ואי אפילו כאוהד אינטר אני אומר שההחלטה של אופ"א שעורייתית. צפו להרבה התפרועיות אוהדים שנה הבאה עם התאחדות כזאת. אגב, איפה בדיוק הנזיפה במרקוס מרק? איך אפשר להתעלם מהשיפוט של "היורש של קולינה בגרוש" הזה?!?!
אל תגזים,קבוצה שמגיעה לחצי הגמר,צריכה לקבל את הכבוד שלה,אישית,אני מאוד התרשמתי מהם. צריך גם להגיד שהשם הקטן שלהם,וזה שהם לא מועדון יוקרתי ברמה הכי גבוהה,זה יכול להפיל את מילאן בפח. שתבין,גל,אני מתכונן להכי גרוע שיכול להיות. בקיצור גם למוריניו יש מתחרה מצוין בלחימה פסיכולוגית.
באמת אין ויכוח לגבי העניין הזה, הוא צודק ב-100%. זה כמו שאני אמחה על ההשוואה בין סדר הגודל של ארסנל לריאל מדריד (כמובן שלא מדובר על אותם הבדלים אז אל תתחכם בבקשה עם איזה "איך אתה משווה בכלל" קלאסי). זה אמור להיות ברור לגמרי. איזו טענה מטופשת. אתה פוסל את באיירן לא כמועדון אלא בגלל הליגה בה היא משחקת. "אתם איכשהו מתקשים להשיג אליפויות אם בכלל" - תגיד, בנאדם, אתה מודע לכך שבאיירן זכתה בבערך רבע מהאליפויות בבונדסליגה?! שבאיירן ב-6 השנים האחרונות זכתה ב-4 אליפויות ובשתיים הנותרות הגיעה למקום השני, ושהיא במקום הראשון בבונדסליגה עם סיכוי מצוין להוסיף עוד אליפות לארון? אם אתה לא מבין בעניין הזה, לא עדיף לעשות את המעט שבלהיכנס לוואן ולבדוק את הנתונים לפני שאתה מדבר? אגב, לגבי הלוזריות - באמת שאין דרך אחרת לתאר את המשחק של יובה נגד ליברפול, למרות שאני לא אוהב להשתמש במילה "לוזר". יובה פשוט לא רצתה לנסות אפילו לנצח, איך אתה קורא לזה?
לא מבין למה אנשים אומרים שאתה לא מבין כדורגל - כל מילה זהב... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx יש בכדורגל מושג שנקרא מוטיבציה. הוא זה שגורם לקבוצות עדיפות להיעצר על 3-0 למרות שבקלות יכול להיות 8-0. הוא גם זה שמביא לפעמים משחק שעד הדקה ה-80 היו יחסית צמודים ושהתוצאה באותה דקה הייתה, נניח, 2-0 להיגמר עם תבוסה של ארבעה וחמישה שערים. אם לצ'לסי הייתה מוטיבציה לשמור על השער, אחרי שכבשה את השער השני - הסיכוי של ביירן לכבוש שער, שלא לומר שניים, היה זהה לסיכוי שלה לעשות את זה עד לדקה ה-75. זאת אומרת, קיים אבל ממש לא גבוה.
אובפמי, ראיתי גם בפורום האיטלקי את הטענות למרק ואת הדרישה להשעות את שבצ'נקו. על מה בדיוק העניין? מה הוא עשה?
אה? והנגיחה בדקה השלישית? והפנדלים?? והשד יודע מה עוד שאני כבר שכחתי, אבל טענות היה לי מספיק, שיפוט מזעזע אתה ראית ישראל צרפת אני מניח, איך היה השיפוט?
נראה לי שהטענות למרק בגלל זה : http://owen.footballclips.net/richie/Highlights/CL/inmi2.mpg ולשבצ'נקו בגלל שנגח למטראצי בפנים בדקה השלישית ,אני אישית לא בדיוק בטוח אם באמת היה שם משהו ,אבל השער לא היה צריך להפסל לדעתי.
אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר,מה ברור בזה שבאיירן יש לה עבר יותר עשיר?? אולי אם אתה מסתכל על השמונים שנה האחרונות אבל אם רק 20 שנה אחורה אתה תראה שיובה הגיע להישגים הרבה יותר גדולים,3 שנים ברציפות בגמר ליגת האלופות... אני רוצה שאוהד יובה מושבע יגיד את זה שיש לבאיירן עבר גדול יותר ואז אני אולי אשתכנע. בטח שזה קשור,גם יובה הייתה לוקחת רבע מהאליפיות אם היה לה כזאת ליגה קלה,איזה רבע,חצי... בליגה אולי הכי קשה שיש,לא יכנס לתחרות עם ספרד ואנגליה היא עדיין עם 27 זכיות אליפות,הרבה יותר ממילאן הגדולה שגם לה יש עבר יותר עשיר מבאיירן... דווקא המשחק מול ליברפול לא מראה על לוזריות,מראה על משחק חלש ביותר שלה אבל לא על שום לוזריות-מה לעשות שליברפול הפתיעה את כולנו ונתנה תצוגת הגנה מדהימה וההתקפה של יובה הייתה ביום חלש ביותר. דווקא על השאלות על הגיל הם לא לעניין,עזבו אותו,זה ויכוח רגיל לא צריך להיסחף...
shmchess- קודם כל נתחיל בשטות שלך לגביי המשחק של באיירן נגד צ'לסי. עם כל הכבוד לבאיירן, צ'לסי עלתה ובגדול. מבחינתי, היא עשתה דבר ענק במינכן כאשר הצליחה להוליך 1-2 ובעצם בשער של דרוגבה קבעה את העלייה לשלב הבא, מהדקה הזאת ועד סוף המשחק צ'לסי שיחקה להעביר את הזמן, האמן לי שאילו העלייה של צ'לסי הייתה תלויה בשני השערים המגוחכים שבאיירן הבקיעה בסיום, השערים הללו כלל לא היו נכנסים, וצ'לסי גם הייתה מנצחת את באיירן בחוץ. 65 דקות לקח לבאיירן להכניס שער אחד, ועד שהיא הבקיעה אותו צ'לסי השתיקה את כל הקהל באיצטדיון הגרמני ובעצם עלתה לשלב הבא עם השער הזה. בסה"כ שני השערים של דקות הסיום היו כדי לרצות תינוקות כמוך שיבכו על מר גורלם ועל מר קבוצתם, שניצחה שיחקה טוב ובסופו של דבר לא עלתה, עשה טובה אל תתרץ כלום, צ'לסי קבוצה טובה וחזקה מבאיירן בכל פרמטר!!!!!!!!! אתה פשוט מבייש את עצמך פה בדיון הזה. איך אמרו פה הכותבים, בן 14, אפילו את התואר הזה לא הייתי נותן לתינוק כמוך. מאיפה לעזאזל אתה קובע שלבאיירן יש עבר יותר גדול משל יובה? זה הבולשיט הכי גדול ששמעתי אי פעם, זה שאתם לוקחים אליפויות בסיטונות נובע מרמת הליגה הגרמנית שכמובן שהיא לא משתווה לאיטלקית. יובה עם 27 אליפיות בליגה האיטלקית שהיא עולה על הגרמנית בכמה רמות טובות, גם על זה נתווכח? דניס ברקמפ אני לא מבין מאיפה הטענה המופרכת שלך שבאיירן מועדון גדול מיובה. מילא התינוק צעצוע הזה אומר את זה אבל אתה ? לא ציפיתי לכאלה מילים טיפשיות ממך, ואם אתה באמת חושב ככה תן לי הוכחה לכך..!!
באיירן בקנה מידה אירופאי אכן קבוצה יותר גדולה מיובנטוס. היא זכתה ביותר גביעי אירופה מיובה (ארבעה של באיירן מול שניים של יובה), המסורת שלה באירופה גם יותר גדולה. אני לא צריך להוכיח לך כלום, אתה יכול ללכת לחפש באינטרנט מי זכתה ביותר גביעים ומי הצליחה יותר באירופה. אבל מה הקשר למסורת אירופאית?? אתה מסביר עכשיו שיובה מועדון גדול יותר מבאיירן, בסדר, אני לא אתווכח איתך על זה, בקנה מידה אירופאי אין בכלל ספק לכל אדם אובייקטיבי שבאיירן תמיד היתה קבוצה גדולה יותר מיובה. שוב אתה פוסל את באיירן כי היא משחקת "בליגה קלה", אולי תתחיל לשפוט קבוצות על פי האיכות שלהן ולא לפי הליגה בה הן משחקות? ההתקפה של יובה היתה ביום חלש ביותר כי הקבוצה לא תקפה. תקרא לזה איך שאתה רוצה.
אז לפי מה שאתה אומר הקבוצונת שלך היא בעצם קבוצה מדרג שלישי מבחינת מסורת אירופית? קבוצה שלא עברה את רבע הגמר אף פעם היא בטוח לא קבוצה שמדגדגת לא את יובה ולא את באיירן... תאכלס שטויות... אירופה זה לא מה שקובע וה-4 גביעים האלה כן קשורים לליגה הקלה בגרמניה כי בגביע האלופות הייתה משחקת רק האלופה ובאיירן השיגה את התואר הזה בקלות והעפילה כמעט מדי שנה לטורניר, בעוד ליובה היו מאבקים קשים עם מילאן, אינטר ואפילו רומא לפעמים. באיירן הזאת זכתה ב3 גביעי אירופה רצופים בשנים 73-76 וזכתה רק פעם אחת מאז קום ליגת האלפות בדיוק כמו יובה. וברזומה של יובה יש עוד שתי גמרים בליגת האלופות בעוד לבאיירן רק 1. אז אם מסתכלים על זה ככה זה פחות או יותר אותו הדבר.
3 ליובה לא 2,אחד מול דורדמונט,אחד מול ריאל מדריד ואחד מול מילאן לפני שנתיים... וחוץ מזה אתה צודק 100 אחוז... ברגקאמפ-אתה רואה,זה לא רק אני שמדבר על זה אז לפני שאתה שולח אותי לוואן,תבדוק אתה שם קודם... ובטח שהליגה קשורה,בליגה יחסית קלה היא מתקשה אז זה לא סימן לגדולה,אם היא הייתה אימפריה כמו שאתה אומר היא הייתה צריכה לקחת בלי הפסקה ובלי קושי השנה אולי זו תהיה השנה השנייה ברציפות שהיא לא תיקח...