ליגת העל חוזרת! - בית"ר והפועל נפרדות בתיקו מאופס

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by rainman, Aug 21, 2009.

1. henry1 Member

חלק מהקהל מחה כפיים לשחקנים, חלק קטן עוד יותר - ממש כמה בודדים, קיללו את ליפשיץ השוער, ורוב הקהל הלך בלי להשמיע קול.

2. oFiRzZz Member

אניל א יכול להעיד את זה על כולם אלא רק על עצמי .
    אני אישית די התבאסתי , כי בסופו של דבר בנוסף לגול היו לנו עוד 2 מצבים של מאה אחוז
    ולא ניצלנו אותם , ובנוסף השערים של הפועל חיפה היו מטעויות של ההגנה והשוער (לפחות
    ממה שאני ראיתי) , וגם ככה הם לא הגיעו להרבה התקפות ככה שאני בדעה מנוגדת משל
    אבירם , אמנם הפועל חיפה שלטה במעט במחצית השניה אבל זו הייתה שליטה אנמית ..
    אז כן , אני התבאסתי , וחבל , כי חשבתי שאנחנו מסוגלים לנצח .

3. הפועל_23 Member

שמח שדי טעיתי ובסוף באו בערך 500 אדומים שעשו אווירה נהדרת.
    אפשר הרבה יותר, אבל בגלל מצבנו זה סבבה לגמרי.

המשחק היה חלש מאוד של 2 הקבוצות והיו מצבים בודדים .
    בדקה 20 בן לוז נפצע מכניסה עצבנית מנאור פסר. עוד פצוע לאוסף. נקווה שלא ייעדר הרבה זמן.
    השער של פ"ת העתק מדויק של השער שמכבי ת"א כבשה בוינטר .
    השער של ר"ג הגיע ממסירה מצוינת של דאטורו (מפתיע לטובה!) לשי חדד שמצד שמאל בעט לפינה הרחוקה.

שי חדד ללא ספק המצטיין בשורות ר"ג, גם בלי השער היה לו משחק נפלא,שיחק הפעם בקישור האחורי ,תיקל, מסר, וגם כבש. כל הכבוד.
    הוא יהיה שחקן חשוב מאוד השנה גם בגלל זה שהוא יכול לשחק בהרבה מאוד תפקידים במגרש.

סך הכל תיקו משקף, פתיחת עונה טובה להפועל ר"ג הפצועה.

הפועל ר"ג: רפי כהן, קובי מוסא, גולן חרמון, חיים מלכה, תמיר בן עמי, קרלוס צ'קאנה, שי חדד, בן לוז (אלי לוי, 22), קובי חסן, עומר פרץ (עמית אוחנה, 75), ג'ורג' דאטורו (ולדימיר רוזנפלד, 90).

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מר אקו:

שאני יזכיר לך שבגללו כמעט ספגנו גול, בגלל ההחזרה הגרועה שלו לשטראובר? מה גם שיש לו בעיה עם כל הקטע שכדור מגיע אליו והוא לא יודע אם לעצור או להרחיק ואז הוא נאלץ להחזיר רע לשטראובר...

אגב בנוגע לנתניה - הפועל חיפה:

חבר שלי אוהד הפועל חיפה היה במשחק ואמר שהם הביאו משהו בסביבות 1800 איש. בנוגע לנתניה הוא אמר שהם מילאו שלושת רבעים, שזה משהו כמו 3000 איש נראה לי, וזה נראה מאוד נחמד.

חבר אחר שלי היה בוסרמיל (הוא גר בת"א אגב...נוסע כל שבוע לב"ש...הדוק) אמר שהיתה אווירה טובה ושב"ש הגיע לה לנצח 6 את רעננה...לא יודע עד כמה זה נכון נוכח מה שקראתי אבל שוב לא ראיתי את המשחק אז אני לא יודע.

-------

ראיתי את השערים של חיפה נגד עכו, אני חייב להגיד ששלושת השערים זה פשוט בושה, אני במקום זלצבורג הייתי מעודד מהיכולת של דוידוביץ', אין ספק שאם ביום שלישי זלצבורג תעלה ראשונה על הלוח זה יפעיל לחץ עצום על חיפה. אם זה יהיה הפוך, הסיפור גמור וחתום סופית ועדיין אני חושב שגם עכשיו זה די גמור כי אחרי הכל זלצבורג לא צריכה תיקו/ניצחון מינימלי, אלא לשים שני שערים ולנצח, מצבה קשה עד מאוד.

Last edited: Aug 23, 2009
  5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הפועל_23 (שכחתי את השם שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx), איך התרשמת מבוסיץ', חלוץ מכבי פ"ת? כמדומני הוא הבקיע את השער לזכות המלאבסים.

