אהלן חברים, מחזור עשירי, זמן לא רע לסיכום ביניים לא? 448 נקודות - מקום 5434, ובאייסוקר - מקום שביעי. לצערי אני לא מצליח לצלם את הדף של הקבוצה שלי, בכל-מקרה הנה ההרכב יחד עם הניקוד של המחזור האחרון: שוער - אוהד כהן: 6 הגנה - עומר דנינו: 1, אבו-אביד: 5, לואיס גוטיירס: 6 קישור - הובאן: 0, גלבאן: 2, רוקאביצה: 6, עומר אצילי: 7, ערן זהבי: 14 התקפה - נאווקמה: 5, וויעאם עמאשה: 6 לצערי אני משתדל לשים כמה שפחות שחקנים מהפועל ת"א. האמת שגם ממכבי חיפה לא לקחתי אף אחד מאז מחזור הפתיחה, אולי בלית'-ברירה. מה גם שהשחקנים של חיפה מאוד יקרים, אפילו איתי שכטר. שחקנים שמתנדנדים אצלי הם טב"ח ממכבי, אחמד עאבד, מאור בוזגלו שכרגע פצוע כמובן וזהו. אני אחליף שוער לפעם הבאה. לכל אחד יש גם את הבאנקרים שלו כמובן: זהבי - מי לא שם אותו קפטן? גם אצילי, גלבאן והובאן תמיד בפנים.
אני בפיגור מתמיד כי במחזור הראשון כל הכתבים המהוללים רשמו שזהבי לא פותח . כמובן שהוא שם צמד והיה הקפטן בכל הנבחרות .
גם אני כמו oFirzZz לא שמתי את זהבי במחזור הראשון (לדעתי היו לי ורמוט ומיכה ממכבי) ולכן אני בפיגור מתמיד גם בליגת ASOCCER וגם בליגות עם החברים, אבל לאט לאט אני מדביק את הפער... הרבה בזכות ימים טובים של עלי עותמן ואחמד עאבד כרגע מקום 15. יחד עם זאת, יש לי כמה מיילים (וואלה,ג'ימייל, אאוטלוק, יאהו) שכל אחד משמש אותי לסוג אחר של פעילות, אז הקמתי עוד כמה קבוצות בתחילת העונה.. "קבוצת הדגל" שלי מבין כולן - עם 467 נק', מקום 1,831 מתוך 104,716 האחרים אגב פרט מעניין ששמתי לב אליו... יש בנאדם שממש מכור למשחק ככל הנראה, שמו "שגיא מוסקוביץ" ויש לו 154 קבוצות!! בשם "לך תעשה חמוצים X", כאשר X=מספר/אותיות בג'יבריש כדי להבדיל בין קבוצותיו.. תוכלו לראות זאת אם תעשו חיפוש ל"לך תעשה חמוצים"... הייתי בהלם כשראיתי את זה.. מעניין אם הוא עושה חילופים לכל הקבוצות :O
כנראה שיש לי מזל מקום 65 בכללי וראשון באייסוקר הקבוצה שלי - חיימוב,עותמאן ,מנחם וטוויטו,זהבי קפטן,מליקסון,זאורזיניו,אצילי,עטר,נוואקמהועבאד
החידוש המשמעותי ביותר לקראת הפלייאוף הוא שתוכלו לבחור כעת 3 שחקנים מכל קבוצה, עד לסיום העונה. בנוסף, לפני ואחרי כל מחזור בו ישוחק הפלייאוף העליון בלבד, ניתן יהיה לבצע 11 חילופים כדי להתאים את ההרכב לצרכים של אותו שבוע. בשאר המחזורים, יעמוד מספר החילופים על 3, כבמשך כל העונה. לקראת המחזור הקרוב בלבד, שישוחק רק בפלייאוף העליון, יעמדו לרשותכם 80 חילופים. זכרו להשתמש השבוע בשחקנים מהקבוצות שסיימו את העונה הסדירה במקומות 1-6 בלבד (הפועל באר שבע, מכבי תל אביב, בית"ר ירושלים, מכבי חיפה, הפועל רעננה ובני סכנין).