אני לא עשיתי שום נוסחאות מתמטיות,מצידי תמחוק את מהה שכתבתי,סתם נתתי דוגמא מספרית אתה אמרת שבאיירן זכתה בכמעט חצי מאליפויות גרמניה ויובה לא הייתה מסוגלת אז הוכחתי לך שיובה זכתה ב15,רק 3 פחות ואם הייתה משחקת בגרמניה,ה15 היה עולה למספר יותר גבוה,מישהו חושב שהליגה הגרמנית תהיה לה קשה יותר??? אז נתתי דוגמא של 22,ביג דיל-מה זה משנה,התכוונתי ללא פחות אם לא יותר מאשר ה18 המאד מכובדים של באיירן. yakirmaimon- פשוט כל הכבוד,אני לא יודע איך אתם יכולים להגיב לתשובה שלו,אם לפי השיטה שלך הזוכה בגביע יותר פעמים היא היותר גדולה,אז ארסנל בדירוג של אודינזה ובולטון וראסינג סטאנטנדר... shmchess כתב פה סתכו על ההישגים מ97,אתה הסתכלת?? יובה הייתה בשלושה גמרים וחצי גמר אחד.. באיירן בשני גמרים-בהם זכתה אחד... לא חושב שיש לבאיירן יתרון גדול... מה אם היית הולך עוד שנה אחת אחורה,אז גם ליובה היה גביע אחד... ותתחיל להתייחס ברגקאמפ לאנשים פה בכבוד,רק נתתי דוגמא,אתה לא מפזר פה מילות חוכמה בפורום... שכולם תקפו את shmchess על זה שהוא ילדותי,אני לא הצטרפתי למתקפה ואמרתי שזה מיותר למרות שהוא לא אמר הרבה דברי חוכמה...
הכל היה יפה מאוד ונכון אם זה מה שהוא היה אומר הוא אמר שלבאיירן יש יותר מסורת ובאיירן יותר מוצלחת בגביעים אירופאים, וזה נמדד בדיוק לפי הישגים, לא לפי יכולת לאומית.
עוד פעם אתה חוזר לסיפור ההופעות? אתה לא מבין שבמתכונת הישנה רק האלופה עולה לליגת האלופות ובאיירן הייתה עושה את זה בקלות בבונדסליגה בעוד שיובה נלחמת עם אינטר ומילאן.... השוואה מטופשת... וזה שאתה החלטת ללכת מ-97 זה מוזר מאוד.... אני מחליט להתחיל לספור מקום ליגת האלופות במתכונת החדשה... משנת 91 באיירן הייתה בשתי גמרים, מתוכם הפסידה 1 וניצחה 1. יובה לעומתה הייתה ב-4 גמרים, מתוכם הפסידה 3, וניצחה 1. זה יפה מאוד שהחלטת להסתכל על ליגת האלופות מאיפה שנוח לך, משנת 97....
טוב כדיי לגמור את הדיום המטופש הזה שיש עליו רק תשובה אחת אז הנה : להצליח באירופה , ולצבור שם חזק , זה להצליח כול שנה , להגיע לשלבים גבועים , לשחק טוב , לקחת תארים אירופיים ומקומיים וכמובן ההיסטוריה ! עכשיו דיברתם על ארסנל , מבחינה אירופית היא חזקה מנוטינגם אפילו שנוטינגם זכתה פעם אחת וארסנל לא . למה ? , כי מדיי שנה ארסנל היא קבוצה שמגיע להיסגים בליגה המקומית , באירופה , והשם ארסנל חזק מהשם נוטינגם . אבל אתם עושים את זה בכוונה , כי כולכם יודעים שהשם באיירן מינכן חזק מהשם יובנטוס . ואתם יודעים מה ? , מאז שהתחיל הפעל הזה , כמה הופעות יש לבאיירן מינכן ? וכמה ליובנטוס ? אני מציע לכם לבדוק ! 4 גביע אירופה , קבוצה עם שם חזק , והנה משהו שעוד לא ציינטי קודם : קבוצה שזכתה בכול תואר אפשרי ! , גביע בין יבשתי , גביא אופא , גביע המרזיקות , אליפות מקומית , גביע מקומי . ממש באיירן מינכן היא קבוצה אירופית הרבה יותר מיובה ! , כול תואר באיירן מינכן זכתה ! . אני לא יודע מה אתכם , אבל התשובה היא חד משמעית וברורה . השם באיירן מינכן הוא יותר חזק מהשם יובנטוס . גם האוהד שלכם טוען כך ... יובנטיני . וגם עם תיקח את כול מה שמסביב , לבאיירן יש יותר , זאת אומרת קהל שבא למשחקים , כסף .... ספונסרים , עוד מעט אצטדיון חדש .... אנשים פה לא מבינים שבישראל אין לבאיירן מינכן אוהדים אבל במדינות אירופה באיירן מינכן נחשבת לקבוצה האודה מאוד ויש לה המון אוהדים בעולם .!!.!!! אבל בשורה התחתונה , שניי הקבוצות הגיעו עד רבע הגמר , נקווה שנה הבאה נגיע רחוק יותר .
טוב קודם תלמד לכתוב בלי שגיאות זה עוזר בחיים. אולי, אבל אם ריאל עכשיו 10 שנים לא תעבור את השמינית היא עדיין תהיה שם יותר גדול מבאיירן, וזה מבטל את ששת הסעיפים הראשונים שהבאת, לא? מה זה שם? שם זה כלום, אוויר, ריאל מדריד ומנצ'סטר יונייטד הם ה"שמות" הכי חזקים בעולם, אתה יודע לאן הם רוצים לדחוף את השם שלהם בשביל תארים עכשיו. אם כולם היו יודעים, לא היה את הויכוח הזה נכון? כמו שזה שמעלייך אמר, לבאיירן יש ליגה קלה יותר לעלות ממנה, אם לישראל הייתה נציגות קבועה בצ'מפיונס אז מכבי חיפה הייתה הופכת ל"שם" גדול מפארמה ולאציו למשל? שמת לב שאתה משתמש בהווה בחלק הראשון ועבר בחלק השני כן? זכתה, כן, דגש על זכתה. טוב השם של באיירן ענק לא רואה את יובנטוס ממטר משתין עליהם בקשת, אם זה כל כך חשוב לך אותי יותר מעניין מי קבוצה יותר טובה, ועל זה אין ויכוח. כאילו שהאיצטדיון היה נבנה אם לא המונדיאל, בדיוק מאותה סיבה שיש דלה אלפי. בכל מקרה אתה מתעסק בהכל חוץ במה שחשוב באמת. וגם שנה הבאה, יובה תהיה בין הפיבוריטיות לזכות בעוד שכל העפלה מעבר לרבע גמר מצד באיירן תיחשב להישג.
טוב הנה עוד ליצן שבגלל שהוא אוהד קבוצה איטלקית הוא חייב להגן על כול האטלקיות . תראה אני אמרתי בצורה חד משמעית : אתם אמרתם אלופה לא אלופה , בסדר אז נחשיב את ההופעות מאז 91 , מאז שקמה ליגת האלופות ה"מחודשת" שוב תבדקו כמה הופעות יש לבאיירן מינכן וכמה ליובה ! ותגיעו לשתובה , ועכשיו אין תירוצים של ליגה . 2. איתך אני בכלל לא רוצה להתוכח ובכלל עם אוהדי יובה פה : א. אפילו יובנטיני הסביר למה באיירן באירופה זה יותר מיובה ב. אתה אוהד אינטר , הקבוצה הכי לוזרית בעולם , אין טעם להתוכח איתך .
אני שונא את יובה, וזו פעם ראשונה שאני מגן עליה, זה מראה עד כמה הטיעונים שלך מפגרים אם אני לא טועה גם בשנים הראשונות של הליגה הייתה נציגה אחת למדינה בכל אופן, ליובה עדיין קשה יותר. מה זאת אומרת "באיירן באירופה זה יותר מיובה??" הוא אמר לבאיירן יש יותר מסורת, נכון, יש, אז? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx נכון, אני אוהד אינטר, אז הדיעה שלי נפסלת ישר - למה? כי אינטר לוזרית.
לא נמאס לך להתחבא מאחורי דבריו של יובנטיני, אני עובר בכל הודעותיך ורואה "אפילו יובנטיני אמר שבאיירן מועדון גדול מיובה אפילו יובנטיני" , תפסיק להיות תינוק מטומטם ודבר לעניין. אתה רק אומר "באיירן מועדון גדול מיובנטוס, נקודה!" זה מוציא אותך יותר מטומטם ממה שאתה כבר, ואתה עוד אחרי זה מעז להגיד ליצן לאנשים שיש להם הבנה כפולה ממך בכדורגל! אני אישית חושב שהמועדון באיירן מינכן לא גדול מיובנטוס, אני לא יכול להבטיח זאת כמו שאתה לא יכול להבטיח שבאיירן מועדון גדול מיובה. בסה"כ אם תגיד לי שנלך לפי זכיות במפעל, אז כפי שכבר אמרתי ארסנל נופלת מנוטינגהאם אסטון וילה, המבורג, סטיאווה בוקרסט ועוד... ולא נראה לי שאתה יכול לומר את זה, לכן כל מה שקשור לזכיות אל תאמר זאת יותר..!
ואתה מתחבא מאחוריי ארסנל . אבל תענה לי : מי זכתה ביותר תארים באירופה ? , כאילו בכללי ! באיירן מינכן היא מועדון שזכתה בכול תואר אפשרי , וזאת גם סיבה שבאיירן הוא מועדון כולכך מצליח ובעל שם באירופה . כך לדוגמא את איאקס יובנטוס זכתה פעמיים איאקס 4 בזה אני מסכים , אני חושב שיובה גדולה יותר ! למה ? , כי היא לא זכתה רק בליגת האלופות כמו איאקס אלה גם באופא פעמיים עם אני לא טועה , ובגביע הבין יבשתי .... לאומת איאקס . אבל באיירן מינכן ? טוב בואו פשוט נגמור את הסיפור הזה , כי זה גם לא משנה לזמנים שעכשיו . אנו רוצים שהקבוצות שלנו יצליחו , וזה מה שחשוב , שניי הקבוצות הגיעו עד רבע הגמר שנה הבאה נקווה ליותר . באמת בואו נגמור עם הדיון הזה , כי הוא לא יגמר .
כן אתה צודק , עכשיו בדקתי וראיתי שיש רק 3 קבוצות בעולם שזכו בכול תואר אפשרי ואלה באיירן , יובה וברצלונה . אבל זהו , לא מדברים על זה יותר .
שוב ושוב אני רושם שאני לא משווה את באיירן ויובנטוס לפי הפרמטרים "איזה מועדון יותר גדול" כי כנראה יובה באמת קבוצה יותר גדולה - למי יש שם יותר גדול באירופה? מי הצליחה יותר באירופה? באיירן. אמרתי את זה כבר שלוש פעמים ועדיין אתה ושאר אוהדי יובה לא מסוגלים להבין את זה. אולי תשתדל לקרוא את כל ההודעה לפני שאתה שולח תגובה? מה אני אגיד על זה? שארסנל קבוצה יותר גדולה מכל הקבוצות שציינת. באירופה המסורת שלהן גדולה יותר מזו של ארסנל. אתה מסוגל להבין את ההבדל?
יובה לא קבוצה גדולה מבאיירן מינכן , לא בהיסטוריה , לא בכסף וגם לא בכמות האוהדים . וגם לחלופין לא אמרתי שבאיירן מועדון גדול יותר , אוליי מסורת כן . אבל בחייכם , חלאס עם הדיון הזה .