על סמך מה אתה קובע את זה? או על אותו עיקרון למה אתה חושב שאתה מבין יותר מאחרים? לא מספיקה התעמולה, תרחיב, תיתן דוגמאות למה אתה חושב ככה. אין פה משהו אישי נגדך רק נמאס לי מההודעות חסרות תוכן שיש פה בזמן האחרון.
אני לא חושב שאני מבין יותר מאחרים. אני חושב שחלק בכלל לא מבינים. חלק מבינים אבל מדברים באי אובייקטיביות מוחלטת שזה כבר מגעיל ודוחה. אני למשל כאוהד יובה מודה מיהי הקבוצה מספר 1 בעולם מודה שצ'לסי טובה מיובה אבל יש דברים שאין ויכוח עליהם למשל בופון צ'ך מי טוב יותר ואנשים מתווכחים וזה מגעיל ..
למה אין ויכוח? עד עכשיו כל הנימוקים שלך היו "בופון הוכיח כבר מליון פעם שהוא השוער מס' 1", אולי תביא נימוק קצת רציני? גם אני יכול להגיד שלירון וילנר הוכיח עשרות פעמים שהוא החלוץ הכי טוב באירופה, זה אומר שהטיעון בסדר?? בופון הוכיח לפני מספר שנים שמלבד טולדו אין לו שום מתחרה. השנה יש שוער בשם פטר צ'ך שמציג יכולת טובה יותר ממנו. הוא בכושר יותר טוב, עד עכשיו לא סתרת את זה בשום צורה ואתה מתנפל על אלה שמעיזים להגיד ההיפך, ואומר שהניסיון שלהם להגיד משהו שלא מוצא חן בעיניך זה "מגעיל".
ישלי נימוק. בופון משחק ביובנטוס, שיותר טובה מצ'לסי. אז איך זה שצ'ך כזה טוב והוא לא משחק ביובנטוס הגדולה והאימתנית?
להשוות בין שני שוערים טובים זה הדבר הכי קשה שאפשר.למה?כי כל אחד יכול לתפוס יום טוב ואפילו תקופה מסויימת טובה.הגדולה של שוער,לעניות דעתי,היא היציבות וההמשכיות שלו.שני.גם לצ'ך וגם לבופון יש את זה השנה ולהשוות ביניהם זו טחינת מים נטו.
בבקשה. אתה עוד אוהד מתוסכל של ארסנל, שמנסה להוציא את צ'לסי גדולה מכל מצב ואת שחקניה גדולים מכל שאר העולם. אולי תכחיש את זה אבל אתה בדיוק אחד מאותם האוהדים הממורמרים שמתנחמים בכך שהם אומרים שצ'לסי מספר 1 והשחקנים שלה מספר 1 וכו'. אז זאת הבעיה שלי עם אנשים כמוך אתם מדברים ממקום שאתם בכלל לא מאמינים בו..!!
"בבקשה. אתה עוד אוהד מתוסכל של ארסנל, שמנסה להוציא את צ'לסי גדולה מכל מצב ואת שחקניה גדולים מכל שאר העולם. אולי תכחיש את זה אבל אתה בדיוק אחד מאותם האוהדים הממורמרים שמתנחמים בכך שהם אומרים שצ'לסי מספר 1 והשחקנים שלה מספר 1 וכו'. אז זאת הבעיה שלי עם אנשים כמוך אתם מדברים ממקום שאתם בכלל לא מאמינים בו..!! " מה?! יקיר, דחילאק.
אז הנה, אני, לא אוהד ארסנל, לא שם זין על הצ'מפיונס ליג - אולי אתה מוכן להסביר לי את פשר השטויות שאתה פולט? אף אחד כאן אולי לא מבין כמוך, אבל גם לא ממש החכמת כאן אף אחד, להגיד ששחקן א' יותר טוב משחקן ב' זה נורא נחמד, כמו שאמרו לך, בוא תגיד למה אתה חושב ככה, שאנשים יוכלו גם להתייחס. למרות שאחרי שפלטת את המשפט "וכן הוא אגדה והוא שוער יותר טוב ממה ששמיכל היה אין לי ספק", אני בספק אם תצליח לחזור ולמצוא את הפניה לעולם המציאות שנראה שפיספסת.
בופון שוער מצויין אין ויכוח אבל מפה ועד שמייכל האגדי? נו באמת, תיתבגר. לא כול שחקן בקבוצה שלך הוא הטוב בכול הזמנים. שמייכל היה מלך ואולי אפילו אלוהים ואים לא היית אוהד יובה ממורמר בן 13 היית יודע מי הוא שמייכל ומי הוא בופון והשוואה כזאת לא לעיניין. שוב אני לא מזלזל בבפון שהוא אחלה שוער אבל הוא לא...שמייכל. בופון לדעתי גם לא השוער הטוב בעולם כי פה זה קאסיאס לדעתי וצ'ך ביחד... אף מילה על הקשר של בופון לפאשיזם.
לדעתי אין בעמדה הזאת כל כך קשר בין אם בופון זכה עם הנבחרת שלו או לא.דור ענק של איטלקים פורש בלי תואר כבר המון זמן, מה שלא אומר שהם לא שחקנים גדולים.אני בכל אופן לא מצליח להוכיח את הטענות שלי בשום צורה, לא סטטיסטית ולא תיאורתית. זאת פשוט תחושת בטן וזהו יכול להיות שאם הייתי אוהד כדורגל אנגלי או ספרדי אז הייתי יותר בכיוון צך או קסיאס. קיצר כולם צודקים והעיקר שהשוערים ימשיכו בכושר שלהם כדי לרתק אותנו האוהדים. נ.ב אם מישהו פה מתנדב לאסוף סטטיסטיקות על השוערים בפרק זמן מסויים ולעשות השוואה זה יכול להיות מעניין.
איבדתי כל טיפת כבוד אחרונה כלפי ארסן וונגר שצוטט פה שאמר שיש לדרג את הקבוצות מחדש בשמינית הגמר שלא יהיו מקרים שקבוצות שמוציאות המון כסף יודחו כבר בשלב הזה. בכיין עלוב, כדי להיות הכי טוב צריך לנצח את הכי טובים, מה זה משנה באיזה שלב, ברצלונה וריאל היו הרבה יותר קרובות לעלייה מול קבוצות הרבה יותר טובות ואף אחד לא בוכה שם. למה לא לתת לצ'לסי תגביע וזהו? היא הרי בזבזה הכי הרבה כרגיל. נמאס כבר ממנו עם כל ההצעות החדשות שלו שכל הזמן איכשהוא יוצאות מאוד מאוד משתלמות לארסנל, מאמן טוב, חרא של בנאדם.
אפשר לינק לידיעה עליה אתה מדבר? עריכה : גם אם אמר, לא נורא, לכל אחד יוצאות לפעמים שטויות וגם לגדולים ביותר, לונגר יש את הפריבילגיה הזאת. "חרא של בנאדם" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
הדבילים באו"פא החליטו להתעורר משנת החורף, אם תהיו מספיק מהירים אולי תספיקו לראות אותם לפני שהם חוזרים לישון... במסגרת חודש או"פא נגד מוריניו החליטו במוסדות השיפוטיים של או"פא להעניש את מוריניו על כך שגרם לפרישה של פריסק משיפוט בחודש שעבר. בנוסף על קנסות כבדים לקבוצה ולמאמן עצמו, מוריניו הורחק משני משחקים בפועל - מה שאומר שבשני המפגשים מול ביירן המאמן בפורטוגלי לא יוכל להתקרב לקבוצה שלו. בניגוד לחלטורות שמתרחשות בארץ כשמאמן מורחק מהמגרש, בצ'מפיונס למאמן המורחק מותר להימצא אך ורק ביציע והוא לא רשאי לרדת למנהרה ולחדרי ההלבשה או להיות בקשר עם הקבוצה בכל דרך שהיא. לדעתי מדובר בהחלטה מטומטמת. מי שמכיר אותי יודע שהצ'מפיונס ליג ממש לא מעניינת אותי ולכן אני לא ממש בוחן את ההחלטה הזו בהקשר של השפעה על גורל המפגש הכפול מול ביירן. כשהליצן מפירנצה אמר לפני שלושה חודשים שהוא מבין את אוהדי רומא על שזרקו מצית על פריסק - או"פא התעלמו. אבל כשמוריניו אומר שרייקארד נכנס לחדר של פריסק, זה כבר חציית גבול ושווה עונש הרחקה.
אף אחד לא יכול להאשים אותי באהדה למוריניו אבל באמת נראה לי קצת כמו ציד מכשפות כל מה שמתנהל כרגע נגד מוריניו וצ'לסי. אני לא ראיתי את מוריניו משתמש בטקטיקות של מלחמה פסיכולוגית שונים ממאמנים אחרים וכל מסע הצלב הזה נגד מוריניו נראה לי קצת חסר פרופרוציות לחלוטין..