Hapoel B"s אלברז הושאל השבוע לקבוצה במקסיקו, ועידן טל וקובי מויאל מושעים, בגלל זה היום שום נאלץ להיות יצירתי. רק רבע ל-12 אבל כבר מתחילים הפרפרים בבטן לקראת המשחק, התחושה הכללית לא טובה ויש הרגשה ששוב נראה שיחזור של המשחק הראשון בין 2 הקבוצות בעונה שעברה כאשר בית"ר לחצה והפועל עקצה. עידן ורד בהרכב וזה כבר סימן טוב, הילד הזה מאוד אחראי אבל קישור אחורי שלו ושל קוז'וקין זה לא הדבר הכי מרגיע שיש, נקווה לטוב. עידן טל מפסיד בפעם השלישית ברציפות משחק ליגה מול הפועל ת"א בגלל צהובים, הוא יכל להוסיף לנו היום המון עם קצת שקט באמצע. זנדברג יקבל את רוב שריקות הבוז, המעבר שלו אמנם לא הפריע להרבה אנשים אבל הוא יכל לעבור גם למכבי ת"א אבל בחר בהפועל ת"א השנואה. אם נעשה השוואה בין ההרכבים נגלה שבית"ר נחותה מהפועל ת"א בלא מעט עמדות: הרוש - אניימה - יתרון ברור של ניסיון ויכולת לאניימה. בן יוסף - בונדר - בן יוסף לא מגן, בונדר חוזר מפציעה ארוכה ועד עכשיו לא הוכיח את עצמו, שיוויון. גרשון - דה סילבה - מאוד מעניין ההשוואה בין השניים, גרשון עם הרבה ניסיון אבל איטי לעומת דה סילבה. בנאדו - באדיר - בנאדו ללא ספק. דנין - בן דיין - שניהם עושים לא מעט חורים אבל בן דיין תורם יותר בהתקפה. קוז'וקין - ידין - ידין ללא ספק. ורד - נאתכו - שניהם פייטרים מצוינים, משקיעים לא מעט, לי קשה מאוד להכריע ביניהם. ויסה - ורמוט - ויסה עדיין סימן שאלה גדול, ורמוט לוקח בקושי. ברוכיאן - זנדברג - ברוכיאן ללא ספק. בן שושן - שכטר - קשה לי להכריע כאן, אני אלך אבל על בן שושן, אף פעם לא ראיתי משכטר משהו מיוחד. יצחקי - יבואה - יצחקי משחק מחוץ לרחבה ועם טכניקה נהדרת לעומת יבואה לו יש סיומת מצוינת, אני הולך עם יצחקי כי עדיין לא נראה שיבואה חזר להיות החלוץ המצוין מהעונה שעברה. 4-5 להפועל ת"א לפי ההשוואה שלי, אם לא טדי אז הפועל ת"א פייבוריטית ברורה, אנחנו הולכים למשחק די שקול ופתוח.
אלוהים ישמור, עכשיו הכבאים הולכים לעשות שרירים. ממה שקראתי עכשיו אין כרגע משחק, תגידו איפה אתם חיים? אין עדיין הסכם בטלוויזיה לגבי המשחק המרכזי, אין תכנית סיכום, ועכשיו מכבי האש מתערבת בצורה ילדותית. טוב שהם לא ינסו לעשות את זה במשחק של מכבי חיפה באירופה...
אין עדיין סיכום למשך כל העונה לגבי המשחק המרכזי וסיכום המחזור, עדיין לא ברור אם המשחק היום יתקיים כנ"ל גם לגבי המשחק של מכבי חיפה מול זלצבורג ואיפה מר אבי לוזון? שקט דממה. אולי קק"ל יצילו את המבוכה הגדולה: http://one.co.il/Article/143035.html אגב, יש סיכוי שבגלל הכבאים המזדיינים אנחנו נקבל הפסד טכני וגם מכבי חיפה לא תעלה לליגת האלופות בעוד מקרים שקורים רק בישראל...
לפי מה שהם אמרו אתמול מבחינתם גם לא יהיה ליגת האלופות ,אני חושב שאם חיפה בגלל זה לא תשחק מחר יענקלה שחר צריך לתבוע את מכבי אש. זה פשוט מעצבן ומלחיץ.
בואו נשרוף להם את התחנה ככה יהיה להם עבודה, איזה שערורייה מה שקורה כאן. את המשחק של בית"ר-הפועל עוד אפשר לקיים פעם נוספת, אבל מה עם המשחק של מכבי חיפה? הולך להיות לירוקים הפסד של לא מעט מיליוני שקלים.
אני מקווה שזה לא יהיה ככה ,אני בלחץ יאללה חיפה כנראה במקום פעם שניה בהסטוריה להיות בשלב הבתים ,עוד הפעם תודח באשמת הכבאים,הכבאים לא ירשו את זה לעצמם שעל מצפונם חיפה לא תתשתף בליגת האלופות.
הכבאים המזדיינים? תחשבו רגע לפניי שאתם מדברים. אז נכון שמאוד מרגיז, ולא במקרה אגב, ששביתת הכבאים "נופלת" על משחקי כדורגל כה אטרקטיבים, זאת מטרתה של השביתה - לפגוע בנוחיות של הציבור ואת זה בינתיים מצליחים הכבאים לעשות מצוין. כמו שהרכבת שובתת בימי חמישי וראשון והציבור נפגע, או שנתב"ג ייכנסו לשביתה בחגים, ברור שזה מעצבן. צריך לזכור שאותם אנשים לא מקבלים שכר, לא יכולים לפרנס את משפחותיהם כבר זמן רב, ואפשר להבין אותם. כרגיל ההתאחדות ולוזון לא נוקטים יוזמה, מה שיוביל לכך ש-40 אלף איש ויותר, יאלצו להמתין עצבניים בסמוך לפתיחת המשחק מחר ולראות אם קבוצתם תפספס פעם נוספת את ליגת האלופות. כזכור הירנביין ההולנדית לא הגיעה לארץ לפני מספר שנים בעקבות שביתה בנתב"ג.
דברים כאלה חייבים להיות מאורגנים ימים לפני המשחק, לא יכול להיות ש5-6 שעות לפני משחק אי אפשר לדעת אם הוא יתקיים בכלל. זה משחק שצריך להגיע אליו ב7 כדי לתפוס מקום, אני מגיע מירושלים ולכן אין בעיה. אבל אני מגיע עם 2 חברים מכאן ועוד 3 שצריכים להגיע מבאר שבע, מתי הם יצאו בדיוק? זו חלמאות לשמה, גם אני עדיין לא יודע מה לעשות - להגיע לטדי ולראות שערים סגורים? ומה עם החופש שחבר שלי לקח מהמשמרת שלו - זה לחינם?
לכל הדואגים: נמצא פתרון, סדרנים שמוכשרים לכיבוי אש יעבדו במגרש ויעברו רענונים עד שעת המשחק. המשחק יתקיים כמתוכנן, רובנו נראה אותו בשחור-לבן בערוץ 11 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.64356.html
לא היה שום רגע שהמשחק עמד בספק ושהתקשורת לא תבלבל במוח, הכבאים ניסו לעשות הד תקשורתי גדול מהשביתה (המוצדקת יש לומר) שלהם ואיימו לפגוע במשחק אבל כמו תמיד הדברים האלה מסתדרים, אין שום סיכוי ש20 אלף בני אדם שכבר רכשו כרטיסים/מנויים כדי להיות נוכחים במשחק יגיעו לשערים ריקים.
צפוי להיות מעניין בטדי... כרגיל. הפועל ת"א נראית פייבוריטית, אבל לבית"ר יש עדיין מספיק כלים כדי לנצח גם את הפועל ת"א, בטח במחזור הראשון מלא ההתלהבות ובטח בטדי.ברוכיאן, ויסה, בן שושן ויצחקי זו חוליית התקפה שיכולה ללכת לאליפות ולעשות צרות לכל קבוצה, מצבה של בית"ר טוב בהרבה ממה שכולם ניבאו בתחילת הקיץ, בית"ר עם סגל שהוא עדיין איכותי וטוב, לא חושב שהפועל ת"א כזאת פייבוריטית היום, אומנם העובדה שהיא כבר אחרי כמה משחקים משחקת לטובתה, אבל בית"ר בטדי, לעיניי אגייאר, מלאת מוטיבציה, העסק הזה די מאזן את יחסי הכוחות. אווירה מדהימה בטוח תהיה, אני מאוד מקווה שכך גם הכדורגל. חזרתי להיות בעל עניין בליגה הזו אחרי החזרה של באר שבע, למרות שמוקדם עדיין, לא אתנגד לחלוקת נקודת.
אווירה נהדרת בטדי, שתי הקבוצות מנסות לתקוף, משחק קצבי, המגרש כמעט כולו מלא, אני חושב שיש בסביבות ה-17 אלף. תענוג. שאלה ראשונה מה יש לקבוצות שלנו עם הירוק הזוהר המגעיל הזה?! (זה לא איכות שידור של ערוץ 1 כי אם תשימו לב כשמתמקדים בקהל יש צהוב ושלטים בצבע צהוב רגיל). קודם נתניה ועכשיו בית"ר? מה הקשר שלהן לצבע הזה?! (שימו לב שהסמל של בית"ר צהוב אגב). ללא ספק בית"ר ונתניה החולצות המכוערות בליגה! שאלה שניה, בגלל שישראל ראש שיחק עם 5 צהובים, מה זה אומר? אשדוד תקבל הפסד טכני? או ששינו את החוקה ל-0:0 בלי נקודות (מצד שני מענישים את בני יהודה) או שמורידים את הנקודות רק לקבוצה ששיתפה שחקן שלא כחוק? בנוגע לשידור: אני חייב לציין שיש הבדל תהומי בין שידור של עמית הורסקי באולפן לבין שידור שלו במגרש. דנ נוימן אי אפשר לשמוע אותו כמובן אבל מה לעשות צריך לסבול אותו. עמית הורסקי משדר לא רע, את זה אני רוצה לציין. אותי מעניין אבל לראות מה יהיה אחרי המשחק, אם ישר ישברו את השידור או שיהיה ראיונות אחרי המשחק (מה שלא ראינו בערוץ 10) ואם יהיה סיכומון או משהו של המשחק.