ליגת האלופות 2004/5 - רבע הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏4/4/05.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

א) שוב אתה טועה, והפעם בפרופורציות. 4 מיליון של באיירן זה לא 4 מיליון של צ'לסי.
    ב) מי קבע את ה'חוקים' הללו?
    ג) בבקשה, הביאו לך דוגמה ממילאן - שחקן בן 31 ב-10 מיליון. אני מוכן לשים את אותו הסכום על כך שאם מילאן תזכה, אף אחד לא ידבר על כך שהכסף קנה את ליגת האלופות. אם צ'לסי תזכה? רק על הכסף ידברו.
    ד) 30 מיליון יורו? רק דרוגבה וקראבליו נקנו בסכומים כאלו השנה.

בסך הכל, בבאיירן, כמו בצ'לסי - הכסף בנה את הקבוצה (בצורה הכי שיטחית, כסף לא בונה קבוצות כדורגל), או יותר נכון, הביא את הכלים לבניית הקבוצה.
    כמו שאמרתי בהודעה הקודמת - לבכות על כמות הכסף שהושקע בצ'לסי לעומת הקבוצות האחרות זו פשוט צביעות לשמה, מכיוון שכל הקבוצות גדלו על ברכיו החמימות של הדולר
    /פאונד/אירו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/4/05
  2. robson Member

מה אתה מזיין בשכל?...
    כמה שחקנים צ'לסי קנתה ב30 מיליון יורו? דרוגבה וזהו..אומנם היו עוד שחקנים שנקנו בכסף טוב אבל דווקא
    צ'לסי לא השתוללה בשוק ההעברות למרות שהיא יכולה הרבה יותר מזה..
    אל תשכח שהגרעין היה קיים שם עוד לפני אברמוביץ', טרי, לאמפארד, ג'ו קול ועוד...

ומה אני אגיד לך באלאק, מקאי, לוסיו היו ממש שחקנים בינוניים שבאיירן גילתה בעזרת סקאוטינג והפכה אותם לשחקנים גדולים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

3. קינג לדלי Member

אין היום נבחרת שמתקרבת בכמות הכשרונות וברמת הסגל המורחב לאנגליה חוץ מברזיל. ברזיל אגב לקחה גביע עולמי עם קלברסון וזילברטו סילבה באמצע כך שלא חייבים 11 מופלאים בשביל לזכות בגביע עולם אלא 6 כוכבים גדולים ועוד כמה נחמדים. ריו,טרי,למפארד,גרארד,רוני ואואן הם עילויים ומספיק שוני רייט בקהאם אשלי וגו קול ונוויל ורובינסון מסביב בשביל להיות הנבחרת הטובה בעולם. נכון אנחנו גאוותנים כי אנחנו אנגליה ולא ספרדים נחשלים או באסקים או קטלונים או השד יודע מה...אבל בכל מקרה הסגל שלנו מדהים בדיוק כמו הקהל שלנו.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

קל מאוד להגיד על כל גול שאנחנו סופגים שאנחנו לוזרים ועל כל גול שמילאן שמה שהם ווינרים

נאיבים כן, קבוצה ישראלית כן, אבל די כבר עם ה"לוזרים" הזה.

טולדו מתפקד? הוא עשה עצירה גדולה מול שבצ'נקו בסוף אבל 2 הגולים האלה רשומים רק עליו, קורדובה לא אשם שהוא נמוך מסתאם ושבצ'נקו.

חוליו קרוז מעבר לשיא אה? השיא שלו היה בבולוניה בכלל ובאינטר מסרבים לקלוט!

לא השקענו השנה שום הון תועפות, דוידס הגיע בחינם, קאמביאסו בחינם, ורון בהשאלה, בורדיסו באיזה 4 מיליון, זה מריה בגרושים, מיכאילוביץ' בגרושים, פאבאלי לא יודע אבל כמה כבר הוא עולה.

אם אתה לא יודע אז עדיף שתסתום

ז'ילברטו שיחק? אני דווקא זוכר את ריקארדיניו.

בכל אופן, אנגליה תמיד משחקת נפלא במוקדמות אבל אז מתפרקת, ההגנה שלה לא מתפקדת טוב, החמצות, לא משנה מה, אבל משהו תמיד קורה, תראה איך הם עפו לפורטוגל אני רציתי להרוג אותם

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/05
  5. MUFC - 1878 Member

ספרד?!
    אתה בטח צוחק נכון? מתי ספרד הייתה יותר טובה מאנגליה? אל תשווה אפילו.
    ספרד אחת הניבחרות שהכי ניפחו בעולם, הקבוצות שם טובות אבל הניבחרת ממש גרועה.

המישחק הראשון של סוואנגו זוכר? זה היה מול ספרד נידמה לי ב-ספרד וניגמר...? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

חחח ספרד :aaarofl:

6. Yeste Member

הנה עוד ילד עם הבנה של סמרטוט בכדורגל.
    חחחח ברור חחח חח חח איך אני משווה את ויסנטה,לוקה ורייס לויין ברידג' חחח איך בתומי אני חושב שקסייאס\ולאדז או כניזרס יותר טובים מפול רובינסון..חחח איך אני משווה את פרננדו טורס ,ראול ומוריינטס לאואן ורוני?! חחח איך אני מסוגל לחשוב שחואקין קיצוני ימני יותר טוב מבקאהם?! חחחח ואיך אני יכול לחשוב שלספרד יש יותר אפשרויות באמצע עם בראחה \אלבלדה,אלונסו\וצ'אבי למול לאמפרד וג'רדרד ?
    חחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

7. KirkH Member

איך באמת? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

8. milanezi22 Member

הסיכויים של באיירן לעלות לחצי הגמר הם 0.0000000000000000000000000001
    קודם כל בשביל שמיליונית האחוזון הזה תתקיים, צריך את פזארו ומאקאי בכושר הכי טוב שלהם. תוסיף לזה את ההגנה המצויינת של צלסי השנה ותוכנית המישחק של מוריניו למינכן ותקבל בדיוק את מה שאמרתי.עוד דבר שיכול לשחק לטובתה של באיירן זה מקרה של בליץ כמו שקרה מול בארסה ,3 שערים ב19 דקות, רק שהסיכויים לזה לא גבוהים במיוחד.
    נ.ב אם ליברפול תעיף את יובה אז צלסי תהיה בגמר, אם לא אז הכל פתוח ולמרות שהעין אומרת שצלסי נראת טוב יותר מיובה ביום נתון או בה נגיד ב10 מישחקים זה 50 50.למרות שלדעתי יובה יותר חזקה בכמה עמדות מצלסי....לפי איך שזה נראה עכשיו הכל הולך למישחק הגדול של השנה: מילאן-צלסי

9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, וזה יהיה משחק ענק. התנגשות של שני סגנונות כדורגל מנוגדים. צ'לסי עם הכדורגל שובה העין והרבה שערים, מול מילאן שיודעת איך לא לספוג, ולא לתקוף, ובכל זאת לתת את הגול עד שניים ממצב נייח או טעות שוער או שער עצמי ולנצח.

לגבי השיפוט בצ'לסי-באירן: הפנדל על באלאק היה, הפנדל על דרוגבה גם כן היה ולא נשרק. שיפוט לא טוב באופן כללי ובכלל השיפוט השנה גם בצ'מפיונס ליג לא משהו ולפעמים גונב את ההצגה (ובצ'מפיונס קשה לגנוב כאלה הצגות).

אהה, ואנא מכם, חידלו מויכוחי אנגליה נגד ספרד. ביולי 2006 נהיה חכמים יותר.

10. shmchess Member

ההתרשמות שלי מהמשחק אתמול :

כידוע אני אוהד של באיירן מינכן כבר המון המון שנים .
    משחק כזה עוד לא ראיתי , צ'לסי באמת היו טובים מבאיירן שנראתה כמו קבוצה אפורה , קבוצה שלא יודעת מה היא רוצה , קבוצה שעם לא היו קוראים לה באיירן מינכן הייתה אוכלת 8 גולים .
    פשוט ביזיון - איך שחקנים כמו זה רוברטו הכלב ( סליחה אבל אני חייב להגיד את זה ) משחק בהרכב הראשון כשאין לו חוזה וכלל וכלל לא אכפט לו מבאיירן מינכן , וראינו את זה טוב מאוד בהחטעה שלו במחצית הראשונה .
    פשוט ראיתי את המשחק וידעתי שאנחנו לא ניהיה בשלב חצי הגמר , גם אחריי הגול של שווינשטיגר שאחריו פשוט לא ידעתי מה לעשות משמחה ידעתי שצ'לסי תבקיע ואופ - היא הבקיע שער בקלות רבה , שער אומלל של שחקן שבכלל לא היה צריך באותם רגעים לגעת בכדור , מבישול של שחקן אחד שכול המשחק על לכדוריי גובע ותמיד ניצח את קובאץ או לוסיו שאתמול איכזב אותי .
    ממש ממש ביזיון !

ואני בכלל אבל בכלל לא מאמין שבאיירן מינכן תעלה ! , שיגידו תודה עם צ'לסי לא תנצח אותם במינכן .

אני מאוד לא אהבתי את ההתפטרות של הפנברג ובמיוחד של היצפלד שלדעתי הוא יותר טוב ממוריניו ועם הוא היה אתמול על הקווים של באיירן , באיירן הייתה גומרת את המשחק אחרת לגמרה .

השחקנים של באיירן מינכן בכלל לא נראו על המגרש , רק הכוח , היוזמה והמהירות של צ'לסי נראו אתמול .

אני לא יודע מה איתכם אלה שאוהדים באיירן

אבל הקבוצה הזאת לא מזכירה את הימים היפים של היצפלד , ואת ה 4-1 , 4-2 על ריאל מדריד באותה שנה שהיינו בבית גם ע דינמו קייב .

חייבים לעשות בעונה הבאה שינוי ! , גם עם ניקח אליפות , וגם עם ניקח גביע השינוי חייב לבוא כי באיירן לא תיהיה בחצי הגמר .

אני לא חושב שפליקס מגאת ראוי לאמן את באיירן מינכן , גם מתיאוס לא ראוי , הכי הייתי שמח עם היצפלד היה חוזר ! , כולכך אהבתי את המאמן הזה .........פשוט חבל .

מגאת לא מתאים לאמן את באיירן מינכן , ואני לא בטוח שבאיירן השנה בכלל תזכה במשהו .

בכול אופן לבאיירן מינכן אין מנהיג , כמו שהיה לה את אפנברג , כמו שהיה לה את מתיאוס .....

מיכאל באלאק הוא לא מנהיג , הוא שחקן שלא לוקח מנהיגות , הוא שחקן של נגיעות יעילות .

חייבים להביא מישהו במרכז השדה כדיי לפתור את כול הבעיות !

פיליפ לאם שנה הבאה חוזר , וצריך להביא שחקן מנהיג ...... ניסו את טורסטן פרינגס אבל הוא לא !

לסיכום :

באיירן מינכן היא לא הקבוצה של אותם הימים של היצפלד ( וזה בלי קשר להפסד אתמול ) באיירן פשוט נראית חלשה , ונראית כמי שלא ראויה להגיע לשלבים גבוהים באירופה .

11. MUFC - 1878 Member

את ג'אררד ולאמפרד אתה משווה לצ'אבי ברחה אלאלדה ואלנסו ? אז למי יש הבנה של סמרטוט?

בוא נשווה ככה:
    קאסיאס טוב מכול שוער אנגלי
    ריו פרדיננד וג'ון טרי יותר טובים מכול צמד בלמים ספרדי וגם לדלי קינג וסול קמבל טובים מכול צמד בלמי ספרדי.

אשלי קול טוב מכול מגן שמאלי בספרד

גארי נוויל יותר טוב מכול מגן ימני בספרד

ג'אררד ולאמפרד טובים לבטח מכול אופציה בקישור הספרדי

חואקין טוב יותר מבקאהם. אבל לבקאהם יש ניסיון אבל חואקין בסדר יותר טוב.

ג'ו קול טוב יותר מויסנטה שלא עשה הרבה העונה

רוני טוב יותר מימוריינטס ומראול וגם אואן טוב משנהם. מוריינסט? מה עשה העונה? אואן כמה שיחק העונה? וכמה כבש? אואן השחקן השני שכבש הכי הרבה בריאל העונה ושיחק כפול מראול.
    ראול ומורו סוסים מתים כבר. אבל תשווה לפי העבר...

חוץ מזה כול ההשוואות האלה ממש מיותרות...אים אתה משוואה לפי שמות אז ריאל אלופת אירופה כבר 7 שנים ברצף.

בסופו של דבר שופטים לפי השגים...איפה ספרד ואיפה אנגליה? עד מה שאנגליה לוזרים ספרד הרבה יותר...
    יורו אחרון אים רוני לא היה ניפצע מי יודע...בכול מקרה הגענו לרבע הגמר לאן ספרד הגיעה?
    מונדיאל אחרון הגענו לרבע הגמר ונעצרנו אצל אלופת העולם איפה ספרד הגיעה? ומול מי הודחה?

אולי ארון הגביעים של אנגליה לא מפוצץ ויש שם רק אחד אבל זה כבר משהו...

שאלה אלכם...מוריניו יצפה גם במישחק השני בבית?

12. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסור לו להיות באצטדיון, אני מניח שהוא לא יצפה בטלויזיה במינכן אלא ישאר בלונדון.
    לגבי לשלוח מסרים בטלפון לעוזר המאמן, דבר שאסור, צריך רק לקוות שלפחות הם לא יתפסו על חם:
    http://images.one.co.il/images/d/gg50161.Xxx

13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מותר למוריניו להיות נוכח באיצטדיון. בקשר לטלפון - אופ"א כבר הודיעה שלא תחקור את האפשרות שמוריניו העביר לרוי פאריה הוראות.

14. Yeste Member

אהבתי!
    גארי נבל יותר טוב מכול מגן ימני ספרדי ? אם זה נכון, אז למה לעזאזל מנצ'סטר יונייטד הציעו לפני שנתיים 20 מיליון אירו על סלגדו והשנה 12 מיליון על ילד ספרדי בן -17 ?!
    אשלי קול ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx דל הורנו לא רואה אותו ממטר .

לדלי קינג וסול קמבל יותר טובים מפויול ומרצ'נה ?!?! עוד אחת מהיציאות שלך. האמת שגם טרי ופרדיננד זה לא בדיוק מרכז הגנה שכופל את פויול ומרצ'נה או פאבלו ,ודיברנו על סמרטוטים...
    על הטענה שלך שג'ו קול יותר טוב מויסנטה עדיף שלא להגיב . גם לוקה ורייס קיצונים שמאליים הרבה יותר טובים ממנו ,מה גם שהוא בכלל לא קיצוני שמאלי, בקושי יש לו רגל שמאל אז זה בכלל דפוק .

לגבי אמצע המגרש , כשבראחה בשיאו ,הוא לא שחקן פחות טוב מלאמפרד ,ובשנה שעברה ,הוא נבחר לקשר המצטין באירופה אחרי דקו כמובן ,אז תעשה טובה. צ'אבי אלונסו ,צ'אבי,אלבלדה,ולארון ואינייסטה ,כול אלה ביחד לא פחות טובים מסטיבן ג'רארד ,יודע מה ,גם אם ג'רארד קצת יותר טוב מהם,מה שלא כמובן... אבל עזוב,תראה לי אם לאנגליה יש כמות כזו ?

ראול ומורו סוסים מתים ?!?!?! .אואן לא עשה חצי ממה שמוריינטס,שחזר לכושר ממונאקו,ועד עכשיו נותן תצוגות מדהימות בליגה האנגלית , עשה עד עכשיו.להגיד שאואן(שמקבל השנה בממוצע 10 דקות ) שחקן יותר טוב זו טיפשות ומפתיע שזה מגיע עוד מאוהד יונייטד ,ראול זה ראול... והיית מת שרוניי שחקן יותר טוב מטורס .היית מת.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

15. Joel Gion Member

עזבו אתכם מהויכוחים האלה,איטליה מספר 1,תמיד הייתה ותמיד תהייה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx