זה מה שמשמח אותי, שצ'לסי הייתה בלי מוריניו, בהתחשב בהבנה המינימלית של אברמוביץ' בכדורגל, ובאיומים של מוריניו על עזיבה בסוף השנה.. מי יודע..
איייייייייייייייי פשוט משחק שלא נעים לכל אוהד באיירן לראות........ 3 פעמים הפרנק למפארד המניאק הזה גרם לי לדפוק את הראש בקיר..הוא ואוליבר.. הייתה על המגרש קבוצה אחת, שכרגע פשוט הכי טובה באירופה ,אולי חוץ ממילאן אבל אני אישית חושב שאפילו יותר טובה, בכל זאת אני מקווה שצ'לסי ומילאן לא ייפגשו כי זה יעלה בהדחה של באיירן. ללא ספק ההפסד היה צפוי, בלי דמיקליס, פיזארו, והיהלוום של ההתקפה מקאי מלאכת הבקעת הגולים נהיית קשה מתמיד... וההגנה פשוט הייתה היום מזויעה בצורה לא נורמלית פשוט להסתכל על ההגנה של צ'לסי ,להזיל ריר,ואז להסתכל גם על ההתקפה שלה ולהזיל כמות כפולה של ריר...באלאק עשה עבודה לא רעה המשחק,ואני לא מדבר רק על סחיטת הפנדל...,גם זה רוברטו היה לא רע, מחצית שניה הוא קצת ירד, אבל ההחמצה במחצית הראשונה פשוט לא מצליחה לצאת מהראש...ועל איזה יום נפל דרוגבה המניאק השני שפשוט הוביל את ההתקפה של צ'לסי לנצחון כל כך מביך מעצבן ומתסכל, שגורם לחשוב שלא משנה כמה אופי או אולימפיש ביתי יהיה לבאיירן זה לא יספיק מול צ'לסי... רק 2 דברים יכולים להציל אותנו: מקאי ופיזארו. או שהם כרגיל יירשמו להם ביומן להיפצע בדיוק ליפני המשחקים הכי גורליים, שאלקה וכו' צ'לסי כלבה מצטער ממש הייתי חייב להוציא את זה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx לא נורא , ובפרק הבא: הנקמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx
תשמעו חבר'ה אינטר זו פשוט הקבוצה הכי לוזרית שראיתי מימי חיי. לספוג 2 שערים של קבוצה נאיבית כל כך מזכיר לי שערים שקבוצה ישראלית מקבלת כל הזמן , ההגנה פשוט לא מתפקדת מזל שטולדו עוד מתפקד , ההתקפה חיוורת מאוד חוליו קרוז הרבה מעבר לשיא , בהחלט הורגש חסרונו של אדריאנו עד מתי אינטר? עד מתי תשקיעו כל עונה הון תועפות ולא יצא מזה כלום בסוף?
ערב קשה עבר עליי. אני מחזיק סלידה חזקה מכל 4 הקבוצות ששיחקו היום, ועל כן ייחלתי פחות או יותר להפסד של כולן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx צ'לסי ממשיכה בצעדי ענק לעבר התואר. הכחולים פשוט הכי טובים. עוד משחק גדול, עם האיזון המושלם בין הגנה להתקפה. מקאללה היה ענק היום, כמו גם שותפו לקישור, פרנק למפארד האנטי-כדורגלן. ג'ו קול, שאותו הכרתי עד לחודש האחרון רק כמושא הגידופים של האנגלים, שוב היה יוצא מגדר הרגיל, בעיקר בכמה תיקולים פשוט מדהימים. גם נהנתי לראות את גודיונסן ודאף שורפים את הדשא. באשר לדרוגבה, הוא באמת הפגין יכולות פיבוט מדהימות (הנגיחות שלו בשער השני והשלישי באמת באו משום מקום), אבל היכולת שלו עם הפנים לשער דורשת שיפור. הוא מאבד כיוון כאשר הוא צריך לחפש את השער במקום את חבריו מאחור. בכלל, נראה לי שהוא יתן תפוקה גבוהה עוד יותר אם לשים חלוץ נוסף בצמוד אליו. ממש כמו שמקסי ואטו עשו להגנת צ'לסי במשחק הראשון, דרוגבה יכול ליצור מהומת אלוהים קרוב לשער וקז'מן/גודיונסן לסיים. אם אפשרויות נוספות שמציגים למפארד, דאף וקול זה יעבוד כמו שעון. אבל - השער של באלאק מגיע לצ'לסי. לעשות חילוף של מחיאות כפיים במחצית המשחק זה פשוט חובבני. אי-אפשר לאמר כמובן שהפנדל (שלא היה ולא נברא) הוא תוצאה מהחילוף של דרוגבה, אבל לפחות יש פה צדק. להוציא שחקן בכיר במצב כזה בהחלט יכול להוות הבדל בין 1-5 ו- 2-4. לכל הפחות, זה עושה ירידת מתח. האם זה מה שגרם לשער? אני רוצה להאמין שכן. בכל מקרה, מוריניו לא יאהב את זה. מחמאות מגיעות גם לבאיירן, שבלי שני החלוצים הבכירים שלה נצמדה היטב לתוכנית המשחק ועשתה את כל שביכולתה. הקבוצה של הבווארים העונה לא טובה מספיק, אבל הם עמדו יפה מול צ'לסי האימתנית. אני לא רואה אותם עולים לחצי הגמר.
קודם כל תודה לגל על האיחולים לניצחון רוסונרי היום!! זה באמת היה חשוב! אפשר לנסוע לגומלין ולראות כדורגל איטלקי במייטבו כאשר כל הלחץ על אינטר, ואסון נגד לה קורוניה משחקת לטובתה של מילאן שלא תקל ראש הפעם ותגיע לסיים את המלאכה! חבל שאני לא אראה את גאטוסו לראשונה בחיי על המיגרש, אבל נסתפק גם בשאר הכוכבים. בקשר למישחק, מחצית ראשונה טובה יותר של אינטר ללא ספק אבל מה זה עוזר להם שהם לוזרים ומקבלים שער ממצב נייח? מחצית שניה מישחק טוב יותר של מילאן, ואינטר לא הגיעו למצבים מסוכנים כל כך.שער של שבה עשה צדק ומילאן בדרך הנכונה.לכל הקנאים שמדברים פה על מילאן, ועל שיטת מישחק נאיביות ושטויות מהסוג הזה צריכים להסתכל טוב טוב מול מי שיחקנו ואת הבדלי הרמות מבחינת כל מה שקשור לווינריות.למילאן מספיק רבע מצב כדי לחסל את היריבה!! בקשר לצלסי לא יצא לי לראות את התקציר ואף לא דקה אחת, אבל כמו שהפתחתי פה לאנשים. אני מוריד את הקובע עכשיו, אחרי הניצחון על באיירן 4-2 ועל בארסה צלסי מתחילה להראות כמו קבוצה שיודעת מה היא רוצה.המישחק הבא כנראה שלא יקבע הרבה כי אני לא רואה את צלסי מפסידה בחוץ לבאיירן.
אם יחלקו תואר לשחקן הקישור הכי טוב בעולם לעונת המשחקים 04\05 יזכה בו שחקן אחד בהפרש וללא מתחרים בכלל- פראנק למפארד עם התרומה וההשפעה הכי גדולה של קשר העונה. לאמפארד,ג'ררד,קול,שוני ,רוני - גרמניה אנחנו באים 2006 - שנה חשובה בתולדות הכדורגל אנגליה אלופת העולם
דרוגבה הוא 1.88 מטר ושוקל 74 קילו לוסיו הוא 1.88 ושוקל 84 קילו קובאץ' הוא 1.82 ושוקל 80 קילו זאת אומרת שגם אם הם לא גבוהים מדרוגבה, הם יותר חזקים ממנו, ויותר מסיביים ממנו. לא היה כדור אחד ששני הליצנים האלה הצליחו לקחת לפניו. לא כדורים לרגל, ולא כדורים לראש. אם הוא ראה שזה עובד כל כך רע במחצית הראשונה, למה לא לנסות לשים את לינקה שהיה על הספסל, במקומו של אחד הבלמים, ולראות איך הוא יסתדר. כי להסתדר יותר גרוע מלוסיו וקובאץ' פשוט אי אפשר. כמה טעויות גסות במשחק הזה. בגול הראשון דרוגבה מוריד את הכדור בגלל טעות בהגנה, ג'ו קול בועט, והטעות השניה במהלך הזה היא של לוסיו עם השער העצמי. הטעות השלישית הייתה הבעיטה החופשית של הארגריבס. או יותר נכון זה שנתנו לו לבעוט. במשחקים כאלה צריך פשוט לתת את הבעיטות החופשיות האלה לבאלאק, שיטווח בכל הכוח, ונראה מה יתפתח מזה (בדיוק כמו בגול הראשון של באיירן). הטעות הרביעית הייתה ההחמצה הנוראית של זה רוברטו מהמתנה שהשאיר לו ג'ו קול במרכז הרחבה. הטעות החמישית הייתה לתת לזה רוברטו לבעוט את הבעיטה החופשית. הטעות השישית הייתה האי סגירה על דרוגבה לפני שהוא הוריד את הכדור ללאמפרד. הטעות השביעית הייתה האי סגירה על דרוגה במהלך שהוביל לשער השלישי. הטעות השמינית היא ההרחקה הגרועה של פרינגס באותו מהלך, הרחקה שהגיעה רק כ-20 מטר מהשער, שם חיכה לה שחקן צ'לסי (ותגידו שאני גזען, אבל באמת שלא שמתי לב אם זה היה מקללה או גאלאס) ומסר ללאמפרד. אבל אם אחרי כל כך הרבה שטויות, אנחנו במצב של: שער בדקה 70 של באיירן, צ'לסי יורדת לבונקר, ואז יש תוספת זמן... אז זה מראה על דברים טובים.
לא, זה מראה בדיוק מה שאמרתי לפני המשחק. מגאת' לא יודע לאמן בשיט, וקובאץ' הוא בלם שצריך לשחק עם גרשון ובנאדו. ההתעקשות המפגרת של מגאת' לשחק ב4-4-2, שאין לו חלוצים, הייתה פשוט עלובה. שני הגולים של באיירן היו מקריים, כך שאי אפשר להגיד שזה תוצאה ממהלכים. אולי ההצגה של באלאק ברחבה, אבל הגול הראשון, טעות של גאלאס וצ'ך. פרינגס ושווינשטייגר היו צריכים לקבל אדום, פנדל לא היה, דרוגבה חטף מרפקים מזוג בלמים ברמה של ליגה ישראלית. אבל חוץ מזה שיפוט לא רע. מגאת' היה צריך ללכת לדבר עם השופט במחצית שיילך לשמור על דרוגבה.
אך שווינשטייגר היה אמור לקבל אדום אם הוא עשה רק פאול אחד? על הפאול ההוא 80 מטר מהשער של קאן הוא היה אמור לקבל אדום? בכל אופן, תורידו את הגולים גם של באיירן וגם של צ'לסי, ב-70% מהזמן באיירן שלטו בקצב ובמשחק. פשוט נאיביות להפסיד ב-2 שערים משחק כזה.
היה לו כבר צהוב, אחרי זה התאקל המסריח מאחורה על טיאגו או מקאללה. שתי הקבוצות קיבלו לפני זה צהובים על פאולים הרבה פחות קריטיים. מוזר, כל הקבוצות השנה שלטו נגד צ'לסי, ובמבחן התוצאה, הובסו.
זה מראה בעיקר על שופט עיוור, שאת הפנדל שלקח מדרוגבה נתן לבאלאק. תאר לך מצב כזה, אולי אף יותר סביר: דקה 20, לאמפרד מקבל כדור במרכז המגרש, כדור ארוך לדאף, דאף מעביר כדור שטוח לדרוגבה, גול. והגרמנים הולכים לחלום על שאלקה. המטרה של צ'לסי לגומלין צריכה להיות, יותר מכל, הבקעת שער. שער יגמור את הסיפור, כי באיירן לא תבקיע 3 פעמים. נביאיות של צ'לסי, שעשתה 'חילוף מחיאות כפיים' כשמעשית, המשחק לא היה גמור. גם הסיכוי שאתה בונה עליו כרגע, נבע אך ורק ממס' טעויות של צ'לסי, ויותר מכל - השופט.
השיפוט היה בסדר גמור. הוא ראה הכל, שלט במשחק, חילק צהובים כשצריך. פנדל על דרוגבה? בחלומות שלכם. לוסיו אולי הניח עליו יד, אבל לא הפעיל שום כוח. זה שדרוגבה מתקשה לפגוע בשער ממרחק העולה על 3 מטר זו בעייה שלו. ואגב - איזו התקפה יפיפיה של צ'לסי עם פתיחת המחצית השנייה. ללקק את האצבעות.
צ'לסי בונקריסטית כשיש צורך. משמיצים את צ'לסי שב10 שחקנים במישחק חוץ בקאמפ נו הם שיחקו בונקר..זה נורמלי לגמרי. צ'לסי קבוצה התקפית ויש שיווין בין החוזק שלה בהגנה לבין החוזק בהתקפה. כשצריך הגנה הם עושים כשצריך התקפה הם עושים. פשוט סתם מנסים לחפש את צ'לסי ולהאשים אותם בכול דבר ביגלל הכסף. צ'לסי משחקת נכון וחכם ומגיעה לתארים נכון שזה ביגלל אברמובי'ץ אבל השחקנים שהוא קנה לא היו חייבים לעבור ואף אחד לא הכריח את שאר הקבוצות למכור אותם. ואני עוד אוהד יונייטד. פשוט זה נכון אני גם שונא את צ'לסי וגם חושב שאיך שהם הגיעו לרמה הזאת זה בצורה מגעילה וגם לדעתי זה הורס תכדורגל. אבל לבוא בתענות על צורת המישחק נטו שלהם? זה לא נכון. הם לא אנטי כדורגל הם קבוצה חזקה וממושמעת.
וזה למה אני שונא את האנגלים . מעניין אם בשנה שעברה,כשדפורטיבו ניצחה את 4- 0 גרנדה מילאן באותו שלב ,בעזרת 7 ספרדים שרובם לא זכו אפילו לשבת על הספסל של איניקי סאנז ביורו האחרון,מישהו נכנס לפורום ונתן את הגביע העולמי לספרד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx בכול מקרה,איסטלנדס, אתה יכול לשכוח מהגביע העולמי . לא כול עוד אין שוער נורמלי בשער,ושרובן יחזור להרכב של צ'לסי וג'ו קול יחזור לספסל ,אז שוב סוונגו יתלבט בין סטיורט דואנינג לבין ויין ברידג' באגף שמאל. לא כול עוד ליצנים כמו אשלי קול וגארי נבל יחשבו למגנים הבכירים במולדת ,לא כול עוד הדוגמן "שורף " את צד ימין ,ולא כול עוד מייקל אואן עולה מהספסל של ריאל בדקה ה-80 ' במקום רונאדלו. בכול מקרה, ספרד,הולנד,ארגנטינה,איטליה,ברזיל,פורטוגל,צרפת וכמובן המארחת גרמניה ,כול אלה נבחרות יותר מוכשרות וחזקות מאנגליה. בקיצור,אתה יכול לשכוח מהגביע העולמי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx
יסטה אתה לא שווה תגובה שלי. אפשר בבקשה תגולים מאתמול? אני חייב לראות שוב את לאמפרד... וביכלל אים יש למישהוא רצוי תקציר של המישחק היה מישחק טוב ואני פשוט כול כך נהנה לראות את אוליבר קאן מאוכזב ומוציא עוד כדור מהרשת זה עושה לי ת'יום וגורם לי לשכוח שאנחנו לא שםhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx