ליגת האלופות 2004/5 - מהמוקדמות עד למחזור הראשון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Juda, ‏12/7/04.

1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

עארסים הרומא האלה.

2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

יא אללה איזה משחק משעמם!!!!! לא להאמין שזו באירן מינכן. יכולת חלשה שלה ועדיין שלטו בכדור רוב המשחק בסביבות מחצית המגרש והיו בערך 5 בעיטות לשער לשתי הקבוצות ביחד. למכבי ת"א מגיעים שבחים על הלחימה, אבל ידענו שלחימה יש להם והתקפה אין להם כבר לפני חודש אז מה בדיוק קלינגר שיפר לקראת ליגת האלופות? נגר היה בסדר עד שגורליץ חגג באגף שלו ברבע השעה האחרונה, אמבמבה לא נגע בכדור בכלל.
    לדעתי מכבי ת"א צריכים להצטער שהם לא עקצו את באירן ביום (למעשה זה לא יום אלא תקופה) חלש כל כך.

במכבי המצטיין היה תמיר כהן לדעתי שבאמת ניסה לאיים על השער (מה שמראה מה למכבי יש בהתקפה). בבאירן לא הייתי ממנה מצטיין אחרי משחק גרוע כל כך, למרות שגורליץ היה מעולה בדקות ששיחק. התרשמתי ממנו.

לגבי המשחקים האחרים- ואן ניסטלרוי החזיר עם צמד את יונייטד לתיקו 2-2 בסטאד ג'רלאן אחרי שליון הובילה 1 - 0. לברקוזן (למי שזיפזפ לערוץ SAT1) פשוט שחטה את ריאל מדריד שנראית רע למרות (ואולי בגלל) וולטר סמואל במרכז ההגנה. פראנסה כבש אחלה גול ואחריו הגיעו עוד שניים, 3 - 0 בסיום בבאי ארינה.
    רומא הרסה יום גרמני מצוין לאחר שבאירן מינכן ניצחה, לברקוזן ניצחה וגם כריסטוף דאום מאמן פנרבחצ'ה ניצח 1 - 0 את ספרטה פראג בבית (מי אם לא ואן הויידונק) אבל רודי פלר הפסיד וקלקל.

3. Deutschland Member

אני אוהב אותך לברקוזן!
    איזה יופי של נצחון!
    אתם רואים למה זאת הקבוצה שאני הכי אוהב בעולם? למי שראה את המשחק- בלי שנייה אחת משעממת, התקפות, פריצות מהאגף...כמו חלום בלהות לריאל, ולא סתם הבסנו 4-1 את באיירן בליגה...
    חכו חכו, אנחנו הולכים עד הסוף השנה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx :aaarse: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה יופי היה לראות את לברקוזן משפילה את ריאל.

אבל היה יותר יפה לראות את ריבאלדו חוזר סוף כל סוף. איזה מבצע יפה הוא עשה לקראת סיום התקציר הקצר מאוד שהראו בתקצירים. וגם המספרת שכמעט נכנסה.

לא יפה לו האדום,חסר לו עוד כמה פסים בכחול והוא מושלם.

5. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרשה גדולה ומסעירה קרתה באולימפיקו- חפץ נזרק בירידה למחצית ופגע בפריסק השבדי שדימם מהראש וסיים בצדק את המשחק. זה קרה בעקבות הרחקה של מקסה האידיוט שבעט ללא כדור בשחקן קייב ברגע השריקה למחצית. לדעתי אופ"א צריכה להיכנס ברומא וגם תעשה את זה, אני חושב שיזרקו אותם מהמפעל.
    יש מצב שיכניסו במקומם את מכבי חיפה כי הם היו הכי קרובים לעלות? (הארכה) וברצינות, במידה וזורקים אותם מה החוק קובע לגבי מחליפה? אולי במקום מחליפה פשוט פוסקים הפסד טכני בכל המשחקים?

עוד דבר קטן, אני לא יודע מי זה היה, אבל החלוץ של ליון בהחלט החמיץ את החמצת העונה, כבר מעכשיו. מתוך השער הוא פשוט בעט את הכדור החוצה! שילמד מואן ניסטלרוי שהשער הראשון שכבש היה מדהים. נגיחה מושלמת ממצב קשה ביותר.
    גם את המהלך של השער של ליברפול אני רוצה לציין לטובה, וכך גם את השער של נדבד.

6. burning soil Member

פשש ריאל ממשיכה את סוף העונה שעברה בליגת האלופות,מעניין אבל אני
    חושב שהם עוד ישתפרו.

לגבי שאר המשחקים,באמת מעניין לראות מה יהיה עם רומא,לטעמי אופ"א לא תשעה
    אותה מהמפעל,אלא תשלול ממנה את הזכות לשחק באולימפיקו,אבל לכו תדעו..

7. The Gunners Member

איזה אחלה יום, גם ריאל חוטפת בראש.
    וגם יונייטד בקושי מתליחה להוציא נקודה מליון.

אהוגם עשיתי קצת כסף בווינר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

כמו שהמשחק של באיירן נראה היום, אני לא אתפלא אם אייאקס יעלו עם יובה.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי רומא,קודם כל הם הפסידו טכני זה בטוח,וגם הם יקבלו קנס ועונש משחקי רדיוס לתקופה רצינית זה גם בטוח.

אבל לא נראה לי שישללו ממנה את המקום שלה בליגת האלופות,אבל קשה לדעת זו אוופ"א יש החלטות קשות מאוד.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל השערים מאתמול להורדה :

שחטיור 0 - מילאן 1
    סיידרוף

סלטיק 1 - ברצלונה 3
    דקו 1-0
    סאטון 1-1
    ג'ולי 2-1
    לארסון 1-3
    רונאלדיניו מחמיץ פנדל
    לארסון נכנס כמחליף

פנאתניאקוס 2 - רונזבורג 1
    יחזקאל גונזאלס
    יחזקאל גונזאלס 2-0
    ג'ונסן 2-1

ולנסיה מנצחת את אנרלכט
    ויסנטה1-0
    בארחה2-0

ארסנל מנצחת את פ.ס.ו
    אלכס(עצמי)

אינטר מנצחת את ברמן
    אדריאנו 1-0
    אדריאנו 2-0

צ'לסי מביסה את פריס סאן ז'רמן
    ג'ון טרי 1-0
    דרוגבה 2-0
    דרוגבה 3-0

10. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכסף הגדול של ריאל מתפוצץ לה בפנים. מה לעשות שמכירת חולצות לא מביאה תוצאות. לא יעזור שיש לה את שחקנים מהטובים בעולם וגלאקטיקוס אחד אחד, השחקנים האלו לא מחוברים בגרוש ולא יודעים מה לעשות. ההחתמה של אואן עשתה רק רע, במקום להביא קשר אחורי כמו ויירה או להשאיר את מקללה הם משקיעים בחרא, ועכשיו מתגלה שגם סמואל הוא בלוף לא קטן.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראל, יש לך במקרה את השערים של רוד היום?
    אחד מהם היה בספק נבדל, ואני מעוניין לדעת באופן וודאי האם אכן הוא הובקע מנבדל, כי היה קשה לשפוט מהזווית וחצי של התקציר בספורט 5+.

קודם נתייחס לקבוצה שלי ששיחקה היום, מנצ'סטר יוניטד, ולאחר מכן לשאר המשחקים:
    הגנה פשוט אומללה, זה המסקנה מהמשחק היום של השדים האדומים.
    סילבסטרה ממשיך לפשל כל עוד פרדיננד לא לצידו.
    היום זה התבטא במסירה משום מה לוילטורד(שאוהב לחגוג מול יוניטד) שבישל במהירות שער, ובגול מאוד מוזר, בעיטה חופשית לליון, הווארד בא לקלוט את הכדור, אך פתאום סילבסטרה מחליט לגלוש, ולהסתיר להאוורד את הכדור, כשטים כבר רואה את הכדור, הוא שומט אותו, והיוניטד חוטפת שער.
    גם לטים יש אשמה בשער, אבל למה לעזאזאל לסילבסטרה לגלוש לכדור שניות לפני שהוא מגיע לידיו של טים?
    ההתקפה מתפקדת כמו תמיד.
    אמרו לי שרוד הוא לא חלוץ מהרמה הגבוהה ביותר, אז אמרו.
    הוא חוזר ובגדול עם צמד שערים.
    אמרו לי שרונאלדו לא מימש ולא יממש את הפונטציאל שלו, אז אמרו.
    הוא חוזר בגדול עם שני בישולים.
    משחק חוץ קשה מאוד בליון, ובטח אחרי פיגור של שני שערים, אני מרוצה מהתיקו.
    לפחות הווינריות של היוניטד לא נעלמה.

בקשר לריאבלדו, הבחור מראה ניצוצות מהעבר.
    במבצע אישי נהדר הוא פשוט השפיל את ההגנה של דפור, בכלל, דפור נראת ממש, ממש, ממש רע (ראיתי גם את משחק הליגה שלה שגם בו היא הציגה יכולת עלובה).

ליברפול נראת ממש, ממש, ממש טוב לצערי לפני המשחק בשבת מול היוניטד

ואלכס מפנר נראה הקופי של דאלכסנד'רו(סליחה על הטעות באיות), גם הוא שחקן גדול, שבחר מועדון שקטן עליו בכמה מידות.
    לזכותו ניתן לומר שהשיתוף פעולה בינו לבין ואן הוידינק הוא פשוט מושלם.
    בגול הראשון של פנר ברגע שאלכס החל את התנועה באגף, ואן הוידינק כבר החל את התנועה בתוך הרחבה, כאילו הם עושים זאת שנים.

וכמעט שכחתי(יופי ריאל, בגללך אני צריך לערוך את ההודעה)ריאל נראת מאוד מאוד לא טוב.
    החיסרון בקישור האחורי זועק לשמיים.

ולברקוזן, לא יפתיע אותי עם היא תמשיך בכושר הנוכחי, עם היא תלך עד הסוף בליגת האלופות.
    לברקוזן הציגה היום(וגם במשחק השני שראיתי אותה השנה, בבית מול באיירן) כדורגל ברמה הכי גבוהה, בטח בכל הקשור לצד ההתקפי.

והתייחסות קלה לאירועי אתמול, ארסנל מוכיחה שוב(בפעם המי יודע כמה) שבניגוד ליוניטד, היא לא יכולה להביא את הערך המוסף לאירופה.
    משחק מול פ.ס.ו (שאיבדה בקיץ את שני השחקנים שעליהם התבסס המשחק ביחד עם ואן בומל) היה מאוד מאוד בינוני, ולמעט החמצה ענקית של ואן הלסינק מפ.ס.ו זה היה מתבטא גם בתוצאה.
    להמן שוב עושה שטויות(גם הפעם הוא גנב כמה מטרים, רק הפעם הכדור, שבעט ואן בומל, עלה סנטימטר מעל הקורה).
    סיגאן הוא פשוט איום, וכל טעות שלו היא על ונגר.
    ונגר מכר את הבלם המבטיח של ארסנל, אפסון (שחקן בית אנגלי של ארסנל, אולי זאת הסיבה?), במחיר מצחיק של 750 אלף דולר כדי לתת את הדקות לקיאון וסיגאן.
    בזמן הזה אפסון מצטיין וכבר הגיע לנבחרת אנגליה(ואף פתח פעם אחת בהרכב כמדומני), וסיגאן? אני מודה לאלוהים על כל רגע שהוא משחק בארסנל.

נ.ב
    זה רק אני, או שאדריאנו וזלאטן עושים תחרות מי יהיה הואן ניסטלרוי הבא של אירופה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/9/04
  12. Reyes Member

אני חושב איך להתחיל את התגובה הזו אבל לא יודע. הניצחון של לברקוזן היה כל-כך שקוף, אבל 0-3? ריאל נראו אתמול כמו חובבנים. היכולת מסוף העונה הקודמת נמשכת. השחקנים המיטו קלון על השם ריאל מדריד (חוץ מאולי הלגארה ופיגו, שכהרגלו שיחק טוב. אבל לא להרבה זמן, הרי החליטו להעיף אותו, לא?). ראיתם את בקהאם בגול השני (קשר מרכזי עאלק. הוא משחק על המשבצת של רדונדו הגדול. הפער בינהם הוא עצום)? הוא רק עומד שם ובוהה בכדור. כמובן שהוא לא מעלה על דעתו לעשות משהו. אפס (אני רוצה את סולארי בהרכב!). ראיתם כמה איבודי כדור לרונאלדו? בזיון. מי מחברי ההנהלה שחי באשליות וחשב שזה לא יגיע, צריך לקום ולהתפטר. התבוסה הזו היא תוצאה של מהלכים שערורתיים שנעשו לפני ולאחר הזכייה באליפות ספרד 2002/03, על מנת להפוך את הקבוצה למכונת עשיית כסף. הפיטורים של דל בוסקה (מתגעגעים. קמאצ'ו הוא לא האיש הנכון, על אף הקירבה שלו למועדון. הוא פשוט אף פעם לא הוכיח את עצמו כמאמן ולהביא אותו היה הימור גדול מדי), זריקת מקללה, הבאת קירוש ובקס. בעצם, יכולתי לכתוב מגילה על אלפי השגיאות.

ולפינת ראול: עד לא מזמן הוא היה בלתי ניתן לעצירה, רק אתמול צפיתי בשידור החוזר מה-2-4 של באיירן בברנבאו (עונת 1999/00). אמנם הפסדנו, אבל הוא הציג שם משחק ענק. תראו מה נהיה ממנו, הוא לא השחקן ההוא שהכרתי. עצוב לי.

וכן, אני דואג. אין ולו נקודת אור אחת. "זה סה"כ משחק ראשון" לא מעודד, אף פעם לא נראנו כך.

http://www.libredirecto.com/images/46/175346.Xxx
    רונאלדו מודאג מהשכר הנמוך, ראול שוב מכסה פנים. עוד כמה תמונות כאלה נראה העונה?

ורומא... קבוצה מגעילה. אחד בועט בדגל הקרן ומחלק סטירות, אחד יורק והאוהדים זורקים חפצים. בושה. אגב, מה קורה בויינר? שמתי עליהם...

13. משוגע בירוק Member

רומא אמורה לקבל עונש היום או מחר לכמה שנים הרחקה מהצ'מפיונס ליג

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/04
  14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

להסתכל על התמונה הזו ולראות רק למי אכפת מהקבוצה.

רונאלדו עם ידיים עם המותניים,אומר לעצמו שלא נורא אז נפסיד או מקסימום נחזיר להם בגול או שניים הרי אנחנו הגלקטיקוס.
    וראול,תופס את הראש לוקח קשה לא מאמין .

אם כל השנאה שלי לריאל כואב על ראול,הבן אדם מחמיץ מ2 מטר (מול נומנסיה) לא כובש כבר כמה וכמה חודשים טובים,זה מתסכל,זה מוריד לשחקן אפיןלו שזה ראול את הבטחון שיש לו.

לגבי הווינר ניב,נראה לי שיורידו א ת היחס ל1.00 כמו שעושים בכל משחק שמופסק.
    עוד אוף טופיק קטן על הווינר,איך זה שהם לא ידעו שסאביולה לא משחק ושמו מי יבקיע יותר שערים סאביולה או סיסה ,עכשיו בגלל שסאביולה לא שיחק היחס ירד לאחד. זו טעות שלהם הם צריכים לשלם על זה זה לא פייר.

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארסנל ניצחה את פ.ס.וו, יונייטד סיימה בתיקו נגד ליון. ארסנל שלטה במשחק, יונייטד נתנה מחצית ראשונה מזוויעה. לא מפריע למשה לטעון ש"בניגוד ליונייטד ארסנל לא מביאה את הערך המוסף לאירופה". כן, בעונה שעברה כשנתנו חמישיה לאינטר זה הפך ל"יום נוראי של טולדו" וכשהגענו לרבע הגמר בעוד יונייטד עפו נגד פורטו ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx ) בשמינית הגמר זה היה השופט.

"למעט החמצה ענקית של ואן-הלסינק זה היה מתבטא בתוצאה" - מדבר על החמצות. כמה קרובה היתה ליון לנצח את יונייטד אתמול? פעם בקורה, פעם מול שער ריק...

"להמן שוב עושה שטויות" - שמר על רשת נקיה ונתן משחק מאד יציב, לא היה אשם בחור, זה כבר אשמתו של סיגאן האדיוט. אגב, טים האווארד אתמול לא עשה שטויות עם הגול החובבני שחטף?

"סיגאן פשוט איום ונורא, כל טעות שלו היא על ונגר" - כן, העיקר שסילבסטרה הוא בלם על... ונגר עשה טעויות, גם במקרה ג'ילברטו, גם סיגאן, גם ג'פרס וגם אפסון אבל מה זה משנה כשהקבוצה השניה קונה כל מני אפסים כמו דג'מבה דג'מבה, בליון, האווארד וקלברסון במחיר כולל של יותר מ-30 מליון פאונד?

סיגאן הוא בכלל בלם מחליף, התכנון היה שסול קמפבל יעלה בהרכב. עכשיו בטח תגיד שונגר היה צריך לדאוג לגיבוי - איזו קבוצה עלתה בעונה שעברה עם רוי קין ופיל נוויל כבלמים? סיגאן עושה טעויות, בשמחה אני מוכן שכל טעות שלו תהיה על ונגר כל עוד הוא לא בלם ראשון כמו קמפבל ואנחנו לא סופגים שער (והמצב נהיה כל כך נואש שאתה גם סופר את ההחמצות של היריבה). ומה יהיה עם אפסון? כמה זמן תמשיך להזכיר את זה? משה, אני מבין שכבר קשה למצוא לכלוך על ארסנל אבל צריך להמשיך הלאה, לא להיות תקוע כמה שנים אחורה...

העיקר שארסנל מנצחת כשהיא שולטת טוטאלית במשחק ויונייטד לא וזה לא מפריע לך להגיד שהיא לא יכולה להביא את הערך המוסף לאירופה - מה, ניצחון כבר לא נחשב? תיקו נגד ליון כן?

לא כל כך, אתה מבין, הם גם כובשים מחוץ לרחבה ולא מעמדת נבדל.