האמת שהיה משחק טוב,ציפיתי למשחק מבוקר יותר של שתי הקבוצות,אבל היכולת של פ.ס.ו הפתיעה לטובה,לא היה חסר הרבה בכדי שהם יכבשו שער.
גל,לא זכור לי שיובה ישבה על לאציו אלא בדיוק להפך,יובה חוץ מההזדמנות של נדבד כל המשחק לא הגיע למצבים של 100 אחוז,לעומת זאת מילאן הגיע ל 3 כאלה היום ואף אולי אפילו יותר וכבשה 2. המצבים של מילאן היו הרבה יותר מסוכנים משל איינדהובן שהמצב הכי טוב שלהם היה ..תזכירו לי אותו כי אתם הרי זוכרים את המצב המצויין הזה שהיה להם... בקיצור,שטויות,מילאן הגיעה להזדמנויות טובות מאוד,נכון שאיינדהובן שיחקה מצויין והניעה כדור,אבל בשביל לנצח את מילאן חייבים להיות חדים בהתקפה ולא סתם חדים,גם להגיע להזדמנויות של 100 אחוז כמו שמילאן הגיעה 3 פעמים במשחק אם לא 4. בקחצור,משחק מצויין של החלוצים של מילאן היום,קרספו רק חבל החטיא הזדמנות ממש טובה,שבצ'נקו רץ היום כמו שלא ראיתי אותו רץ מאז ימיו בקייב,תומאסון שחוזר לכושר בדיוק בזמן וזה כל ההבדל. ככה שתנסו לבסס את הטענה שמילאן היא "אנטי כדורגל" אחרי דברי.
אני עדיין בהלם. כל כך כואב לי על איינדהובן, שפשוט עשתה בית ספר למילאן לאורך כל המשחק. חוסר צדק מוחלט. בחלקים גדולים של המשחק מילאן בקושי עברה את קו מחצית המגרש, והסתמכה על מתפרצות וניצוצות יצירתיים של קאקה. פ.ס.וו שלטה בקצב בלי שום התנגדות. אבל מי אני שאתלונן, מילאן יריבה נוחה יותר לצ'לסי בגמר. ואגב, פארק, לי ופארפאן שחקנים נהדרים, מאוד התרשמתי. נקווה שהם לא יתפזרו כפי שהפנינים של פורטו נטשו את אלופת אירופה בקיץ...
אתה מדבר כאילו באמת למילאן הגיע להפסידו היום, ולא הגיע לשום דבר במשחק,מבחינה כזו שאם אתה רואה 2 קבוצות בחצי הגמר, ואל תסתכל כרגע על השמות של הקבוצות או השחקנים. אמרתי 3-4 מצבים של מילאן,אבל אלו היו מצבים של 100 חוז,תראו גם במחצית הראשונה מילאן הגיעו להמון הזדמנויות של סיידורף,שבצ'נקו,קאקא,גאטוסו,גם סתאם הספיק להפציץ לשמיים. הזדמנות אחת ויחידה שהייתה לאיינדהובן של 100 אחוז היה במחצית הראשונה,אז רגע,איינדהובן גם אנטי כדורגל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx תעשו לי טובה ותנסו להגיע למסקנה שכזאת בתנאים אחרים.
ארטיום, אמרתי כבר קודם שיובה לא הגיעה למצבים מרובים, הרוב היו בעיטות מרחוק, לא השווצתי בכך. אבל בתכלס, אנחנו אלה ששלטנו במשחק, וכמו שאמרתי, הקפנו את הרחבה של לאציו כאילו היא יריחו, הכל מלבד לפרוץ פנימה ולכבוש, כנראה כי אין לנו כלים אבל לא זו הנקודה. לאציו הגיעה למצב אחד לא רע (שלדעתי היה בעיטה חופשית) לקראת הסיום, בופון זינק והדף. לגבי המשחק היום, לא אמרתי שמילאן לא הגיעו למצבים, אבל בכל זאת, אתה לא קצת מרגיש חרא עם זה שהקבוצה שלך משחקת בבית נגד יריבה 3 רמות מתחת, והם שולטים במרכז המגרש, שולטים בכדור, מגיעים ליותר מצבים, כמעט כמעט כובשים (רק מזל, תאמין לי), וכשאמרתי חסר גרוש ללירה התכוונתי בדיוק למצב שבו כדור רוחב עובר ופארק מפספס בסנטימטרים עם הגלישה שלו (פעמיים), או שפרפאן פורץ לבד מול דידה, ואז מ-15 מטר מוציא דרדלה שדידה אפילו הופתע, וכל המטווח של ההולנדים לקראת הסיום הלך בדיוק לידיים של דידה, גם כן כנראה להפתעתו, או שסתאם נהנה מטעות שופט די קריטית. כי כשאני רואה משחק של מכבי חיפה למשל, גם כאוהד, אני מסוגל להודות בכך ששיחקנו גרוע וניצחנו (לצערי לא חסרים משחקים כאלה בשנתיים האחרונות). שמע, אתה יכול להגיד שאני אוהד יובנטוס, בבית משפט זו אכן הייתה טענה נגדית טובה, אבל יש פה אנשים לא מעורבים (הבט שלוש הודעות למעלה) שאומרים את אותם הדברים. ולא שילמתי לו.
