13. JR-Riquelme Member

מחצית ראשונה מצויינת של באר שבע, אבל למה להסתגר ככה אחרי שאתה מוביל 2-0? מול מי אתה משחק? מול קבוצת צמרת? מול הפועל רעננה ציפיתי להמשיך לדרוס גם אחרי 2-0.
    דוד רביבו עדיין לא נכנס טוב, קשה להאשים אותו אחרי שהוא מגיע לקבוצה שבכלל לא חשב עליה וזה בסה"כ משחק ראשון...
    מליקסון מאוד הפתיע אותי. משחק נהדר שלו, לקח עניינים לידיים, לא הפסיק לבקש את הכדור, והוא מכניס כדורים פשוט נפלאים. הוא ואסולין עוד יתנו לב"ש הרבה שערים.
    בסה"כ משחק לא משהו, גם הקהל היה די רדום היום, בכל זאת רעננה היא קבוצת ליגה לאומית.
    במשחק הבא מול הפועל ת"א זה כבר יראה אחרת.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עם כל הכבוד, למסור כדורים אחורה לעבר גולסה, כיאל וקולמה זה לא דבר שחלוץ צריך לעשות.
    התכתבתי עם כמה אוהדי חיפה במסנג'ר והם אמרו לי בתגובה: "אני מוכן כל משחק לספוג את ההחמצות של ארבייטמן אם בסופו של דבר הוא מבקיע שער ניצחון."
    אז אולי יש משהו בדבריהם, אבל זה לא חלוץ שראוי לפתוח בהרכב, תגידו שאני נסחף או סתם מקשקש, אני חושב שהוא יותר מועיל ב20 דקות מאשר במשחק שלם.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל תגובה כאן של מישהו שמעיז לצאת נגד מכבי חיפה המהוללת ישירות מקבל ממך תגובה של "אתה קנאי".
    שיחקתם היום גרוע, אם היה על השחקנים עומס אז למה אלישע לוי עולה איתם ולא עם המחליפים?
    3 משחקים ב-7 ימים, מה היה המשחק בשבוע שעבר? גביע השוקו מול הפועל פ"ת WOW, אני לא יודע עם איזה הרכב אלישע עלה אבל אני בטוח ש-4 ימים לפני זלצבורג זה לא היה ההרכב החזק.
    אגב, גם עכו שיחקה 3 משחקים ב-7 ימים.

כן, אני יושב במערבי, אתה תיתקל בזווית צפייה קשה מאוד(בין המערבי לצפוני) שם יושבים אוהדי הקבוצה האורחת.

Last edited by a moderator: Aug 23, 2009