אתה יודע מה? נלך עם זה. ההרחקה של דרוגבה שינתה לצ'לסי את המשחק. הכניסה של אינייסטה שינתה לבארסה את המשחק.
סלח לי אם אחלוק עליך ואומר כי מילאן היא הקבוצה מספר 1 בעולם..!! ובארסיק באשר אליך, כמעט כל בנאדם כדורגל אובייקטיבי יסכים שאלמלא האדום השטותי שמקבל דרוגבה מפאת חוסר אחריות משוועת, צ'לסי מנצחת את המשחק הזה וגומרת את ההתמודדות כבר אתמול.!!
אתה קיצוני מדי ומגזים מדי, בקיצור, מדבר שטויות. במשחק שכזה, בין 2 קבוצות כאלה אין כזה דבר שמשהו פה בטוח. בדקה ה-30 שצ'לסי בקושי עברה את החצי מישהו היה מוכן לומר שצ'לסי תכבוד ואחרי דקה תחטיא מצב של 100 אחוז. אין "אם" בכדורגל ואתה לא יכול לדעת מה היה קורה לולא דרוגבה הורחק למרות שבגדול זה נכון שרוב הסיכויים שהיה נשאר 1-0 אבל אף אחד לא היה מוכן לחתום על זה. ו- 1-0 היה סוגר עניין....? נראה לך...? ברצלונה זאת לא מנצ'סטר יונייטד. מבחינת מנצ'סטר העניין סגור ונעול כי פשוט אין לה את זה אבל בארסה גם עכשיו מסוגלת לבוא לאנגליה לתת שער חוץ ולנצח את צ'לסי.
תסכים איתי שאם בלאטי היה מרחיק את הכדור היחיד שהיה ברחבה של ולדאז במשך כול המשחק לחוץ,ברצלונה הייתה גומרת את ההתמודדות כבר אתמול.!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
חוסר אחריות של דידי. ברצלונה ניצלה אתזה, וניצחה את המישחק. כך קבוצה גדולה מתנהגת. יש סיכויים של 60-40 לטובת ברסה לרבע הגמר, שיהיה בהצלחה.
ארסנל תעבור את ביירן רק ביום גדול , ורק עם ונגר ישלים עם העובדה שרייס הוא הנפילה הגדולה ביותר בתולדות המועדון , הספרדי המפונק לא עובר עמוד ורואים אך הנרי סובל כשהוא משחק איתו בהתקפה- רייס הרמאי הגיע הזמן לחזור לספרד , השאלה מי הפרייר שישלם חצי ממה שהוא עלה לארסנל ?
כשהוא,כביכול חשב שהוא מדבר עם בורטגניו,ובעצם זה היה שדר בתחת רדיו שהתחזה למנכ"ל של ריאל מדריד,הוא אמר ש"בארסנל יש אנשים רעים" והוא לא סתם אמר את זה. אחרי שהוא נבחר לשחקן חודש פאברואר בליגה האנגלית\הגיע המשחק המפורסם בין הנבחרות שעמד בצל הפרשה המפורסמת עם ארגונייס, שרייס היה שותף אליה ללא שום עוול בכפיו. מאז,זה לא סוד ששחלק מהשחקנים הוותיקים של בארסנל,אין לי מושג מי ,אבל בטוח שהנרי בינהם, לא התייחסו אליו ופגעו בו .תחשוב איך שחקן שאפילו לא יודע אנגלית מרגיש במצב כזה. בנוסף לכול,הוא עבר פציעה ארוכה לפני חג המולד שהשביתה אותו ליותר מחודש. רייס,אחרי הנרי,הוא השחקן האיכותי ביותר בסגל של ארסנל,ואני מקווה ,גם בשבילו וגם בשביל חובבי הליגה הספרדית שהוא יחזור כמה שיותר מהר לספרד מביצת הצפרדעים הזאת.
אווווו ידעתי שתגיע תגובה מבדחוז , " רייס הכי כשרוני בסגל של ארסנל אחרי הנרי" גם אני חשבתי ככה אחרי החגיגות בסביליה אבל באנגליה הוא אפס מאופס שמאבד את הכדור בקלות , האמת היא שהבעיה הכי גדולה שלו שהוא דפוק בשכל , במבט שלו אפשר לראות כמה הוא חלול וחוץ מזה לא כל מה שטוב לסביליה טוב לארסנל , יש גם דוגמאות הפוכות למשל פורלאן שהפך לבדיחת האי הבריטי מתגלה ככוכב בליגה נחותה יותר ובקבוצה הכי מצליחה היום בספרד.
עוד הוכחה לטמטום שלו. אפשר לחשוב שהוא בן 60 ושנוזלים לו התאים האפורים מהמוח. הוא כולה ילד, אם אחרי שנה בלונדון הוא לא יודע אנגלית - זה כי הוא לא רוצה לדעת. אולי הוא השחקן הכי כשרוני, אבל הוא לא ממצא את הכישרון הזה ולא מביא אותו למגרש. זה שהוא נתן הצגות בתחילת העונה נגד נוריץ' זה נורא נחמד, אבל בהתחשב בעובדה שגם רובי סאבג' נראה מינימום כמו פטריק ויירה מול הקנריות, זה פשוט לא אומר כלום...
רייס בוא לולנסיה ואנחנו נביא לארסנל את פיורה וקוראדי וגם את ראניירי אם הם רוצים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx
אדון בוריס הנכבד! אילולי ההרחקה של דרוגבה, לרייקארד לא היה בכלל את האומץ להוציא את אלברטיני (קשר הגנתי) ולהכניס במקומו את אינייסטה. אז תפסיק לתרץ את הסיבות לניצחון שלכם. ניצחתם וזהו. פה נגמר הסיפור. בדבר אחד תהיה בטוח - ניצחתם רק בזכות שחקן אחד וזה לא מקסי לופז, אלא, בזכות דידיה דרוגבה, שגם החמיץ ממצב קורץ הזדמנות לעשות 2:0, ושגם הורחק בעבירה שטותית והשאיר את צ'לסי ב-10 שחקנים. במידה ודרוגבה לא היה מורחק, רייקארד לעולם לא היה מוציא את אלברטיני ובטח שהוא לא היה משחק עם 2 חלוצי חוד. הדבר היחיד שאכן היה קורה זה שצ'לסי לא הייתה מפסידה את המשחק. בכל הדקות שבהן צ'לסי שיחקה עם 11 שחקנים, היא ביטלה את ברסה לחלוטין. כל הקבוצה של רייקארד נראתה כמו קבוצת חסרת סבלנות וכמו קבוצה שאיבדה את השלווה ואת שימחת המשחק שלה. אבל, כמו שאמרתיח קודם, אז הגיעה ההרחקה של דרוגבה שגרמה למורניו להפסיד את המשחק. בסופו של דבר הגיע לברסה לנצח, אבל אני לא בטוח בכלל שהם יצליחו לעשות משהו כשהם יבואו לגומלין בעוד שבועיים.
אם אתה חושב שהאפקט המנטלי של הרחקה גורם לקבוצה היריבה לשחק בסבלנות, אז כדי לך אולי לקרוא מחדש את הספר על פסיכולוגיה של כדורגל. בארסה נראתה מפוזרת לפני ההרחקה, נכון. אבל בטח זו לא הייתה ההרחקה שהחזירה את הסדר. רק אינייסטה, השחקן ה- 12 הטוב ביותר בעולם.
בוריס, אתה לא יורד לסוף דעתי. אמרתי דבר כזה: אכן החילופים של רייקארד הם אלה שגרמו למפנה ביכולתה של ברצלונה.אבל, במידה ודרוגבה לא היה מורחק, רייקארד לא היה מעלה בדעתו להוציא קשר דפנסיבי ובמקומו להכניס קשר התקפי, בנוסף לכך אני בטוח שהוא גם לא היה מוציא קשר תוקף ובמקומו מכניס חלוץ. שני החילופים של רייקארד אכן גרמו למפנה ביכולתה של ברצלונה, אבל ללא ההרחקה של דרוגבה, שני החילופים האלה לא היו מתקיימים כלל. לכן הגורם העיקרי והמרכזי לניצחונה של ברצלונה הוא דידיה דרוגבה, וכאן מסתיימת לה הפרשייה. זאת פשוט עובדה מוכחת - לפני ההרחקה של דרוגבה, צ'לסי שיתקה את ברצלונה לחלוטין, ברסה הניעה כדור מצד לצד מבלי לסכן את השער (תזכיר לי בדיוק מתי נאלץ פטר צ'ך למתוח את איבריו שצ'לסי הייתה עם 11 שחקנים???), רונאלדיניו נראה חלש מתמיד ושותק ע"י האגף הימני של צ'לסי, מקללה השפיל פעם אחר פעם, את דקו וברצלונה נראתה רפויה וחיוורת מתמיד. אם לא די בכך, ההתקפות המסוכנות ביותר במגרש היו של חניכיו של מוריניו (השער של דאף וההחמצה האיומה של דידיה דרוגבה). אני יזכיר לך דבר נוסף - הפעם האחרונה שואלדז נגע בכדור במשחק הייתה בדקה ה-55, בזמן שדרוגבה פצע אותו וקיבל את האדום - דבר שרק מדגיש יותר את העובדה שהאדום של דרוגבה הוא הגורם המרכזי להפסד של צ'לסי. לסופו של עניין, אני לא בא לתרץ את ההפסד לברסה, מההרחקה של דורגבה ברסה שלטה ללא עוררין והניצחון הזה מגיע לה - בסה"כ אני מרוצה מאוד מהיכולת של הקבוצה שאותה אני אוהד לאורך כל שלבי המשחק ביום רביעי האחרון, וזאת למרות ההפסד. מהדקה הראשונה ועד הדקה ה-55, צ'לסי שיחקה מצויין, היא סגרה את ברצלונה בצורה אדירה והגיעה לשני מצבים בטוחים שרק אחד מהם נוצל. מהדקה ה-55 ועד סוף המשחק, שחקניה של צ'לסי, עמדו בלחץ אדיר של ברצלונה ועמדו בו יפה באופן יחסי, דבר שהראה על קבוצה עם הרבה אופי והרבה נחישות. אני עוד יותר מרוצה בגלל שלפני המשחק חששתי מאוד מברצלונה, ולאחר המשחק הבנתי שהשד לא גדול כל כך - צ'לסי ב-11 שחקנים הייתה טובה יותר מברצלונה והגיעה לה להוביל בהפרש של שני שערים. ומהדקה ה-55 היא נשארה ב-10 שחקנים ובלחץ אדיר של הקטלונים היא הפסידה רק 2:1. לכן, אני בטוח ביכולות הפנסטיות של צ'לסי כקבוצה, ואני בטוח שהיא תדיח את ברצלונה ותעלה לשלב הבא, כל זה יכול לקרות, אלמלא תהיה עוד טעות טיפשית שתוביל לעוד כרטיס אדום שישאיר את צ'לסי ב-10 שחקנים. אני מאוד מקווה שאריאן רובן יצליח להתאושש מהפציעה שלו ואז באמת יהיה קונצרט, אבל, גם אם לא, אני מאמין שחניכיו של מורניו יעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר וינצחו בתוצאה האהובה עליהם, 1:0 שיוביל אותם לשלב הבא. Come On Chelsea!!!!!