אני אוהד הפועל. אבל אני גם אוהד ואוהב את חברים שלי, ו3 חברים שלי משחקים בביתר,שי ניסים במיוחד, חבר ממש טוב שלי...ואני שמח בשמחתם ורוצה שיצליחו וממש לא אכפת לי אם זה ביתר או לא כל עוד הם מצליחים.
כרגע מתקיים גמר גביע המדינה לנוער, בין בית"ר להבועל ת"א. כרגע התוצאה תיקו 1:1 . ארקדי, והיושב ראש שקלאר נוכחים במגרש, ושוחחו עם אוהדי בית"ר לפני המשחק. http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=76004&bz=17
רואים שמדובר בשחקן טוב למרות שקשה לו בגלל שהפועל שיחקה עם חלוץ אחד מקבל שמירה טובה אבל עם יעבור לצלסי הוא יוכל להיתפתח מציון
תודה לכל הילדים ! אני הייתי בטוח שנמשיך במסורת העגומה שלנו מול הפועל תל אביב בפנדלים ונפסיד לשמחתי טעיתי. עמית שמש היה גדול היום. כיף לראות אותם חוגגים. תואר ראשון שלי כאוהד בית"ר ,אומנם זה בנערים אבל גם בבוגרים יבוא בקרוב. ארקדי יש לנו נוער נפלא -אל תקלקל אותו ! יש בזה אירוניה ,דווקא בשנה שבה ארקדי נכנס לבית"ר והציפיות מהבוגרים הם בשמיים הנוער זוכה בגביע המדינה כשהבוגרים בלי תארים השנה. תודה לך פניג'ל -שלא זנח את הנוער וטיפח אותו . תודה לכם ילדים ! ישששששששש סוף סוף דפקנו את הפועל . איזה כיף ! ! ! אני בעננים !
מדקה 110 ראיתי את המשחק , וממה שיצא לי לראות ממנו ששלחו לו כמה כדורים מדובר בשחקן כשרוני וממצויין. זה שהחמיץ את הפנדל האחרון של הפועל הוא לא ישראלי נכון ? וכל הכבוד להתאחדות על אירגון נפלא של משחק הגמר עם תפאורה נהדרת,ואם זה היה בבלומפילד היה הרבה יותר יפה , אבל הרצליה איצטדיוןם קטן יותר וגם מתאים.
הוא כן, קרוב משפחה של נילי נאתכו שחקנית הכדורסל שמתה בתאונת דרכים לפני שנה וחצי. לנושא אחר:רחמים על הגדרות, אנחנו צריכים אותם!
לא מעריכים את הנוער של בית"ר כמו שצריך, אולי שחקנים כמו שי ניסים ואבי ריקן מוערכים פחות מבן סהר ומבוזגלו אבל הם לא פחות טובים. לחמן קצת הגזים שקרא לבית"ר אנדרדוג, ניצחנו את הפועל 3-0 בב"ג ובחוץ הפסדנו רק בגלל שלא יכלנו לעשות חילופים. בכל מקרה, סוף סוף בית"ר מנצחת את הפועל בפנדלים, ועם הקבוצה הכי מוכשרת שהייתה לנו הרבה שנים, יש לקבוצה הזאת 2 גביעים ואליפות אחת, מאז שהתחילה את דרכה בנערים.