ליגת האלופות 2004/5 - מהמוקדמות עד למחזור הראשון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Juda, ‏12/7/04.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורי זה הרי ברור שלאנגלופילים האלה יש חפרפרת באופ"א (אולי זה היה פלאטיני? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ohmy.Xxx או שאולי אבי מלר חטף את פלאטיני והתחפש אליו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx ) שדאגה לדפוק את האיטלקים טוב טוב.... אחרת היו שמים את יובנטוס עם מכבי ת"א? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

בואו נאמר שלמרות כמה בתים מאיימים 4 האנגליות, הפסרדיות והאיטלקיות פייבוריטיות די ברורות להעפלה לשלב הבא, ובואו נתפלל שזה אכן יקרה אחרי עונה נוראית ונטולת משחקים גדולים שחוינו בעונה שעברה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/8/04
  2. יוגב אסולין Guest

איזה בית קשה יש למכבי ת"א... כל נקודה שהיא תצליח לחלץ זה יהיה נס.. בית הרבה יותר קשה ממה שהיה לחיפה.

נקווה ליראות חיזוק בשורות מכבי בעיקר בעמדת החלוץ שדי בעייתית בקבוצה כרגע

3. Reyes Member

שימו לב - מוריניו חוזר לפורטו.

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

בתור מנג'ר צ'לסקי.

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית המוות ללא ספק - ריאל, רומא, לברקוזן ודינמו קייב.

50 שקל שבאיירן ואייאקס עולות מבית 3.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה פתאום...

הבית של מכבי, ושל מילאן ושל אינטר הרבה יותר קשה לדעתי...

ללא ספק - ליגת האלופות האיכותית מכולם

ומכבי? יכולה רק להפתיע...אם תפסיד זה לא יפתיע

7. John Frusciante Member

אני יופתע אם מכבי תצליח לבעוט כדור למסגרת...
    אני צופה שמכבי תהיה אחת מבשר התותחים העלוב ביותר שנראה בליגת האלופות בשנים האחרונות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
    עוד נקודה מעניינת.
    ריבלדו יחזור לריאזור וישחק נגד קבוצתו הראשונה באירופה-דפור'.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוץ מריבאלדו שיפגוש את האקסית דפורטיבו לה קורוניה יהיו עוד מפגשי אקסים.
    מוריניו ששם את פורטו על מפת הכדורגל האירופאית יפגוש אותה עם קבוצתו החדשה צ'לסי.
    הנריק לארסון שבילה כל כך הרבה במדים הירוקים של סלטיק יפגוש אותה עם קבוצתו החדשה ברצלונה.

9. Deutschland Member

בית ב' - ריאל, לברקוזן, רומא, דינמו קייב הוא בלי שום ספק בית המוות, 4 קבוצות מצויינות, שיכולות להרשים בכל מצב...כאוהד לברקוזן, אני עם רגשות מעורבים לגבי הבית הזה, מי יתן ונעלה ממנו...!!!

10. rami87 Member

כמו שאתם בטח יודעים הגרלת אופ"א ביום חמישי אחה"צ קבעה שבאיירן מינכן תגיע לארץ לשחק מול מכבי תל אביב.

התאריך המיועד היה ה-15 בספטמבר אך בגלל שזה נופל על ערב ראש השנה המשחק כנראה לא ישוחק ביום רביעי, ה-15 לספטמבר בשעה הרגילה.

האפשרויות הן או שהמשחק יוקדם ל-14 בספטמבר, יום שלישי, או שהוא ישוחק לפני כניסת החג, ביום רביעי בצהריים.

אפשרות סבירה הרבה פחות היא החלפת ביתיות בין באיירן לבין מכבי תל אביב. לפי מסרים שמגיעים אלי ממינכן הסיכוי שהמשחק לא ישוחק ב-14 או ב-15 בתל אביב הוא קלוש מאוד.

החלטה סופית בכל מקרה תתקבל ממש בימים הקרובים.

כל מי שמעוניין בכרטיס ליציע אוהדי באיירן מינכן ברמת גן במשחק הזה צריך להתעורר עכשיו. ועכשיו הכוונה היא כבר בסוף השבוע הזה. האנשים שלי מ 'ייקס בארץ' מזמינים את הכרטיסים ממש ממש בזמן הקרוב (תחילת השבוע הקרוב).

הכרטיסים הם בהנחה של 10% אבל המחיר הסופי עדיין אינו ידוע.
    המחיר המוערך הוא בין 20-30 יורו למרות שאני לא יכול להתחייב על זה. בכל אופן, מי ש 3-4 יורו לפה או לשם יגרמו לו לוותר על משחק של באיירן בישראל כנראה שעדיף מראש להשאר בבית.

את הכסף, מה לעשות, יהיה צריך להעביר לפני הזמנת הכרטיסים (אנחנו לא משרד כרטיסים, אין לנו תקציב להזמין ואז להתחיל למכור, בעצם אין לנו תקציב בכלל)

לפי מה שדיברתי עם כמה אוהדים ממינכן הם מתכננים להגיע לרמת גן, עדיין לא ברור באיזה כמות אבל ההערכה של אותו בן אדם שאיתו דיברתי היא שיגיעו כ 100-150 איש ממינכן לראות את המשחק בארץ. מדובר על אותו יציע שאנחנו קונים אליו כרטיסים, כנראה החלק העליון של יציע 4 באצטדיון רמת גן, שם יושבים האוהדים של הקבוצה האורחת.

דבר שחשוב לי שתדעו זה שאני לא מנסה לעשות פה איזשהי פרופוגנדה ותאמינו לי שאני לא רואה שקל מזה שאני מארגן את העניין.

יש כוונה להריץ קדימה את מועדון האוהדים של באיירן, לא למטרה של פגישות קבועות אלא שתהיה איזשהי רשימה שממנה נוכל לפעמים לארגן מפגשים ל 1-2 משחקים בשנה.

את החלק הבא יש לקחת בערבון מוגבל כי הוא רחוק מלהיות חתום וסגור: בנוסף לאימון של באיירן שאפשר יהיה לבוא לראות ללא תלות בשום דבר ובאף אחד, יכול להיות שתתארגן פגישה בין האוהדים לבין השחקנים ואולי גם מישהו מההנהלה. אם תקפצו עלי ישר, גם אל תקפצו עלי אם זה בסופו של דבר לא יסתדר, אמרתי שמנסה להתארגן ויכול להיות

לפרטים ולקניית כרטיסים האיש שלכם הוא בעצם אני.
    כל שאלה שיש לכם אתם מוזמנים לשאול, אבל אתם צריכים להזדרז עם העניין אחרת יהיה מאוחר מידי. אני אנסה לדחות את ההזמנה כמה שיותר אבל אם לא תצרו קשר בסוף שבוע אז כנראה שאתם דיי בבעיה. בכל מקרה שווה לנסות גם בשבוע הקרוב אם מאיזשהי סיבה לא יכולתם לצור קשר עד אז.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/04
  11. E-tam-R Member

כתבה הלקוחה מוואלה!:

אופ"א תחקור אם לאברמוביץ' אין קשרים בצסק"א

צ'לסי והקבוצה הרוסית שובצו לאותו בית ובמידה שיימצאו קשרים כאלו - ייתכנו שינויים בהגרלת הבתים. דוברו של רומן: "הוא עסוק אך ורק בצ'לסי"

בשורה טובה למכבי ת"א. ייתכן שהגרלת הבתים בליגת האלופות תשתנה והם יקבלו קבוצות על הנייר קלות יותר. אמנם הסיכוי שזה ייקרה הוא קטן מאוד אבל בכוונת אופ"א לבדוק האם אין שום בעיה אתית בהגרלת הבתים אמש בכך שצ'לסי וצסק"א מוסקבה, אלופת רוסיה, הוגרלו באתו בית (יחד עם פורטו ופ.ס.ז').

השם שיעמוד במרכז הבדיקה הוא כמובן המליארדר הרוסי ובעליה של צ'לסי רומן אברמוביץ'. אברמוביץ', שרוב עסקיו נמצאים במוסקבה, היו בעבר גם מניות בקבוצת הצבא האדום אבל אז הוא החליט להשקיע את כספיו בעניינים אחרים. אלא שצסק"א חתמה לא מזמן על עסקת ענק בשווי 54 מיליון דולר לפיה חברת 'סיבנפט' תיהיה הספונסרית הראשית שלה ב-3 השנים הקרובות. אברמוביץ' היה בעבר הבעלים הראשיים של החברה וכיום הוא חבר הנהלה בה.

מנכ"ל אופ"א, לארס אולסון מסר: "יש באופ"א חוקים ברורים מאוד לגבי בעלות כפולה של בעל קבוצה על שני מועדונים ואנחנו נאלץ לבדוק שאין עם זה שום בעיה. במידה ונמצא נתונים שעלולים להיות בעייתיים, נצטרך לחשוב מה לעשות ולא מן הנמנע שנשנה את הבתים".

אופציה נוספת שעלתה באופ"א היא שגלאזגו ריינג'רס הסקוטית, שהפסידה במוקדמות לצסק"א מוסקבה, תחליף אותה בליגת האלופות ואליו צסק"א תלך לגביע אופ"א.

הפחד הגדול של אופ"א ושל שתי הקבוצות הנוספות בבית - פורטו ופ.ס.ז', ובצדק, הוא מה ייקרה במצב ששתי הקבוצות יצטרכו תיקו במחזור הסיום כדי לעלות משני המקומות הראשונים, או במצב נניח שצ'לסי כבר תבטיח את עלייתה ותפסיד בכוונה לצסק"א על מנת שתלעה יחד עימה. שתי הקבוצות ייפגשו לראשונה ב-20 באוקטובר בלונדון וב-2 בנובמבר במוסקבה.

כצפוי, גם צ'לסי וגם צסק"א מיהרו לצאת בהודעה שלאברמוביץ' אין שום קשר לקבוצה הרוסית. גם דוברו של אברמוביץ' מסר: "אין לו שום קשר ושום אינטרס לגבי צסק"א מוסקבה". סיימון גרינברג, מנכ"ל צ'לסי מסר: "זה נכון ש'סיבנפט' היא חברה שאברמוביץ' שותף בה, אבל יש עוד הרבה חברות נוספות בהן הוא שותף ולצסק"א יהיו גם ספונסרים נוספים שיופיעו על חולצתה".

אגב, בגומלין בין ריינג'רס לצסק"א השבוע, נצפה אברמוביץ' יושב בתא ה-VIP באצטדיון במוסקבה.

עכשיו השאלות שלי:

1. למה דווקא שמכבי ת"א תתחלף עם צ'סק"א בבתים? האם בכלל אפשר לקחת קבוצה, שמרוצה מההגרלה שלה, ולהחליף לה בית בגלל חשד בקבוצה אחרת?

2. למה שצ'סק"א תשחק באופ"א וריינג'רס תשחק במקומה בליגת האלופות בגלל שהבעלים של קבוצה מהבית של צ'סק"א הוא גם הבעלים של חברה שמאמצת את הקבוצה? זאת אומרת, לא הגזימו קצת?

12. מדרידיסטה Member

שיטת הקבוצות לפי ליגת האלופות היא שיטה שבה הקבוצות שזכו בהרבה גביעי ליגת האלופות מאז שהיא קיימת!!
    ולא בתקופה האחרונה מי שחושב אחרת שיגיד לי!!!

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתמר, אם יחליטו לשנות את סדר הבתים, אז יקחו את כל הדרג הרביעי ויגרילו אותו מחדש.

14. Paolo Maldini שחקן ותיקים

הלוואי שיגרילו מחדש...אני עדיין מפנטז על מילאן בר"ג

15. Mokesh Member

ואני עדיין מפנטז על אנדרלכט ורוזנבורג בבית 2........