יש הבדל בין בונקר לאנטי כדורגל, אנטי כדורגל מבחינתי, זה כשפייבוריטית ברורה משחקת בבית ומסתגרת, לא כשאנדרדוג לא מגיעה למצבים בחוץ מול ההגנה הטובה בעולם.
קודם כל ללא נסטה דבר שני, מילאן הסתגרה? תסתכל על הסטטיסטיקה ותבין אחרת,מספר הבעיטות של מילאן לשער היה מרובה,וזה מראה שמילאן פרט לכמה דקות חלשות הסתגרה כמו כל קבוצה נורמלית כדי לא לספוג שער חוץ שיכלה לכבוש איינדהובן. שתבין,זה לא ליגה שאתה יכול להרשות לעצמך לספוג במצב של 1-0 ועדיין להמשיך לתקוף... בקיצור,איך שהגדרתם "אנטי כדורגל" לא מתאים למילאן ששיחקה היום דווקא מצויין בהתקפה,פחות בהגנה.
אתם מגזימים לגמרי,איינדהובן הפתיעה לטובה לא מילאן לרעה... מילאן לא הסתגרה,אלא שיחקה את הכדורגל הרגיל שלה שבסך הכל עבד מצויין היום... הגיעה לכמה וכמה מצבים מצויינים-גם בדקות הפתיחה וגם בהמשך... אז מה יש איינדהובן תקפה קצת? אז בגלל שמילאן נחשבת גדולה יותר אסור לאיינדהובן לתקוף? האמת גל,בתור אוהד יובה כמוך אני דווקא מאד מתרשם ממילאן של היום,בנוייה הרבה יותר טוב מיובה,תוקפת כמו שצריך וגם בסופו של דבר היא ווינרית,מה שהיה חסר מול ליברפול.. אני הייתי בטוח שהדיון יתפתח שחבל שלא היה 1-1 כדי שמשחק הבא יהיה מעניין,במקום זה אתם תוקפים את מילאן-שכרגע מציגה את הכדורגל הטוב בעולם ביחד עם צ'לסי... באנטי-כדורגל?<? אני לא מת על מילאן אבל מאד נהנתי מהמשחק שלה היום,בטח לא אנטי כדורגל... יובה-אינטר,היה פחות מעניין אז גל ואובפמי שבו בשקט כי הקבוצות שלנו ביינתים בבית...(ותזכרו שאני אוהד יובה אז אין אובייקטיבי ממני).
שהוא הסתגרות. סליחה אני לא משבח פה את אינטר, אינטר עכשיו חבורה עלובה של כמה ארגנטינאים מבחינתי, אבל זה לא הופך את מילאן לקבוצה אטרקטיבית, אני לא אומר שמילאן לא טובה, היא הכי טובה בעולם יחד עם צ'לסי, אבל זה לא מונע ממנה לשחק אנטי כדורגל וזו עובדה.
תסיק לבד את המסקנות,ותתאים לפי הסטטיסטיקה את הנתונים: Statistics Goals scored Yellow card Red card Shots on goal Shots wide Fouls committed Corners Offsides Ball. Poss. (time) Ball. Poss. (%) Milan 2 1 0 10 5 17 8 5 28' 32'' 49% PSV 0 2 0 6 6 21 0 1 29' 12'' 51%