מה אתה רוצה שהם יגידו שהם לא עולים ובאים לעביר ארת הזמן? אני לא ראיתי שחצנות, הם אומרים שאפשר לעלות למרות שזה לא ריאלי תמיד טוב לשאוף קדימה. בית קשה מאוד להפועל. לא הרבה יותר קל, ליון היא ברמה של בורדו של העונה שעברה, בנפיקה לא פחות טובה מיובה של העונה שעברה, ובאיירן טובה יותר משאלקה אבל לא בהרבה.
משהו שממש לא ברור לי וזה חלק מאוד משעשע. הפועל מגיבה בשחצנות,ומזלזלת בקבוצות שהרבה יותר חזקות ממנה. מבחינת שלושת הקבוצות בנפיקה,ליון ושאלקה יש רמה די מאוזנת שכמובן ליון הכי טובה מבין השלושה. אך לא ברור לי איך הפועל חושבת שהיא יכולה לעלות מהמקום ה-1 או 2. אם היא תחלץ נקודות או אפילו שערים היא צריכה להיות מאושרת.
אנחנו לא בבית המוות, אני מאמין שנעבור את הבית הזה ואפילו בקלות, בבית אנחנו צריכים לנצח את כולם ואני מאמין שניצחון חוץ בהולנד וגרמניה גם יכולים להיות בהחלט...עבור אינטר זה בית לא כזה קשה.
ההגרלה של הפועל לא כזו נוראה אם מסתכלים על עובדות בדרג 3 שאקלה וטוטנהאם היו הכי אטרקטיביות בדרג 2 חוץ מרומא וריאל, הכל היה פחות או יותר אותו דבר, במה בנפיקה פחות אטרקטיבית מברמן, שחטאר או פנאתינייקוס?... העניין הוא שבדרג 1 היו 8 קבוצות ומתוכן 6 היו נחשבות אימפריות שמגשימות חלומות עבור אוהדי הכדורגל בישראל, חוץ מ-2 קבוצות : באיירן (שכבר הייתה פה מספיק), וליון. והפועל נפלה על ליון אם זה היה יונייטד, בנפיקה, שאלקה והפועל, היו מתלהבים. בעקרון אני גם קצת מאוכזב האמת, אין ספק שהבית שהכי היה כדאי לנו ליפול בו היה של בארסה, פאו וקופנהאגן, בבית כזה גם אפשר להסתכל על המקום השלישי בצורה ריאלית ביותר, גם היינו יכולים לחלום על מקום שני, וגם היינו מקבלים את בארסה. הדבר הטוב הוא שכל אנשי ה"וואי אחי אם הפועל מקבלים את צ'לסי אני בטוח בא", כבר לא יבואו.
האחווה הזאת אתה תראה רק פה בישראל ואולי בעוד כמה קהילות וירטואליות מחוץ לאיטליה. בגדול ובדרך כלל זה לא ככה ("הלוואי שאינטר תאכל ***" - "הלוואי שהרומאים האלה יקבלו מהם" וכו וכו), אבל לפעמים מאחלים לאחד השני בהצלחה, וזה בעיקר בשנים האחרונות עקב הדירוגים. בתקשורת אתה תשמע בעיקר את אדריאנו גליאני מדבר ככה. ובאמת האנגליות מקבלות הגרלות סבירות בעונות האחרונות שזה כבר מריח כמו פיצה קפואה מטוגנת בסגנון של אדינבורו. אפילו יש כמה אוהדים של מנצ'סטר יונייטד שאמרו בזמנו ששלב הבתים כבר נראה להם מיותר.
שלב הבתים העונה לא מיותר, הוא מעולה לרסרבס. קיבלנו קבוצות מפורקות לגמרי ופרגי יוכל לבחון את סמולינג, האחים דה סילבה, בבה ושאר החברים הצעירים. כמובן שהכל בפרופורציות, אנחנו יודעים גם מה זה לא להעפיל שלב בצ'מפיונס. נוראי.
לראשונה מאז הוקמה ליגת האלופות הגרלת משחקי שמינית גמר הצ'מפיונס כבר לא בערוץ הספורט אלה יהיו בצ'ארלטון !
הגרלת משחקי שמינית גמר ליגת האלופות מחר בערוץ ספורט 5 וספורט 5HD החל משעה 13:00, צ'רלטון ישדרו החל משעה 14:00 את הגרלת שמינית גמר הליגה האירופאית בספורט 1 וספורט 1HD .
רומא - שחטאר מילאן - טוטנהאם ולנסיה - שאלקה אינטר - באיירן ליון - ריאל ארסנל - ברסה - ביי ביי ארסנל מרסיי - יונייטד קופנהגן - צ'לסי אני מהמר על כך שטוטנהאם תעבור את מילאן ובאיירן תנקום באינטר. ביתר המשחקים לא צופה הפתעות. קשה לי להאמין שעם מוריניו ריאל שוב תיפול בשמינית.
הגרלה יבשה יחסית: ברסה ארסנל-סוף ידוע מראש. צ'לסי ויונייטד נהנו מההפקר. לבאיירן יש הזדמנות לנקום. והמשחק הכי אטרקטיבי הוא הביקור השני של טוטנהאם בסאן סירו. כמו כן לשאלקה,ולנסיה,שחטיור ורומא יש הזמדנות להגיע לרבע גמר ואם ריאל לא תהיה שם גם השנה צריך להגלות אותה מהפעל.
בגדול - לא אהבתי את ההגרלה. קודם כל אני שונא שמשחקים חוזרים על עצמם שנה אחרי שנה, לכן אני מאוד מאוכזב מהמשחק בין ברצלונה לארסנל. מדובר בהגרלה קשה מאוד לארסל ונוחה יחסית לברצלונה, שהייתה מתקשה יותר מול שתי המילאנזיות. ארסנל קבוצה רכה מידי ולא השתנה דבר מהעונה שעברה למעט השיפור אצל נאסרי. הגרלה אכזרית לטעמי לטוטנהאם, שהציגה כדורגל נפלא עד עכשיו בבכורה שלה במפעל, אני מאמין שמילאן תמשיך הלאה. בניגוד לארסנל טוטנהאם - הגרלות קלות מאוד ליונייטד וצ'לסי - מרגיז. יש לי כבוד לשחטיור ולרומא אבל מאכזב שאחת מהן תיהיה ברבע הגמר. ראול אומנם לא ישחק נגד ריאל מדריד כי מלכתכילה זה היה בלתי-אפשרי, אבל הוא חוזר לספרד וגם זה משהו. משחק די שקול בין שאלקה לולנסיה - יהיה מעניין. עוד מפגש שאהבתי הוא שיחזור הגמר מהעונה שעברה אך הפעם בשמינית הגמר, הפעם על הנייר לבאיירן יש יתרון אבל עד למועד המשחקים דברים רבים יכולים להשתנות, כמו תמיד. אם השנה אנחנו לא שוברים את המנחוס נגד ליון שמאוד לא שיכנעה בשלב הבתים ובכל שנה הולכת ונחלשת - וואו, זה יהיה כישלון גדול. אני מקווה שהעובדה שהפעם משחק הגומלין ייערך בברנבאו - תשחק לטובתינו. אולי בנזמה ימשיך לשחק טוב נגד הקבוצות הצרפתיות(הכל יחסי כמובן). אני מקווה שעד למשחק נגד ליון נקבל חזרה את קאקא אחרי שהוריד חלודה, וכמובן את היגואין. עד מתי שמינית הגמר, עד מתי?
רומא - שחטאר דונייצק הלך על רומא. שחטאר בשלב הבא. מילאן - טוטנהאם מילאן שבעה ועייפה, שחקנים זקנים (רונאלדיניו, רוביניו, גאטוסו, פירלו, אולי זלאטן יביא את הישועה), טוטנהאם תוציא תיקו עם שערים בסן סירו ותנצח באנגליה. ולנסיה - שאלקה ברוכים הבאים לפינתנו "משחק הכאילו, חלק 1", קבוצות שהפועל הייתה יכולה לקבל (יש עוד 2 חלקים, אחד במקרה של ליון ואחד במקרה של בנפיקה בהגרלה של הליגה האירופית). שאלקה יכולה להפתיע, אם תשחק מבוקר כמו שעשתה בבלומפילד, אבל המשחק הזה הוא שווה כוחות, ולשחקנים הספרדים של שאלקה (לא רק ראול) יהיה מה להגיד כאן. אינטר - באיירן הייתי משוכנע שאינטר תקבל או את ברצלונה או את באיירן. שיחזור של הגמר ההוא, מי יודע מה יקרה בחלון ההעברות. ליון - ריאל מדריד פינתנו "משחק הכאילו" חוזרת עם החלק השני. ריאל כבר היו בסרט הזה, ליון יכולה להפתיע כל קבוצה בכל מגרש, חוץ מברצלונה. ריאל מדריד לא עברה את שמינית הגמר ב- 3 שנים האחרונות, וכך יהיה גם הפעם. ארסנל - ברצלונה אני מת לראות את התגובה של עזרא וירדן... מארסיי - מנצ'סטר יונייטד ידעתי שמארסיי תקבל הגרלה קשה, יונייטד תטייל. פ.צ. קופנהאגן - צ'לסי בארסה לא ליקקה שם דבש בדנמרק, אחד האיצטדיונים הביתיים בצפון אירופה, קהל פנאט מאוד. לא יהיה לצ'לסי קל שם, בסטאמפורד ברידג' חסר לצ'לסי אם היא לא מנצחת.