ני לא יודע מי מכם חי יותר באשליות, אילן, שבאטייר עדיין לא יכול לשבת רגיל אחרי מה שבאטייר עשה לתחת שלו, או קיפי, שעדין מאוהב ברכז מסכן שמול בנרד הצליח לקלוע רק 10 נקודות. http://www.coachingsim.com/webgame/view_ga...sp?GameId=19315 http://www.coachingsim.com/webgame/view_ga...sp?GameId=19358
דיי בנצור אתה עושה מעצמך צחוק? כמה פעמים תקלוט שבאטייר לא היה פחות טוב מברנד שלך. אולי ברנד נתן 11 אסיסטים ובאטייר רק 7, אבל באטייר היה עם אחוזים יותר טובים מהשדה, קלע 5-5 מהקו, סיים עם 12 נקודות וברנד סיים עם 4! 4! אם 4 זה לא שיתוק אז מה כן שיתוק? מתי ברנד קלע פעם אחרונה 4 נקודות? חוץ מזה שהאידיוט שלך שיחק 6 דקות יותר וסביר להניח שב-6 דקות באטייר היה יכול להוסיף עוד כמה אסיסטיםחטיפותריבאונדים. וזה גם לא חוכמה, אני תלוי רק בבאטייר, אתה לא תלוי רק בברנד.
אני לא מדבר על הנקודות, אני מדבר על שני איבודים ו11 אסיסטים לעומת שישה איבודים ושבעה אסיסטים, או על שלושה בלוקים או על שתי חטיפות. שמע, עונה שעברה לא המשכתי הרבה להתווכח כי טומברג ובאטייר היו יותר טובים, אבל העונה זה הזמן של בנרד. אתה יודע מה, גולד ברמה של בנרד אבל באטייר לא ברמה שלו בכלל, מצטער.
בנצור יא חרגול טמבל, אתה מביא תוצאות של המשחק כשהוא בקבוצה של פולדאש, והטמבל הזה לא יודע איך להשתמש בטומברג. אם טומברג יחזור אלי הוא שוב אותו שחקן תותח (למרות שהזדקן, וירד ביכולת) ומלך הסלים של הליגה. *בסוף העונה, אחרי שטומברג פורש וישתלב בצוות המקצועי של הובה באבה בובל גאם. שם הקבוצה ישתנה לדרור טומברג'ס. על שם השחקן הכי גדול בהסטוריה של כואצ'ינג סים (גם יותר טוב מדאג מין והארי ראס מליגת הסימולציה). אני דרור!
אוי אוי אוי... האינטיליגנציה חוגגת. איך באטייר ירד ביכולת אם הוא היה בן 26? להפך. הוא השתפר משנה שעברה ביכולת.
אילן, בטח עוד רגע תתחיל להגיד שקומו הרבה יותר טוב ממייסון... הגיוני מאוד. באטייר כמעט ולא השתפר בזמן בנרד השתפר מאוד והשיוני בציונים הראה שבנרד הוא סופרסטאר. בנרד יותר גבוה (פלוס גדול בהגנה) יש לו יותר בהגנה ואותו ציון בהתקפה בקליעה לבאטייר יש ציום אחד יותר גבוה וגם בריבאונד המאוד קריטי. בסכך הכל אני חושב שכל אחד היה מעדיף את בנרד, במיוחד כשיש לו עוד שנתיים של השתפרות.
זה לא קשור מה יעדיפו. גם אני מעדיף את קארל מוזס על באטייר, אבל זה אומר שהוא יותר טוב? לא! ביינתים באטייר יותר טוב, נקודה. חוץ מזה ריבאונד זה מאוד קריטי, כי תסתכל על הריבאונדים שבאטייר לוקח למשחק, זה הרבה מאוד בשביל רכז.
אבל הוא רכז, לרכז יש תפקיד אחר מאשר לקחת ריבאונדים... ולרגע לא אמרתי שבאטייר לא טוב, הוא נפלא, שחקן שכל קבוצה הייתה רוצה, אבל היא הייתה רוצה רק אם בנרד לא היה הרכז שלה.
והרכז הנפלא שלי מסר היום 17 אסיסטים, קלע 17 נקודות במעל מ50% אחוז מהשדה ולקח חמישה ירבואנדים. ומסר 17!!!!!! אסיסטים.
א. ובאטייר שיחק 30 דקות, קלע 29 נקודות עם 50 אחוז בזריקות, 0 (!) איבודים, 5 אסיסטים ו5 ריבאונדים. ב. זה לא חוכמה, לרכז שלך יש למי למסור, לרכז שלי אין למי... ואני מדבר ברצינות, לך יש שחקנים טובים אחרים ולכן הוא מוסר להם, אצלי באטייר משחק כמעט לבד בדר"כ ולכן הוא לא מוסר כ"כ הרבה אסיסטים. ג. שחכת לציין דבר אחד מאוד חשוב, כמה איבודים היה לברנד האפס? 7!!! 7 זה המון! אתה קולט? 7? לבאטייר היה אפס איבודים. תקלוט, באטייר פשוט יותר טוב וזה לא יעזור לך כלום. ד. טומברג אפס.
אילן אתה ממש סותר את עצמך, בעונה שעברה אלו היו הסיבות שנתתי לך לגבי טומברג, ואתה התחלת לזיין לי בשכל שהוא לא מביא אותי לשום מקום ובגלל זה הוא אפס, נכון?!?!!? ועכשיו אתה נותן את אותן סיבות בדיוק (!!!) לבנצור. ובנרד יותר טוב. אבל לא כמו טומברג. ובקשר לשם, מהעונה שעברה שקלתי לשנות את השם, שאל את מתן.
קיפי המצב שלך זה משהו אחר לגמרי. תראה את הטומברג האפס שלך אצל מאלין? פחות טוב בהרבה! אצלך הוא מיצה את כל הפוטנצייל שלו. חוץ מזה, ברנד היה מת להיות יותר טוב. וקיפי אתה כ"כ מסכן. עוד מעט תצייר את דרור טומברג ותעשה עליו ביד. אתה מאלל מישהו וירטואלי בצורה מוגזמת.