ליגת האלופות 2004/5 - שמינית הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Barcik, ‏20/2/05.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם דרוגבה צ'לסי היוותה איום מתמיד למתפרצת.
    גם אם הוא לא עשה הרבה, הוא תמיד העסיק את ההגנה של בארסה, שלא רצתה שיחזור של השער הראשון או של ההחמצה של דרוגבה (לא ממש מאשים אותו, קורה לכל חלוץ).
    "בזכות" ההרחקה המטומטמת והמיותרת, צ'לסי פשוט נשארה ללא איום ממשי על השער של בארסה. אפילו מתפרצת כבר לא היתה אופציה כשדאמיין דאף מתופקד כחלוץ מטרה.
    גם המגנים של בארסה הבינו שבמצב כזה אין להם שום סיבה להישאר מאחור, ועלו לעלות להתקפה.
    וביחד עם העידוד המוראלי מההרחקה וההתלהבות המחודשת של הקהל (שהיה שקט מאוד, זה קהל של 100,000 צופים במשחק ענק שכזה?), וכמובן מאקסי לופז שעלה עם הרבה אנרגיה, ההגנה של צ'לסי לא התארגנה, ובארסה ניצלה את הדקות האלה להבקעת שני שערים.
    בקיצור, אני עומד מאחורי מה שאמרתי אתמול - אם דרוגבה לא מורחק בארסה לא משיגה את השיוויון.
    קשה להצביע על שחקן צ'לסי שכן ניסה ליזום אתמול.
    אל תשלה את עצמך שכך מוריניו הולך לשחק בגומלין בברידג'.
    צ'לסי תבוא להתקיף ובאופן טבעי להבקיע מהר, ולמרות מה שראינו אתמול, לצ'לסי יש התקפה.
    אני מאמין שצ'לסי תשלוט במשחק בעוד שבועיים, ומספיק שער אחד, כי עם הגנה כמו אתמול, 11 שחקנים ו-40,000 אוהדים, יהיה לבארסה מאוד קשה לפרוץ את הבונקר בשנית (או שעליי לומר בשלישית).
    להשוות את ההגנה של צ'לסי לאילו של סראגוסה וסביליה זה פשוט מגוחך.

להערכתי, הסיכויים כעת הם 50-50, המשחק אתמול לא שינה הרבה לגבי יחסי הכוחות.
    גם שער מוקדם של בארסה לא בהכרח יגמור את הסיפור.
    מה שבטוח, יהיה מעניין.

2. uri מנהלים

למה בכלל להגיב בוריס. עוד לא הבנת שכל המטרה של יסטה בחיים זה לנסות להוכיח את הלא נכון. שהספרדים יותר טובים מהאיטלקים.

כל מה שיסטה ניסה לעשות הוא להראות ששחקן איטלקי בן 34 שהיגיע מקבוצה שנמצאת במקום האחרון באיטליה, ואיתו לא הצליחה לנצח אפילו לא פעם אחת (היום יש לאטלנטה כבר 3 נצחונות) והיום הוא שחקן הרכב במשחקים הכי חשובים של לא פחות ולא יותר- ברצלונה, זה לא כמו שזה נשמע.

אבל עם האמת אי אפשר להתווכח. לא ראיתי את המשחק ולכן לא יכול להגיב בהתאם, אני רק יכול לאמר שגול.קום העניק לאיטלקי הקשיש ציון מכובד של 6.

אז אנא ממך יסטה. אחת ולתמיד, די!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/2/05
  3. Barcik Member

זו לא הייתה השוואה. בסך הכל אמרתי שלבארסה יש הרבה מה להציע מול קבוצה שמתקיפה.

תשלוט במשחק? אני בספק. בנקודה הזו, יש בהחלט לבארסה התנגדות ראוייה - דקו ושאבי. בארסה לא תבוא לשחק פאסיבית. זה יהיה מאץ'-אפ הרבה יותר מעניין מאתמול, כאשר שני הצדדים מנסים ליזום.

ולא מומלץ לך לבנות על שער אחד. אם יש קבוצה שיכולה לפרוץ את הבונקר זה בארסה.

אבל בסיכומו של דבר, אני מסכים איתך. הסיפור שקול לחלוטין, ובעקבות המצב של צ'לסי המשחק צריך להיות מעניין מאוד. שקול מכדי להמר, אבל אני אופטימי.

