ליגת האלופות 2004/5 - רבע הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏11/4/05.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

רובסון..בכל פעם שקבוצה איטלקית מסיימת בתיקו 0-0 או 1-0 קטן עולה ישר התמונה המוכרת שכל האנגלופילים אוהבים להזכיר וחבל כי נמאס לי לחזור על זה שיש מקרים של 3-3 או תוצאות אחרות בליגה האיטלקית ובאירופה מה לעשות הקבוצות משחקות יותר טקטית והאיטלקיות הן לא היחידות שעושות את זה.

תביא לי דוגמאות של האדם הזה שאוהב לרדת על האיטלקיות כמעט כמו שרצון אוהב לרדת על האנגליות.

אוף נו באמת.. מה שכתבת אומר הכל.

צודק, בזה אני מסכים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/05
  2. שבצ'נקו Member

עזוב יניב,יש פה כמה אנשים שלא יודעים את מקומם,חבל להתאמץ להסביר לאנשים שתומכים "באנגלופיליזם" ומושפעים בכמות מהתקשורת בארץ .
    מעניין איזו בעיה יש לאנשים שקבוצות מנצחות רק 1-0?

מעורר רחמים...

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, ברור. בוא נתנהג כמו איש שפתח חומוסיה במילאנו וחושב שהוא מינימום ברסקולוני.

זה גם אליך מישה, אל תתנה ככה.

4. yakirmaimon Member

משפט כל כך נכון..
    אין ספק ליובה יש סגל נהדר אבל היא לא ניצלה אותו עד תום. נקווה ששנה הבאה עם חיזוק של שני שחקנים "שמחים" יותר הקבוצה תדע לגוון את המשחק שלה ולרוץ יותר רחוק בליגת האלופות!

5. MUFC - 1878 Member

אני דיסלקט מותר לי אים זה מפריע לך מיצתער אני לא יכול לעשות בקשר לזה יותר מימה שאני מנסה עכשיו.

ויונתן, אני מנסה אבל זה כול כך כיף שימחה לעיד כמושאמרו פהhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אני אמנם אוהד יונייטד ואנחנו בחוץ אבל לא איכפת לי כי אנגליה חזרה לקדמת הבמה וכי ליגת האלופות בהשוואה לאטליפות לא כזה חשוב לאבד אליפות יותר באסה

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוופ"א כבר לא מפחידים כמו בעבר ?

פעם היו ימים שקבוצות היו עושים עבירות משמעת או כל מיני דברים שאסור באירופה , היו מפחדות מאוופ"א מהקנס שתקבל הקבוצה או מהעונש החמור.
    בתחילת העונה רומא קיבלה עונש די קל על זריקת המצית על ראשו של השופט פריסק.
    באמצע השבוע אוהדי אינטר פיצצה את משחק רבע גמר ליגת האלופות , והקבוצה קיבלה 4 משחקי רדיוס ועוד 2 על תנאי ו200 אלף דולר קנס שזה לא משמעותי לקבוצה בדרג הזה.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראל, העונה הוא 6 משחקים ללא קהל, וה-2 האחרונים הם תחת פיקוח שאם יהיו בו בעיות יענשו באי קיום משחקים לתקופה של 3 שנים.

8. MUFC - 1878 Member

אים רצחת..
    ונותנים לך שנתיים בכלא ואומרים לך עברה הבאה עונש מוות זה מוצדק? אותו דבר פה השוואה דפוקה אולי ח אבל כה זה אים זאת הייתה קבוצה אנגלית אני מפחד לחשוב מה היה קורה...

ולא זאמברוטה זה לא ביגלל המאפיה האיטליקית זה ביגלל שאוא"אפ אנגלופים כול כך שהם רוצים שנישאר רק באנגליה.
    שתיפול אלהם קאטיושה

9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

עונש ביזיוני. אחרי מה שקרה ברומא, היו חייבים להרחיק אותם לשנה ממפעלים אירופאים.

