ברמן לדרך לשלב הבא אחרי שעה של פיזארו בדקה ה 100. סמפ' צריכה כעת לכבוש פעמיים כדי לעלות. קשה לי לראות את זה קורה ברבע שעה אבל לכו תדעו...
ברגע שברמן כבשו את השער אמרתי לאחי שלסמפדוריה אין סיכוי. לקבל שער כזה בדקה ה93, אחרי שאתה כובש בדקה ה85 שער שכביכול גומר את הסיפור, זה פשוט שברון מנטאלי שכמעט בלתי אפשרי להתאושש ממנו. זה היה רק עניין של זמן עד שהשער של ברמן יגיע והשאלה היחידה שנותרה היא אם הם יצליחו לכבוש עוד שער או 2.
בראגה הפורטוגלית שבשביל הרבה היא הפתעה (קב' שסיימה בליגה לפני פורטו וספורטינג ליסבון והדיחה את סלטיק וסביליה) היא כנראה הקב' הכי דרום אמריקאית בלג"א עם 18 ברזילאים. יש לנו גם נציג בה עם החלוץ / קשר התקפי אלי זיבוב בן ה19. http://www.abola.pt/img/fotos/braga/zizov1.Xxx
דרמת עולם בבלגיה, אנדרלכט מטיסה 3 כדורי עונשין מאחד עשר מטרים לשמיים, ושולחת את פרטיזן בלגרד לשלב הבתים אחרי דו קרב פנדלים מרגש. תוצאה נהדרת להפועל ת''א בסיכוי להגיע לדרג 3!
ראיתי את ההארכה בין אנדרלכט לפרטיזן, אחרי הדקה ה100 כמובן, והשדרים האנגלים של אלג'זירה תמיד אמרו בדו הקרב הפנדלים: "דו קרב ששווה 15 מיליון פאונד, דו קרב ששווה 15 מיליון פאונד...." הם חזרו על עצמם לא פעם ולא פעמים, וזה פשוט מסתכל שההבדל בפרסים הוא כל כך גדול בין צמד המפעלים. כולה שלושה פנדלים גרועים (שני ארחנטינאים ועוד מרוקאי עצבני) לשמיים, והקבוצה הבלגית תצטרך לזכות שוב באליפות כדי לחלום על אותם 15 מיליון פאונד ארורים.
ערב מדהים. מי היה מאמין - אבל לראשונה מזה 5 שנים ספרד לא שולחת ארבע נציגות לאלופות. כבוד לבראגה. אם פלאטיני הצליח במשהו בשיטה המזורגגת הזאת זה לעלות את כמות האלופות במפעל. נחמד שלעצמו, אבל לא יעזור לתחושת החמיצות שעולה מכל מוקדמות - כשהפועל ובאזל מדלגות בקלילות מול יריבות נחותות - וסמפדוריה, סביליה, קייב/אייאקס, נושרות אחרי מפגשים אכזריים עם קבוצות גדולות.
כמה חבל על סביליה מועדון גדול שאמור היה להיות משוייך לדרג הראשון של קבוצות שלב הבתים מוצא עצמו בחוץ כבר במוקדמות באמת עצוב וחבל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx אני חושב שמה שפגע בקבוצה הייתה השאננות וחוסר הכבוד והזלזול שלהם בבראגה שאין ספק שלפי הישגיה בעונות האחרונות היא נראית בהחלט ככוח עולה בכדורגל הפורטוגלי והאירופי בכלל ויתכן מאוד שהיא מתחילה לתת אלטרנטיבה רצינית לקבוצות הגדולות מפורטוגל(בנפיקה פורטו וספורטינג)ואני בטוח שגם בליגת האלופות הם לא יהיו פראיירים ויעשו חיים קשים לכל קבוצה אותה יפגשו כולל הקבוצות הגדולות אבל התהליך והפריצה של בראגה קצת מעוררים חשש מאחר וכזכור לכולם בתחילת העשור שעבר הפכה בואבישטה לאלטרנטיבה של ממש לגדולות והייתה לקבוצה החמישית בלבד בתולדות הליגה הפורטוגלית שזכתה באליפות(2001)הייתה דיירת קבועה בצמרת הליגה והגיעה להישגים לא רעים בכלל בליגת האלופות ובגביע אופ''א אך אז כעבור מספר שנים נקלע המועדון לקשיים כלכליים חריפים,ההתדרדר עד לליגה השלישית והיום אני בכלל בספק אם הקבוצה הזאת קיימת, בהנהלת בראגה יהיו חייבים לדעת להתמודד בצורה ראוייה והגיונית עם ההצלחה אם הם לא רוצים להתרסק כמו בואבישטה...
סטקי, אורבי, אלדרווילד, ורטונגן, ויל דה יונג, אינו, דה זאיו סוארז, אל חאמדאויי, אריקסן. אין לי ציפורניים יותר וגם לא אצבעות. הפ אייאקס.
אורבי כמגן שמאלי?! ממש לא אהבתי את ההחלטה הזאת. לפחות אולגר לא פותח ואלדרוירד כן. דינמו קייב לעומת זאת עולה עם שבצ'נקו ומילבסקי שהיה פצוע במחשק הראשון אם אני לא טועה, כצמד חלוצים. סולד אאוט ארנה מחכה. הפעם לא מחרבנים את זה.
מאמין ומקווה שאייאקס לא יפשלו גם הערב, באמת שאין סיבה לכך. הקרב בין הסקנדינביות הוא אחד המרתקים הערב, ואני הולך דווקא עם האורחים מנורבגיה. רוזנבורג לדעתי השנה קבוצה לא רעה בכלל ויותר טובה מקופנהאגן, בסה''כ הם צריכים לא להפסיד במשחק חוץ ואני חושב שהם יעשו זאת.
אניטה מושעה, אבל אני הייתי שם את וורטונגהן בצד שמאל ואוייר באמצע...בכל מקרה קייב עולה לשחק עם מילבסקי שכנראה לא יעבור לליברפול אחרת הוא לא היה משחק הערב. אני מקווה שאחרי שנים סוף סוף נוכל להרוויח קצת כסף...מבחינת כדורגל אין לנו מה לחפש בליגת האלופות, אבל כך גם רב הקבוצות שאין להם כסף מיותר כדי להכנס לחובות...
לא ייאמן. ספרס בכלל לא מנסים לשחק מאז השער שלהם בדקה ה-5 ובכל זאת הם מובילים 2-0. השוייצרים העלובים לא בחנו אפילו פעם אחת את גומז המדדה, כשנראה שכל כדור למסגרת שלו ייכנס. הם פשוט לא מצליחים לבעוט אליה בכלל. לא ברור למה רדנאפ עוד לא החליף את גומז, לא ברור איך השופט לא ראה את ההשתלטות של דפו עם היד, אבל מה שברור הוא שספרס בליגת האלופות בהליכה. כצפוי.
1-0 לאייאקס במחצית. צריך להוריד את הכובע לדינמו קייב. היא משחקת כדורגל נהדר, אבל ברגע הכי קריטי היא פשוט מחטיאה גם בגלל שהשוער של המונדיאל מראה ניצוצות של אותו טורניר. דינמו הגיעה ל-3 הזדמנויות ענקיות, אבל שטקלנבורח פשוט הציל אותנו. וכשלא מבקיעים מה קורה? בדיוק, לואיס סוארז מבקיע סמוך למחצית כשהוא כובש מזוית מאד לא פשוט. אין מה לעשות, הבחור הזה שווה זהב ומי שרוצה אותו מוכן לפתוח את הארנק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx