סחטה יותר זיעה ? ברצלונה סחטה יותר זיעה מצ'לסי מאשר באיירן ? אתה טועה ! וחוץ מזה מה שקובע הוא מבחן התוצאה ! , איפה ברצלונה ? איפה היא נכשלה ? התשובה היא בשמינית הגמר . 2. באיירן אתמול שיחקו מצוין ועם היו מבקיעים ראשונים הייתי היום קונה כרטיס לחצי גמר .
העסק לא עבד במחצית הראשונה. הרעיון של אוליברה לא צלח. אני אומר להמר על זאלייטה במקומו, הרי הוא גם ככה מחשק כקשר תוקף, אז זאלייטה רק יהיה חד יותר. ואם נוביל אז אפשר יהיה להכניס את בלאסי במקום דל פיירו (בנוהל).
אתה עוד מתבכיין ???? באיירן מינכן אתמול נתנה לצ'לסי במחצית אחת 3 גולים אז אתה פוחד שיובה לא תצליח לתת לליברפול 1 ? אתה לא מבין כדורגל !
עכשיו סוף סוף יצא לי לראות את התקציר המלא של המחצית הראשונה של הדרבי בושה, שופט אפס, אם אופ"א לא משעים את שבצ'נקו אז ברלוסקוני כנראה קנה גם אותם פשוט שופט אפס מסריח שתי פנדלים ברורים היה, איך הוא לא ראה אלוהים, כל סיכוי קטנטן שהיה לאינטר לעשות קאמבאק הלך בגלל האפס הזה. לא אשכח לו, לא את ישראל צרפת, ולא את זה, אם אינטר היחידה שתיענש אופ"א תוכיח סופית עד כמה שהארגון שם מושחת.
להרוג את שגיא. לא היתה פה עבירה? לא היתה פה עבירה? מונטרו כמעט שבר לבישקאן את הרגל. כוס אמא של מונטרו המגעיל הזה, אמן אמן יובה יעופו, די כבר, נמאס מהמשחק השבלוני והמגעיל הזה, פשוט לא נתפס איך קבוצה שאמורה לעשות בליץ ולשבור את היריבה משחקת ככה. קאפלו כזה פחדן... תיכף יבוא הגול של יובה, הם משחקים כל-כך חלש שזה חייב לבוא. אם הם היו משחקים טוב הייתי רגוע יותר...
ייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אלוהים.... מוות לקאפלו וקנבארו!!! תגובה מפורטת בהמשך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
לא להאמין, איך קבוצה שמפסידה למנצ'סטר סיטי עולה לחצי הגמר על חשבון אחת הקבוצות העשירות והמוערכות באירופה. תהיה קבוצה אנגלית בגמר, כנראה שיקראו לה צ'לסי.
אלה מכם שמיהרו להספיד את ליברפול הנה לכם ההוכחה יהיה לנו חצי גמר אנגלי. shmchess אמרתי לך! ידעתי שליברפול יעלו, למרות שלא ראיתי את המשחק רק את הסוף. :aaa12:
כמה אני שונא להיות צודק במה שאני לא רוצה להיות צודק, וכמה אני שונא לטעות במה שאני לא רוצה לטעות! אמרתי יובה יעלו טעיתי. אמרתי שליובנטוס יש התקפה מאוד חלשה שבנויה על הפצוע התמידי טרזגה והבלון הכי מנופח בעולם, זלאטאן איברהימוביץ צדקתי. רק כואב לי על קנאבארו, גם היום במשחק מושלם של בלם מושלם, פשוט מגיע לו. חבל. שבוע עצוב לכדורגל האיטלקי, לפחות נתנחם בזה שהקבוצה הכי טובה שלנו נותרה במירוץ.
:aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: יסטה זה בשבילך,משחק ענק של אלונסו וניהול מבריק של בניטז. עכשיו קבלו : :aaa12: :aaa12: תודה.