ליגת האלופות 2011-2010: נגמרה ההגרלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏9/7/10.

  1. Ryan Giggs11 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/08
    הודעות:
    1,923
    לייקים שהתקבלו:
    54
    ואת זה הסקת בגלל משחק אחד?
    שטויות, רדנהאפ עושה יופי של עבודה בטוטנהאם ובהחלט יש לה מה להציע בליגת האלופות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/8/10
  2. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,092
    לייקים שהתקבלו:
    343
    ממש לא, יצא לי לראות לא פעם ולא פעמיים את הקבוצות של רדנאפ, הוא מאמן בינוני ומטה, ואין לו מה להציע ברמות הגבוהות, עם קבוצה קצת יותר טובה מיאנג בויז, טוטנאהם הייתה אומרת שלום כבר היום.
     
  3. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,843
    לייקים שהתקבלו:
    26,932
    מין:
    זכר
    אגב, הידעתם שיותר מאמנים ישראלים אימנו בשלב הבתים בצ'מפיונס, מאשר מאמנים אנגלים?
    רק אם טוטנהאם יעלו והפועל ת"א יודחו, זה ישתווה ל -3:3.
     
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,343
    לייקים שהתקבלו:
    10,504
    ראית את הכדורגל של טוטנהאם עונה שעברה? וראית בכלל את המשחק שלהם מול סיטי בשבת הזאת עם ההרכב המלא ולא מה שקרה היום שזה מותר שלקבוצה יהיה יום אחד רע וגם זה עם הרכב חסר, לא צריך להסיק מזה דברים לעונה שלמה.
    ובכלל רדנאפ מאמן מצוין, לקח את ווסטהאם לגביע אופ"א, הביא לפומפי גביע ואת טוטנהאם אחרי שנים של אכזבות לקח לליגת האלופות כאשר צריך להזכיר שמתי שהוא הגיע לשם(בתחילת עונת 08/09) היו להם 2 נקודות מתוך 24.
     
  5. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,092
    לייקים שהתקבלו:
    343
    זה פשוט מדהים, שכל עונה כמעט יש 4 קבוצות אנגליות בליגת האלופות.

    אבל זה מסביר את המצב של המאמן האנגלי, לא סתם לארסנל יש מאמן צרפתי 15 שנה, למנצ'סטר וצ'לסי אין מאמנים אנגלים.
     
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,471
    לייקים שהתקבלו:
    5,685
    משחקי יום רביעי

    המסלול לקבוצות לא אלופות:


    http://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/52336.Xxx בראגה - סביליה http://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/52714.Xxx

    אסטדיו AXA, בראגה, 21:45

    קרב מרתק של חצי האי האיברי צפוי לנו בבראגה. אחת הקבוצות המפתיעות בכדורגל האירופאי בשנה שעברה, תעשה את דרכה לקרב כאנדרדוג מוחלט לספרדים, שכבר חוו לא מעט הופעות בשנים האחרונות באירופה בכלל ובליגת האלופות בפרט.

    "לדחוף את עצמנו עד הגבול ומעבר". במילים האלה פתח דומינגוז את דבריו. בראגה הפתיעה את כל המנחשים והמבינים למינהים, ודחקה את פורטו הגדולה וספורטינג ליסבון מתחתה בדרך לעונה חלומית במקום ה-2 בפורטוגל, מרחק נגיעה מאליפות היסטרית. ואם חשבתם שבזה יסתפקו בבראגה, אז החבר'ה בפורטוגל המשיכו להפציץ בדרך לאולי הופעה היסטורית בשלב הבתים, כשעברו בסיבוב המוקדם את סלטיק הסקוטית עם תצוגה מרשימה של 0-3 בבית והפסד מינמלי 2-1 בחוץ. סגנית האלופה פתחה את המחזור הראשון בליגה הפורוגזית עם ניצחון קל 1-3 על פורטימוננסה. בראגה תחסר במערכה שלושה שחקני מפתח, קוים השוער, לאו פורטנטו הבלם והקשר מוסרו.

    מולם כפייבוריטית גמורה נמצאת סביליה. בנוסף לחוסר הוודאות המוחלט בנושא לואיס פביאנו, החלוץ הברזילאי המצטיין, סביליה תאלץ להסתדר בוודאות ללא קונקו, גראנטה ודראגוטינוביץ'. לעמות זאת נגראדו ואקוסטה יחזרו לסגל הקבוצה. "נקווה לשחזר את המחצית השנייה מול ברצלונה" הצהיר נבארו. האנדלוסים מגיעים במצב רוח מצויין לאחר ניצחון גדול 1-3 על האלופה ברצלונה, במסגרת המשחק הראשוון של הסופר-קאפ הספרדי.


    מסלול אלופות:


    http://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/50162.Xxx פרטיזן בלגרד - אנדרלכט http://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/50074.Xxx

    סטדיון FK פרטיזן, 21:45

    שימו לב למפגש המסקרן בבלגרד. בין שתי קבוצות שיקוו לחזור לשלב הבתים לאחר בצורת ארוכה. שבע שנים אחרי ההעפלה האחרונה (והיחידה) לשלב הבתים, בבלגרד יקוו לייצור מקדמה טובה לקראת הופעה נוספת.

    "אנחנו לא לחלוטין לא בלחץ. אמרנו כבר לפני תחילת העונה שאין לנו שאיפה להגיע לליגת האלופות". להצהרה המפתיעה הזו אחראי לא פחות ולא יותר ממאמנה של הקבוצה, אלכסנדר סטנוביץ'. "הנשק העיקרי הוא לשחק מהר. השחקנים המסוכנים באנדרלכט רומלו לוקאקו, בוסופאה ומתיאס סוארז. אבל בסופו של דבר הם קבוצה טובה כקבוצה ולא כיחידים. אולי הם נראים כקבוצה העדיפה, אבל אני מלא אמון בשחקנים שלי" הוסיף המאמן.
    פליימקר הקבוצה, אלמאמי מוריירה, בספק עקב פציעה. גם הרכש החדש מנאנט, סטפן באבויביץ', לא ישחק. הסרבים לא הספיקו להעביר אותו בזמן הנדרש, והוא לא יוכל לעזור לקבוצתו החדשה.

    אנדרלכט מהצד השני, מחכה בסך הכל שלוש שנים לחזרה שלה לשלב הבתים. החלוץ טום דה סוטר נפצע בקרסול במהלך הניצחון האחרון של אנדרלכט בליגה 0-4 על ברסחוט, והוא יעדר מצמד המפגשים בוודאות. בנוסף יחסרו הבלגים את לאגאר החלוץ וביגליה הקשר. החדש הטובות ליעקובס, הן חזרתו של הקשרה יאן פולאק, שנעדר ממרבית משחקיה של הקבוצה בעונה החלופת עקב פציעה. פולק כבר נכנס לעניינים בניצחון האחרון של הקבוצה. אנדרלכט כבר שיחקה שלושה משחקים העונה ומאזנה שני ניצחונות ותיקו.



    בהמשך:

    שריף - באזל
    ורדר ברמן - סמפדוריה

    **אני מחדד, כל מה שנוגע למשחקה של הפועל ת"א - בדיון המתאים בפורום הישראלי**
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/8/10
  7. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,092
    לייקים שהתקבלו:
    343
    משחק קשה מאין כמוהו לסביליה מחר, בראגה קבוצה מעולה, התקפית ומסוכנת מאין כמוהה. כמו שרשמו כאן, היא הקדימה את פורטו ואת ספורטינג בהרבה, והייתה צמודה לבנפיקה האדירה של העונה שעברה כל העונה, לסביליה יש מחר אתגר קשה מאוד, זאת קבוצה שמשופעת בברזילאים(יותר מ10 ברזילאים בסגל).

    סביליה נראת פנטסטי במשחקי ההכנה, אני מחזיק מאוד במאמן הדי חדש שלה אנוטניו אלברז, יש לה סגל מעולה ולוייס פביאנו נשאר סופית בקבוצה, אבל הרבה תלוי בהגנה שלה, בראגה היא קבוצה קשה מאוד בבית(תשאלו את בנפיקה, פורטו, וספורטינג שקיבלו שישייה מימנה בעונה שעברה), עם סביליה תשמור על שער ריק היא תעבור.

     
  8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    עמי, בראגה דווקא סיימה בעונה שעברה במקום השני בזכות משחק ההגנה שלה יותר מכל, הייתה לה ההגנה הטובה שליגה (ספגה הכי מעט יחד עם בנפיקה) וסגל הגנתי מצויין. העונה הקבוצה עברה הרבה שינויים, כמו עזיבתו של השוער הנהדר שלה לג'נואה (כשמחליפו מבנפיקה לא ישחק הערב), ועושה רושם שאולי ההתקפה - שהייתה טובה גם בעונה שעברה אבל לא מצויינת - תשתפר ביחס למשחק ההגנה של הקבוצה.

    בנוסף, אין צורך להגזים, בראגה אמנם נתנה עונה מצויינת והייתה צמודה לבנפיקה עד למחזורים האחרונים, לאחר שלמעשה לא ירדה מצמד המקומות הראשונים לכל אורכה של העונה, אך היא הקדימה את פורטו ב-3 נק' בלבד שזה אפילו פחות מהפער שלה מהאלופה אלייה היא הייתה צמודה.

    בראגה של העונה שעברה קבוצה מאוד חזקה, הקבוצה של העונה היא עדיין תעלומה מבחינתי למרות פתיחת העונה היפה בשתי המסגרות.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/8/10
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    http://en.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/59856.Xxx פ.צ. באזל - שריף טיראספול http://en.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/69606.Xxx

    פ.צ. באזל האלופה השוויצרית תפגוש למשחק שהוא חובה מבחינתה את שריף טיראספול המולדבית, הקבוצה הקטנה ביותר בליגת האלופות השנה (עם כל הכבוד לז'ילינה) שמבחינתה רוצה להגיע שלב אחד גבוה יותר ממה שהגיעה בשנה שעברה, אז הפסידה בשלב הפלייאוף פעמיים לאולימפיאקוס היוונית. באזל מגיעה למשחק כשיש לה עידוד מסוים מהניצחון המפתיע של יאנג בויז אתמול על טוטנהאם אבל היא צריכה להיות זהירה שכן היא ראתה גם את ז'ילינה הסלובקית נועצת מסמרים בספרטה פראג ומעיפה אותה משלב הפלייאוף ומליגת האלופות.

    באזל, שלקחה את האליפות במחזור האחרון בקרב ישיר מול יאנג בויז פתחה את העונה טוב אבל בשני המחזורים האחרונים נחלה הפסדים, כשהאחרון בבית מול פ.צ. לוצרן שקרעה אותה 1:4, כך שמצב הרוח בקבוצה של תורסטן פינק, זוכרים אותו?, טיפה שפוף, אבל כנראה שהראש של השחקנים בכלל נמצא בשריף ולא בליגה כרגע. "אנחנו נואשים לניצחון כדי לפצות על ההפסדים בליגה ובשביל לבוא עם תוצאה טובה לגומלין" אמר פינק, שרוצה לשחזר את ההצלחות של המאמן כריסטיאן גרוס שהוביל את באזל לליגת האלופות ב-2002/3 וב-2008/9.

    בעוד אף מועדון מולדבי לא הגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות, פינק יודע למה לצפות:"אנחנו פייבוריטים גדולים אבל אם אתה רוצה להיות בליגת האלופות ולשחק עם המועדונים הכי גדולים בעולם אתה צריך לדעת לעבור את שריף". מי שיחסר לבאזל הוא החלוץ הפצוע מרקו סטרלר.

    בצד השני מחכה שריף טיראספול, שמנסה בפעם העשירית ברציפות להגיע לליגת האלופות. שריף תיאלץ להסתדר בלי באקו ניקוליץ' ופרד, קשרי הקבוצה, לאחר שהשניים הוצהבו נגד דינאמו זאגרב במשחק הגומלין, אולם ואז'ה טארקנישבילי, השחקן היחידי ששיחק בכל 10 הנסיונות של שריף ליגת לליגת האלופות, חוזר מהשעיה ביחד עם פלוראן רואמבה וג'ימי פראנסיה שחוזרים מפציעה. בשבת שריף סיימה בתיקו נטול שערים עם דציה קישינב.

    אנדרי שושניצקי מאמן שריף אמר לקראת המפגש:"אנחנו עדיין לומדים את כל האספקטים במשחק של באזל, הנקודות החזקות והחלשות שלהם, אבל אנחנו נשחק את הכדורגל שלנו בגלל שזה הדרך היחידה שלנו להביא תוצאות." המאמן המשיך ואמר:"אנחנו נצטרך תוצאה טובה בשוויץ ולא נוכל להרשות לעצמנו לחכות ולראות איך באזל תתחיל את המשחק. ברור שאנחנו נשמח להבקיע אבל בתחרות הזאת לא משנה מה קורה חייבים לתת את המקסימום בבית ובחוץ".

    http://en.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/50040.Xxx וורדר ברמן - סאמפדוריה http://en.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/50089.Xxx

    המשחק המעניין ביותר של סיבוב הפלייאוף יתרחש הערב בווסר שטאדיון בברמן שם וורדר ברמן תארח את סאמפדוריה. איטליה וגרמניה נאבקות על הזכות לקבל 4 נציגות, אחרי שבשנה שעברה אינטר דאגה שגם בשנה הבאה יהיו לאיטליה 4 נציגות ולגרמניה 3 אחרי שניצחה את באיירן בגמר ליגת האלופות, השנה המשימה של האיטלקים להמשיך לשמור על 4 נציגות תהיה עוד יותר קשה כי גרמניה מקדימה את איטליה ב-5 נקודות ואת זה איטליה צריכה לקזז או יותר נכון, איטליה צריכה הצלחה פנומנלית של הנציגות שלה במקביל לכישלון גרמני. אומרים שלברמן אולי עדיף ליפול מהאלופות ולהשיג יותר נצחונות עבור גרמניה בליגה האירופאית אבל מה שבטוח עבור סאמפדוריה להגיע לליגת האלופות זה חובה, שכן כולנו יודעים את יחסם של הקבוצות האיטלקיות לליגה האירופאית/גביע אופ"א, שם נוטים לעלות עם הרכבים טיפה מזלזלים ואת המחיר משלמים, בליגת האלופות סאמפדוריה, אם תעלה, תלך כל הזמן עם ההרכב החזק שלה ומי יודע אולי אפילו תוכל להפתיע ולעלות שלב, שוב בהתחשב בבית שתקבל אם תעלה. מצד שני וורדר ברמן שאיבדה ממש אתמול את מסוט אוזיל לריאל מדריד ויודעת שהיום יעדר נאלדו הברזילאי מהמשחק, רוצה מאוד לחזור לשלב הבתים של ליגת האלופות אחרי שנה של היעדרות.

    בשנה שעברה ברמן השתתפה בליגה האירופאית אחרי שב-5 השנים האחרונות היתה בליגת האלופות והיא רוצה לחזור לבמה הגדולה. טורסתן פרינגס התייחס לכך לקראת המשחק כשאמר:"אנחנו חייבים להראות על המגרש שאנחנו באמת רוצים להגיע לליגת האלופות, יש הרבה על הסף עבור המועדון". מי שצפוי להחליף את נאלדו בהרכב הוא סבסטיל פרודל שיצוות עם פר מרטסקר שאמר לקראת המשחק:"זה באמת יהיה משימה קשה, לסאמפדוריה יש קבוצה איטלקית חזקה, עם שני חלוצים מסוכנים בדמות קסאנו ופאציני אבל אנחנו מקבלים את האתגר הזה ורוצים להניח את היסודות להתקדמות שלנו עם הופעה חזקה היום"

    סאמפדוריה מגיעה בפעם הראשונה לליגת האלופות לאחר שבפעם הקודמת שהשתתפה בטורניר גביע אירופה לאלופות במתכונתו הישנה, זה היה בעונת 1991/92 אחרי אליפות באיטליה, אז הגיעה עד לגמר בוומבלי שם הפסידה לברצלונה. סאמפדוריה הגיעה לגרמניה בלי המגן פייטרו אקארדי שפצוע בעקב ימין, הקשרים ולאדימיר קומאן ופאולו סאמארקו, והחלוץ סלבאטורה פוטי. דומינקו די קארלו שהולך להדריך בפעם הראשונה משחק במסגרת אופ"א אמר לקראת המשחק:"אנחנו ידענו מההתחלה שורדר ברמן זה לא רק מסוט אוזיל" . המאמן המשיך בדבריו:"הם נשארים קבוצה חזקה גם בלי שחקן נהדר כמו אוזיל שהוא מאוד מוכשר התקפית ובקישור אבל אני בטוח שהמאמן שלהם כבר חשב על פתרונות להסתדר בלעדיו. אנחנו לא יכולים לשכוח את זה שיש להם שחקנים מוכשרים אחרים כמו מארקו מארין ואהרון האנט".
     
  10. N כמוני Member

    הצטרף ב:
    ‏23/10/05
    הודעות:
    1,064
    לייקים שהתקבלו:
    30
    קודם אני מוכרח לומר כל הכבוד על הסיקורים. החכמתם אותי לא מעט בנוגע לקבוצות הקטנות.
    שיטת פלאטיני גורמת לכך שהערב אנחנו רואים שני משחקים שבקלות היו יכולים להיות משחקי שלב בתים של הצ'מפיונס, ובנןסף עוד מספר משחקים שספר אם מתאים לליגה האירופאית.
    אני לא מכיר את בראגה, מפתעי אותי שהם סיימו במקום השני, אבל אני מתאר לעצמי שזה היה בעיקר בגלל העונות הנוראיות שעברו על פורטו וספורטינג הקבוצות הבכירות ממנה. סביליה קבוצה מצויינת מבחינת סגל השחקנים שלה, אבל מאמן אותה מאמן טירון יחסית שלא ברור איך הוא התמודד עם הלחץ. לדעתי סביליה תעבור.
    הישג גדול לסמפדוריה שהצליחו להשאיר את כל כוכבי העונה שעברה, לנרות עזיבתם של דל-נרי ומארוטה. התחושה שלי היא שדי-קארלו מאמן לא פחות טוב, ושהוא יוכל לעשות את ההישג הזה עבור ורדר ברמן,שתפגע קשות מעזיבת אוזיל. אני קורא עכשיו שגם נאלדו יעדר וזה בהחלט משמעותי מול ההתקפה שכוללת את פולי,פאצני וקסאנו.
    לגבי שאר המשחקים, אני באמת לא מכיר את הקבוצות ולכן אני לא אגיב, אבל אין ספק שזה יהיה ביזארי עם נראה קבוצת כדורגל מולדובית בליגת האלופות.
     
  11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    כמו שצריך. קו הגנה נמוך, בלי יותר מדי התמזמזויות עם הכדור והכל בסדר. ברמן לא יצירתית מדי והם מתבססים בעיקר על מהירות וקצת פיזיות. אין להם יותר מדי מה להציע פרט להגבהות ודאבל פסים וסמפדוריה צריכה להמשיך באופן כללי עם סגנון המשחק שלה. קסאנו פושר מאוד והוא צריך להיות חד יותר בפעולות שלו. גסטאלדלו ולוקיני נהדרים וכל מה שצריך זה לעקוץ. דוריה יכולה לעשות את זה.

    נ.ב.
    אין ממה להיות מופתעים, אבל אוהדי סאמפ' עם בית ספר לעידוד.
     
  12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,471
    לייקים שהתקבלו:
    5,685
    בכל מקרה, מלבד המשחק של הפועל (שאני מזכיר שהדיון עליו הוא בישראלי) אין שערים באף משחק בכל המחצית.

    מאכזב.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/8/10
  13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לעומתך אני לא התרשמתי יותר מדי מסמפדוריה במחצית הזאת. לדעתי ההגנה היתה חלשה מאוד ואיפשרה לגרמנים לאיים יותר מדי (10 בעיטות שלהם נדמה לי) על השער של קורצ'י שסיים מחצית עם מספר הצלות נהדרות. פאציני וקסאנו נראים כבדים ולא חדים מספיק. כדי לנצח סמפ חייבת ליזום יותר ולשחק אחראי בהגנה, למרות שגם תיקו יכול להספיק.
    האוהדים מג'נובה בתצוגה נהדרת.

    בהצלחה במחצית השנייה.
     
  14. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,092
    לייקים שהתקבלו:
    343
    סביליה בצרות. בראגה מנצחת 1-0, סביליה חוזרת לפיחואן עם הפסד ובלי שער חוץ, שהגיע לה, לחץ כדור של סביליה אבל בראגה היא חתיכת קבוצה שלא מפסיקה לרוץ ויודעת לצאת למתפרצות קטלניות. כמו שחששתי קבוצה מעולה, עם הגנה חזקה מאוד, קישור טכני והתקפה שלא מפסיקה להטריד וללחוץ.

    סביליה בבעיה, אבל היא צריכה לעבור.
     
  15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    כל התוצאות:

    מסלול אלופות:

    פרטיזן - אנדרלכט 2:2
    זלצבורג - הפועל 3:2
    באזל - שריף 0:1
    רוזנבורג - קופנהאגן 1:2
    ספרטה פראג - ז'ילינה 2:0

    מסלול סגניות:

    זניט סנט פטרסבורג - אוקזר 0:1
    בראגה - סביליה 0:1
    יאנג בויז - טוטנהאם 2:3
    ורדר ברמן - סאמפדוריה 1:3
    דינאמו קייב - אייאקס 1:1

    נכון להיום הדרגים (אחרי המשחק הראשון בהנחה שהקבוצות שניצחו עוברות שלב/תיקו חוץ):

    לפי הסדר:
    דרג 1 - אינטר, ברצלונה, מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי, ארסנל, באיירן מינכן, מילאן וליון
    דרג 2 - ורדר ברמן, ריאל מדריד, רומא, שחטיור דונייצק, בנפיקה, ולנסיה, מארסיי וזניט סנט פטרסבורג
    דרג 3 - פאנאתנייקוס, ריינג'רס, אייאקס, שאלקה, באזל, אנדרלכט, בראגה, ספרטק מוסקבה
    דרג 4 - הפועל ת"א, רוזנבורג, טוונטה, רובין קאזאן, קלוז', יאנג בויז, ז'ילינה, בורסאסופר