אם הסתגרות זה המשחק הרגיל שלה מעניין שהיא מוליכה את הטבלה באיטליה והמגיעה עד כפי הנראה גמר האלופות כי קבוצות שמסתגרות בדרך כלל חוטפות,מילאן מסתגרת לעיתים שהיא ביתרון וזה גם לא נקרא הסתגרות כי לא שתוקפים אותה, היא פשוט מעדיפה לא ליזום...
למילאן יש שיטת משחק שאיפיינה עוד קבוצות איטלקיות ברמה שלה בעבר, יש לה הגנה חזקה וכמעט בלי ניתנת להכנעה עם שוער ובלמים מהטובים בעולם, קישור אחורי עם 3 שחקנים שלכולם יש יכולות הגנתיות בלתי מוגבלות ואם היא לא סופגת, יש לה התקפה קטלנית עם קאקא, שבצ'נקו וקרספו שיכולים לכבוש מכל חצי מצב ובכל רגע נתון, התפקיד שלהם זה לכבוש שער במשחק וההגנה המעולה תעשה את שאר העבודה.
חברה נכון שמילאן שיחקה גרוע והיה לה הרבה מזל, אבל מצד שני מילאן הגיע למעמד הזה בזכות, היא פירקה את אינטר ואת היונייטד עם ניצחונות בכל המישחקים.לא ספגה שער אחד בשלבים המכריעים, והוכיחה שהיא רואיה למעמד שלה. איינדהובן שיחקה נפלא הפתיעו אותי לטובה, שלטו יפה בכדור אבל לא היו מספיק חדים.לא ניצלו מצבים ותאמינו לי שבגומלין השחקנים יראו טוב טוב את הקלטת של היום, ובמיוחד את הקלטת של "אסון ריאזור"(מזל שיש אחת כזאת, אם לא אני יכול לסדר להם)!! בקיצור הניצחון היום הוא כל כך מתוק מכמה סיבות. א.לעצבן את כל מי שלא אוהב כדורגל איטלקי. ב.לעצבן את יובה, ואת אוהדיה שמתוסכלים העונה גם מההדחה באלופות וגם מהמצב בליגה כאשר לא ניצלו את המצבים של החולשה של מילאן העונה בכדי להוביל את הטבלה בהפרש. ג.להתקרב לקרב השנה נגד צלסי המצויינת!! פשוט קבוצה מדימה שהוכיחה השנה נגד באיירן כמה כוח יש לה, ואם היו לי ספקות אחרי בארסה אז עכשיו אני בטוח שהיא יחד עם מילאן, ראויות השנה לגמר.לצלסי יש את 2 הסילונים הטובים בעולם באגפים, ומרכז שדה מצויין, שלא נדבר על הגנה.מצד שני גם מילאן מצויידת בשבצנקו וקאקא, בדידה ובפירלו כך שיהיה קרב מרתק.לא שאני מספיד את ליברפול, אבל עדיין צלסי זו לא יובה, והיא לא תעשה את הטעויות של הביאנקונרי שביישו את הפירמה האיטלקית השנה.כל מה שאמרתי פה על האיטלקיות התרסק לי בפנים אחרי ההדחה מול ליברפול, ועוד היתי במישחק הזה אז בכלל.מזל שאני אוהד מילאן... ד.שתהיה סיבה לכתבים לכתוב עוד מספר השמצות על מילאן, אבל בכדורגל מה שקובע זו התוצאה, תאמינו לי אף אחד פה לא יגיד שהגולים של היונייטד בגמר 99 , לא פיירים והגיע לבאיירן לנצח, ואף אחד לא יגיד שאם פורטו לא היתה כובשת דקה 90 נגד היונייטד, מוריניו היה שותף שירותים עכשיו בפורטוגל... אז שיהיה לכולם יום נעים ותמשיכו לשנוא את מילאן והכדורגל האיטלקי זה רק מביא לנו יותר ניצחונות, מצידי שבארסה והיונייטד יכבשו 7 גולים למישחק ויגיעו ל800 מצבים, מה שחשוב הוא הניצחון!! FORZA MILAN
אם מילאן לא תעבור את פ.ס.וו אני חושב שזה יהיה הרבה יותר גדול מההפסד ללה קורוניה, אבל הסיכויים שפ.ס.וו יעברו הם כמו הסיכויים שאינטר היו עוברים...
עזוב, אם אתה שופט משחקים לפי סטטיסטיקות אני לא אכנס איתך לויכוחים בכלל, אני לא צריך את הנפנופים המתמטיים האלה, שתינו ראינו את המשחק, אם אתה קורא לזה משחק אטרקטיבי של מילאן, אתה עיוור בראייתך או בשיפוטך. פאק מה זה משנה הסתגרות או הישארות מאחורה בהעדפה לא ליזום, קבוצות שמסתגרות חוטפות כשהן האנדרדוג בדרך כלל, כי רק קבוצות כאלה מסתגרות בדרך כלל, למילאן יש את ההגנה הטובה בעולם, את השוער עם הכושר הכי טוב בעולם, קישור מעולה, והתקפה שברוך השם כל קבוצה הייתה רוצה סיומת כזאת, עם קבוצה כזאת להתבנקר בבית ביתרון 1-0 זה בושה. לא מסכים, המשחק של אינטר היה שבלוני, השפעתו של מאנצ'יני לא נראתה בשום מקום על הקבוצה הזאת, אפס הכנה, אפס התמדה, כלום, בכל מהלך טוב ראו את המקריות זועקת, PSV התכוננה ולמדה את מילאן, ומה שלא יהיה במשחק הבא, הסיכוי שלה הרבה יותר גבוה מזה שהיה לאינטר, מה גם שמשחק החוץ לא בסאן סירו, והשופט לא מרקוס מרק.
אוקיי,אז אתה מתעלם מכך שמילאן הגיעה ליותר בעיטות אל השער? ז"א אתה מתעלם מזה שמילאן החזיקה בכדור,סיכנה יותר את השער,השיגה 8 קרנות לעומת 0 של פ.ס.וו והבקיעה בסוף 2 שערים שבקלתו יכלו להיות 5? אני יודע שמילאן לא שיחקה טוב,אבל מכאן ועד אנטי כדורגל יש דרך ארוכה בטענות שלך. תנסה להזכיר במשהו אחר ולא בציטוטים: אה אז אוקיי,אתה מצפה למשחק אטרקטיבי? תגדיר משחק אטרקטיבי. מילאן לא שיחקה טוב בהגנה אבל בהתקפה אני לא רואה שום סיבה שהיא לא הייתה אטרקטיבית,ואם אתה אומר אחרת אתה משקר לעצמך או שאתה לא ראית את המשחק. הנפנופים המתמטים שאתה טוען הם אלה שמראים לך אחרת ובכל זאת את בוחר להתעלם מהם... נתראה אחרי המשחק השני :aaatv: פורצה מילאן!
קצת הגזמתם,מילאן השנה משחקת יותר רע מבשנה שעברה,אבל עדיין משיגה את מה שרוצה ואני די מרוצה והתוצאה. PSV ממש לא הפתיעו,פארק ג'י סונג עדיין מופיע בסיוטים של פאולו,ותוסיפו לכך את זה שסתאם במשחק לא טוב, ופירלו אחרי פציעה לא במשחק גדול,ההגנה מרגיזה אותי מאוד,נסטה חסר,אבל לאינדהובן היה חסר עוד יותר חלוץ נורמלי. רק מה,אני עדיין לא מבין מה זה פוקסונרים?ומזה בונקר,ומה זה אנטי כדורגל?יש הגדרות לזה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
אני מדיון האיטלקי. באשר לאינדהובן, עוד קבוצה של מאמן, לא שזה דבר רע, להפך. הידינג כמו שכבר טענתי בעבר אחד המאמנים הטובים על הגלובוס, זיהה את נוקדת הטורפה של מילאן, שלמרות שזה נראה אבסורדי, אבל זו האמת, והיא פירלו. שחקן ענק בכל כנה מידה, אבל בתפקיד שבו הוא נמצא חסרות לו מעט יכולות הגנתיות ובמשימות שמוטלות עליו- לבנות התקפות, הוא די חסר בהגנה. הידינג שם במקום את פארק, שחקן של מאמן לכל דבר. אחד כזה שלובנובסקי היה מתגאה בו, מכניסים לו תכנית משחק הואו מבצע הכל לי המדריך שבתכנה. שחקן טוב, אבל כמה חסר לו השקט מול השער והביטחון שכנראה שדידה, סתאם ומלידיני שאפו לו.
תאמינו לי שאם המשחק היה מול קבוצה אחרת, המצבים שאיינדהובן הגיעה אליהם היו מספיקים. אבל שעומד מול חלוץ שוער כמו דידה, שבכושר הנוכחי שלו הוא כמעט בלתי ניתן להכנעה זה מלחיץ את השחקן שמולו ובסוף יוצאת בעיטה מעפנה לאמצע. עכשיו בקשר לשוער של פ.ס.ו. מנצ'סטר מחפשת שוער, לא כדאי להם לנסות להביא אותו? הוא מאוד מזכיר את דידה ולדעתי יכול להיות תוך כמה שנים אחד השוערים הטובים בעולם.
אובפמי ואני כנראה מדמיינים, בכל מקרה, הנה תגובות לאחר המשחק: אנצ'לוטי- "לא הגיע להם להפסיד 2:0 אבל אנחנו מרוצים מהתוצאה הזו - היא נהדרת עבורנו. אני חושב שבמשחקים שנערכים ברמה הגבוהה ביותר אתה צריך לצפות לסבול כמו שסבלנו. פ.ס.וו קבוצה טובה וזו תוצאה טובה, אבל אסור לנו להגיע להולנד עם ביטחון יתר, משחק הגומלין לא יהיה קל. שיחקנו היטב במחצית הראשונה, אבל לא בשנייה. אחרי ההפסקה היינו יותר מדי מרוכזים בלהגן ובהתקפות מתפרצות". סיידורף- "בלי מזל אתה לא יכול להגיע לכלום בכדורגל. ייצרנו מצבים רבים במחצית הראשונה אבל הם השתפרו אחרי ההפסקה". תומאסון, שכנראה כבש את השער שסוגר את הסיפור- "לא שיחקנו היטב, אבל בדרך-כלל לקבוצות איטלקיות יש בעיות מול קבוצות הולנדיות. אפשר היה לראות את זה נגד איאקס לפני שנתיים - ניצחנו אותם לבסוף אבל התקשינו". חוס הידינק- "היינו דומיננטיים בחלקים גדולים של המחצית השנייה, וכמובן שאם אתה שולט בצורה כזו ומפסיד 2:0 זה מתסכל מאוד. הם הבקיעו ברגע קריטי, היינו קרובים מאוד לתוצאה טובה. ההבדל שהם ניצלו את ההזדמנויות שלהם, הם היו קטלניים בתוך הרחבה". לא ברור לי המשפט הזה של אנצ'לוטי בבית נגד קבוצה שהיא לא בדיוק מאריות אירופה, עם קבוצה כשרונית כמו של מילאן, אני בטוח שהאוהדים ציפו לפחות סיבות להתקפי לב מאשר מה שהיה במחצית השניה.
לא אתה אלבארו רקובה, ולא אובפמי מדמיינים! אכן, זה המשחק הרגיל של מילאן, סגירה חזקה, ויציאה למתפרצות קטלניות בראשות שבצ'נקו שאתמול כל נגיעה שלו בכדור הייתה מדהימה. אתמול מילאן סבלה מעודף מזל כשמספר מצבים לשער בטוח של איינדהובן לא נכנסו לרשת, זה לא היה שום דבר אחר, מילאן הייתה ממש חלשה אתמול פרט לכמה דקות במחצית הראשונה.!! לסיכום התאכזבתי בסיום בשביל איינדהובן והמאמן המצויין שלה שעשו הכול נכון ויפה ולא הצליחו לכבוש את שער החוץ היקר ובעצם גמרו את ההתמודדות כבר במשחק הראשון!!
