הגרלת משחקי הפלייאוף: אלופות: פ.צ. באזל נגד שריף טיראספול רד בול זלצבורג נגד הפועל ת"א ספרטה פראג נגד ז'ילינה קופנהאגן נגד רוזנבורג פרטיזן בלגרד נגד אנדרלכט לא אלופות: יאנג בויז ברן נגד טוטנהאם בראגה נגד סביליה וורדר ברמן נגד סאמפדוריה זניט סנט פטרסבורג נגד אוקזר דינאמו קייב נגד אייאקס
אני לא מה לחשוב או לבכות או להיות שמח מצד שני זו לא סמפדוריה ומצד שני אלו לא יאנג בויז פשוט סיכוי של 50 50 לשני הקבוצות הגרלה קשה אך אפשרית
ברמן נגד סמפדוריה חתיכת משחק, גרמניה או איטליה תאבד נציגה וזה משמעותי מאוד לגרמניה שרוצה לעקוף את איטליה בדירוג. סביליה מקבלת את בראגה הפורטגלית, קבוצה מצויינת שלא היתי מזלזל בה בכלל, אבל סביליה אמורה לעבור.
עמי, בראגה של העונה שעברה הייתה מאוד חזקה אבל היא עשתה הרבה שינויים בסגל, קשה עדיין להעריך איזו קבוצה היא תציג השנה, למרות שצמד המשחקים מול סלטיק מאותת שהיא עדיין קבוצת חזקה. במקום השוער המצויין שהלך לג'נואה הביאו שוער סביר, את שאר השינויים אני לא מכיר כל כך. בוגוסיהאן מגיע לישראל :aaa021: VAMOS ESCOPETA CARAJO!!!
חוץ מספרס - יאנג בויז מפגשים מרתקים אחד אחד. בכל המפגשים פרט לנ"ל לדעתי הסיכוים הם 50-50. מקווה שצ'רלטון יפנקו אותנו בשידורים
משחק מאוד קשה לסמפדוריה מול ברמן, הרבה מתשומת הלב מוקדשת לכל המאבק הגרמני- איטלקי על אותו מקום שלישי אבל בתכלס זה משחק סופר צמוד. סמפדוריה נראית עד עכשיו לא משהו בלשון המעטה והיא גם לא התחזקה עד עכשיו בכלל.
שוב אלופת שוויץ קיבלה הגרלה קלילה בדרך לבתים אחרי ששנה שעברה פצ ציריך הייתה צריכה לעבור את ונטספילס הלטבית, השנה פ.צ באזל מקבלת את שריף ממולדובה משהו פה לא נראה לי, אולי זה בגלל שההגרלות בניון,שוויץ ? הייתה לי גם תחושה שאופא תסדר דרבי צ'כוסלובקי בין ז'ילינה לספרטה פראג, כמו ששוב היא סדרה לרוזנבורג דרבי סקנדינבי, הפעם מול קופנהאגן הדנית. שתי הנדפקות הכי גדולות ממסלול האלופות היום הן הפועל תל אביב ופרטיזן בלגראד
מבחינת סאמפדוריה אני מאמין שאם הם יעלו לליגת האלופות הם יתחזקו בשחקנים אחרי הכל גם עבורם, 10-15 מיליון יורו שיכנסו לקופתה מזכויות, פרסים וכו' זה ייתן להם המון. אני מאמין שהם מסוגלים לעבור את ורדר ברמן, בכל זאת בואו נזכור שברמן לא משחקת פה נגד אקטובה, זו עדיין סאמפדוריה עם המשמעת האיטלקית והשחקנים היצירתיים כשאנטוניו המוביל שביניהם. כשאנטוניו בשטח, קסאנו במתח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אם לשפוט לפי אחוזים אז דעתי על המפגשים הם: הפועל - זלצבורג 50:50 אנדרלכט - פרטיזן 30:70 רוזנבורג - קופנהאגן 55:45 (גומלין בדנמרק) באזל - שריף 01:99 ספרטה פראג - ז'ילינה 20:80 דינאמו קייב - אייאקס 50:50 טוטנהאם - יאנג בויז 15:85 זניט - אוקזר 20:80 בראגה - סביליה 70:30 ברמן - סאמפדוריה 50:50
לדעתי, המפגש בין קופנהאגן לרוזנבורג הוא מרתק בין היתר שאחת משתי הקבוצות תהנה מהאפשרות שהיא הסקנדינבית היחידה במפעל. בינתיים כמו שאמרת לבאזל יש את הסיכויים הכי טובים לעלות כאשר היא מתמודדת מול האלופה המולדובית בין היתר אפשר להגיד כי טוונטה הפסידה לשריף ובאזל ניצחה את רומא .. מפגש קשה בין ברמן לסמפדוריה, מבחן גם לאוזיל המבוקש, לדעתי הסיכויים של אוזיל לעזוב את הקבוצה יתגדלו עם הקבוצה לא תעלה לליגת האלופות.
בימים שלישי ורביעי יהיו שידורים של המשחקים בערוצי הספורט השונים (5, 5+, 5+ לייב וגולד). ביום שלישי ישודרו: כל המשחקים בערוץ הקיבוץ ב-5+ לייב קופנהאגן נגד רוזנבורג - ספורט 5 גולד דינאמו קייב נגד אייאקס ב- ספורט5+ יאנג בויז ברן נגד טוטנהאם - ספורט 5 ביום רביעי: זלצבורג - הפועל בספורט 5 סביליה נגד בראגה בספורט 5 גולד ערוץ הקיבוץ ב5+ לייב ורדר ברמן נגד סאמפדוריה - בספורט 5+