מי שעושה סיכומים אחרי 3 מחזורים או שחושב ששלושה משחקים בשלב הבתים מעידים על מגמה מסויימת בעתיד מזיין את השכל! בעבר הרבה מאוד קבוצות,גם איטלקיות,גם ספרדיות,גם אנגליות שהיה להן רקורד מרשים בשלב הבתים נפלו בשלבים המאוחרים יותר ככה ש9 נקודות מתוך 9 או גם אם ינצחו את כל המשחקים בבית שלהם לא אומר כלום על מה שיהיה ברבע או לא מעיד על כלום לגבי הליגות! המטרה הראשונה היא להגיע לרבע גמר וזהו,לא משנה מה היכולת או כמה נקודות,ברבע הגמר מתחיל הסיפור האמיתי. שאלה:למה תמיד שקבוצות איטלקיות מפסידות/מובסות האוהדים שלהן מתרצים את זה שהן מפורקות וזו לא חוכמה?למשל: יונייטד מנצחת ב 99 את יובנטוס ואינטר,התירוץ הן לא אותן קבוצות כבעבר. לידס מנצחת את מילאן ולאציו,התירוץ הן לא אותן קבוצות כבעבר. ליברפול מנצחת את רומא,התירוץ לטוטי כאבו השיניים. צ'לסי מביסה את לאציו,התירוץ לשוער היה קילקול קיבה. ארסנל מביסה את אינטר,התירוץ הדשא היה גבוה מדי והנרי הבטיח בלי טילים. עד מתי??? ועוד דבר קטן,דקה 90 אתמול,אם זה לא משקוף אז ברצלונה משווה ואז כל הקישקושים שלכם היו שונים,השפיץ של הנעל שוב קובע ואל תשכחו חמור מי שקופץ בראש,להתראות ברבע גמר!
לא התכוונתי אליך אלא לחבר שלך הליצן טוטי מלך לאציו: "עובדה פשוטה-3 קבוצות איטלקיות מתוך 4 (כשהרביעית היא רומא המפורקת) השיגו 9 נקודות מתוך 9 אפשריות.האם זה מקרה? או שזה מלמד על איכות הליגה שממנה הן יוצאות? תחליטו לבד. לדעתי,זה מעיד על איכות הליגה האיטלקית שהיא הבכירה ביותר באירופה. ואני עומד אחר מה שכתבתי קודם,אילו המגמה תימשך כך,ולא יהיו מפולות בלתי צפויות (כמו פיטורי מאמן ע"ע אינטר בעידן קופר) אני צופה שגם העונה נראה את האיטלקיות בגמר ליגת האלופות. ועוד משהו, בשנים האחרונות במפגשים הישירים בין האנגליות לאיטלקיות האנגליות מנצחות ברוב הפעמים!
אתה חכם גדול,אם ברצלונה היתה כובשת היה תיקו? אבל אם ברצלונה היתה משווה ,אז מילאן היתה תוקפת.ולא מתגוננת.זה ניהול משחק.אנצלוטי הלך על משחק זהיר וניצח.אבל זה לא אומר שאם ברצלונה היתה משנה את התוצאה אז הניהול היה הגנתי.תראה שוב את המשחק של מילאן מול אייאקס בסן סירו. תמשיך לטמון את הראש בחול,אתה היחיד שלא רואה את העדיפות של הליגה האיטלקית עד עכשיו. ושוב,אם לא יהיו שינויים רדיקלים בקבוצות,אין ספק שהם הפייבורטיות לעלות. ואם לא יהיה מזל,ובפוקס קבוצה אחרת תעלה לגמר,אז אתייחס אליה בדיוק כמו אל "אלופת אירופה"-פורטו. שלב הבתים הוא האינדיקציה היותר טובה לגבי איכות הליגות,דווקא בגלל שזה לא נוק אאוט.
סטרפורד ,עדיף שתשמור את העקיצות (שבמילא לא מזיזות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx לאף אחד)לעצמך. ותתחיל לכבד קצת את שאר האנשים בפורום,בינתיים הליצן הגדול ביותר פה הוא אתה. אתה ילדותי וכול פעם מוכיח מחדש עד כמה שאתה בן אדם ממורמר. וזה עצוב.
טוטי מלך לאציו "ואם לא יהיה מזל,ובפוקס קבוצה אחרת תעלה לגמר,אז אתייחס אליה בדיוק כמו אל "אלופת אירופה"-פורטו" פוקס!!!פוקס!!!מה זה פה שכונה?פורטו עונה לפני זוכה בגביע אופ'א ועונה לאחר מכן בליגת האלופות ואתה קורה לזה פוקס!!ילד לך לישון,אין מקום למשפטים מפגרים כאלה בכדורגל!פוקס.....ליצן! גוטי-14 "סטרפורד ,עדיף שתשמור את העקיצות (שבמילא לא מוזיזות לאף אחד)לעצמך. ותתחיל לכבד קצת את שאר האנשים בפורום,בינתיים הליצן הגדול ביותר פה הוא אתה. אתה ילדותי וכול פעם מוכיח מחדש עד כמה שאתה בן אדם ממורמר. וזה עצוב" א.מה זה מוזיזות? ב.מי זה סטרפורד? ג.נכון,אתה צודק,אכן,אין ספק,ברור,לך תיפתח קיוסק בכיכר לונדון..... "ותתחיל לכבד קצת את שאר האנשים בפורום" ד.לא רוצה!
טוב,אם אתה סבור שפורטו היא הקבוצה החזקה ביותר באירופה,מי אני שאחלוק עליך. אני חושב שכן,יש דבר כזה שנקרא מזל בכדורגל. אני חושב שזה ש 3 הקבוצות האיטלקיות משיגות 9 מתוך 9 זה לא מקרי,בפרט שלפני שתי עונות שלשתן היו בשלבים האחרונים של ליגת האלופות.זה לא מקרה.אבל אם אתה מתעקש,שיבושם לך. מילאן השיגה את מה שהיא היתה צריכה כדי כמעט להבטיח את עלייתה לשלב הבא,תראה מה ששבצנקו אמר.כלומר,כשהם רוצים הם משיגים,וכשאין זלזול מקבלים תוצאות מבוקשות. אני לא צריך לצטט לך את השחקנים מהדרג הראשון בעולם ואת המאמנים שטוענים כבר שנים,שהליגה האיטלקית היא החזקה בעולם.מה שהערתי הוא פשוט מאד,3 המשחקים הראשונים בליגת האלופות מוכיחים זאת שוב. תרצה או לא.זה המצב.
אתה אומר שאתה מאמין במזל בכדורגל ואתה חושב שמילאן שהשיגה 9 נק' השיגה אותם לא במקרה. אם אתה מאמין במזל אז לברצלונה לא היה כזה במשחק מול מילאן ולכן זה מקרה שמילאן השיגה את הנק' מולה (אלא אם כן יש מזל בכדורגל אבל שני משקופים ובעיטה שלש שלוש סנטימ' מהקורה הם לא מזל רע)
"טוטי מלך רומא", צר לי להגיד לך, אבל אם אתה חושב שמילאן יכלה לכבוש מתי שהיא רצתה והיא עשה הגנה מתוך בחירה, ושאם ברצלונה הייתה משווה אז מילאן פשוט היתה מחזירה תוך כמה דקות, אתה פשוט חי בסרט.
בקצרה: אין מקום לוויכוחים הטיפשיים איטליה -אנגליה שוב, אני חושב שהמבחן האמיתי אם כבר זה בשמינית הגמר ומעלה ולא בשלב הבתים. לגבי המשחק של אתמול, צר לי על אלו שמתלוננים על המשחק של מילאן אמש. מילאן הפגינה עוצמה רבה ומשחק נהדר במחצית הראשונה כדורגל התקפי ומחצית שנייה עם דגש יותר חזק על ההגנה שאפשר רק לקוות שהיא תמשיך להיראות ככה. מה שכן בטוח הוא שביום ראשון הולך להיות משחק אדיר בין מילאן לאינטר(פרטים יותר מלאים מחר בדיון המחזור- מצטער על הפרסומת הסמויה..)
אתה מתבלבל, מילאן לא הפגינה עוצמה רבה, זאת הייתה ברצלונה שהציגה משחק שוטף שאילולא יכולת מזוויעה של בלטי היו הופכות לפחות לעוד שלוש מצבים מסוכנים לעומת מילאן שרק שבצ'נקו הצליח לעשות משהו.
טוטי(פוקס) מלך לאציו במשחקי גביע אופ'א פארמה הפסידה לאתלטיקו מדריד 2-0 ולאציו השוותה בבית לתיקו 1-1 מול ויאריאל רק אחרי שלזו הורחק שחקן. האנגליות ניוקאסל ומידלסברו ניצחו שתיהן משחקי חוץ ביוון. נו גאון מה זה אומר על הליגות באירופה?לפי ההגיון המעוות שלך אחת מהנציגות האנגליות בטוח תיהיה בגמר כי הן מנצחות בחוץ,יש להם 100% אחוזי הצלחה בשלב הבתים בגביע אופ'א וזה מעיד על כך שהליגה האנגלית היא החזקה באירופה,נכון?.