אני חושב התרגום לא ברור. הנה תגובה של אנצ'לוטי:"המשחק היה מאוד קשה כמו שציפינו לו,כל השחקנים נתנו את המקסימום שיכלו, מי שפתח בהרכב ומי שנכנס בחילופים,אני מאוד מרוצה ומסופק בדרך ההבנה של המשחק. תומאסון כבש שער מאוד חשוב,גם אחרי השער ביום שבת נגד פארמה,הוא מתחיל לחזור לעצמו. עכשיו אנחנו צריכים את כל החלוצים,כולל את פיפו אינזאגי שאמור לחזור כרגע מפציעה. התרומה והשתתפות של כל שחקן הייתה הכרחית וחשובה עד מאוד.בחצי הראשון שיחקנו טוב,אחר כך במחצית הם השתפרו.עכשיו אנחנו חושבים על הגומלין.
משחק כל כך, כל כך מרתיח. פ.ס.וו הייתה כל כך טובה, ואני לא מאמין שהם עוזבים את הסאן-סירו במינוס 2. כמה קיטור הוצאתי בגול של תומאסון. מילאן היא פשוט יובה, רק עם שבצ'נקו במקום זלאטן. עוד קבוצה בלי מצב התקפה אמיתי, אבל עם אחד מהחלוצים הגדולים ביותר בכל-הזמנים בחוד. מילה טובה גם לקרספו, שעשה הרבה מאוד עבודה מסביב, ובכך פתח שטחים לשבה. יש לחוס הידינק ביצי פלדה. אני לא יכול לנקוב בשמו של מאמן אחד שבמצב של ההולנדי היה הולך על חילוף התקפי במחצית. הוא הלך על הדבר הטוב ביותר שיכל - להתקיף וללחוץ את מילאן. וזה עבד כל כך טוב ויפה, עד לבעיטה האחרונה, שתמיד הלכה בדיוק מקסימלי לאמצע. ופה ניכר הנסיון האירופי. השחקנים של פ.ס.וו (ובמיוחד פארק ופארפן) עשו הכל מושלם, אבל כשהם ראו את השער מולם החלו לרעוד ומסרו לדידה. חבל. בכל אופן, זה עוד לא גמור. ואלא אם לוסו גרסיה מארגן לצ'לסי נקמה קטלונית, או שפ.ס.וו מחוללת סנסציה, אלופת אנגליה הולכת לאכול את מילאן באיסטנבול.
הה משחק מציין. מילאן לא שחקה אנטי-כדורגל, אולי היא הגנה (וגם זה לא הלך כ"כ טוב- נסטה לא היה) אבל לא עשתה בונקר באף שנייה של המשחק וחפשה כל המשחק את השני. אבל בכל מקרה שוב הפוקסו-נרי הוכיחו שצריך יור מזל מכדורגל בשביל לנצח ונקווה שבגומלין ייגמרו להם 22 הנשמות שלהם ופ.ס.וו. יעשו צדק וינצחו. משחק שני ליברפול עוברת. ברוב המקרים היא מעלה מול הגדולות והגיע הזמן שאחרי שלוש משחקים שהם שחקו מצויין מול צ'לסי והפסידו בם ינצחו ב2
לגבי המשפט הראשון שלך אני מסכים ביותר! אחד החלוצים הגדולים בכל הזמנים והחלוץ הגדול ביותר היום בכמה דרגות מעל השאר. מילאן היא יובה בנוסחה המעט יותר חזקה והמעט יותר קטלנית, ביובה לא מסיימים כל התקפה שניה בשער ובמילאן יודעים לעשות את זה מצויין וזה ההבדל שמביא את מילאן לגמר ליגת האלופות ואת יובה אך ורק לרבע גמר ליגת האלופות.. בקשר לאיסטנבול ולאלופת אנגליה הולכת לאכול את מילאן, לא הייתי בונה על זה בביטחון כמוך. מילאן קבוצה עם המון מזל והמון תחת ואני בטוח שאיכשהו היא תצליח לעשות זאת שוב!