או אולי מאז שהעבירו אותו לאחור, והוא הפך לקשר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
מה סמואל מה? יש לך את שחקני ההתקפה הכי טובים בעולם, יש לך שם את רונאלדו, פיגו, בקהאם, רוברטו קרלוס, זידאו, מוריינטס ואואן על הספסל-אלה שחקנים שגם אחד שלא אוהד כדורגל יודע מי הם, ועם כל השמות האלה ב-20 הזדמנויות מבקיעים שער אחד ומחטיאים פנדל, אז אני לא חושב שמישהו יכול לבוא בטענות לסמואל. והנה מצאנו אתמול שגם לאחד הבלמים הטובים בליגה האיטלקית (וזה ליגה איטלקית), בלם נבחרת ארגנטינה ואחד הטובים בעולם, לוקח זמן להתאקלם, וזה יכול להימשך גם שנה, כי זה לעבור בית, זה לעבור מדינה, לעבור לסגנון משחק שונה, לשיפוט שונה מצד השופטים . יכול להיות שעכשיו תגיד לי "הוא מקצוען" ואני אגיד לך-הוא בנאדם ואחרי זה כדורגלן מקצוען. חוץ מזה, ריאל מדריד חייבת קשר אחורי טבעי שייצב את הקבוצה. קשר אחורי זה אחד התפקידים הכי מרכזיים, ומוזר לי שאין אחד כזה בריאל, כי יש עוד קשרים אחוריים מלבד וויירה.
תיקו מדהים. חוץ מ-15 דקות במחצית השנייה בהן שלטה ריאל וכבשה שער שוויון והחטיאה פנדל, לא ראינו ממנה כלום, פשוט מאוד קבוצה מאוד אפורה השחקנים לא רוצים מספיק ובדקות הסיום לברקוזן עם קצת יותר ברק היו יכולים לגמור תמשחק לטובתם. בכל מקרה בסיום ריאל יכולה להתעודד מכך שהכול תלוי בה, ניצחון על רומא באולימפיקו זה לא דבר בלתי אפשרי. בייחוד ש-0 אוהדים יאכלסו את היציעים באולימפיקו
כן אה, עם כאלה שמות, יהיו בכלל בעיות? בקהאם - פשוט שחקן אדיר. :aaarofl: סמואל צריך לעוף מהקבוצה, כי הנוכחות שלו על המגרש מזיקה לקבוצה. הוא עשה יותר מדי שטויות העונה, הוא היה יציב במעט מאד משחקים, אין לו שום ביטחון, כדורים עוברים אותו, שחקנים עוברים אותו, בלם כזה לא אמור להיות בקבוצה. "זה ליגה איטלקית!" - ו? הוא היה טוב באיטליה, אז זה אומר שהוא יהיה טוב בספרד? אה, נו נכון, הרי הוא מאיטליה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx תעשה טובה.
לקחת שחקן אחד, שהוא באמת לא משהו ביחס לשאר, והפכת את כל החלק הראשון של ההודעה שלי כאילו יצאתי טיפש. אתה ממש גאון. כשאני אומר ליגה איטלקית, אני מתכוון להגנות חזקות ביותר, שכוללות שחקנים כמו נסטה, קאנברו, מאלדיני, דלאס, קוסטקורטה, תוראם וכו', ועם הוא הצליח להתבלט גם בין שמות כאלו, זה אומר עליו משהו, לא? וולטר סמואל הוא אחד משחקני ההגנה הטובים בעולם וזה לא יישתנה בעקבות מספר משחקים לא טובים במדי ריאל (המגעילה), בדיוק כמו שראול לא הפך לחלוץ חרא אחרי שלא כבש כמה חודשים טובים.
ראול בדרך כלל שחקן הוגן ולא סתם הוא אהוב ואהוד כמעט על כל אוהד כדורגל גם על שונאי ריאל מדריד ואני מביניהם. אבל אתמול לקראת סיום המשחק היה לו קטע מאוד מאוד מלוכלך שהוא שלח רגל בכוונה לבעוט באחד ממגיני לברקוזן שפשוט קפץ איתו לכדור גובה. חבל... ראול ידוע בספורטיביות שלו אז שלא יגרר אחרי פיגו, זידאן ובקהאם המלוכלכים. היום ארסנל במשחק מאוד גורלי מבחינתה... תיקו יספיק לה לעלות לדעתי כי שבוע הבא ניצחון בבית על רוזנבורג והיא עולה ולא משנה מה תהיה התוצאה ביוון בין פאנא לפ.ס.וו. אבל הפסד... יסבך אותה קשות כי אז היא תלויה בפ.ס.וו שתצטרך לעשות תיקו ביוון בשביל התותחנים. אבל עם כל הזילזול שיש לי לארסנל, ויש זילזול, נראה לי שהיא לא תפסיד, תתעלה על עצמה ותיצא תיקו. ובסופו של דבר תעלה. ולנסיה במשחק הסיכוי האחרון, דבר ראשון היא כבר לא תלויה בעצמה. היא חייבת להתפלל שברמן לא תנצח היום את אינטר אחרת הסיפור גמור. אם אינטר תצליח לנצח וולנסיה ינצחו את אנדרלכט צפוי לנו במחזור הבא משחק על כל הקופה בולנסיה שתשחק נגד ברמן. וצ'לסי... מצפה לראות היום הצגה...
צ'לסי לא צריכה להציג כלום. צ'לסי כבר הוכיחה למה היא מסוגלת, ומוריניו טיפש עם הוא עולה עם ה11 הרגילים שלו. טוב, הוא לא טיפש, אבל טועה.
ומה תגידו על יובנטוס? בבית שנחשב לבית הקשה ביותר לפני תחילת המשחקים (עכשיו רואים שהבית של ריאל מדריד, לברקוזן, קייב ורומא הוא הקשה ביותר) היא משחקת בהילוך ראשון כמעט בכל המשחקים אם לא בכולם ומשיגה 5 פעמים את ה 1 - 0, בהרכב ראשון או שני, והיא עם 15 נקודות מתוך 15, ואני מקווה שהיא תעשה מאזן מושלם ותזרוק את מכבי ת"א כאן בארץ בעוד שבועיים. יובנטוס עושה את שלה עד כה ואני מאמין שעקב הפתעות כמו אי ההעפלה של ולנסיה, דפור, ליברפול וארסנל (כך אני מאמין), היא תתחיל להציג כדורגל בהילוך גבוה משמינית הגמר (בפברואר לא?) ויכולה ללכת השנה עד הסוף. אבל כמובן שעד פברואר אלוהים גדול וכושר יכול להתהפך, אבל בינתיים זו נראית כמו עונה חלומית.
ראול גם שנה שעברה היה בכושר גרוע זה לא מהשנה בכלל משרונאלדו הגיע לריאל בת'כלס הוא אוכל פירורים לעניים והרגל שהוא שלח אתמול היה אחרי מרפק מכוון של השחקן שניתר איתו.
נו באמת, מרפק מכוון... חוץ מזה, תקרית מכוערת כמו של ראול לא מתאימה לשחקן ברמה שלו, ובטח לא במסגרת כזו...
זה לא קשור לרמה, ראול בנה לעצמו שם טוב, שם של ספורטאי למופת ושחקן שלא נכנס לפרובקציות. לא היה שם שום מרפק מכוון אבל גם אם היה ראול לא צריך להגיב. שלא יהרוס לעצמו את התדמית.
קודם כל נתחיל בסמואל.. אל תזלזלו בבחור הזה הוא פשוט חסר ביטחון כרגע זה נכון שהוא עושה בעיות המון בעיות אבל איו לי ספק שיש לו מקום בריאל מדריד ושהוא בלם מצוין שכבר הוכיח את עצמו.. ואל תשכחו גם שכל הגנתה של ריאל משחקים בלי קישור אחורי בכלל... בקשר לולנסיה, אני מאוד מקווה שהיא לא תעלה כי באמת לא מגיע לה לעלות ברמן היו טובים לכל אורך הדרך.. דפורטיבו= 0.. היום ארסנל לדעתי תעלה והלוואי ואני טועה ובאשר ליובנטוס.. 0-1 קטן, יש יגידו שזה מגעיל, דוחה וכו'... אך אני מסתכל בבית כזה 15 נקודות 100 אחוזי הצלחה עד כה בלי לחטוף שער, מדהים!!!!!
אני צופה בערוץ "ארט" שם משדרים צסק"א-פורטו (1:0 מקארטי). אני חייב לומר שצסק"א שפוט נאיבים מדי. נאיבים בהגנה ועוד יותר נאיבים בהתקפה. כל כך הרבה הזדמנויות מבוזבזות. או שהם משתהים לבעוט, או שהם בועטים רע, או שהשוער מציל. ובהתקפה מסודרת יחידה של פורטו הם כובשים שער, שלהגנה של צסק"א אסור היה לספוג. וכשסוף, סוף צסק"א מקבלת פנדל, איגנשביץ מחמיץ אותו סטייל בקהאם. הייתי מציין את סמאק בצסק"א שפשוט נותן משחק מעולה. בפורטו כמובן נאנו השוער.