ליגת האלופות 2004/5 - שמינית הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Barcik, ‏20/2/05.

1. Paolo Maldini שחקן ותיקים

חח יניב צודק
    גיא לוי מטומטם.
    וזה כזה מעצבן לשמוע אותו ואת נדב יעקובי משדרים, בכל נגיעה בכדור הם מכניסים פיסת היסטוריה.
    "הנה סיידורף עם הכדור שהוא השחקן היחיד בעולם שזכה בצ'מפיונס ליג עם 3 קבוצות!"
    וכמה פעמים הם ספרו את המשחקים בהיסטוריה בין היונייטד למילאן? סיפרו על כל אחד בנפרד 3 פעמים, כל כך מעצבנים.

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם יודעים, די שמחתי כשמילאן הבקיעה, אולי עכשיו לפרגי יפול הפאקינג אסימון שלא כל אפס שעובר במחלקת הנוער של היונייטד חייב להיות הדבר הבא. נמאס כבר מההצגות של הוונאבי באזבי שלו, לא הייתי רוצה לראות את קארול במכבי אפילו, אפס.

3. Yeste Member

כתבתי בכללי. לליברפול יש -5 ספרדים בהרכב שכולם כשירים,זאת עובדה שאי אפשר להתווכח עליה.
    עכשיו,לא מבין מה אתה קופץ? כמה אנגלים היו בהרכב של ליברפול? קארגר א-ח-ד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    פחחח. אתה מדבר על נבחרות או קבוצות? כי במילא זה לא משנה,ב-20 שנה,קבוצה אחת הגיע "מהליגה הטובה ביותר"(קרדיט לצ'רלטון) לגמר צ'פיונס ליג.
    נדמה לי שלפורטוגל,מדינה כמעט מתפתחת יש יותר נציגות.
    מספיק עם המלחמות.
    :aaa21:

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/05
  4. אלי מתחן Member

אתה דיברת על לאמפרד

5. אלי מתחן Member

למישהו יש מקום שאפשר למצוא בו את הגולים של ליון אתמול?

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברצלונה הוכיחה לנו אתמול שהיא בלי ספק הקבוצה עם ההתקפההכי טובה באירופה. איזה מחץ, איזה דורסנות. מה אני אגיד לכם, בתור אוהד צ'לסי ואחד שבטוח וסומך על ההגנה אני פשוט הייתי בטוח שכל רגע יבוא ויכנס גם השרע השלישי ואחריו הרביעי. אחרי ההרחקה (המטופשת) של דרוגבה הכל התחרבש, ההגנה נכנסה לפאניקה וכך גם מוריניו שהוציא את קול והכניס עוד שחקן להגנה (ג'ונסון) זה נקרא בונקר. וכמו כל בונקר גם סופו של הבונקר היה הפסד וזה מה שקרה, ברצלונה הצליחה לכבוש פעמיים בצדק וניצחה. מול ההתקפה של ברצלונה אף הגנה בעולם לא יכולה לעמוד, מילאן וצ'לסי, 2 קבוצות בעלות ההגנות הכי טובות בעולם הגיעו לקאמפ נואו לא עברו את החצי והפסידו בצדק ובצורה מינימלית בזכות ההגנות האדירות שלהם. לצ'לסי יש התקפה, ואני מבטיח לכם שבגשר נראה משחק שונה לחלוטין שבו צ'לסי מה שבטוח תתקוף הרבה יותר ממה שתקפה אתמול. אין אם בכדורגל אבל העסק היה יכול להיות גמור אתמול אחרי 35 דקות כאשר אחרי ה- 1-0 דרוגבה החמיץ בצורה מבישה מול השוער במהלך שהיה ללא ספק נותן נוק אאוט לברצלונה.
    הכל כבר נאמר על ברצלונה אבל אתמול היא עשתה את זה בלי רונאלדיניו שלטעמי היה פשוט חלש, לא נראה לי שמשהו הצליח לו אתמול והוא פשוט איבד כל כדור.
    השורה התחתונה, 2 קבוצות הטובות ביבשת, ברצלונה טובה יותר, ניצחה בצדק, בגומלין יהיה משחק שונה והכל יכול להיות. ברצלונה יכולה לנצח בדיוק כמו שצ'לסי יכולה לנצח. זה הגמר האמיתי.

מנצ'סטר בחוץ, וזה בכלל לא מפתיע. מילאן טובה יותר בכמה דרגות ואני לא רואה אותה מועדת בסן סירו במיוחד כאשר כל מה שהיא צריכה לעשות זה להתגונן, דבר שהיא אלופה בו.

7. yakirmaimon Member

אתה בעצמך ענית פה ..! רק בגלל ההרחקה בארסה הצליחה לחזור למשחק. לפני ההרחקה בארסה פשוט לא בעטה לשער, צ'לסי סגרה הרמטית וגם במחצית השנייה המשחק נמשך במגמה שצ'לסי סוגרת מצויין ובארסה מתעצבנת ולא מצליחה לפרוץ תהגנה, עד לאותו אדום, שחרץ את גורל המשחק. מאוד חבל מבחינת צ'לסי, על אף שאני בטוח שצ'לסי יעברו בגומלין את בארסה..!!

8. milanezi22 Member

מילאן לא תבוא להתגונן בסן סירו, מתי ראיתם פעם אחרונה את מילאן מתגוננת?
    בכל מישחק העונה מילאן שלטה במרכז המיגרש, ולכן לשאר הקבוצות היה קשה להגיע למצבים. במחצית הראשונה במנצסטר מילאן לא הכירה את היריבה כלל, והתקשתה עם המהירות, ורק במזל לא ספגה 2 שערים. במחצית השניה מילאן סגרה יפה את כל העמדות של היונייטד, והם לא הגיעו לשום מצב רציני.
    בסן סירו מילאן ינסו להכריע את המישחק מהדקה הראשונה, אם שבצנקו יהיה כשיר מה טוב, אם לא אז הברקה של קאקא או קרספו או קושטה יכולה לעשות את העבודה.
    יש ביונייטד שחקנים מוכשרים אבל למילאן יש יתרון כמעט בכל העמדות.אני לא מאמין במישחק של הגנה לאורך כל המישחק, כי אם מילאן יבואו לשחק רק הגנה אז בסוף הם יקבלו בראש.בסה"כ יתרון של 1-0 לא כזה משמעותי, במיוחד כששער של היונייטד יכניס את מילאן ללחץ...אז שום דבר עוד לא גמור.
    לדעתי לפי ההצגות בארסה וריאל יעלו לרבע גמר בלי בעיות רציניות.לשניהן אין בעיה לכבוש שערים, יש להן קישור אדיר והן מגיעות למישחקים עם יתרון...קשה לי לראות את יובה מייצרת מצבים מסוכנים, או את צ'לסי לוחצת כל המישחק...אבל בכדורגל הכל יכול להיות ויהיה מרתק עוד שבועיים.

9. Yeste Member

?!
    יש לך מושג בכלל מה אתה כותב ? המשחק התחלק שלני חלקים:לפני ההרחקה של דרוגבה -בארסה תקפה וב-80 אחוז מהזמן הכדור היה במחצית המגרש של צ'לסי. בדבר אחד צדקת,בלי קשר לדרוגבה,עד לכניסה של אינייסטה ומקסי,לא היה מספיק מחץ בהתקפה של ברצלונה.ג'יולי,כרגיל איכזב,רונלדיניו במשחק גרוע ואטו שניסה ,לא הצליח להתמודד לבד מול קרבליו וטרי.אבל כול זה לא אומר שצ'לסי ניטרלה את ברצלונה.הקבוצה שכבשה -50 שערים וספגה -8,וכבר למעלה מ-10 שעות משחק נטו לא ספגה שער בליגה הזאת לא התקרבה אפילו לשער של ולדז,למעט התקפה אחת שנגמרה בשער אחרי מסירה מצויינת של למפרד. אחרי השער בארסה נכנסה ללחץ טבעי וצ'לסי כמו קבוצה אנגלית טיפוסית לא ניצלה את זה.
    אחרי ההרחקה של דרוגבה-המשחק עבר מ-80 אחוז זמן בחצי המגרש של לצ'לסי ל-100 % זמן ב-16 מטר מהשער של צ'ך. זה נראה כמו כדורגל באולמות.ברצלונה עשתה משולשים ליד רחבת ה-16 של צ'לסי ורק במזל זה נגמר רק בשתי חתיכות לשער של צ'ך.
    קבוצה שמפסידה -3 משחקים ויוצאת בתיקו -3 משחקים ב-24 מחזורים בליגה הספרדית חייבת להיות הטובה בעולם. וכמו שריאל נראיתה שלשום,גמר ספרדי יכול להיות מציאותי במידה ושתי הקבוצות לא יפגשו לפני.
    אגב,הקבוצה שניצחה שלשום את יובה הגדולה תסיים את השנה עם יותר מ-10 הפסדי ליגה (הבטחה שלי)
    וזה רק אומר עד כמה איכות ליגה קשורה להצלחה של קבוצות במסגרת אירופאית,ולא פלא שתהינה -7 נציגות בשלב 1/4 הגמר בצ'פיוס ו 1/8 באוופ"א.
    רק חבל שקבוצה אחת היגרה השנה אל מחוץ לאי האיברי.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/05
  10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לא רציתי לשמוע שאחד השחקנים שגדלתי עליהם אפס...הבנאדם כבר קרוב לפרישה,ואני עדיין מתקשה
    להתגבר על הרגע שזרקו אותו ממילאן משהו שלא נשכח לעולם,אני לעזאזל,שהייתי בן 6 ראיתי אותו ולא
    התלהבתי מרונאלדו או מ"פאנטזיסט" אחר הוא אחד מאלה בגללם התאהבתי במילאן ודווקא בתקופה הגרועה
    של הקבוצה בשנים האחרונות...לא אשכח...חוץ מה זה אל תשכחו מי מאמן שלו,בעצם החבר שלו...
    וגם מאיפה הוא בא...מקבוצה שרק מנסה לגדל את הדור הבא של איטליה...

מקסי לופז,כמו שמודי בר-און אמר..."זה קלאודיו קאניג'ה הבא..."...אולי זאת רק האסוציאציה של התספורת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

עכשיו רוסונרי,משימה: לעקוב אחרי רוד ואן ניסטלרוי החלוד...נראה איך הוא ייצא מזה...
    כי יש לי תחושה שהוא היה מכניס את הכדור של פורצ'ון ומשנה לרעתנו את המשחק...ואל תבנו ששבה יחזור.

11. Barcik Member

תגיד לי, אתה מנסה לעשות דווקא ליסטה?

אני ראיתי עכשיו את השידור החוזר של המשחק. מיד (אבל לגמרי מיד) לאחר ההרחקה של דרוגבה/כניסה של אינייסטה המשחק של בארסה נראה אחרת - הנעת הכדור הכי סבלנית, מצד לצד, מה שארבל קרה לו "כמו בכדורסל". זה הרי מן הסתם היה אפקט של הרחקה של חלוץ הקבוצה היריבה, נכון? ללא ספק?
    יש שחקן אחד שהכניסה שלו מחזירה את הסדר לבארסה, וזה אינייסטה. אנדרס נכנס, ובארסה נרגעה. לאחר שבארסה חזרה להשתמש בראש, נכנס מקסי וסיים את השינוי שאינייסטה התחיל. לא דרוגבה ולא נעליים. ההרחקה שלו הקלה על בארסה. אבל את התפנית הביא רייקארד בצמד חילופים מנצחים.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תקשיב בוריס אני בספק עם צ'לסי הייתה נשארת ב-11 שחקנים היא הייתה סופגת כי ההרחקה ללא ספק הכניסה את צ'לסי ללחץ וזאת הסיבה להפסד. אם צ'לסי הייתה נשארת ב-11 אז הביטחון העצמי שתפס תאוצה ככל שהשעון תיקתק היה גובר וגובר ובארסה הייתה נשארת חסר אונים מול ההגנה של צ'לסי. ההרחקה הביאה את האות לחגיגות אינייסטה ומקסי הביאו את החותמת ואת השינוי שעזר לנצל את ההרחקה.

13. eastlands Member

ברסה היא בהחלט הקבוצה הכי טובה בעולם היום , אבל בהפרש מזערי מצ'לסי ומילאן ורק חבל שההגרלה קבעה שאחת תעוף כבר בשמינית , אני מאמין שצ'לסי בבית תשחק התקפי יותר ורק מקוה שהיא תכבוש ותלך עד הסוף , ברסה לא הצליחה בתחילת המחצית השניה לשלוט , ועשה הרושם שצ'לסי תצליח לנצח , אבל ההחלטה השערוריתית של השופט הרסה לצ'לסי והחזירה את ברסה בגדול ,
    מה שמאכזב אותי בברסה היא העובדה שכל השחקנים שלהם ברגע שהם מתקרבים לשער היריב , מנסים לצלול ממש בצורה מוגזמת (בדיוק כמו בליגה , בשבוע שעבר נדב שידר משחק ליגה ופשוט התבייש מכמות ההתחזויות)
    בקיצור צ'לסי למרות ההפסד עדיין חזק בתמונה .

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

החלטה שערורייתית...? עם כל הכבוד, דרוגבה היה צריך לקבל את הצהוב השני הרבה לפני מתי שהוא קיבל אותו. היה אדום מוצדק.

15. Barcik Member

וואלדז הובהל לבית חולים אחרי הכניסה הזאת, ויצא משם רק היום.