1:3 : ( ( ( ( ( ( ( ( אוף, רציתי שיאנג בויז תהיה הת'ון החדשה...עכשיו זה מאוד קשה וגם אם ישמרו על ה-1:3 בגומלין 2:0 והם בחוץ...רק אם הם יעשו 1:4 אני רואה אותם עוברים בוודאות.
טוטנהאם סיימה את המחצית עם 10 דקות חזקות ועם שער מצמק חשוב. במחצית השנייה אין לי ספק שהמשחק ימשיך להיות חד-סטרי בכיוון השער של השוייצרים ושלפחות שער אחד יובקע לזכות התרנגולות. מה שיסדר אותם מצוין לקראת הגומלין... יודעים מה, גם ב3-1 הסיכויים בגומלין עדיין נוטים לטובת ספרס. מה שכן פתיחה מדהימה של השוייצרים. לשלוט במרכז המגרש כפי שהם שלטו מול הקישור של ספרס זה לא עניין של מה בכך. כנראה שהמערך של שני הקשרים באמצע כשאחד מהם הוא מודריץ' הצנום, מערך שבאופן מפתיע עבד היטב מול מרכז המגרש הסופר-פיזי של מנצ'סטר סיטי, פשוט לא התאים לסיטואציה של היום. מאז שהאדלסטון נכנס להוסיף מאסה לאמצע ומודריץ' הוסט לאגף המשחק נראה אחרת. ומה נאמר על ההופעה של מייקל דוסון ובאסונג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
אוהדי ארסנל כבר פתחו את השמפניות אבל אני מאמין שהשער המצמק ייתן לטוטנהאם את הפוש לסיים את המשחק המחפיר שלהם בלפחות 3-2(תוצאה מצויינת להגיע איתה הביתה, בטח איך שהעניינים התגלגלו).
(האסימון אצלי באמת נפל מאד מאד מאוחר...אני בתומי לא הבנתי שאני כותב בדיון הלא נכון :aaarofl: ) קייב פתחה עם לחץ טוב, היתה בעשרים הדקות הראשונות הרבה יותר טובה, אבל הגיעה רק להזדמנות אחת טובה. אייאקס נכנסה למשחק ואז הגיעו שתי הזדמנויות גדולות שלצערי סוארז לא גמר. ההגנה האוקראינית נראית די חדירה, אבל מצד שני יש לאייאקס גמד כמגן שמאלי. אניטה כבר ספג צהוב ואני חושש מה יקרה במחצית השנייה. המשחק די פתוח ויהיה מעניין לראות אם אייאקס מסוגלת לשמור בהגנה על מקסימום ריכוז. הבעיות של אניטה ברורות, אבל גם אולגר מאד לא יציב. בוסאקה שופט מצויין ולא קונה את כל הצלילות של האוקראינים.
עוד סנסציה גדולה בדרך? ז'ילינה! מובילה בפראג 0:1 על ספרטה! אם תעלה, ז'ילינה תהיה בסלובקית השלישית בשלב הבתים של ליגת האלופות אחרי קושיצה ב-98/99 (סיימה עם 0 נק' אבל כבשה) ואחרי ארטמדיה בראטיסלבה ב-05/6 (העיפה את סלטיק הסקוטית אחרי ניצחון 0:5 מדהים בבית והפסד 4:0 בחוץ, ואחרי זה בשלב האחרון העיפה את פרטיזן בלגרד. בבתים סיימה שלישית אחרי ריינג'רס אבל לפני פורטו (אינטר סיימה ראשונה) כשהיא מנצחת את פורטו בחוץ 2:3, מסיימת איתה בתיקו בבית, וגם פעמיים מסיימת בתיקו עם ריינג'רס בבית ובחוץ). אם יאנג בויז תעפיל היא תהיה לשוויצרית הרביעית שמעפילה לשלב הבתים אחרי פ.צ. ציריך בעונה שעברה, פ.צ. באזל, פ.צ. ת'ון הקטנה וכמובן גראסהופרס. רוזנבורג כבר עם יתרון משמעותי מול פ.צ. קופנהאגן, 0:2.
הנה! הנה זה מגיע! ז'ילינה לצ'מפיונס, 0:2 גדול על ספרטה פראג בחוץ, סנסציה גדולה. --- עריכה: פשוט שוד של טוטנהאם, איזה החמצות נוראיות של יאנג בויז ומהעבר השני בהזדמנות היחידה שלה טוטנהאם עושה 2:3...נורא
יש לטוטנהאם הרבה הרבה יותר מזל משכל, אם מולם קבוצה קצת יותר טובה מיאנג בויז טוטנהאם חוטפת במשחק הזה לפחות חמישייה, אבל הנאיביות של השוייצרים באה טוב לאפרוחים שככל הנראה יהיו בשלב הבתים, רק בזכות החוסר איכות של יאנג בויז.
שוד או נאיביות של השווצרים תבחר אתה, בכל אופן טוטנהאם יותר אטרקטיבית לליגת האלופות מאשר השווצרים והיום הם מוכחים גם למה. אחח הנאיביות, הנאיביות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
לאייאקס גם לא חסר נאיביות, אבל לזה כבר התרגלנו באמסטרדם. בדקה ה-56 האוקראינים נשארים בעשרה שחקנים (צהוב שני בצדק), הקבוצה שלי מבקיעה מהבעיטה החופשית מראשו של וורטונגהן ולבסוף הקבוצות יורדות מכר הדשא בשיוויון אחד. פשוט בלתי נסבל ההגנה שלנו. הקבוצה פשוט לא מסוגלת להתמודד עם הלחץ ולדעתי עכשיו הגומלין עוד יילך לאוקראינים. הקבוצה הזאת גורמת לאוהדים שלה סבל מיותר ובלתי אנושי...
משחק חזק מאוד היה בשוויץ בין יאנג בויז לטוטנהאם. חצי שעה עצומה של המארחים נתנו לה יתרון של 3-0 (הראשון שער בנבדל ברור). טוטנהאם חזרה משום מקום מכדור קרן ולמחצית השנייה יאנג בויז לא עלתה כ''כ וספגה לקראת הסוף את ה 3-2 שככל הנראה יעלה את טוטנהאם לשלב הבא. לפרקים ראיתי גם את המשחק של אייאקס, שחבל שלא שמרה על היתרון שלה מיד אחרי המתנה שקיבלה מהמורחק הלא אחראי של המקומיים. הגול של קייב הגיע משום מקום אבל התוצאה היא בסה''כ טובה בשביל אייאקס שלדעתי חייבת לעלות. רוזנבורג הסתדרה בביתה עם קופנהאגן עם ניצחון 2-1, אבל שער החוץ של קופנהאגן לקראת הסיום עשוי להוות מוקש לנורבגים.
המשתמשים פה נסחפים כשהם אומרים שטוטנהאם שדדה את השוייצרים. נכון שהשוייצרים נתנו את משחק חייהם וטוטנהאם שיחקו הרבה מתחת לרמתם הרגילה, אבל עדיין בסופו של דבר הספרס בעטו יותר לשער, זכו ביותר קרנות והחזיקו יותר בכדור. המחצית השנייה היתה בשליטה כמעט טוטאלית של התרנגולות, עם מתפרצות שוייצריות פה ושם ותו לא. תוצאה משקפת בסה"כ.
טוטנאהם כנראה תעלה, כי השווצרים הם קבוצה בינונית מינוס, וחסרת איכות. אבל לטוטנהאם אין מה להציע בליגת האלופות, היא מודרכת תחת מאמן גרוע שלא יוביל אותה לשום מקום.