4. אלבלדה Member

אני עקבתי אתמול אחרי רונלדיניו ושמתי לב ש90% מהמסירות שלא לא מגיעות ליעד
    שכל פעם שהכדור בא עליו ההתקפה של ברסה מאבדת מהירות בגלל הנסיונות המטופשים
    שלא לעבור שחקנים, ושהוא לא עשה כמעט אף פעולה משמעותית במשחק והעובדה
    היא שזה קרה לו לא בפעם הראשונה העונה .רונלדיניו הוא ללא ספק כשרון גדול
    אבל ראייקרד צריך להסביר לו שהוא צריך להשתחרר הרבה יותר מהר מהכדור ולנוע
    יותר בלי כדור לרחבה כדי להבקיע שערים בזכות תכניקת הסיום המעולה שלו.
    רק ככה משחקים כדורגל מודרני שחקנים גדולים כמו זידאן ואחרים.ככה זה
    לא יכול להמשך רונלדיניו לא מממש את הפותנציאל בגלל שהוא זוכה לחסינות
    מראייקרד שלא מעיר לו על השגיות שלו ובגלל זה ברסה נפגעת קשה כי
    אם רונלדיניו היה משחק לפחות כמו בשנה שעברה קבוצה עלובה כמו צלסי לא
    היתה בכלל יכולה לדגדג את ברצלונה.

5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק בליבי שבארסה לא תבוא לגונן על השער במשך 90 דקות, אך היא לא קבוצת על.
    באופן טבעי, כפי שקורה ברוב משחקי הכדורגל על הפלנטה, הקבוצה שצריכה שער היא הקבוצה שתתקוף. לכן הדאגה ההגנתית העיקרית שלי היא המתפרצות הקטלניות של רונאלדיניו, ג'יולי ואטו.
    מובן שבארסה מסוגלת להבקיע. אך כמו שאמרתי מס' פעמים, צ'לסי מסוגלת למנוע ממנה להבקיע. אתמול לבארסה היו מעל ל-30 בעיטות לשער, בסטמפורד ברידג' יהיו לה הרבה פחות.
    הרבה מאוד תלוי ביכולת של שלישיית ההתקפה של בארסה, כי כמו שראינו במשחקי החוץ שאתה בעצמך ציינת, ההתקפה ושאר הקבוצה לא מתפקדים כיחידה אחת.

6. Barcik Member

החלק המעניין הוא שמול סביליה זה היה אילוץ, ומול סראגוסה זו הייתה שיטה. מסתבר שכמו אצל צ'לסי, שלישיית ההתקפה יכולה לתפקד כחולייה בפני עצמה. על זה אני מאמין רייקארד יבנה.

7. Yeste Member

אורי-טוטי. אין לי שום דבר נגד האטלקים ונגד אלברטיני. ציינתי עובדות ,אלברטיני היה השחקן החלש ביותר אתמול בברצלונה. הוא היה איטי מידי,איבד יותר מידי כדורים,ולא שיחרר מספיק את צ'אבי למשימות התקפיות (בעיקר במחצית השנייה) דבר שרפאל מארקס המקסיקני עושה בדר"כ.
    בקשר לרונלדיניו,אני מסכים ,כמעט, עם כול מילה של אלבדלה ,רונלדיניו שיחק אתמול באטיות מרגיזה ,לא יזם מספיק ולא עשה מספיק תנועה. אבל ,אפשר להתנחם בעובדה שיש מעט מאוד משחקים בשנה שרוני חלש, זה קרה מול אתלטיקו ולבנטה למשל... הפעם,לצערי,זה קרה במשחק כ"כ גרולי וחשוב,צ'לסי לא ניצלה את זה והפסידה ,בצדק.

בגומלין הסיפור יהיה שונה לגמרי. רובן לא יחזור בעוד שבועיים ,במקרה הטוב בעוד חודש. דרוגבה,החלוץ המסוכן ביותר שלהם מושעה,וכתוצאה מזה,משחק ההתפקה העלוב ממילא של צ'לסי יפגם עוד יותר. ברצלונה לא תתגונן ,היא הוכיחה השנה גם במשחקי חוץ בליגה הספרדית,מול קבוצות עם קישור והתקפה לא פחות טובים מזה של צ'לסי,שהיא מסוגלת להחזיק בכדור מינימום -60 אחוז מהזמן. לסיום,אם אני רייקראד,אני מחזיר את אולגור ליד פויול,ומארקס כקשר אחורי.אלברטיני,שהיה שחקן גדול,גמר את הסוס . הוא לא סתם שיחק בקבוצה הגרועה ביותר "בסרייה אה". לא יודע עד כמה הוא חבר טוב של רייקראד עו מימי מילאן,אבל הוא ממש לא מתאים להרכב של הקבוצה הטובה העולם,אפילו אם משחק לידו שחקן כמו דקו שמחפה על הטעיות שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/05
  8. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראשית, רובן אמור לחזור באמצע חודש מרץ. לא במקרה הטוב, לא במקרה הרע.
    שנית, כבר היו דיבורים על החלמה מהירה. לי קשה להאמין שהוא ישחק, אבל אין צורך לעוות עובדות.
    משחק 'ההתפקה' העלוב של צ'לסי יכול לסכן כל קבוצה. גם אם בהגנה שלה משחק אולגוור.
    מלבד בארסה, אין קבוצה בספרד ברמה של צ'לסי. תחסוך לעצמך את הבושות, למרות שאני מבין שאתה בסה"כ רוצה למשוך קצת תשומת לב.
    מי ייתן וזה אכן מה שרייקארד יעשה.

9. Yeste Member

אדר. קשה לך לקרוא הודעות לפני שאתה מגיב בציטוטים??
    כתבתי: "מול קבוצות עם קישור והתקפה לא פחות טובים מזה של צ'לסי "

10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתגובה:
    לא ברור מספיק? אני צריך להוסיף במילים מודגשות - מבחינת קישור והתקפה?

11. אלי מתחן Member

יסטה אם הספרדים כל כך עליונים על האנגלים, תזכיר לי לאיפה אנגליה הגיעה בטורנירים האחרונים ולאיפה ספרד?
    תשים לב מה היה אתמול, מצד אחד ברצלונה, הקבוצה הכי טובה היום בעולם, עם דקו, צ'אבי, רונאלדיניו, ג'ולי ואטו בחלק הקדמי והרכב מלא, ומצד שני צ'לסי, בלי השחקן הכי טוב שלה (רובן), בלי מגן שמאלי נורמלי (ברידג' פצוע), ועוד באיצטדיון עם 100 אלף צופים עויינים ולהוביל במשך שעה שלמה, עד הרחקה מטופשת של החלוץ שלהם.
    בסוף היא קיבלה 2 אבל עדיין שער אחד בגומלין ולשמור על רשת נקייה יספיק לה.

אתם מזלזלים בצ'לסי יותר מדי, היא הגיע עם הרכב חסר והצליחה לשתק את כל הכוכבים של בארסה כל עוד היא הייתה ב11 שחקנים ואפילו יכלה לעלות בקלות ל2-0 בלי ההחטאה של דרוגבה.

זה לא מזה שבארסה עשתה גם אתמול?
    היא תוקפת ומולה עומדת קבוצה מאומנת וחזקה שמסוגלת לשתק את הכוכבים שלה, ועשתה את זה אתמול, והפעם היא תשחק ב11 שחקנים בבית.

12. KirkH Member

מה בדיוק היה חסר בהרכב של צ'לסי? וויליאם גאלאס מגן שמאלי לא פחות טוב מווין ברידג'. הוא עולה עליו בכמה דרגות בהגנה אישית של אחד על אחד. היתרון הגדול של ברידג' היא העובדה שיש לו יכולת לרוץ עם כדור על הקו דבר שלגאלאס אין. אבל במשחק בו מוריניו גם ככה הורה למגינים שלו לא לתקוף זה לא משמעותי.

אנשים מגזימים לשני הצדדים. שורה תחתונה צ'לסי באה לקאמפ נואו כדי לשמור סיכוי לגומלין. היא באה לאחד המגרשים הקשים באירופה עם הרכב כמעט מלא (מינוס שחקן אחד בלבד, רובן).
    עזבו את הדרך, עזבו את ההזדמנויות, עזבו את האדום: נגמר 2:1 לבארסה. לספרדים הגיע לנצח. צ'לסי שומרת על סיכוי תאורתי לגומלין. לא יותר לא פחות.

13. yakirmaimon Member

אני יכול להגיד רק משהו אחד על המשחק בין בארסה לצ'לסי אתמול. צ'לסי שוב הוכיחה כמה היא חזקה, אלמלא האדום שהשטותי שקיבל דרוגבה, צ'לסי גם הייתה חוזרת עם ניצחון, היא פשוט ביטלה את בארסה למשך 60 דקות שלמות, עד שהגיע הרגע בו דרוגבה עשה את הטעות הגורלית, וחרץ את דינה של כל קבוצתו.. !! צ'לסי תעבור בסיום שני המשחקים, אין לי ספק בכלל..!!

14. Man-UTD Member

לפי דעתי צ'לסי מרוצה מההפסד שלה בברסה כי זה לא קל לצאת מהמגרש של ברסה בניצחון ויש לה עוד שער חוץ לפי דעתי צ'לסי עולה לשלב הבאה!!!

15. KirkH Member

שמסטה מכה שנית.

בוא נספור יחד. תשתמש בבדידים אם אתה מתקשה.

לואיס גרסיה. א-ח-ד...

נונייז (90 דקות על הספסל). ש-ת-י-י-ם...

מממ. כן... ומה עכשיו? אולי נגייר איזה מישהו? חמישה ספרדים בהרכב? האא??? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx