בשידור החוזר רואים בבירור את אחד מבלמי באיירן תופס את חולצתו של דרוגבה. הניח עליו יד? לא כולם בלטי, אתה יודע. שופט לא יכול להיות בסדר גמור כשהוא מחלק פנדלים על התחזויות, או שמא אני סתם נאיבי? דברים שנאמרו על ידי הבלם הטוב בעולם. ולא הרבה פעמים תשמעו אותו מדבר כך על שחקני היריבה.
חזק אהבתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx חוץ מזה זה לא שיש לי משהוא נגד באיירן כי הם גרמנים שלא יהיו אי הבנות...אני נורא אוהב את גרמניה ואין לי שום דבר נגדם פשוט בכדורגל אני לא סובל אותם ובאיירן מייצגת בישבילי את גרמניה בתור הקבוצה הבכירה שם. רציתי פשוט להבהיר את זה... ויש למישהוא תגולים של אתמול? לדעתי הסיבה שבאיירן הפסידה זה לא כי היא קבוצה חלשה ולא כי היה לה חוסר מזל או כי דפקו אותה זה פשוט ביגלל הסיבה שצ'לסי חזקה מידי ורמה מעל כול המועדונים אולי רק מילאן יצליחו לעצור את צ'לסי מהבחינה ההתקפית וגם זה לא בטוח אבל מילאן לא יצליחו לעשות משהוא לדעתי בהתקפה אים יפגשו את צ'לסי. אבל זה עוד ממש מוקדם לחשוב על מילאן כשמילאן לא עלתה עדיין וגם צ'לסי לא... לדעתי העונה קבוצה כמו מנצ'סטר הרבה יותר חזקה מימספר עונות אחרות שבהם לקחנו אליפות אבל העונה גם ביכולת הדי טובה שלנו לא הצלחנו להדביק את צ'לסי מה שעבד על ניוקאסל וארסנל כי צ'לסי חזקים מידי. במצב רגיל מנצ'סטר היו אלופי אנגליה העונה כניראה ומילאן או באיירן או ברסה היו לוקחים אבל צ'לסי קנתה תתארים האלה בקיץ שנה שעברה... ומשהוא נוסף לדעתי צ'לסי לא תצליח לשמור על היכולת הזאת עונה הבאה ויתחלשו לא זוכר עונה שקבוצה שלטה בצורה כול כך משמעותית באירופה והצליחה לשמור על השגייה עונה אחרי עונה בשנים שהכדורגל עלה רמה...
שתי אפשרויות יש מעכשיו: 1. צ'לסי לוקחת את הגביע, ומתחילים דיונים "כמה עולה לקנות את גביע אירופה" 2. תהיה קבוצה מספיק חזקה (מילאן) שתצליח לגבור על הכסף של צ'לסי
שחקן בית 1 שיחק בהרכב של באיירן. גם אצל צ'לסי. רוברט הות' הגרמני. היה אפשר לפתוח את הדיון של הכסף כבר בזכייה של ריאל מדריד. אגב, מילאן קנתה בלם בן 31 ב10 מיליון ליש"ט.
כולם פה כבר מחקו את באיירן מהצ'מפיונס, אבל חכו חכו נראה שבוע הבא מה קורה כשלקבוצה יחזרו חלוצים שהם לא שקופים כמו גררו , שום דבר עדיין לא סגור ,שלא תבינו לא נכון, אני לא עד כדי כך אופטימי, אבל בכל זאת השגנו 2 שערי חוץ ושרדנו בלי חלוצים, וכן זה נחשב בלי חלוצים, ועוד בברידג', אז באולימפיש עם מקאי ופיזארו אני מקווה לראות תוצאות, אה כן וגם לראות הגנה לא יזיק קצת.
אני בספק אם ראית העונה את פול רובינסון בפעולה. שוער טוב למדי, בטח יותר טוב מקודמיו בכושרו הנוכחי (לא שזה חוכמה גדולה) וחוץ מזה - אם ברזיל לקחה אליפות עולם עם גולם בשם טפארל בשער, אנגליה יכולה לקחת עם רובו. אשלי קול דביל? נו באמת. מגן שמאלי מצויין! אצל מוריניו יש רוטציה, ובכושרו הנוכחי להערכתי ג'ואי קול יקבל מספיק דקות גם עם החזרה של רובן. ודייויד בקהאם היה שחקן מצויין עד שהוא עבר לשחק עם הפרימדונות של מדריד. ואם ראול לא היה נחשב בריאל כמו בודהה בהודו והיה מדובר בקבוצה מקצוענית הוא היה טס לספסל כמו שהוא נראה היום. מייקל אוון הציל לריאל מספיק משחקים כדי לסתור את השטויות שאתה מוציא.
תלוי למה אתה קורא שחקן בית נראה לי זה גם דיי תלוי באיזה גיל, באיזה סכום, ולפני כמה שנים הביאו אותו. בוא ננסה לעשות את הטבלה הזאת. אני לוקח על עצמי את השחקנים שפתחו אתמול בבאיירן, אתה מוזמן לעשות את אלה של צ'לסי. (הספירה של העונות מתייחסת לעונה הזאת כבר כלאחת גמורה) אוליבר קאן - עבר בגיל 25 מקארסלרואה, תמורת 2.4 מיליון יורו, לפני 11 עונות ווילי סאניול - עבר בגיל 23 ממונאקו, תמורת 7.7 מיליון יורו, לפני 5 עונות לוסיו - עבר בגיל 26 מלברקוזן, תמורת 12 מיליון יורו, לפני עונה אחת רוברט קואבץ' - עבר בגיל 27 מלברקוזן, תמורת 8.5 מיליון יורו, לפני 4 עונות בישנטה ליזראזו - במקור בבאיירן מגיל 28, עבר תמורת 4.5 מיליון יורו מבילבאו, לפני 8 עונות (ואני יודע שהוא היה חצי שנה במרסיי) טורסטן פרינגס - עבר בגיל 28 מדורטמונד, תמורת 9.25 מיליון יורו, לפני עונה אחת זה רוברטו - עבר בגיל 28 מלברקוזן, תמורת 11.5 מיליון יורו, לפני 3 עונות אוון הארגריבס - עבר בגיל 16 מקבוצת הנוער של קאליירי, בחינם כמובן, לפני 8 שנים חסן סאליהמידצ'יץ' - עבר בגיל 21 מהמבורג, בחינם, לפני 7 עונות מיכאל באלאק - עבר בגיל 26 מלברקוזן, תמורת 6 מיליון יורו, לפני 3 עונות פאולו גררו - עבר בגיל 18 מאליאנזה לימה, תמורת 0.23 מיליון יורו, לפני 3 עונות ממוצעים: גיל ההגעה לקבוצה: 24.18 סכום העברה: 5.64 מיליון יורו עונות בקבוצה: 4.9 עונות
נכון .אשלי קול, ממש מגן מצוין ... ראינו השנה עד כמה התרומה ההגנתית והתקפית שלו במשחקים של ארסנל הייתה גבוהה . הוא שחקן שנופח מעל לכול פרופוציות ע"י הזיבלונים באנגליה . שחקן בינוני ש"הסתתר " מאחורי ההצלחות של ארסנל והצרפתים המעולים שלה ובנה לעצמו בבריטניה תדמית של אחד המגנים הטובים ביבשת . שלא תבין אותי לא נכון,לאנגליה יש לא מעט שחקנים מוכשרים בסגל . שלושה בלמים ברמה הגבוהה ביותר שיש , ואמצע מגרש חלומי עם לאמפרד וג'רארד ,שני עילויים . אבל מבחינה כמות ואיכות ,כשמשווים אותכם לשאר הנבחרות שציינתי,אין מה לדבר . הדבר שהכי מרגיז באנגלופילים (בדיוק כמו בתקשורת שלכם) זה שאתם מנפחים כול דבר מעל לכול פרופורציות . לרוב הנבחרות שציינתי מקודם יש אמצע מגרש ומרכז הגנה לא פחות טובה מאשר לאנגלים .על שאר העמדות:קיצונים,מגנים ,שוער וחלוצים אין בכלל מה לדבר . איזה גביע עולמי ואיזה נעליים ...
כשאני אומר שחקן בית, אני מתכוון לשחקן בית. למען האמת, צפיתי את התגובה שלך ואת הגישה, שלפיה גם אם באיירן קנתה את כולם (חוץ מהארגריבס, שחקן שהגיע בגילאי נוער נחשב לשחקן בית), זה 'בסדר' ו'לגיטימי', כי זהו תהליך שהתרחש במשך מס' עונות, ובצ'לסי מדובר על שנתיים. אני יכול לתת אותה רשימה על שחקני צ'לסי, אך הנקודה שלי לא מתמקדת בזמן שהשחקנים בקבוצה או בכסף שהושקע בהם. בבאיירן, בדיוק כמו בצ'לסי, בנו קבוצה מכסף. יותר זמן, פחות כסף - אבל כשבאיירן זוכה בתארים, הכסף זוכה בתארים. וכאן מתבטאת הצביעות של כל עולם הכדורגל, מאז שאברמוביץ' קנה את צ'לסי. כשמילאן קונה את רוי קוסטה ב-40 מיליון דולר, זה בסדר, כי הם מועדון גדול. כשצ'לסי קונה שחקנים בסכומים כאלה, כולם מקטרים על הכסף ש"הורס את הכדורגל" ו"מפר את חוקי המשחק". אז עכשיו - אני מבקש ממך להסביר לי, הפעם בהנחה שבאיירן תחגוג באיסטנבול - כמה עולה לקנות את גביע אירופה? והאם לקנות אותו בסכום העברה ממוצע של 5.64 מיליון יורו זה בסדר גמור, אבל בסכומים גבוהים יותר, זה הכל הכסף.
לקנות אותו בסכום העברה של 4 מיליון יורו זה לקחת שחקנים בינוניים ולעשות מהם קבוצה. לקנות אותו בסכום העברה של 10 מיליון יורו זה לקחת שחקנים טובים ולעשות מהם קבוצה. לקנות אותו בסכום העברה של 30 מיליון יורו זה לקנות את גביע אירופה.
רמי , דוד שלי היה גם אתמול וכמובן גם הוא אוהד באיירן , ואני עוד שנייה מפרק את הטלוויזיה ואני עוד שנייה מפרק כול מה שזז כי פשוט כול התקפה של צ'לסי הייתה גול והשער השני של צ'לסי היה פשוט טיפשות מולחטת ואני לא רוצה להיזכר בזה אפילו !!!! שער שאוליבר ביום טוב יכל למנוע ובכלל ההגנה הייתה על הפנים ! במיוחד קובאץ ! ומה דוד שלי הזה אומר : לפניי שאני יגיד מה הוא אמר אני יגיד כאן שהוא מבין המון בכדורגל , הוא בן 53 והוא היה הכי שרוף של באיירן שיש . הוא אמר דבר אחד : הוא אמר שהתוצאה טובה , " זה יותר טוב מ2-0 ויותר טוב מ 3-1 , וחוץ מזה כשמדובר בבאיירן הכול אפשרי " רמי - מה אתה חושב על זה ? אני פשוט לא ידעתי מה להגיד כי אני מפחד שנקבל מכות במינכן . רמי - מחכה לתגובה . האם זה אפשרי ?