ליגת העל חוזרת! - בית"ר והפועל נפרדות בתיקו מאופס

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by rainman, Aug 21, 2009.

1. Mr.Eko Member

6:1,שכחת את הפנדל על שבחון שלא ניתן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

עומר,כבר חשבתי שתגיד שיש לו משחק ראש לא מספיק טוב,שהבנת המשחק שלו די לקויה או משהו בסגנון אבל על זה אתה עוד מתלונן? אני במקומך מקווה שיהיו בקבוצה עוד בלמים עם "בעיות" כאלה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

Last edited: Aug 23, 2009
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שבחון היה מחטיא אותו בוודאות.

3. Number 8 Member

יצאתי מנקודת הנחה שמכבי מחמיצים את הפנדל כי בוזגלו פצוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אגב, אני מסכים איתך, ליאור ז'אן לא היה אשם באותה החזרת כדור אלא לירן שטראובר שבמקום לצאת קדימה, הוא חיכה לכדור כך ששחקן סכנין כבר הספיק להגיע אליו. בסך הכל ליאור ז'אן היה טוב, הוא תורם יותר בקישור האחורי אבל עדיין הוא לא כזה נורא, גם טומאסיץ' היה טוב, אבל עדיין צריך בלם זר שיחליף את אחד מהם.

4. Emil Member

קודם כל, אם זה היה רק מקרה אחד - מילא, אפשר להאשים את שטרית שהטעה את קינן. אבל זה לא רק מקרה אחד. שי שטרית אשם גם בכך שקינן לא ראה פנדל ברור, שכל האיצטדיון ראה חוץ ממנו? שי שטרית אשם שנפסל שער בטענת נבדל מצחיקה, שמשער 11 (מאחורי השער הרחוק) ראינו בקלות שלא היה נבדל בחיים?

וגם אם זה רק המקרה האחד הזה. אתה שופט ראשי, איפה עמוד השדרה, ההחלטיות? למה להתנהל כמו שכונה? תתייעץ פעם אחת, תחליט פעם אחת, וגמרנו. אתה לא יכול לאשר ולבטל פעמיים את אותו השער כל פעם לפי עצת עוזר השופט התורן, או אלוהים יודע לפי מה הוא החליט.
    בתור אוהד מכבי אין לי הרבה מה להתלונן נגד פסילת שער לא חוקי, ואני לא רוצה גם שיאשרו לקבוצה שלי שער לא חוקי (במיוחד כשאנחנו גם ככה מובילים). אנחנו מתרעמים על ההתנהלות הביזיונית של בנאדם שאמור לנהל את המשחק ועשה רק בלאגן.

אגב,
    במהלך הפסקת המחצית משאיותיו של אורן זריף סיימו בהצלחה את פינוי האנרגיה מהמשטח בבלומפילד :)

5. Charlton Member

מה קרה קשה לכם לפרגן לקהל שלנו?
    הבאנו הרבה אוהדים,הרמנו תצוגה עידוד היה קשה כי שיחקנו מחצית ראשונה זוועה
    אבל קצת פירגון...
    בכל מקרה משחק של 2 מתפרצות אבל כמה כיף לראות שיש לנו נוער ענק
    עם הפנים קדימה לאשדוד ויאאלה הפועל

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב אמיל עידן, גם אתם חושבים שהמאמן שוערים של סכנין הוא ביזיון איך שהוא הפריע לילד הג'ינג'י ולילדים בכלל לשחק?! בושה.

7. Number 8 Member

זבל של בן אדם. העיקר שהוא חייך אבל אנחנו נתנו לו את שלו... אבל אני לא דואג, הוא יקבל את העונש שלו מלמעלה.
    אגב, החגיגה של הילד הג'ינג'י הייתה גדולה... אשכרה אוסיין בולט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx היה חזק, אהבתי.

8. Emil Member

סתם אקט מגעיל, של כנראה בנאדם מגעיל. היה יכול לחמם את השוער שלו בשקט, אבל בחר להפריע באמצע משחקון של ילדים בני 9. הכלום ושום דבר הזה לא שווה התייחסות.

אגב הילד שעשה את התנועה של בולט עידן, הייתי בטוח לשנייה שהוא בא לעשות את הפטיש והמגל :|

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחחחחחחחח הג'ינג'י...אגב מאיפה הוא חשב על לעשות את התנועה של אוסיין בולט...

אגב אני רק רוצה לציין שערן קוליק הוא ג'נטלמן אמיתי עם כל מה שהוא עשה בשביל שהקבוצה שלו תישאר על כר הדשא ומה שבטוח, מגיע לו לאמן בליגת העל שלנו ומגיעה לו קבוצה הרבה יותר טובה מסכנין, כי אולי עם קבוצה אחרת נוכל לראות אותו יותר נוגע בענייני כדורגל.

10. קינג לדלי Member

מישהו יודע איפה אפשר לראות את הגולים והאם הייתה בכלל תכנית מחזור בטלויזייה ?

11. Number 8 Member

אם זה היה קורה, אני בספק אם הוא היה ממשיך במכבי צפון/דרום/אנערף למחרת או שהיה סופג קללות מכאן ועד הודעה חדשה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אבל באמת שהקטע הזה היה גדול, אחרי שהבקיע רץ לקהל ועשה את התנועה של בולט, גרם לכל הקהל לעמוד בזמן ההפסקה ולמחוא כפיים.

12. henry1 Member

איפה ראית שלא פירגנו?? להפך, דווקא רק פירגנו לכם, ואם זה לא הספיק לך, אז קבל עוד פירגון - כל הכבוד לקהל שלכם שהגיע במספרים יפים מאוד ועודד בצורה מרשימה! אנחנו בסה"כ מציינים את כמות הקהל שהבאתם, ולהוסיף לכם מספרים שלא היו, אין משמעו אי פירגון כלפיכם.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רוצה לגעת שוב בקהל במחזור הזה:

קרית אליעזר, לפי וואן, 5,000 בלבד. וזה לקבוצה שנוגעת בשלב הבתים של ליגת האלופות. בושה זה מה שיש לי להגיד, במכבי ת"א, הפועל ת"א ובית"ר ירושלים זה לעולם לא היה קורה.

וסרמיל, 5,000 איש כשהמגרש מאושר רק ל-6,000, "מה נגיד מה נאמר נאמר שער", סתםז ה ציטוט של ארבל ממשחק של מכבי ת"א נגד מכבי חיפה ב-95/6 כשדריקס כבש. אבל ברצינות יופי של תפאורה של הקהל הבאר שבעי.

אורווה, 1,200 איש, 200 יותר ממה שחשבתי, כשרמת גן מביאים 400 איש לפי האתרים, יפה ומכובד, שיהיה להם בהצלחה, אני מקווה רק ש-"בבית" הם יביאו יותר.

נתניה, לפי ערוץ הספורט היו 5,000 איש, אם נניח שהפועל חיפה הביאו בערך 1500 לפי נתנייתים פה, אז נתניה הביאה 3,500 שזה לדעתי יפה מאוד.

בלומפילד, קרוב ל-9000 צופים, אני מרוצה כי חשבתי שיבואו בסביבות 6-7 גג לא יותר. מפה אפשר רק להמשיך למעלה מקווה שיהיה לקהל סיבה לבוא עוד שבועיים.

עילוט, פחות מ-1000 איש. מה נגיד? אולי הרמאדן אולי משהו אחר לא יודע, אבל אם נצרת לא מביאה 2000 איש למשחק ביתי ועוד למשחק הפתיחה זה מאכזב מאוד מאוד. פ"ת הביאה לפי עדויות פתח תקוואיות משהו בסביבות 300 אוהדים, נחמד, בהתחשב בכך שאוהדי הקבוצה במחאה. נראה מול מכבי ת"א שבוע הבא במשחק הביתי כמה יבואו.

סה"כ אפשר להגיד שבאו בסביבות 25-27 אלף איש, נראה מחר בעיתונים אם המספרים נכונים או לא ועד כמה הם דומים.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין סיכום מחזור.
    באתר של צ'רלטון תוכל לראות את התקצירים של מכבי חיפה - עכו ומכבי ת"א - סכנין.

15. Cup of Tea Liverpool, UK

מה עם הראשון בשער?