6. Number 8 Member

תעזבו רגע את המשחק בצד... ביזיון אחד גדול מה שהלך היום בבלומפילד מבחינת השיפוט. כרגיל, כמו בעונה שעברה, השופטים פסלו למכבי שער חוקי ולא נתנו פנדל כמו שהיה מגיע לה. במחצית השנייה כאמור הגיע האירוע השני, שערורייה מה שהיה שם, תעזבו אם היה נבדל של יבוריאן או לא כי גם שבחון לא היה בנבדל אבל פסלו לו את הגול, אך כל עוד הוא אישר את הגול, גם אם זה מוצדק או לא מוצדק, הוא לא יכול פתאום לבטל... וגם אחרי שהוא ביטל, הוא שוב אישר ואז ביטל?! ביזיון, שערורייה, כל מילה מתאימה כאן, רק שאסף קינן והחבורה העלובה שלו יקבלו עונש מתאים.

בנוגע למשחק עצמו - מחצית ראשונה די טובה של מכבי למרות שהמשחק היה די רדום, כאמור נפסל שער חוקי של שבחון וגם הגיע פנדל. אבידור החמיץ מצב של גול בטוח, כמו גם שבחון, שמלבד ההחמצה הזו, הוא לא עשה הרבה... כל פעם שהכדור אצלו, קורה משהו רע. חוץ מזה המיקום שלו על המגרש היה גרוע ברוב הזמן, המון פעמים הוא ברח לצד אבל ממש לצד ולא היה מעורב. מחצית שנייה גם טובה, דינמית, וכמובן שהניצחון מוצדק.

אילייה יבוריאן פתח מצויין את העונה עם צמד, עמנואל מאיוקה ודור מלול עשו את השינוי, שירן ייני היה טוב מאוד באמצע וכמובן ג'יזרמו הלא נגמר... אנחנו מתים עליו. כמה לחימה, כמה נשמה, כל כך שמחתי שהוא הבקיע את השער כי ממש מגיע לו אבל לא נורא שפסלו אותו, ג'יזרמו זה ג'יזרמו והוא ימשיך לתת את שלו. גם ההגנה הייתה טובה, בעיקר שפונגין בחלק ההתקפי, אבל חוץ מזה לא הייתה לה יותר מדי עבודה.

בני סכנין... מה נאמר ומה נגיד. אייל לחמן בקבוצה או לא בקבוצה, השחקנים שלה עדיין נשארים כסחנים ומשחקים בפרובקטיביות יתרה, פשוט מגעיל. גם האיומים של השחקנים לרדת מהמגרש היו מגעילים, אין להם בושה? אבל אנחנו נתנו להם את מה שמגיע להם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ניצחון 1:3 שהיה אמור להיות אפילו 1:5, פתיחת העונה מצויינת, אנחנו נראים טוב אבל חייבים עדיין חיזוק או שניים. הלאה לשבוע הבא.

7. oFiRzZz Member

גם מהיציע שלנו זה היה נראה שהפועל חיפה הביאו לא יותר מ1400 אבל לא לשכוח שיש "קרחות" בגלל שהרבה מצטופפים בגוש המעודד ובמעברים , היה כמעט מלא ל2 הצצדים .

8. Mr.Eko Member

תראה שוב פעם בטלויזיה את אותו מקרה ואם צריך תראה פעמיים ותראה כמה שאתה טועה,ליאור החזיר לו כדור שאני מודה לא היה הכי חזק אבל גם לא היה כזה חלש,שטראובר במקום להתעכב מאחורה כמה שניות טובות היה צריך לצאת מייד ולהיות עירני יותר ובלי קשר,על זה אתה רוצה לבסס את הטענה שלך שהיה לו משחק סביר? בחייך עומר.

9. Igi Member

אגב תיקון קטן, חיפה השיגה היום לא 3 נק' יקרות, אלא 1.5 ... לוזון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקהל של מכבי נתניה הוכיח היום בגרות לדעתי והוכיח שמגיע לו יחס יותר טוב מהבעלים ושתהיה לו קבוצה ומתקן בליגת העל. אני מקווה שיהיה בסדר.

אני שמח בשביל הפועל רמת גן גם שלא הפסידו.

יש לי תחושה שעל ההישארות יתחרו רעננה, עכו ואחי נצרת כפי שכולם מצפים.

אגב דני לוי צדק כשהוא אמר שהם מכוונים ל-1-3, הוא פשוט שכח לציין שזה מהסוף, למרות הניצחון היום.

11. Emil Member

אסף קינן פשוט בדיחה מהלכת. לא צריך "לצנן" אותו לשני משחקים, צריך להרחיק אותו לצמיתות ולמנוע ממנו גם הגעה ליציעי הכדורגל. מה שהלך היום היה ביזיון ברמה אחרת לחלוטין. בין היתר אפשר למנות פסילת שער חוקי, מניעת פנדל ברור, והדובדבן שבקצפת - אישור שער לא חוקי, שנפסל, אושר שוב ונפסל שוב, מה שכמעט הביא לפיצוץ המשחק. לכדורגל התגעגעתי, לליצנים בשחור לא.

תאכלס מכבי שיחקה טוב היום, ואפשר להיות די מרוצים. איש המשחק, אסף קינן, גנב לנו פנדל ושער חוקי שמהיציע הרחוק יכלתי לראות שהוא חוקי, ולפי היכולת על כר הדשא תוצאה יותר ריאלית היתה 6-1. רואים שעדיין חסר למכבי בעל בית במרכז המגרש, ושבחון נתן עוד משחק אנמי (למרות שכבש את השער החוקי שנפסל, חוש לשערים תמיד ידענו שיש לו). אפשר לציין לחיוב את ישראלביץ' וייני על משחק טוב עם הרבה לב. הייתי נותן ח"ח גם ליבוריאן, אבל נגד סכנין הוא תמיד כובש ככה שנחכה למשחק אחר לראות אם מדובר בצירוף מקרים. אבידור איכשהו הצליח להחמיץ כמה מצבים קורצים ביותר וחבל, וסה"כ נתן משחק די בינוני. סה"כ לא רע בכלל, ונקווה שנצליח לנצח גם במשחק הבא ולצבור מומנטום חיובי.

באשר לסכנין, לא ראינו מהם כדורגל היום. רוב המשחק הם אפילו לא ניסו לצאת קדימה, וכשכבר ניסו, זה היה שקוף כ"כ שאפילו הקישור האחורי החלבי של מכבי הצליח להתמודד עם זה בלי קושי מיוחד. פרט לעשר דקות טובות של הקבוצה אחרי הגול הראשון של מכבי, לא היה לסכנין היום כדורגל, וגם לא מלחמה (כסאח זה לא מלחמה). אני מניח שקוליק מבין שהקבוצה שלו היתה יכולה בשקט לצאת היום מבלומפילד עם 5-6 חתיכות ברשת והחבר'ה בסכנין צריכים להתעשת ומהר.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שהרוב קיבלו את זה יפה, כי הרוב מחאו כפיים וקראו לשחקנים לבוא כדי לקרוא להם קריאות עידוד ותמיכה. אחרי שיש ערב יפה של שני קהלים שבאו בהמונם, אז קשה שלא להיות שמח באיזשהו מקום בלב. לצערי, יש לי תחושה שבמשחק הבית הבא נחזור לאפרוריות של 3,000 צופים.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אתם מתנפלים על אסף קינן, לפי מה שהבנתי די בצדק, אך הטענות לא צריכות לבוא לשי שטרית? הבנתי ששטרית, ששימש בתור השופט הרביעי, הטעה את קינן.
    אני צפיתי במשחק של מכבי חיפה כך שאיני יודע, אשמח לקבל הסבר.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מר אקו לא רק על ז, משום מה כשהוא עם הכדור ליד הרחבה הוא לא מרחיק אותו רחוק ומסתבך איתו, וכשהכדור נשלח אליו הוא די מהסס כל הזמן אם להרחיק לחוץ או להחזיק אותו או להעיף אותו חזרה למעלה, ואצל בלם אסור שזה יקרה, הוא בלם לא רע ויש לו לאן להשתפר, אני מקווה שזה יהיה ממשחק למשחק רק. לא אמרתי שהוא היה גרוע, הוא היה בסדר גמור, אבל שוב הוא עושה שטויות. טומאסיץ' את האמת אני חייב להגיד היה טוב.

15. henry1 Member

1800 אוהדים ביציע 4, זה יציע כמעט מלא, וזה לא היה כך. הם מילאו את רוב היציע אבל היו עוד לא מעט מקומות פנויים. מהשער שלנו היה ניתן לראות זאת היטב. בסה"כ הם הביאו כ-1400 אולי 1500 אוהדים וזה יפה מאוד!

היציעים שלנו היו מלאים ממה שהצלחתי לראות כולל גם המעברים. בתספת של 200 אוהדים בשער 5 (שזה יכול בקלות להיות שיחה של 20 דפים לאוהדי נתניה לגבי פילוג האוהדים), ניתן לומר שהיו כ-5500 עד 6000 צופים. כמובן שאלמלא המחירים הנמוכים לא היינו ממלאים את היציעים, אבל אם יאמר יחזיר את המחירים למחירים שפויים ביחס לקבוצה, קרי גג 50 ש"ח למבוגר ו-30 ש"ח גג לנוער, ניתן יהיה להחזיר בהדרגה את הקהל, למרות הקבוצה הבינונית והנמרצת יש לנו. המון אנשים התייאשו מרמת הכדורגל בשנים האחרונות כולל גם את מחירי הכרטיסים הגבוהים, ומחיר חד-פעמי של 20 ש"ח, לא יהיה זה מה שיחזיר אותם כדרך קבע.