ליגת העל חוזרת! - בית"ר והפועל נפרדות בתיקו מאופס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏21/8/09.

1. COYS Member

פשש,בשביל האוהד הניטרלי הכדורגל בטדי מהנה מאוד,קצבי,מרגל לרג,רואים שהמאמנים עבדו טוב עם הקבוצות,שימשיך כך.

2. איגור .פ. Member

מחצית מצויינת בטדי.

הפועל ת"א עם 10 דקות טובות יחסית ,עם כמה מצבים.
    ואחרי ה10 דקות בית"ר השתלטת על המשחק ,הגיע לה להוביל, איזה הצלות בסוף המחצית של אניימה וורמוט.

אחלה של מחצית בעולם.

העניים שהכי מפתיע למה טדי לא מלא ,יש הרבה קרחות,כנראה שאם יהיה או לא השפיעה על מלא אוהדים שפשוט לא הגיעו.

מעניין מה יהיה במחצית השניה.

לגבי השידור ההתייחסות בדיון תקשורת.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים הדבר שהכי מרשים אותי אלה התלבושות של בית"ר, אם סוגרים את האור בטדי אנחנו בדיוק נראה איפה החבר'ה... :aaarofl:

לגבי המשחק, בהחלט משחק טוב. אני רק מקבל את הרושם שפציעה פה או שם ובית"ר בבעיה רצינית. בלי יצחקי וברוכיאן הקבוצה לא תהיה בצמרת הטבלה.

4. burning soil Member

מחצית קצבית וטובה. בסוף אין מה לעשות, הקהל משפיע והרבה יותר כיף לשחקנים ולכולם
    כשהמגרש מלא באוהדים. הגדולה תהיה להביא את הקהל גם במשחקים נגד הקטנות, אני
    לא מדבר על 18 אלף כמו היום, אבל להביא 13-14 אלף נגד רעננה זה לא בשמיים אם מוזילים
    מחירים.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מחצית מהנה לצפייה בטדי, כמובן בעיקר מבחינת בית"ר.
    רק שלא יקרה להם אותו דבר כמו שקרה במשחק הראשון בין הקבוצות בטדי בעונה שעברה, שבית"ר החמיצה ללא הרף והפועל ת"א עקצה עם 2:0 לקראת תום המשחק.
    לא אהבתי את המשחק של הפועל ת"א, אני כיוצא מן הכלל מאוד מסכים עם דבריו של דני נוימן במהלך המחצית, יש שוער צעיר וחסר ניסיון בשער - אז למה השחקנים של הפועל מחכים? שינסו לבעוט מרחוק, יהיה מה שיהיה.

למרות המשחק השוטף של בית"ר ולמרות שאני מאמין שהפועל תהיה טובה יותר במחצית השניה, אני ממש לא אופתע אם המשחק יסתיים ב0:0.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

20 דקות בתוך המחצית השניה, המשחק די מאוזן כשהוא נוטה הפעם יותר לטובת הפועל ת"א. שכטר עם החמצה ענקית, פשוט טיפשות שלו יש לו משני הצדדים שחקנים חופשיים שיכלו לסיים את זה ביתר קלות והוא בועט, ועוד לאן? לאמצע. מצד שני עידן ורד ב-2 הזדמנויות לא רעות.

ברוכיאן מצוין היום. יצחקי לא בפוקוס וזה לא בפעם הראשונה היום...

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, אז ככה, אומנם 0:0, אבל היה קצב מצוין, היה משחק טוב מאוד, בית"ר לפחות באה למשחק בשביל לנצח, הפועל באה לא להפסיד אבל מדי פעם הגיעה להזדמנות בעיקר בזכות גילי ורמוט, שאין ספק שהוא הברומטר של הקבוצה לטוב ולרע. אניימה ביכולת מצוינת אצל הפועל.מצידה של בית"ר ברוכיאן היה טוב מאוד, יצחקי ובן שושן לא מרוכזים בהתקפה, והרוש הרוויח לחם במשחק הזה, ייתן לו ביטחון להמשך.

אגב, על היודע על הימצאם של השלושה, דדי בן דיין, איתי שכטר וסמואל יבואה, מתבקש לפנות למשטרת ישראל, 100 בטלפון או www.police.co.il.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק טוב בין ביתר ירושלים להפועל תל אביב עם עדיפות ברורה למארחים. חסר תיאום בין השחקנים של ביתר ירושלים. רואים שג'וניור ויסה עדיין לא מכיר טוב את השחקנים שמשחקים סביבו. הוא לא יודע מי אוהב לקבל את הכדור לרגל ומי אוהב לקהל לשטח. כשהאיבודים המיותרים האלה יעלמו בעקבות התיאום שצריך להשתפר וברק יצחקי ועמית בן שושן יסירו את החלודה, אז לביתר ירושלים תהיה התקפה שתחזור להפחיד את הליגה (אותי היא תמיד הכי מפחידה, לא משנה מה).

בהפועל תל אביב בלט בעיקר גילי ורמוט, כשהאחרים לא נראים מחוברים. אביחי ידין היה טוב בקישור וחיפה על משחק לא טוב של ביברס נאתכו, איתי שכטר ומיכאל זנדברג.

הסיכומו של עניין, ביתר ירושלים צריכה להרגיש מקופחת מאוד. היא הגיעה להמון מצבים ויכלה להכריע את המשחק. בדקה האחרונה הגיעה לה בעיטה חופשית אחרי עבירה קשה של דדי בן דיין, שהיה צריך לקבל כרטיס צהוב שני.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כל פעם שאני רואה את עומרי קנדה מפלס השנאה שלי כלפיו רק עולה ועולה... ילד מושתן שמה שהוא יודע זה בעיקר לעשות הצגות וליפול על הדשא, בלרינה.

משחק סביר+, בית"ר הייתה בהחלט טובה יותר, יצחקי היה חלש מאוד היום, ויסה אוהב יותר מדי למזמז את הכדור, הוא לרוב האט את ההתקפה של בית"ר, אם שום ידע ללמד אותו לשחרר מהר יותר את הכדור הוא ייתן המון לבית"ר, שחקן יוצא מן הכלל.
    הפועל ת"א לא עשתה יותר מדי, היא תלוייה בטירוף בגילי ורמוט, נראה שבלי ורמוט להפועל ת"א לא היה בכלל מה לתת היום על המגרש.
    משחק סביר לפתיחת עונה.

10. Igi Member

חבל, דווקא במשחק כזה נהרס הרקורד של שער בכל משחק המחזור הזה...

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בדיוק. ממש חבל שככה זה יצא, היה משחק טוב שהיה צריך להגמר בניצחון בית"רי אבל גם לתל אביב היה מגיע גול.

12. henry1 Member

מבין שלושת הכישרונות הגדולים של ביתר - יצחקי, ברוכיאן ובן שושן, האחרון לא מצליח לממש את הפוטנציאל שיש בו, וכרגע הוא די עומד במקום. השניים האחרים כבר התקדמו והוכיחו את עצמם, בעוד שבן שושן עדיין לא עושה את הצעד הנוסף קדימה. לא יודע מה מונע ממנו לעשות זאת. כישרון יש לו, תמיכה מהקהל גם כן, אבל עדיין זה לא זה.

המשחק עצמו היה בינוני. ביתר הייתה עדיפה, הפועל נראתה עייפה, ומאיר לוי נראה מאוס מתמיד. נמאס לראות את השחצנות שלו בכל מהלך ואת הפוזה שאופפת אותו. בדיוק כמו אסף קינן. עבירה ברורה על עזריאל, ומאיר לוי, שהיה מטרים משם, חושש להכריע את המשחק. אבל העיקר שהוא הוציא צהוב לעזריאל. גבר!

