צ'לסי בחצי הגמר כבר אחרי משחק אחד . 1-4 ביתי על באיירן מינכן ונותרו 10 דקות לסיום. קשה מאוד לראות את צ'לסי מפסידה 3-0 במינכן.
משחק אדיר יש בסטמפורד ברידג' . מתי בכלל באיירן לאחרונה חטפה רביעיה בזירה האירופאית? מתי צ'לסי הבקיע רביעיה ? כניראה שצ'לסי מספקת את המשחקים המעניינים ביותר אחרי שלב הבתים,קודם זה היה נגד בארסה במשחק מדהים והיום נגד באיירן. כניראה שאנחנו צופים כרגע באלופת אירופה העתידית ,למען האמת,היא הכי ראויה לזה. מה שמאמן פורטוגלי אחד עושה לקבוצה שלא עשתה כלום באירופה ובאנגליה במשך שנים זה מדהים,מגע קסם. חגיגת ליגת האלופות קסומה לשבוע הזה ,מחכה לשבוע הבא בציפיה גדולה. (רק חבל שבאמצע יש את הליגה הישראלית שמקלקלת את האווירה).
ואיזה שער חשוב של מיכאל באלק בדקה ה-93 שמשאיר לבאיירן סיכוי קטן לחצי הגמר. 4-2 בסיום. מילאן עם 2-0(סתאם ושבה)
טוב מאוד שהגיע השער הזה ! 2-0 בבית זה לא חלום ! אבל כולכך מעצבן ! היה כבר 1-1 קשה לשמור תוצאה ???? בכלל מאוד התאכזבתי מפליקס מגאת וההרכב שהוא העלה , תאמינו לי עם היום היצפלד היה במשחק הזה המשחק היה נגמר אחרת לגמרה !
חבל. במקום להגיע בראש שקט למינכן, מגיעים כשהכל עוד פתוח. ובכל זאת, אני מאמין שצ'לסי תדע להשיג את התוצאה הנכונה ולעבור את באיירן. כל זאת ללא להתייחס למשחק המדהים שהיה הערב, אלא רק לתוצאה. תגובה יותר מפורטת (אולי) תבוא בהמשך. באיזה משחק זניח נגד אחת, ברצלונה.
מזה מתי צ'לסי הבקיעה רביעיה? תנסה לפני שלושה שבועות טמבל. כמו במשחק נגד ברצלונה, פנדל משאיר תקווה לקבוצה המפורקת.
לא הבנת אותי כניראה,התכוונתי ממתי צ'לסי התחילה לפרק קבוצות באירופה? זה רק בעידן הנוכחי כל משחק הוא תענוג . חגיגת שערים.
לגבי מילאן- עצוב לאירופה ש- 30% שאלופת אירופה תהיה הקבוצה הזו (50% צ'לסי, 20% יובה), שמלבד שני מצבים נייחים ושתי נגיחות לא עשתה הרבה (אגב, את שני השערים צפיתי, כלומר אמרתי "הנה הגול"), לפחות ממה שראיתי (וראיתי חלקים נרחבים ביותר). הייתה לטולדו בתוספת הזמן הצלה יפה לשבצ'נקו אבל מלבד זאת ושני השערים לא יצא לו הרבה לגעת בכדור. מילאן עושה את הדרך הבטוחה אל הגמר כשברור שהיא לא תפסיד בכלל בדרבי הגומלין, והיריבה בחצי הגמר, ליון או PSV, תקווה רק לשער כבוד נגד ההגנה הטובה של מילאן והשוער המצוין שלה (ששוב, ההצלה שלו למיכאלוביץ' הייתה אחת הגדולות). לגבי צ'לסי, 2-4 במשחק מצוין במיוחד של דרוגבה ושל למפארד. ההגנה פישלה ולכן יש לבאירן עדיין סיכוי. באירן שיחקו לא רע בכלל, ואני בטוח שבחלומות הורודים הם לא ציפו לכבוש שניים. מצד שני, כמו שאמרו פה, מתי בפעם האחרונה באירן קיבלו רביעיה באירופה (בליגה זה קרה העונה נגד לברקוזן, 4-0). לגבי צ'לסי, הם כבשו רביעיה ממש במשחק האחרון שלהם נגד בארסה שהסתיים באותה תוצאה כמו היום (ובניגוד לדעתם של שדרי המשחק, היה יותר טוב מהמשחק של היום). יהיה מתח במינכן, אבל אני מאמין שצ'לסי לא תעשה שטויות ותמשיך הלאה. אני חושב שרק הרוסונרי יכולים לעצור את צ'לסי בקצב הזה (מי זוכר שרובן פצוע?) וזו השנה שלהם. אהה, ומילה על אינטר- לוזרים כמו תמיד. יצאו פראיירים ויצאו הקבוצה היחידה בשלב רבע הגמר שלא השיגה שער חוץ.
צ'לסי פשוט אכלו את באיירן בלי מלח ואני כמעט בוכה ! זה פשוט לא יאמן ! איפה באיירן של היצפלד ??? לחטוף 4 ? בפעם האחרונה שאכלנו 4 זה היה לפניי 150 שנה עם בכלל ! ממש בושה והאשם היחיד הוא פליקס מגאת ! , פשוט מאמן טיפש ! עלק טכטיכן !!! ראיתם עם איזה הרכב הוא עלה היום ???? ממש אבל ממש חבל ! באיירן היום נפרדה מאירופה חד משמעית ! במינכן באיירן מינכן לא תצליח לנצח ועם כבר אז ב הפרש של 2 זה כבר מוגזם ! באיירן הולכת הבייתה בשלב רבע הגמר . המשחק הבא הוא לפרוטוקול בלבד וחבל ! באיירן יכלו יותר לוליי מגאת הטיפש !
עם ראניירי (!!), 4-0 על לאציו באולימפיקו. לא מספיק? תלך אחורה, אני בטוח שתמצא, אפילו בעידן וויאלי. בכל אופן, כל המשמיצים למיניהם, עדיין צ'לסי בונקריסטית?
לא משחק שנזכור לשנים רבות,אבל משחק חכם כל כך,ומילאן עם כל הניסיון...ואינטר עם כל הנאיביות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx דידה לדעתי עם משחק גדול,כרגיל,וסתאם מראה למה הבאנו אותו,למרטינס היה קשה והוא לא הצליח להגיע למצבים. אני לא ארחיב יותר מדי,כי אני כבר עם הראש ביום שבת ועם הגומלין. יש כמה דברים שאני פוחד מהם בגומלין: החזרה של אדריאנו,ההיעדרות של גאטוסו,ולא לחגוג,אומנם לא תהיה חרפת לה קורוניה {טפו,טפו},וחלילה אופוריה!. ועדיין שלא תחשבו,אינטר קבוצה מעולה ומצויינת ולא משנה מה יקרה להם העונה,אסור שמנצ'יני יילך. אבל מי אני?אוהד מילאן,אינטר מרדה!!!! :aaarse:
תודה לך טולדו, מעולם לא היינו סופגים שתי שערים מהגבהות אם לא היית נשאר בשער ותודה לך אופ"א על השופט הנפלא שהפך את המשימה של מילאן לכל כך פשוטה יותר. והכי הרבה תודה לך מאנצ'יני מעולם לא היינו ממשיכים לבעוט כבר שנה לידיים של דידה אם לא היית שוכח להזכיר פרט אחד קטן שהוא הכי טוב בעולם בכדורים מעל גובה הברך אה כן, גם תודה על זה שאתה שם את חוליו קרוז, הרי הוא נגח שער משלוש מטר ללאציו, הישג אדיר שלא שוחזר מעולם ואם כבר התחלתי, אז גם תודה לך על ההכנה הנפלאה והמשחק הטקטי שהפגינה הקבוצה לאורך כל 90 הדקות ולסיום תודה לך מאנצ'יני על החתמת אדגר דווידס, הספסל עדיין חמים ונעים בזכותו. קבוצה עלובה, לא מגיע לנו להיות פה, בפעם הראשונה בחיי אני מקווה שמילאן תזכה, אולי אסימונים יתחילו ליפול קאצו, אין לך מה לחשוש כמה שנים לא ניצחנו דרבי ביתי? 10? 12? תאמין לי ש3-0 לא ננצח גם עוד 10 שנה בקצב הזה ומשהו נחמד לסיכום: ספורט 5 מפגינים ידע רחב בכדורגל http://img75.exs.cx/img75/113/sport54vb.Xxx (בשורה האחרונה כתוב "ושבצ'נקו השווה")
עזוב ,אם אתה אומר אז כניראה שזה נכון,אני לא בדיוק מתמצא בפרטים האלה . צ'לסי לא קבוצה הגנתית. כניראה שצ'לסי עם מוריניו תגיע רחוק ,השמים הם הגבול?