ליגת האלופות 2004/5 - מהמוקדמות עד למחזור הראשון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Juda, ‏12/7/04.

1. נדב מיכאלי Member

היום לא אחד באפריל

2. sela1 Member

ברמן קופחה כבר בדקות הראשונות של המשחק, ובלם מורחק זה בעיה כי צריך להכניס שחקן הגנה אחר במקומו של שחקן התקפה, ואז הסיכוי להכניס גול או בכלל להתקפיד, קלוש...

לא היה אדום, היה אולי צהוב, והפנדל השני היה מחוץ לרחבה...

אני מניח אולי שברמן עוד ידברו

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא היה אדום....? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx

אם זה לא אדום אז מה כן??

4. Reyes Member

להגיד לכם את האמת? אני מקנא. מקנא בעובדה שפתאום הכל מתחבר לבארסה והיא פשוט דורסת. גם אתמול. גם כשסלטיק תקפה ולחצה בפתיחת המחצית השנייה במצב של תיקו, היה לי ברור שבארסה הולכת לנצח את המשחק הזה. בארסה השתנתה, היא פשוט חזרה לגדולתה. הקבוצה היום, בכושרה הנוכחי, היא טובה יותר מבארסה של פיגו וריבאלדו, היא גם יותר טובה מריאל מדריד הנוכחית, כמעט בכל פרמטר. גם רייקארד למד לקחים, עושה רושם. החילוף אינייסטה באטו היה גאוני. באותן דקות בארסה הייתה צריכה בדיוק לצופף במרכז המגרש ולצמצם רווחים ואינייסטה עשה את זה מעולה. וואלדז... ואלדז שוער ענק, כבר הרבה זמן אני טוען כך. ומילה על הסלטיק פארק - מהמם.

לגבי ארסנל - פ.ס.ו - אני מסכים שרייס והנרי לא הסתדרו, ונגר צריך למצוא לזה פיתרון. אגב, הנרי צריך לשפר את המשחק הקבוצתי שלו, הוא הרבה פעמים לא מוסר בזמן ובועט ממצבים קשים. לפחות אתמול זה היה כך.

5. RE-QL Member

תגידו יש מצב ללינק לליברפול-מונאקו?

6. The Gunners Member

אחי, אתה חי בסרט. אתה בבית עם באיירן יובה ואייאקס. אין לך איפלו מצב למקום שלישי כמו מכבי חיפה שנה שעברה. בסוף הבתים תוכל לספור את הנקודות שלך על שתי אצבעות.
    וכמה שאני שונא את באיירן מינכן, הם הולכים להכניס לי 300 שקל היום לכיס אם הם מנצחים
    :aaa021:

7. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ראיתי את המשחק בין סלטיק ובארסה, ופשוט ליקקתי את האצבעות. זה היה משחק פנטאסטי, רב תהפוכות (מבחינת מומנטומים ושליטה בכדור), ואם ליגת האלופות תספק לנו עוד משחקים כאלו, כנראה שבהחלט יהיה ניתן להגיד שהשנה היא השנה המרתקת ביותר בליגת האלופות, במיוחד לאור העובדה שהגדולות באמת של אירופה לא פיקששו וכולן כאן.

8. Barcik Member

בקיצור, בארסה נראית מצויין בתחילת העונה. הגמר החלומי שלי - בארסה מול ארסנל (היידה מלר). ותודה על המחמאות ניב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

9. Magnificent7 Member

מנ.יונייטד תפתח היום את העונה האירופית שלה כאשר תתארח בליון,
    מול אלופת צרפת ב3 השנים האחרונות.חניכו של סר אלכס פרגסון
    מגיעים למשחק לאחר הפתיחה הלא מרשימה עד כה בליגה,אך במנצסטר
    יודעים,כהקבוצה מגיעה לזירה האירופית הניסיון מדבר בעד עצמו,ומשנה
    את פני הדברים.

לאחר הניצחונות של נציגות אנגליה(ארסנל,וצלסי)תרצה יונייטד גם לרשום
    ניצחון במשחק הפתיחה שלה בטורניר

מקווה,שיונייטד תראה טוב,ותנצח.

נ.ב

למשהו ידוע על ערוץ שמשדר את משחקה של יונייטד בליון...?

במידה ולא יהיה שידור בטלווזיה משהו יכול להשאיר בבקשה
    כאן לינק,שדרכו יהיה ניתן לשמוע את המשחק...?

תודה רבה מראש.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חסר לנו רוע בהתקפה.
    פשוט הכל הלך לנו נפלא,הכל הלך כמו שצריך אבל כשהגענו מול השער החמצנו,אטו צריך להיות רע מאוד הוא שחקן פנומן אבל שמגיע מול השער הוא טיפה מתבלבל או מתרגש מזה שהולך לכבוש שער שדה רראשון במדי ברצלונה,ככה זה היה נראה מול סביליה וראסינג סנטאנדר.

מה שחסר לנו , זה בלם טוב , אדמילסון סיים את השעייתו בליגה ובצ'פמיונס ליג ואולי נראה אותו כבר ביום ראשון מול אתלטיקו.
    מארקז לא אחד התותחים הוא לא רע אבל גם לא מעולה,ובבארסה צריכים שחקנים מעולים ולא טובים בשביל להגיע רחוק.
    וקשר במרכז השדה שיהיה רע,רע מאוד,אוי דאוידס לאן הלכת..ג'רארד הוא עדין נפש לא כמו דוידס וברצלונה צריכה אחד כזה.
    באלטי עשה קצת חורים בהגנה של ברצלונה במיוחד בגול שהיה לפני סאטון והיה צריך להעיף את הכדור הזה במקום לבעוט באויר,אבל אני מקווה שהוא ישתפר.

חוץ מזה אנו נראים טווב,טוב מאוד אפילו. ורק שרונאלדיניו יחזור להיות רונאלדיניו הלא פצוע ואז זה יהיה תענוג.

11. Barcik Member

אני חושב שאטו מנסה יותר מדי. הוא מת להראות שהוא שווה את תג המחיר הגבוה לאחר הקיץ המטורף שלו. ברגע שהוא ישים כמה גולים וירגע, בארסה תרוויח.

הראל, בעקבות פציעתו של מוטה מרבית הסיכויים הם שאדמילסון יפתח דווקא כקשר אחורי... מה שתוקע אותנו עם אולגוור בהגנה.

12. I M M O R T A L Member

איך רציתי כמובן שלארסון יבקיע דווקא במגרש הזה נגד הקבוצה שלו ב-7 השנים האחרונות(בטח גם הירוקים שמחים בשבילו)

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הרכבי האיטלקיות הערב:

יובנטוס תשחק באמסטרדם מול אייאקס שבמרכז יעמוד איברהמוביץ' שחוזר לאייאקס שבועות ספורים אחרי שעבר ליובה, ביובנטוס לא ייפתח לשמחת האוהדים קאמורנסי אחרי שפתח את הפה בתחילת השבוע:
    הרכב צפוי: בופון, בירנדלי, קנבארו, טוראם, זמברוטה, אוליברה, אמרסון, בלאסי, נדבד, דל פיירו, טרזגה.

רומא תשחק מול דינמו קייב הקשה וחוץ קיבו ההרכב כמעט מלא:
    פליצולי, קופרה, מקסס, פרארי, פאנוצ'י, מנסיני, דה רוסי, דאקור, פרוטה, טוטי, קסאנו.

14. Diego Member

איזה תוצאות מדהימות יש בבית של ריאל! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx , ריאל מדריד בפיגור של 3-0 מול באייר לברקוזן ורומא בבית בפיגור 1-0 מול דינמו קייבו (מקסס הורחק).

15. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

באיירן ניצחה 1-0 קטן את מכבי, מקאיי כבש ארת השער היחיד במשחק מפנדל (!).