קוזוקין נראה לא קשור לענף, ושום יעשה טוב, אם יעביר אותו להגנה. כמו קוזקין, גם דנין היה חלש מאוד. ציפיתי מדנין להיות מגן ליגה מצוין, ובמשחקים הראשונים שלו בביתר אני זוכר אותו די מרשים, אלא שדווקא עכשיו כשיש לו את ההזדמנות לתפוס מקום של קבע אצל הירושלמים ולהיות המגן הבא של ביתר למשך שנים ארוכות, הוא לא לוקח את ההזדמנות. אני מקווה בשבילו שישתפר ויחזור להיות המגן הטוב שעד לא מזמן היה. מקסימום, שיחזור הביתה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

בצד האדום, בכל פעם ששכטר נראה כאילו הוא משחק קטרגל, זה גורם לי לחיוך. אוהדי הפועל עוד יאכלו הרבה מרורים משהשחקן המוכשר, אבל הלא מלוטש הזה. לפעמים, בעצם איזה לפעמים, ברוב הפעמים, הוא עושה טובה שהוא משחק, ואני בטוח שאם הוא ימשיך ככה, גוטמן יושיב אותו על הספסל.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/09
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאור ההתפחויות היום (העבירה בהתקפה האחרונה של בית"ר שלא נשרקה, והשיחרור של בנגורה ואטצ'י מהפועל באר שבע) הדברים שאמרתי מוקדם יותר היום קיבלו תוקף:

1. דיפדפתי אחורה בדפים וקראתי על תקריות השיפוט במשחק של מכבי ת"א. אחרי שראיתי את המקרה בחדשות הספורט, ואחרי שגם במשחק של באר שבע סבלנו משיפוט חלש, לצערי אין מנוס מלהגיד שאחת מהסיבות שהכדורגל שלנו אינו מתקדם הוא בגלל רמת השיפוט.
    המשכורת העלובה שמרוויחים השופטים גורמת לרוב השופטים, אפילו הבכירים בינהם כמו מאיר לוי, לעסוק בשיפוט כעבודה צדדית ולא כמקור הכנסה ראשי. הדבר בולט מידי שבת אצל כל השופטים בארץ, גם הבכירים מבינהם.
    פעמים רבות השופטים בארץ עוצרים את המשחק ומעקבים אותו בגלל כושר ירוד. פעמים רבות השופט שורק או אינו מעניק את חוק היתרון בגלל כושר גופני לקוי. למעט השופט משיח, שנמצא בכושר גופני מעולה (אבל נופל בכל האספקטים האחרים של השיפוט) רוב השופטים בארץ הם בעלי כושר ירוד.
    במשחק הבא שאתם רואים בכדורגל הישראלי, וחושבים על הקצב הנמוך של המשחק, שימו לב כמה פעמים המשחק נעצר בגלל השופט והיכן ממוקם השופט ביחס לאירועים במגרש.
    טעויות שיפוט מתרחשות בכל מדינה בעולם, אבל אצלנו הם מלוות בכושר גופני ירוד ולא מקצועי של השופטים.
    הוכחה לזה אפשר היה לראות במהלך האחרון של בית"ר במשחק מול הפועל ת"א. הכשלה ברורה על סף הרחבה, אבל מאיר לוי, שהיה רחוק מהאירוע, לא שרק, ומנע מבית"ר הזדמנות נהדרת להכריע את המשחק בבעיטה על סף הרחבה.

2. המשחק של אשדוד ובני יהודה הוכיח שוב שרמת הזרים בירידה גדולה מאוד בשנים האחרונות.
    העובדה שעל זרים יש 50% פחות מבחינת המס, גורמת לזר שמקבל משכורת של 140 אלף דולר, לעלות לקבוצות בישראל כמו ישראלי שדורש 70 אלף דולר.
    הפיתוי אצל הקבוצות הישראליות גדול, ואנו רואים אצל מרבית הקבוצות בארץ 5 זרים בקבוצה, כשלפי דעתי, אין קבוצה אחת בישראל שברשותה 5 זרים איכותים.
    אני גם מחזיק בדעה שהחתמת 3 זרים איכותים עדיפה על 5 זרים בינונים.
    אנו רואים את הפגיעה של ריבוי הזרים בשנים האחרונות כבר עכשיו בעובדה ששוערי העתיד של ישראל הם חלשים מאוד, בטח לעומת הדמויות שהיו כאן בעשורים האחרונים כמו אבי רן, בוני גינזבורג, איציק קורנפיין, שביט אלימלך, אסי רחמים, דודו אואט ניר דוידוביץ' ואחרים.
    גם הישראלים האיכותים שהיו כאן פעם ומילאו את הליגה כמו אייל ברקוביץ', אבי נמני, ראובן עטר, חיים רביבו, אלון חזן ואחרים אינם גודלים עוד במחלקות הנוער בכמויות של שנים עברו. שחקנים כמו טמוז וארבייטמן שעשו את הפריצה לפני מס' שנים עדיין נחשבים לצעירים הבולטים בכדורגל שלנו.
    גם כאן, הרבה קשור ל5 זרים בהרכב שבאים על חשבון שחקנים ישראלים, ועל כך שאם פעם שחקן כמו ברקוביץ' שיחק במכבי חיפה כבר בגיל 17, היום השחקנים הצעירים עושים את הבכורה בגיל מאוחר יותר, ואפילו הומצאו חוקים כדי ששחקנים בגילאים מתקדמים יותר יוכלו להמשיך לשחק בנוער.
    הפיתרון היחיד לדעתי הוא הורדת מס' הזרים שלכל קבוצה מותר להחתים ל3 זרים בלבד. אולי אז הקבוצות יהיו חייבות להתעמק יותר ברכישת הזרים, ולא יובאו זרים בינונים כדי לסתום חורים, אלא זרים איכותים שישדרגו את הקבוצות.
    הוכחה לכך אפשרות לראות כבר היום, שאחרי מחזור אחד בלבד של כדורגל, הפועל באר שבע משחררת 2 זרים מהקבוצה, בנגורה (חלוץ) ואטצ'י (קשר אחורי).

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לשאול למה אתם מדברים רק על הבעיטה החופשית שהגיעה לבית"ר, ולא אומרים אף מילה על הפנדל שהגיע להפועל היום כשקנדה הוכשל על ידי גרשון?

15. AronB Member

אחרי געגועים רבים לבית"ר ולטדי כל מה שרצינו זה רק לראות שער ולתהחיל לקפוץ - לא קרה, אבל יחסית לקבוצה צעירה ולא מוכנה נראינו מצוין היום.
    התלבושת החדשה מזעזעת, המסך הזה ששמו שמה די מוזר... אבל אני יכול להיות שמח.
    לא היינו יעילים ולמרות שלא ניצחנו את הבועל עם יכולת כזו זה לא כזה נורא.

אם אלברז, שהיה הזר האהוב עליי כשהיה כאן, עוזב, אז מצאנו לו תחליף - אבי ריקן. תענוג צרוף לראות את הבחור הזה, נלחם, מגן, תוקף, דריבליסט, בית"רי אמיתי, פשוט תענוג.

קוזוקין שהוא חבר של אחי גדול ואני מכיר אותו אישית, הוא בנאדם נפלא וגם שחקן טוב, אבל הוא לא קשר אחורי וצריכים להבין את בקווים בטדי, בין אם זה עטר או שומי - הוא לא קשר אחורי.

הרוש הראה יכולות לא רעות. ויסה די איטי ומוזר, הוא גם עושה תנועה יותר מדי ומכדרר סתם, אבל הוא כשרוני, מקווה לראות ממנו יותר בהמשך העונה.
    ברוכיאן היה טוב אבל שוב - נעלם לחצי שעה במחצית השנייה, פשוט נעלם. בן שושן עדיין בגדר כשרוני - אני מצפה ממנו ליותר.

איש המשחק שלי הוא ורד, למה? כי לפי דעתי תוך כמה שנים הם יהיה באירופה, אם הוא יתקדם צעד צעד כמו שצריך הוא בדרך להיות אגדה. פשוט שחקן מדהים, שיחק היום בעמדה אחורית ונראה בה מעולה, נלחם, מסר, השקיע, בעט, כדרר בדיוק איך שצריך. זו העונה שלו.

אווירה טובה בטדי, רואים קצת אנשים שנעלמו לנו עם הפגרה, שוב שרים, חוגגים ורוקדים. בדקה האחרונה הייתה עבירה ברורה פשוט, אבל לא נורא.

יאללללללה בית"ר!