הפועל חיפה קרובה קרובה לאליפות! מכבי פ"ת סיימה בתיקו 1-1 עם מכבי ת"א והפועל ת"א גם היא איבדה נקודות בהפסד 3-1 להפועל פ"ת. הפועל חיפה ניצחה בירושלים 1-0 את הפועל המקומית וכרגע, 3 מחזורים לסיום (9 נקודות בקופה) היא מובילה את טבלת הליגה כשהיא במרחק 8 נקודות מהשנייה מכבי פ"ת!!! מה שאומר שרק מעידה בלתי צפויה תמנע מהפועל חיפה אליפות. בשבוע הבא-הפועל חיפה מארחת את הפועל ת"א בקריית חיים למשחק שיכול להיות משחק ההכתרה.
הפועל חיפה אלופת המדינה לנוער באופן רשמי לאחר שניצחו בקריית חיים 3-4 את הפועל ת"א וזאת עוד לאחר שנקלעו פעמיים לפיגור. רן יצחק הכובש המצטיין של הקבוצה, כבש במשחק זה רביעייה ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ) כל הכבוד הפועל!!!!!!!!!!
נכנסתי לתוצאות הנוער ושימו לב מי כובש למכבי חיפה את 2 הגולים.. ירו בלו החלוץ בן ה19 שהם הביאו מניגריה. מעניין אותי מאוד השחקן הזה,יש למישהו פרטים עליו?
הפועל ירושלים ירדה ליגה , עכשיו המאבק בין נתניה לכפר סבא עולה דרגה , שבוע הבא משחק מכריע בין שתי הקבוצות , נתניה חייבת ניצחון , הפער 3 נקודות
אלפיים צופים בקרית חיים ראו הבוקר את האלופה החדשה .רן יצחק החלוץ הטוב בארץ לגילו כבש ארבעה שערים אחד יותר יפה מהשני ,שלושער בתוך 5 דקות במחצית השניה לאחר שהפועל ת "א עלו ל 2 -1 בתחילת המחצית השנייה .כל הכבוד לאוהדים שנתנו תצוגת אידוד כמו בליגת על .הישאם קיוון הכישרוני היה הדומיננטי במשחק ונראה בכל פינה על המגרש .יישר כח שלומי דורה . רן יצחק ישחק שנה הבאה בבוגרים????!!!אני מחכה לראות איך השחקן הזה יהיה שם!! ואם הפועל חיפה לא יעלו ליגה והוא יהיה שם עונה הבאה אני כמעט בטוח שהם עולים, הוא השחקן הכי טוב בנוער!!! כרגע גם הפועל עכו כמעט הבטיחה סופית את העליה שלהם לליגת הנוער הלאומית והמאבק האמיתי על הכרטיס השני הוא בין גדנ"ע יהודה/ת"א לבין הפועל ב"ש, גדנ"ע מובילה עליהם רק ב2 נק'
רן יצחק לא יהי שנה הבאה בבוגרים יש לו עוד שנה בנוער אבל נראה לי יקפיצו אותו הוא בתיקו בתואר מלך השערים עם דובב גבאי דרך אגב איזה אווירה הייתה היום בקריית חיים היו צחוקים בעוד שבועיים 3000 צופים בקריית חיים שננצח את מכבי חיפה
אדום עולה עולה ופורש כנפיים אדום עולה עולה רובי בשמיים אז כולם יודעים שמה שחיפה היא אדומה אלופה אלופה הפועל חיפה היה כיף. כיף לחזור לקריית חיים, כיף לראות את הנוער האדום, כיף שוב להרגיש אליפות. יש לנו שחקנים מוכשרים מאוד בנוער, בעיקר עדן אדרי, רן יצחק ו-2 הבלמים, כל הכבוד ויאללה הפועל.
מחר יערכו משחקי חצי גמר גביע המדינה בראשון לציון. משחק ראשון: הפועל תל אביב - הפועל חיפה משחק שני: ביתר - מכבי תל אביב אני נראה לי נוסע..
הפועל ת"א נצחה את הפועל חיפה 2-4 בפנדלים, בעוד כמה דקות יתחיל המשחק בין מכבי ת"א לבית"ר ירושלים! (דרבי בגמר יהיה מגניב אבל אני תמיד מעדיף את בית"ר!!!)