ליגת האלופות 2011-2010: נגמרה ההגרלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏9/7/10.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כנראה ההגדרה שלי של המושג "בית מוות" היא שונה משל אחרים. כמו שאני רואה את זה הבית שלכם די משעמם ויהיה בו מאבק בינכם לאוקזר על המקום השלישי כמו שציינת, ומאבק על המקום הראשון אם זה בכלל רלבנטי...

2. Ajax Amsterdam Member

וכרגיל ההגרלה דופקת אותונו עם ריאל מדריד האדירה ואוקזר בית קשה מאוד,אבל אני תמיד אופטימי אפשר לעבור את מילאן(יהיה קשה מאד)אבל זה תהיה משימה קשה מאוד

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז הבית של באיירן פשוט בדיחה, הם יכולים לשלוח את הנוער. כל האנגליות צפויות לעלות מלבד טוטנהאם, שתילחם עם ברמן ואולי גם טוונטה על המקום השני. לגבי 'בית המוות' - אני לא אופתע אם מילאן יצליחו לפשל ולסיים במקום השלישי.

הפועל דווקא קיבלה בית קשה. אבל בכל זאת הרבה יותר קל מזה שחיפה קיבלה בעונה שעברה.

4. AFCA Member

לא רק זה, גם את טוונטה דפקו לנו. אינטר הפכה היום לאחת הקבוצות השנואות עליי.

5. דנידין Member

בית המוות:

אינטר
    ברמן
    טוטנאהם

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

בית המוות ב':

מילאן
    ריאל
    אייאקס
    אוקזר

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/10
  6. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל קיבלה בית נוראי. גם בלי כסף וגם בלי העפלה לשום מפעל. גול אחד הם אולי ישימו, אבל זאת פשוט תקווה עלובה.

צ'לסי תבואה בסיאסטה, רומן מחזיק את כל מוסקבה, ומוסקבה עדיין מחזיקה את כל הסלאבים בביצים. עם דידיה דשאן נסתדר, הוא אוהד.

7. RubberSoul Member

איך זה שתמיד חובבי הכדורגל מתאכזבים כל פעם מחדש?
    במקום קבוצה שלמה אדירה שתגיע,נסתפק רק בראול,איימאר וסביולה.

תמיד שיש אפשרות לישראלית להביא לארץ קבוצה אדירה, אנחנו מסתפקים בפחות.
    ההגרלה של בארסה היתה צפויה,למרות שלא היתה אפשרות להגרלה קשה כ"כ.

אינטר היא אלופת אירופה להזכירכם,היא חייבת לעבור את הבית שלה.

וכרגיל,אנחנו מקבלים דו-קרבות של איטליה-גרמניה.

8. Ajax Amsterdam Member

מה אני יגיד רצינו ליגת האלופות קיבלנו

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית מוות?? אולי מבחינת השמות...

מילאן זוהי הקבוצה שאין ספק שכולם רצו לקבל מבין הדרג הראשון שמה לעשות היא לא באותה רמה כמו השאר(צ'לסי,יונייטד,ברצלונה,אינטר ואפילו ליון)

אייאקס גם לא משהו ונגד דינמו קייב לא הרשימה וראיתי את הסופר קאפ שגם שיחקו זוועה ולא הגיעו למצב מסוכן...

אוקזר זאת שמוסיפה קצת פלפל ואולי תצליח להפריע לריאל ומילאן מהעפלה צפויה

ככה שלדעתי זה לא ממש בית מוות..

בית המוות לדעתי זה של אינטר עם טוטנהאם וברמן אני לא אתפלא אם כל אחת מהשלוש תעלה טוונטה יכולה להפריע ואולי גם להפתיע ולהתמודד על העליה

10. c_web Member

גם בית A הוא בית מוות קטנטן עם פוטנציאל חמוד, לא?

ומה שעצוב זה ששתי ההולנדיות (שאני לא זוכר מתי היו 2 נציגות להולנד בשלב הבתים) נדפקו בבתי המוות...

11. דנידין Member

גם לטעמי. בית מפחיד, אבל אפשרות שנראה את טוטנאהם בשמינית הגמר קיים. אומנם לברמן יש את הניסיון, אבל יש להם בעיות בהגנה וזה הופך את הכל לפתוח מאוד. שתיהן גם תיקחנה נקודות מאינטר בבית לטעמי.

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין את השחצנות הישראלית המגעילה ומעצבנת כל כך הזאת !! עאלק בית שאפשר לעלות ממנו שלב????? אני לא שונא את הפועל אבל באמת שלא איכפת לי שיסיימי עם 0 נק' רק על השחצנות הזאת שחושבים שהם יכולים לעלות שלב עאלק...תוציאו קודם את הנקודה הראשונה ואז תראו איפה אתם עומדים ותתקדמו לאט לאט אל תצהירו שאפשר לעלות שלב כי שאלקה ליון ובנפיקה ב 500 רמות מעל הפועל/כל קבוצה ישראלית שהיתה/שתהיה

13. נעם Member

אני לא יודע איך להגיב לבית הזה...
    כאילו טוטנהם זה הכי גרוע לברמן פרט לשלקה שגם ככה לא יכלה להגריל אותה
    אינטר זה בטופ 3 של הכי גרוע
    וטוונטה שניה לספרטאק מוסקבה, מבחינת פוטנציאל לעלות
    פשוט הגרלה נוראית לברמן בית המוות הנה אנחנו באים!

עוד משהו קטנטן ארונאוטוביץ הרכש החדש של ברמן פרץ בטוונטה עבר לאינטר ועכשיו בברמן.
    ככה שמרגל טוב יש לנו...

14. Andrei Kanchelskis Member

הפועל תל אביב צריכה להיות הקבוצה המאוכזבת ביותר מבין כל קבוצות הדרג הרביעי:הגרלה כלל לא אטרקטיבית,קבוצות חזקות שיהיה לה מאוד קשה לעבור וקשה לי לראות את הפועל עולה שלב או לפחות מסיימת במקום השלישי,וגם הקהל עלול פשוט לא לבוא בשל חוסר עניין אם קבוצות כמו ריאל,מנצ'סטר או בארסה היו באות לפה אפשר היה במשחק אחד לאכלס ברמת גן את כל כמות הצופים שתגיע לשלושת משחקי הבית מול שלושת הקבוצות שעלו בהגרלה אני לא חושב שמה שאני אומר הוא וודאי אבל אני כמעט בטוח בדבריי, אני באופן אישי מאוכזב מאוד בשביל הפועל רק בגלל שמנצ'סטר אהובתי לא תגיע לארץ ותגשים לי חלום ילדות ישן...

ההגדרה בית המוות לבית שכולל את ריאל מילאן ואייאקס היא מוגזמת מדי:ריאל צריכה לסיים את הבית במקום הראשון ולא להתקל בקשיים מול מילאן ואייאקס שהן אולי מועדונים גדולים אך כיום הן כלל לא קבוצות גדולות. ההערכה שלי היא שזה יהיה בית חד צדדי בו ריאל תסיים ראשונה ללא בעית מילאן שנייה גם כן ללא יותר מדי קשיים ושהמאבק העיקרי יהיה בין אייאקס לבין אוקזר על המקום השלישי ועל הכרטיס לליגה האירופאית, אם כבר אומרים בית המוות לטעמי הבית שאפשר יותר להגדיר אותו ככה הוא הבית בין אינטר,טוטנהאם וורדר ברמן שצפוי להיות בית מרתק מאוד וגם בטוונטה כלל לא הייתי מזלזל והיא לדעתי יכולה להפתיע בגדול

15. Raulito Madridista

בשלב מסויים הייתה לי תחושה שמדובר בהגרלה של הליגה האירופית. אני אישית בגדול מאוכזב מההגרלה, בתים מאוד משעממים ולא אטרקטיבים.

ברצלונה בארבע השנים האחרונות זוכה להגרלות קלות מאוד פרט לשנה שעברה שהייתה יוצאת דופן. אין ספק בכלל שהיא תסיים ראשונה ולא אתפלא אם היא תשיג את מלוא 18 הנקודות. גם צ'לסי זכתה לבית קל מאוד לטעמי. על הבית של הפועל כבר דיברתי בפורום הישראלי - ראול יגיע ארצה וזו הנחמה היחידה שלי למעשה. ההגרלה קשה מצד אחד אך גם מאוד לא אטרקטיבית ואני בספק אם האיצטדיון יהיה מלא בכל המשחקים וגם סדר המשחקים מחורבן. הבית של ריאל, מילאן ואייקס מציג שלוש אימפריות שמנסות לחזור למרכז הבמה, כל אחת מהן נמצאת במשבר לפרק זמן מסויים. לו וולנסיה הייתה עם אותו הסגל מהעונה שעברה אז הייתי אומר שהמשחקים שלה עם יונייטד יכולים להיות אטרקטיבים ושקולים אפילו, אבל לא. רק בית 1, הוא נחמה, וכשמו כן הוא - מספר 1. אינטר וברמן הן עם פילוסופיות משחק שונות לחלוטין. הקרב על המקום השני יהיה אדיר - טוטנהאם וברמן קבוצות שקולות לטעמי.