אכן כן זה נכון אבל זה לא הנקודה הכי חשובה של הדיון הזה. בסה"כ למרות שליברפול עלתה יובה קבוצה טובה ואיכותית יותר (עצם הדבר שאמרתי עכשיו רק מעצים את ההערצה שלי לליברפול על כך שהם עלו והדיחו את יובה, אני באמת נותן להם כבוד על צמד משחקים אמיצים משחקים של גברים) ובכל זאת האיטלקיות עדיין על המפה עדיין יש את מילאן שלטעמי היא תיקח את ליגת האלופות ואז כולכם פה תישבו בשקט. ובכל זאת עדיין אני אישית לא מתעלם מהעונה האירופית הגדולה של האנגליות גם הליגה האנגלית השתפרה ואין ספק שהשנה הספרדיות יכולות לדבר ללאמפה..
זה מה שעצוב בכל הספור...הרי כמעט בכל פרמטר של המשחק יובה יותר טובה על הנייר, השוער הכי טוב בעולם, צמד בלמים בדמותם של קנאברו וטוראם כשהמגינים הם בין הטובים בעולם זאמברוטה וזבינה...ושחקנים כמו דל פיירו, טרזגה, נדבד ואמרסון שיכולים לפרק כל קבוצה וכל הגנה בעולם ועדיין הם הפסידו ובצדק אם יורשה לי להוסיף לשחקנים כמו ג'ימי טראורה ואיגור בישקאן שלא לדבר על קארגר הליצן...כל האשמה נופלת על הפחדנות של האיטלקים ועל הבונקריזם המסורתי שלהם...נקודה.
רובסון- קארגר ליצן? כניראה שלא ראית את ליברפול העונה , קארגר הוא השחקן המצטין של ליברפול העונה , שותף בכול המשחקים ומאז עזיבתו של הוייה הליצן ששיחק איתו כמגן , קארגר היום הוא בן הבלמים הטובים באנגליה , ברמה הוא עקף לדעתי את קינג וקמבל , השתווה לפרדיננד ורק ג'ון טרי הענק לפניו
ראפה בניטז אמר על גיימי קראגר שהוא בלם ענק ולא סתם,הוייה במקום להשתמש ביכולות ההגנתיות שלו בתור בלם הרג אותו כמגן ובניטז הפך אותו לבלם גדול ואתלטי שסובל מדור בלמים מצויין באנגליה,גם אני חושב שהוא שלישי אחרי גון טרי הכל יכול וריו.
מסכים,קארגר בלם ענק . עכשיו צריך למכור את ג'רארד הבוגד , שמלקק לפיטר קניון את ה... ועוד לא מתבייש להודיע בריש גלי על כך שלליברפול אין סיכוי להצליח בליגת האלופות . עם הכסף כמובן לרכוש עוד ספרדים "דרג ב'" (אפשר גם ג') ,ואם אפשר דרג א',מה טוב ...לסלק את הבולי עץ שמפריעים לספרדים השנה להתמודד על האליפות . וקדימה ,לכבוש את אנגליה! :aaa21:
ספרד אולי נחלשו אבל אתה מגזים, ריאל וברצלונה לא לרמות הגבוהות? בארסה הייתה עוברת כל קבוצה אחרת שהיא הייתה מקבלת, גם את יובנטוס שלך. ריאל? קבוצה של מצב רוח, אבל אם הם טובים הם שווים מינימום רבע גמר
חחחחחחחח מצחיקים את טרי טוב מריו? קארגר שווה לריו?! טוב שלא הגזמתם חח ריו הבלם הטוב בעולם זה שטרי משחק בקבוצה טובה יותר לא אומר כלום. טרי בתור בלם תוקף טוב יותר אולי אבל ריו בלהגן הכי טוב בעולם ויהיה הכי טוב בכול הזמניםhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx הקפטן הבא של 3 האריותhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx FOOTBALL IS COMIG HOMEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12:
אם יש משהו מתסכל כל כך בצבא(ויש מספיק) זה לנסות להסתדר ללא מילאן אבל מה טוב שהולכים לישון עם חדשות טובות..בכל מקרה אני מקווה לתפוס את מילאן בשידורים חיים מידי פעם במקום להסתפק בתקצירים מוקלטים (שאת המשחקים של ליגת האלופות אני תכף ארוץ לראות) אחרי שמיעת התוצאה של יובה(תנחומיי למושיקו, יקיר, איגור ושאר אוהדי יובה) דמיינתי בראש את הצהלות של האנשים בארץ ומה שחיכה לי פה היה גרוע ממה שחשבתי שיהיה..יש פה כמה אנשים שלא מפסיקים לדבר שטויות בקצב..מעניין שאף אחד לא ציין את העובדה שליברפול השיגה 0-0..מעניין שאיטלקית עושה תוצאה כזו יורדים עליה אבל לאנגלים הרי תמיד עושים הנחות במדינה המפגרת שלנו. לא יצא לי לראות עוד מהמשחק אבל העונה הזו היא כבר כישלון ליובנטוס שמאוד רצתה את ליגת האלופות אבל המשבר הכלכלי של פיאט וחרם האוהדים עושה את שלו לאט לאט וחבל שאימפרייה איטלקית מגיעה למצב בו היא מודחת בצורה כזאת. אין לי מה לומר לכל אותם אנשים שעדיין מתלהבים מכל ניצחון של קבוצה אנגלית על איטלקית כאילו לא יודע מה קרה..אתם פאתטיים כמו אותם ילדים קטנים שמדברים אחרי מקרה הפוך. האירוע ביורו-דרבי היה כל כך מבזה והשאיר אותי עם טעם רע בלילה הקר וחבל מאוד שבאיטליה לא מטפלים בתופעה השלילית המכוערת הזו שגורעת מהיופי והעוצמה שיש לכדורגל האיטלקי להציע ושכולם מסרבים לראות, אם נסכם את המשחקים מבחינה שטחית אז אני מרוצה מאוד שעברנו את המשוכה הקשה הזאת ומקווה שנעשה אותו הדבר מול איידהובן שלטעמי מזלזלים בה שלא בצדק ויהיה משחק קשה מאוד בתקווה בדרך לגמר מול צ'לסי או ליברפול. פורצה מילאן! :aaa15:
פחחח. אני יכול לתת לך רשימה של 20 בלמים יותר טובים מריו פרדיננד(על סמים) : קנברו,נסטה,טרי,קרבליו,פויול,קארגר,סמואל,אז'אלה,קיבו,פראה,אנדרדה,מלדיני,סתאם,גאלס,בומסונג,קורדובה,קולוצ'יני,לוסיו,אלקס,מיליטו .
אוי באמת אים קבוצה מאנגליה הייתה עושה מה שהחרות מאינטר עשו האנגליות היו מודחים משתי עשורים אינטר יקבלו קנס כספי בטח. ציטוט ישן שלי: yeste, spain?! you're having a laugh! nesta' italy?! you're having a laugh! doiishland?! you're having a laugh! bring on the italin basterdes to the brige, god luck in the champion league blues!!!
אם כותבים בלי י', ב' אתם נכנסים לתסריטים דימיוניים מלאי קונספרציות עוד לפני שהוכרז העונש..אני בטוח שאינטר יקבלו עונש חמור ואני מקווה שהוא יהיה באמת חמור כי צריכים לטפל בבעיה הזו היטב.
מר נסטה הנכבד. אף אחד לא ירד על יובה או על שאר האיטלקיות בגלל משחק בודד של 1-0 או 0- 0, אלא בגלל עונה שלמה של תוצאות כאלה. כמו שכתב עוזי דן בהארץ "קבוצה שכל העונה בונה על 1-0 סופה שתיפול על 0-0 משמים"..ליברפול אומנם שיחקו על 0-0 אבל זה היה חד פעמי ובמשחק הראשון הם שיחקו על כל הקופה בניגוד ליובה ואפילו למילאן שקצת "התפרעה" במשחק הראשון מול אינטר וניצחה 2-0...אני כבר רשמתי בתגובה הקודמת שלי שזה עצוב מכיוון שליובה ספציפית יש סגל בין הטובים באירופה וכשרוני לעין ערוך ועדיין כל המשחקים שלהם גם מול קבוצות אומללות כמו מכבי ת"א היו זוועתונים לשמם... ובקשר לקראגר, אומנם לא צפיתי בהרבה משחקים של ליברפול אבל באלה שכן ראיתי {מול יוניטד וצ'לסי..}הוא היה חלש..יכול להיות שהוא השתפר כמו שאתם אומרים ואני סומך על זה שראיתם אותו יותר ממני, בזכרוני יש את העונות הקודמות שלו שלא היו מבריקות בלשון המעטה..
אני חושב ששטות כזאת גדולה לא רשמת מימיך... מילא קנאברו או נסטה או טרי שהם בלמים גדולים אבל פויול?..מיליטו?..מזמן לא צחקתי כל כך... :aaarofl: