על מה הויכוח?באיירן קבוצה יותר מצליחה מיובנטוס בכל מה שקשור לזכיות בגביעים אירופאים.זו עובדה,לא דיעה.
אתם מדברים שטויות , אין נמאס כבר מאנשים כאלה . באיירן מינכן הרבה יותר מצליחה מאירופה מיובה וזאת עובדה , אני הולך להגיד פה דבר נכון , שאוליי אוהדיי יובה לא יסכימו אבל האוביקטיבים כן : השם באיירן מינכן באירופה יותר חזק מהשם יובנטוס ! shmchess - צודק ב 100 אחוז , ולא בגלל שאני אוהד באיירן אלה כי אתה צודק ! 2. יובנטוס הגיע בכול ההיסטוריה שלה ל6 גמרים עם אני לא טועה , כך גם באיירן מינכן . לבאיירן מינכן יש בארון גביעים 4 זכיות, ליובה 2 יש לכם פה אוהד אובייקטיבי בשם Juventini שבעצמו אומר שבאיירן באירופה קבוצה מפוארת יותר מיובה . ועכשיו לזמנים של עכשיו : אני חושב שבאיירן מינכן קבוצה חזקה מיובה , יובה גם חזקה אבל לוזריות מדיי . כמה אפשר ? לנצח את באיירן מינכן , לנצח את ריאל ואז מול ליברפול ? קבוצה חלשה ? - התשובה היא כן ! ליברפול קבוצה חלשה , אני לא יודע על מה אתם מדברים אבל ככול שעובר הזמן יובה מדרדרים לאומת באיירן שהולכים ופורחים . ועוד משהו : אני ממש לא אוהד את הצורה שאתם מדברים ל shmchess " ילד בן 14 " וכו' - סך הכול הוא אמר דברים נכונים למדיי שגם אוהד יובה הסכים איתם , וגם אחרים פה הסכימו איתם אבל יש כאלה שבגלל שלא אוביקטיבים אז הם קוטלים פה משתמשים .
שמע, אני באמת לא מבין למה אני מגיב לילד קטן ומתלהב כמוך, שלא כתב כאן תגובה אחת נורמלית חוץ מ"אז מה?? תסתכל על הקבוצה שלך!". ארסנל בקנה מידה אירופאי לא משתווה ליובנטוס ובאיירן, זה נכון ובניגוד אליך אין לי שום בעיה להודות בזה כי זה נכון. מה אתה מנסה להגיד? אני אומר לך שיובה קבוצה עם שם אירופאי קטן יותר מאשר זה של באיירן, ואתה אומר לי בתגובה "לא, אתה לא צודק, עובדה - ארסנל לא עברה אף פעם את הרבע גמר"... שמע, עם הטיעונים המדהימים שלך אין לי דרך להתווכח... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx שוב אחרי שאמרתי לך חד וחלק שלבאיירן יש 18 אליפויות, שזה יותר מרבע מהאליפויות בבונדסליגה, שהיא זכתה ב-4 אליפויות ב-6 השנים האחרונות וסיימה בשנים הנותרות במקום השני, אתה בשלך, מה אכפת לך מהנתונים שאני מביא, נכון? אני אומר לך שבאיירן היא הקבוצה הכי מצליחה בגרמניה בפער עצום מהשאר ואתה אומר שהיא "מתקשה" בליגה הזאת. כן, בגלל זה היום היא מקום ראשון. נראה לך שאם תשים את יובנטוס בגרמניה היא זוכה ב-18 אליפויות מתוך 40? נראה לך שזה כל כך קל לזכות בלי הפסקה באליפויות כפי שאתה דורש מבאיירן? באיירן היא הקבוצה היחידה בגרמניה שמצליחה באופן עקבי בכל שנה, להעמיד סגל חזק ולהתמודד על האליפות, אבל לך זה לא מספיק - באיירן צריכה לזכות באליפות בכל שנה ושנה ולעשות את זה בקלות, ואם לא אז היא פשוט לא קבוצה גדולה, ועזוב את זה שהיא לקחה ארבעה גביעי אלופות. תודה שהארת את עיני.
אגב,אחת ההחלטות של אופ"א הייתה שכל האירועים במשחק נשארו,כלומר השער של שבצ'נקו נחשב לשער בליגת האלופות והצהוב שקיבל נסטה גם ימנע ממנו להשתתף בחצי הגמר מול איינדהובן במשחק הראשון. שלאה-איך הולך סדר המשחקים בשני חצאי הגמר,כלומר מי מארח ראשון ומי מארח שני?
אין בעייה,אתה מביא לי נתונים מה40 שנה האחרונות של באיירן,זה באמת מאד מכובד 18 זכיות לא בדקתי את זה,אני מאמין לך,אין לך סיבה לשקר... אז אני בדקתי של יובה משנת 65, 40 שנה אחורה והיא זכתה 15 פעמים בליגה האיטלקית היותר קשה... בסך הכל 3 פעמים פחות ואני מקווה שאתה מודה שיש לה להתמודד עם קבוצה חזקה מאד אם לא יותר חזקה ממנה-מילאן... ובוא נשכח שנייה מרומא,אינטר ולאציו בימיה הגדולים... לדעתי זה רזומה יפה לא פחות... לגבי השנה-יפה,היום ניצחתם וניצלתם הפסד של שאלקה וכנראה תזכו באליפות,מקווה שיובה לא תאכזב ותזכה גם היא. חוץ מזה שאמרת שיובה לא הייתה משיגה 18 אליפויות בגרמניה,אז הנה לך 15 באיטליה זה שווה ערך ללפחות 22 בגרמניה... ויובנטיני-כאוהד יובה,תסביר לי וסביר להניח שאני אשתכנע למה יש לבאיירן רזומה טוב יותר...
דבר ראשון, אני בשום פנים ואופן לא אוהד באיירן. דבר שני : זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי בחיים שלי. תגיד, לפי אילו נוסחאות מתמטיות בדיוק חישבת ש-18 אליפויות בגרמניה שוות ל-22 באיטליה בדיוק? ביצעת מחקר בקשר לזה? תראה לי איך הגעת לכאלו מסקנות. ניחוש שלי - את כל זה סתם המצאת עכשיו. אני מבין שאין לי שום תועלת בלהתווכח איתך כל עוד אתה תביא לי טיעונים של ליצן כמו "שתי אליפויות בגרמניה שוות בדיוק לשלושה רבעים מאליפות איטלקית". רק תענה לי - מקודם טענת שבאיירן מתקשה לזכות באליפויות בגרמניה, איך קבוצה שזכתה בכל כך הרבה אליפויות בבונדסליגה בדיוק מתקשה לקחת אליפויות? ולמה שוב ושוב אתה מנסה להוכיח לי שיובנטוס קבוצה יותר גדולה מבאיירן כשאני בכלל לא טענתי להיפך, רק אמרתי שהמסורת האירופאית של באיירן גדולה יותר, מה אתה מנסה להוכיח? ועדיין לא הסברת את עצמך, באיירן צריכה לקחת כמעט כל אליפות בגרמניה כדי שתחשיב אותה לקבוצה גדולה? שאתה יכול להוציא את השטות הכי גדולה שנשמעה בפורום הזה מהמקלדת? עלק, מחשב לי כמה אליפות באיטליה שווה באליפויות גרמניה...
נכון שהנוסחאות המתמטיות שלו מגוחכות, אבל החשיבה שלך עוד יותר מגוחכת. יובה קבוצה גדולה ומפוארת מבאיירן.! עם כל הכבוד לבאיירן מילאן, ריאל ויובנטוס בדרגה מעלייה!! אתה רוצה להראות את עצמך גאון הדור? אתה ממש לא דניס ברקמפ יקירי!! אם נלך לפי ההשוואות שלך, אז ארסנל נחשבת לקבוצה דרג כ' בעולם, ואפילו זה לא בטוח. קבוצה שלעולם לא עברה את שלב רבע הגמר בליגת האלופות, אז מה עכשיו יבוא גאון הדור ויגיד לי שארסנל קבוצה פחות מפוארת מפורטו? או שארסנל קבוצה פחות מפוארת מדורטמונד? אפילו תינוק הכי מגוחך בכדורגל לא יקשיב לכך. כמו ההשוואה הזאת, כך גם אינך יכול להשוות בין יובה ובאיירן ולומר כי לבאיירן יש 4 אליפויות אירופה לעומת 2 של יובה, ולכן היא גדולה ממנה, זו דרך חשיבה מגוחכת ומטופשת, והדוגמא עם ארסנל הוכיחה לך את זה! אולי תגיד לי שאני עושה השוואות של ילד קטן, אבל כל ההשוואות האלו באו ללמד אותך על כמה שאתה מגוחך !!במקום לבוא בטענות ובהצהרות על תמיד דל פיירו, תסתכל קודם כל על עצמך ותראה שאתה התינוק מביניכם!
אתה טוען שזה לא משנה שבאיירן מינכן זכתה 4 פעמים ויובנטוס פעמיים בסדר עכשיו תשמע משהו שאני בטוח שיהיה לך נורא קשה לענות עליו . אתה תמיד רוצה לדבר על הזמן האחרון אז הנה : משנת 97 איפה הייתה יובנטוס ? , ואיפה הייתה באיירן מינכן ? , באיירן היא לא קבוצה שצברה את השם שלה רק לפניי 40 - 60 שנה אלה היא קבוצה שלכול אורך השנים הייתה דומיננטית . 2. השם באיירן מינכן הרבה יותר חזק מהשם יובנטוס באירופה ועל זה אין ויכוח . 3. אמרת משהו על ארסנל ופורטו , אז נכון פורטו זכו פעמיים אבל תבין , בכללי ארסנל באורך השנים תמיד הייתה קבוצה יותר טובה מפורטו , ויש לה יותר הופעות באירופה מאשר פורטו . וכדיי לגמור את הויכוח הזה : בנוסף לזה שבאיירן מינכן זכו 4 פעמים ויובה פעמיים אני מציע לך לבדוק למי יש יותר הופעות בליגת האלופות . ואני מאמין שעכשיו לא יהיה לך מה להגיד כי לבאיירן יש יותר הופעות מיובה בליגת האלופות , אתה מוזמן לבדוק . חוץ מזה אני לא מבין למה אני מבזבז את הזמן שלי פה איתך כשכולם אומרים שבאיירן זה הרבה יותר מיבה באירופה , אפילו האוהד שלכם - יובנטיני .
עובדתית, פורטו זכתה ביותר גביעי אירופה לאלופות מאשר ארסנל. זה אומר שהיא קבוצה גדולה ממנה? כנ"ל לגבי דורטמונד, בנפיקה ליסבון, סלטיק, נוטינגהאם, אסטון וילה, המבורג, סטיאווה בוקרסט, ועוד... ארסנל קבוצה גדולה מכל אלה אבל בכל זאת הן זכו יותר ממנה בגביעי אירופה לאלופות. מה תגיד על זה? אני רוצה תגובה הולמת!