כל הויכוח פה אנגליה-ספרד סתם לא היה קשור לדיון. עשיתם לדיון מעולה כתם כמו ילדים בני 5.

לגבי איינדהובן, הרבה מדברים הידינק שמידינק וקוראנים. מגיע להם כל הכבוד על ההגעה לחצי הגמר, אבל חשוב לזכור שצ'לסי למשל, גברו על שתיים מהקבוצות החזקות ביבשת- בארסה ובאירן. ואיינדהובן? מונאקו החלשה, וליון שבאירופה היא אחרי הכל לא בליגה של הגדולות, וגם זה תמיד עם משחק גומלין בבית. אם הם כובשים נגד מילאן, אני ארנב נחלים.

את זה הכי אהבתי. את הכסף דווקא כן סופרים במדרגות, כמו שאומר הפתגם הידוע. אבל הכוונה נכונה, ועדיף לא להתרברב כמו שהרבה יובנטינים, ביניהם אני, עשינו כשקיבלנו את הסקאוזרס בהגרלה.

ונזכרתי במשהו- ההודעה של מושיקו: אחת המרגשות שקראתי בשנתיים שלי באייסוקר. אמנם נשארתי לראות גם את פיטר רוט (חרוז), ובבוקר נסעתי מוקדם לנגב, אבל הרגשות זהות לשלך.

10. shmchess Member

כן , אני יגיד לך גם למה היא ניצחה את באיירן מינכן .

א. הבחורים של מגאת לא התחברו מספיק , באיירן לא הייתה בשיא .
    ב. מה זה משנה , בסוף מודדים מי הגיע יותר רחוק , ואנחנו קיבלנו את הקבוצה החזקה באירופה ואתם ? אתם קיבלתם קבוצה מקום 5 באנגליה , והכי מצחיק לא הצלחתם להבקיע מולם בכלל !
    בזמן שבאיירן מינכן , עשתה 3 פעמים חורים ברשת של צ'לסי במחצית אחת , מה שאף קבוצה לא עשתה !

תאמין לי , באיירן מינכן קבוצה עכשיו יותר חזקה מיובה האומללה , ששיחקה יותר גרוע מהפועל חולון והגיע אוליי למצב אחד במשחק ביתי , פשוט בושה .

יובה ובאיירן מינכן נעצרו ברבע הגמר השנה , הישג יפה מאוד , הרבה כסף , הרבה קרדיט אבל לשניי המועדונים האלה זה לא מספיק .

אוהדיי באיירן יכולים להתנחם בזה שבאיירן מינכן הייתה הרבה יותר טובה מצ'לסי במשחק השני , ולכולם היה ברור שעם באיירן הייתה מנצלת 40 אחוז מהמצבים שלה היינו היום בחצי הגמר .

ולאומת זאת יובה ? , קבוצה לא יציבה ולוזרית למדיי .

ולפי ההיסטוריה באיירן מינכן יותר גדולה מיובה ! , וזאת עובדה , לפי התארים האירופיים !

שניי הקבוצות זכו בכול תואר אפשרי , אופא , מרזיקות , אליפות מקומית , גביע מקומי , ליגת האלופות והגביע הבין יבשתי , אבל באיירן מינכן זכתה יותר פעמים מיובה בתארים אירופים והכי בולט זה ליגת האלופות עם 4 זכיות !

אני לא יודע איך נכנסתי לזה , אבל משהו אחד אני יודע , אני מרגיש את זה שבאיירן מינכן שנה הבאה תהיה קבוצה עוד יותר חזקה ותקרע לכול אירופה את הצורה , הבטחה שלי .

מי שראה את המשחק מול צ'לסי , פשוט תענוג , רק חוסר מזל ואי ניצול מצבים גרמו לכך שבאיירן מינכן לא עלו .

ובכלל לנצח את צ'לסי זה לא משימה קלה .

עם חיזוק בעונה הבאה , מגן שמאלי ואוליי עוד חלוץ בדמותו של קוראני אני בטוח שבאיירן מינכן שנה הבאה תגיע רחוק יותר .

ויובנטוס , כול שנה עושים אותו דבר , עושים רושם של קבוצה שתילך עד הסוף ואז בפתאומיות נעצרים .

11. yakirmaimon Member

אם עד היום חשבתי שאתה לא מבין כדורגל, כעת הוכחת את עצמך. באיירן מינכן ה"ענקית" שאתה כל כך מדבר עליה, בתחילת השנה הפסידה ליובה פעמיים (כן עכשיו יקומו הגאונים שיקומו ויגידו אבל אז באיירן הייתה חלשה וכו') אבל בכל זאת אלה היו שני הפסדים שהוכיחו את הקבוצה הטובה יותר מבין השניים.
    לגבי כך שהכנסתם לצ'לסי 3 שערים, אל תיכנס לאופוריה בגלל זה אחרי ה-2:1 במינכן המשחק כבר היה גמור וצ'לסי כבר התחילו לחשוב על המשחק הבא. האמן לי שאם השערים בדקות האחרונות שלכם היו תלויים בעלייתה של צ'לסי לשלב הבא, השערים הללו לא היו נכבשים. עוד משהו, באיירן רק יכולה להתאכזב מכך שהיא הגיעה לכמות גדולה של מצבים, שיחקה טוב ובסופו של דבר לא הצליחה לעלות לשלב הבא!
    לגבי יובה- דע לך, שזוהי רק שנת בנייה של יובה. קאפלו הגיע השנה ועשה מהפכה בהרכב. הוא הביא שלוש שחקני רכש מצויינים לעמדות הנכונות ועשה דברים נכונים ביובה למרות שגם לו היו מספר טעויות השנה הזו, אבל אי אפשר להתלונן הרבה על מאמן שמביא אותך למקום 1 בצוותא עם הקבוצה מספר 1 באירופה. בסה"כ יובה יכולה להיות מעודדת מהעונה הזו (בתוספת אכזבה על כך שהפסדנו לקבוצה נחותה מאיתנו ברבע גמר ליגת האלופות) אבל בכל זאת יש לנו עוד את קרב האליפות. בשנה הבאה קאפלו יביא עוד שני שחקנים נוצצים (קאסנו ועוד קשר שקאפלו כבר יחשוב עליו) ויובה תראה הרבה יותר טוב השחקנים יותר יתחברו והקבוצה תרוץ שוב פעם חזק, אולי הפעם עד הסוף..
    בסה"כ איך שאתה מדבר על באיירן, אני יכול להבטיח לך שליובה יש שלד חזק מזה של באיירן. אני אישית צופה מיובנטוס שתהיה מעצמה הרבה יותר גדולה מבאיירן ואני מוכן גם להתחייב על כך!!

12. Joel Gion Member

shmchess-אתה ממשיך להיות אדיוט.לא רוצה אפילו להתחיל להגיב לכל החרא שהוצאת עכשיו מהמקלדת.קודם תלמד לכתוב,אחרי זה אולי תהייה שווה תגובה.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    מעכשיו אני יניב מספר שתיים,גם אם מקבלים בהגרלה את ספארטה פראג אני מתלונן.

13. shmchess Member

אתה הורג אותי , צ'לסי הפסיקו לשחק כי היה 2-1 ???

מה השחקנים רצו פחות מהר ? , לא ירדו להגנה ? , לא היו רציניים ? , תקשיב לי אני מציע לך לראות את המשחק ולא לדבר סתם , כי כול ההנהלה של צ'לסי נכנסה ללחץ אחריי ה 3-2 והשופט האפס אפילו לא נתן חצי דקה .

אנחנו עוד נראה מי תיהיה יותר גדולה שנה הבאה ! , משהו אחד נכון , באירופה באיירן נחשבת להרבה יותר מיובה ועל זה אין ויכוח ! .

בנייה לא בנייה , אחריי הכול את מי קיבלתם ? , קבוצה שאני בתור אוהד באיירן הייתי מת לקבל !

ועוד משחק חוץ ראשון , ויצאתם עם תוצאה טובה , אבל שוב הלוזריות שלכם באירופה הרתה מי זאת יובנטוס - קבוצה שמנצחת את ריאל מדריד , קבוצה שמנצחת את באיירן מינכן , קבוצה שמנצחת בחוץ את אייאקס - ואז משחק בית נגד ליברפול שהיא הרבה פחות מריאל ובאיירן , ומה קורה אז ? התשובה : לוזריות , התקפה אחת ראיתי במשחק הזה בסך הכול , התקפה אחת - רק הנגיחה של קנאברו !

מה יש לך להגיד על זה ? מצב אחד הגעתם בסך הכול !

אז אל תגיד לי מבין כדורגל , לא מבין כדורגל כי רואים שאתה מבין יותר בפוקימון .

14. תמיד דל-פיירו Member

shmchess- אתה מצחיק,אתם מתמודדים על אליפויות מול שאלקה ודורדמונט,לא מאריות אירופה ממש-אנחנו מתמודדים מול מילאן,אינטר,רומא שנחשבות לקצת יותר גדולות ועדיין אנחנו מקום ראשון ביחד עם מילאן ואתם איכשהו מתקשים להשיג אליפויות אם בכלל...

מה זה על זה אין ויכוח?? מי החליט?? אתה ו..??

הכי הצחיק אותי,קראת פה ליובה לוזרים או שלא ראיתי נכון??
    כי אני זוכר קבוצה אחת שאיבדה ליגת אלופות בשתי דקות משתי קרנות אז לדעתי זה מראה על להיות לוזר...

ואל תבלבל לנו את השכל עם הלא התחברו,המפגש השני עוד היה בגרמניה ואחרי שלושה-שני חודשים מפתיחת הליגה..

אם עד אז לא התחברתם זה מראה שאתם לא ממש קבוצה גדולה...

אנחנו עוד נראה שנה הבאה לאן תגיעו... ולאן יובה תגיע...

15. yakirmaimon Member

אחרי הכול,בסה"כ שנינו עפנו ברבע גמר ליגת האלופות, ולא הייתי ממש מזלזל בליברפול הם עדיין לא כאלה חלשים והם יכולים להפתיע הרבה קבוצות כמו שעשו ליובה. בסה"כ יובה באה בזלזול לצמד המשחקים האלה וזה מה שמנע את העלייה.
    עזוב אותך שטויות, במשחק של באיירן צ'לסי כאשר היה 1-1 הם נכנסו ללחץ אבל אחרי ה-2:1 שלהם המשחק כבר נגמר, והעשר דקות שנשארו היו לפרוטקול בלבד, ולאוהדים מסכנים כמוך, שיבואו אחרי זה ויגידו "הקבוצה היחידה שהכניסה לצ'לסי 3 שערים", בידיעה ששני שערים לא מחוייבים כלל וכלל למציאות. בסופי, צ'לסי עלתה ובגדול, שוב הגרמנים עפו הביתה..!!! בתכלס, באיירן מינכן היא קבוצה שהוציאה השנה יש מאין, קבוצה עם שחקנים אפורים (שני בלמים חלשים, שוער שאיבד את יכולתו, מגן שמאלי זקן ומגן ימני נחמד ותו' לא, קישור? חוץ מבאלאק ואולי זה רוברטו אין לכם אף שחקן שאני יכול להצביע עליו ולומר שהוא שחקן ברמה גבוהה, ובהתקפה אכן יש לכם חלוצים טובים בזה חייב להודות).!
    עד פה עם הוויכוח הזה איתך, כשאני מתווכח עם אחי הקטן אני כבר מתווכח עם יותר עניין והוא מבין יותר ממך, לך תעשה שיעורי בית בכדורגל ואז תחזור ותדבר איתי..!!