אני רואה אותכם רק בוכים פה על מר גורלכם אוהדי באיירן, אבל אין מה לעשות זוהי צ'לסי היא קבוצה שמשחקת בחוץ היא סוגרת טקטית מצויין ויוצאת פעם בכמה זמן למתפרצת ומצליחה להבקיע, קבוצה קטלנית אין מה לעשות! אי אפשר להאשים את מגאת בהפסד ואי אפשר להאשים גם את לוסיו הוא לא אשם שהכדור פגע בו בשני המשחקים ועשה את דרכו לרשת! אני חושב שבאיירן עשתה עונה חמודה בליגת האלופות אני אישית לא ציפיתי ממנה לעבור את צ'לסי הקטלנית אל נשכח שזוהי שנת בנייה של באיירן בונים שם קבוצה חדשה מאמן חדש וזה לוקח זמן ובכל זאת רבע גמר ליגת האלופות לעוף נגד אחת משלוש הקבוצות הטובות בעולם זה כלל וכלל לא בושה!!!!!
1. כשאתה אומר אחת משלוש הטובות אתה בטח בתכוון למילאן ו ...... יובה כמובן אבל אתה תראה שצ'לסי תעיף גם את יובה ! , עלק יובה 3 . 2. " זוהי צ'לסי זוהי צ'לסי זוהי צ'לסי " דיי לא נמאס לך ? למה אתה סתם מדבר , תראה שוב את המשחק ותראה שבאיירן שיחקו פי 15 יותר טוב , ולא ניצלו מצבים ! עם היינו מבקיעים ראשונים היינו עכשיו בחצי גמר . חוץ מזה העונה אני מרוצה מאוד מבאיירן מינכן , אתמול ממש בכיתי אחריי הגול של שול שניצח את הקבוצה הטובה בעולם בייחד עם מילאן . כמה אופייני , המשחק האחרון שניי גולים שמנצחים . רק חבל שזה לא הספיק , חבל . אבל מי שראה את באיירן ראה שזו קבוצה שממש צריך לפחד ממנה , זאת לא אותה הקבוצה של תחילת שנה . באיירן מסוגלת לפרק בבית כול קבוצה . בעונה הבאה אני מבטיח נגיע רחוק יותר ! , יאללה באיירן !
אורי, תרשה לי טיפת התבכיינות. צ'לסי ניצחה את באיירן, והוכיחה שהיא קבוצה גדולה. אבל בארסה, הנאיבית, חסרת ההגנה ועמוד השדרה, סחטה מהלונדונים הרבה יותר זיעה (וכמה עצוב שזה הפירורים עליהם אני נלחם עכשיו). אינטר שלא היוותה יריב למילאן היא בין 5 הקבוצות הטובות בעולם, בעוד בארסה להזכירך הייתה שקולה לחלוטין למוליכה האיטלקית בצמד המשחקים, לא יריבה מספיק מרשימה כדי להוכיח את גדולתה של צ'לסי. בכך אני לא מנסה לפאר עוד קצת את כבודה החבול של ברצלונה, אלא לציין משהו אחר - אתה מעריך 'טקטיקה' יתר על המידה. אינטר אולי משחקת באיטליה עם הגנה חזקה, אופי מרשים וטקטיקה מנצ'יניאנית, אבל בסופו של דבר מדובר בקבוצה בינונית עם סגל יקר. באיירן הם גרמנים עם מאמן מצליח למדי, אבל ההגנה שלהם מזדקנת וראינו קבוצות הרבה יותר חזקות באות ממינכן. אבל בעיניך, 'טקטיקה' הולכת יד ביד עם שני קבוצות אלה, ואתה מרשה לעצמך להתעלם מהאיכות הכללית. חבל.
לקראת יובה-ליברפול אני חושש. למרות שהאנגלים כבר מכינים את התירוצים עם "יובה פייבוריטים" ו"אין לנו ג'רארד", ראינו במשחק הראשון שיש להם שחקנים כשרוניים וטובים שיודעים להביך את ההגנה של יובה שהספיקה מאז עוד לספוג שלישיה מפיורנטינה שנאבקת על ההישארות. ליובה אין סגל מלא בלשון המעטה- טאקינרדי מושעה, טרזגה פצוע, וכך גם פרארה, זבינה וקאפו. על הכושר של נדבד כולנו יודעים, את היכולת של ההגנה שלנו במשחקים האחרונים כולם ראו, ועל ה"סטרייקריות" של זלאטן ודל פיירו, למרות שלישיה בשבת, גם ידוע שהיא לא מי יודע מה ושהסטרייקר האמיתי הוא טרזגה שלא בסגל. לכן אני חושש מאוד. צריך גם המון מזל היום.
בוא הנה אתה שיכור? תראה בדיוק מה רשמתי. רשמתי שבאיירן קבוצה טובה מאוד ופשוט היא נפגשה עם אחת מ-3 הקבוצות הטובות בעולם (וכן אם אתה רוצה לשמוע אז כן מילאן צ'לסי ויובנטוס) ואתה בא אליי ואומר לי שהגעתם למצבים. אמרתי גם שצ'לסי קבוצה גדולה כי היא קבוצה שיודעת להעניש בשני התקפות היא גומרת תיריב.. חמודי, אני ראיתי תמשחק תאמין לי שראיתי וזה נכון שבאיירן שיחקה יותר טוב ובעיקרון צ'לסי הייתה בבונקר אבל מה שרציתי לגרום לילדים כמוך להפנים זה שצ'לסי קבוצה גדולה היא בעטה 3 או 4 פעמים לשער והכניסה 2 גולים לעומת זאת בצד השני הרבה הזדמנויות של באיירן ובכל זאת הם עפו ולא היה להם מה לעשות כנגד זה..!! בעיקרון ההתמודדות הזאת נגמרה לפני שהתחילה ממש כמו ההתמודדות בדרבי. זה היה כל כך צפוי שצ'לסי ומילאן יעברו תחזור להודעותיי ותראה את דבריי ואז תבין ..!
או או, עכשיו בכלל אני בלחץ, קאפלו מפרסם הרכב התקפי מאוד! (ותודה ליואב שמביא לי את הידיעה) ---------------בופון-------------- -------מונטרו-קנבארו-תוראם------- זמברוטה-אוליבירה-אמרסון-קאמורנסי --------------נדבד------------- ----------דל פיירו-זלאטן--------- בררררר, וזה ההרכב של בניטז: דודק,פינאן,הופיה,ריסה,טראורה,קראגר,בישקאן,נונייז,צ'אבי אלונסו,גארסיה,בארוש.
גל שכחת שאתה אורוגוואי? למה הרכב התקפי מלחיץ אותך? אפשר לחשוב שאתם משחקים נגד צ'לסי מינימום... עם כל הכבוד לליברפול, כולה מקום 5 באנגליה, קבוצה פצועה, מוכה וחבולה, שנכון, יכולה לגנוב תוצאה יפה מול יובה בפורמה די רעה, אבל לא יותר מזה. ההרכב ההתקפי מצוין ליובה, יקשה עוד יותר על ליברפול לסגור את המשחק, ואני צופה פה הצגה שתגרום גם לשונאי הקאלצ'יו המושבעים ביותר ללקק את השפתיים. יפה שקאפלו קיבל סוף-סוך ביצים...
ההצגה שאתה מדבר עלייה אני מקווה שבאמת תקרה למרות שתן לי 0-1 וסע לשלום! והדבר שהכי פחדתי ממנו קורה, מונטרו משחק (אלוהים למה למה)...
פינה קטנה בלב אכן מקווה שניחסתי, אבל לא נראה לי. אני לא מבין מה רע בללכת על הרכב התקפי בבית, כשאתה בפיגור ומול קבוצה נחותה ללא ספק?
האיטלקים המעצבנים האלה משחקים בכזה שקט נפשי כי הם יודעים שאם הם יצטרכו הם כרגיל יביאו את ה 1-0 הרגיל שלהם...וחוץ מזה זאמברוטה הוא שחקן פנטסטי.
ראיתם את הקוון? פשוט שיכור!!! לקח לנו כמה מצבים מבטיחים אבל זה לא תירוץ ליכולת לא מספקת בהתקפה ולהחמצה המדהימה של זלאטן!
גועל נפש של מאמן בגלל זה! עכשיו יקפצו עליי אנשים ויגידו לי הטקטיקן הטוב בעולם וכו' אבל זה כבר פשוט דוחה! כמה פעמים הוא צריך להיווכח שהמערך הזה לא פועל? כל פעם לחזור על אותה טעות? אני מאוד מקווה שאיזה פוקס במחצית השנייה יעלה אותנו לחצי הגמר נגד צ'לסי ועד אז אלוהים גדול. לבינתיים חבל לי על השחקנים שחקנים טובים מאוד יש ליובה אבל זה על הקווים הוא מאמן טוב כמובן אבל יותר מדי פחדן ! עכשיו צריך להסתמך על המזל שיביא איזה גול ככה לא יודע מאיפה אלא אם כן קאפלו יתחיל לחזור לימים הגדולים שלו ברומא כאשר נתן לקבוצה לשחק כדורגל ואז יובה תתחיל לתקוף!!
צ'אבי אלונסו פשוט שחקן מבריק . מדהים איך הוא מסוגל לתת כזו מחצית מדהימה במשחק ראשון אחרי כמעט חצי שנה בלי נגיעה בכדור ,ועוד במשחק הכי חושב של ליברפול השנה . ענק ענק ענק ! :aaarse: