ליגת האלופות 2004/5 - חצי הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏17/4/05.

1. objective Member

אוף זה כבר נהיה דיון ברמה כל כך נמוכה אז יאללה אני יזרום איתכם : מילאן הקבוצה הכי גרועה בעולם
    לא מגיע לה בכלל לשחק כדורגל, איום ונורא , הכדורגל שלה הכי מגעיל , עכשיו אותה מילאן נמצאת בגמר
    והקבוצות שלכם כבר עפו מה זה אומר על הקבוצות שלכם ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    (ואל תדברו איתי על מזל כי לכל דבר אפשר לקרוא מזל , אני יכול להגיד שמזל של איידובהן שמילאן לא שיחקה טוב, מה זה בכלל המזל הזה סתם משהו שאין לו הגדרה שאפשר להגיד על כל דבר) .

מעטים ניסו לנתח את המשחק זה באמת לא מעניין אף אחד , אתם רק רוצים להוציא את התיסכול שמילאן עלתה ואתם חושבים שזה שהיא שיחקה גרוע נותן לכם לגטימציה, אז אחלה אם זה עושה לכם טוב למרות שברור שזה רק מרגיז אותכם אז תרשמו מה שאתם רוצים .

אבל בבקשה בלי טיפשות אני מוכן לקבל סערת רגשות ,כעס ,אמוציות , אבל מי שרושם דאתמול שמילאן עשתה בונקר הוא פשוט טיפש חסר הבנה בכדורגל וזה בלשון המעטה ,מילאן אתמול עשתה דבר יותר גרוע מבונקר , היא החזיקה דווקא לא מעט בכדור אבל בלי שום תכלית בקושי ניסתה להתקיף אבל להגיד שזה בונקר זה כמו להגיד שפנדל זה נבדל , ופאול זה גול הבנתם את הנקודה אין שום קשר האמירות סתם תלושות.
    לדעתי אוהד נייטרלי היה צריך להפיק הנאה מהמשחקים היה 6 גולים סך הכול קצב מהיר ודרמה לא חסר
    זה כמובן מופנה רק לאנשים שמבינים כדורגל , כי אלה שסתם שונאים את מילאן (אולי גם את עצמם) בלי סיבה ימשיכו לבלבל בשכל חבל להקשיב להם בכלל.

עכשיו שאלה ומי שלא יענה לי עליה אני לא יטרח לקרוא את התגובה שלו בכלל :

האם הייתם מוכנים שהקבוצה שלכם תהיה בגמר ותשחק כמו מילאן אפילו יותר גרוע מזה ?

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/05
  2. Yeste Member

לא!

3. uri מנהלים

מבחינת צ'לסי עדיף היה לקבל את השער כי אחרת היה צריך לשרוק לבעיטה 11 מטרים ובנוסף להוציא כרטיס אדום לצ'ח.

אגב שמת לב למשחק המאוד חלש של סידורף אתמול. 90% מהמסירות שלו הלכו לשחקן יריב וכל פעם שהוא ניסה להעביר הוא איבד את הכדור.

4. Barcik Member

כל הקישור של מילאן נראה ככה.

5. Yeste Member

מי שאכזב אותי במיוחד באופן אישי היה פירלו . החזקתי ממנו כאד הקשרים הטובים בעולם . למעשה ,הוא בכלל לא מתקרב להגדרה הזו . הוא שחקן סופר מוכשר ,אבל רואים שחסרים לו כמה אספקטים שמאופיינים לקשר אחורי קלאסי .

6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

כמה שזה ישמע דבילי,וכמו תירוץ מטומטם,פירלו חזר אחרי פציעה,בגלל שבאמת אין לו מחליף,ובגלל שהוא כל כך חיוני לקבוצה.
    בכל מקרה זה היה המשחק הכי רע של מילאן העונה,פירלו היה רע מאוד,אבל שהוא במיטבו,תענוג לראות אותו.

תעודדו,אין שערי חוץ ושאר קשקושים,אבי מלר אמר!1978,אפיפיור,ראגבי!ליברפול,2005!

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע רגע, אז שאני אבין, כל מי שמנצחת מגיע לה?

לא היא לא הכי גרועה בעולם, היא בוחרת לשחק גרוע וזה מה שאני בעיקר מתנגד לו. הקבוצה שלי זבל ואני לא הכחשתי את זה, אבל לעובדה שמילאן מול איינדוהבן לא הייתה צריכה לעבור אין שום קשר כאן, הרי אני לא אומר שלאינטר כן הגיע משהו, אני אומר שלאיינדהובן הגיע, תגיד שזה לא נכון.

8. Roberto Baggio Member

כן . היא הבקיע יותר לא? אם זה אפשר להתווכח?
    בכדורגל מי שמבקיע יותר מנצח ואם קבוצה הבקיע יותר מהיריבה שלה סימן שהגיע לה לנצח והיא ניצחה.

9. שבצ'נקו Member

יסטה,איזו תגובה,אתה ממש לא שווה את זה...

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שהמשחק הזה מעלה שוב את השאלה:

למה לעזעזאל אנחנו צריכים שערי חוץ?

11. Kiko Member

כדי שקבוצות שבאות למשחקי חוץ רק כדי לסגור ולצאת ב-0-0 יידפקו, כי אז שער אחד שהם סופגים בבית יהיה ממש משמעותי נגדם.

אבל אני מסכים שיש מקרים שהוא רק מקלקל, אתמול זאת לא הייתה הפעם הראשונה

12. yakirmaimon Member

אתה לא מבין מה הרעיון? סיידורף, ממש כמו קאקא, וממש כמו נסטה, נמצאים בעונה חלשה ביותר וזה הרעיון שהיה ברור שיתנפץ לרסיסים ברגעי האמת ואתמול זה קרה! שלושה שחקנים שנמצאים בעונה הכי גרועה שאני רואה אותם משחקים כדורגל וזה מה שעושה את מילאן לכל כך חלשה.
    אני אישית לא מקנא בכך זאת כבר הפעם השנייה או השלישית שאני אומר את זה, אני יודע להעריך את זה שמילאן בגמר אבל אתמול החלטתי להיות אוהד של הכדורגל היפה ובגלל זה פשוט כואב לי על איינדהובן!

13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראשית כל - אפתח בוידוי. אני מקנא. אני מקנא בכם, אוהדי מילאן, על כך שהקבוצה שלכם תהיה באיסטנבול, ושלי לא.
    כל זה לא סותר את העובדה שמותר לי להעביר ביקורת על צורת המשחק של מילאן, או בארסה, או ריאל, או כל קבוצה אחרת שיש לי בטן מלאה על סגנון המשחק שלה.

רובנו, אני מניח, היינו אתמול אוהדים נייטרליים. בתור אוהדים נייטרליים, רצינו לקבל כדורגל טוב, ובמידה שלא - לפחות שהסינדרלה תעלה. בפועל, קיבלנו כדורגל מגעיל מקבוצה אחת. מהפייבוריטית הברורה, שכמובן עלתה.
    אני מסרב לקבל את הטענה של אוהדי מילאן, על כך שמגיע לה להיות בגמר על הדרך ויכולת במשך כל העונה. כך תזכו באליפות, לא בגביע.
    מילאן סיימה במקום הראשון בשלב הבתים? כל הכבוד, מגיע לה לעלות לשלב שמינית הגמר. מילאן ניצחה בשמינית הגמר? אין מילים. היא עולה לרבע הגמר. גם שם ניצחה? היא עולה לחצי. אם מילאן מפסידה בחצי, לא מגיע לה להיות בגמר. בדיוק כמו שצ'לסי לא תהיה שם, כי הפסידה לליברפול. למרות שהיא עברה שתי קבוצות מפוארות בדרך, ונפגשה עם קבוצה נחותה ממנה, היא לא תהיה בגמר. למה? כי היא לא ניצחה בחצי הגמר. אם מילאן היתה מפסידה אתמול, לא היה מגיע לה להיות בחצי הגמר. כל הכבוד על הניצחונות על מנצ'סטר יונייטד ואינטר, אבל לא ניצחתם בחצי, אז לא מגיע לכם להיות בגמר. אם צ'לסי היתה מפסידה לליברפול בליגה, בכל זאת היא היתה אלופה, ובצדק. למה? כי היא היתה יותר טובה כל העונה. צ'לסי לא תהיה בגמר, כי בשני המשחקים הקבועים בליגת האלופות היא לא היתה יותר טובה מליברפול. בשורה התחתונה - זו מהות השיטה בגביע.

זכותם המלאה של אוהדי מילאן לשמוח. זכותנו, הנייטרליים, להתלונן על כך שהקבוצה הטובה באירופה, לפי כולם, משחקת כמו אנקונה. תאמינו או לא, אני גם יודע מה תהיה התגובה של אוהדי מילאן. 'למה שליברפול עושה את זה זה ניצחון הירואי, וכשמילאן עושה את זה מדברים על כדורגל מכוער'? הרי שמענו את השאלה הזו כל כך הרבה פעמים.
    כשליברפול עושה בונקר, היא עושה את זה כי זו הדרך היחידה שלה לנצח את צ'לסי. אם נומנסיה עושה בונקר בקאמפ נואו, זה לגיטימי. אם בארסה תצא למשחק חוץ בנומניסה ותעשה בונקר, זה לא. אין לקבוצות הנחותות ברירה, או שיש להן, אך השאלה פשוטה מאוד - לשחק התקפי ולהפסיד, או לשחק הגנתי, בדרך היחידה שבה יש להן סיכוי לנצח? התשובה, כמו שאמרתי, לא מסובכת.
    כשמילאן משחק הגנתי, היא עושה את זה מתוך בחירה. לאנצ'לוטי יש את הכלים, אין לו את הביצים. מילאן יכולה לדרוס את פ.ס.וו, לנצח אותה גם בפיליפס אירנה. אבל הרבה יותר חשוב למיסטר אנצ'לוטי לא לספוג.
    פ.ס.וו לא קבוצה גדולה. מילאן עשתה אותה גדולה. מילאן היתה גומרת את הסיפור מהר מאוד, אם היתה משחקת במשך שני המשחקים כמו ששיחקה ב-30 הדקות הראשונות בסאן סירו. משום מה, אנצ'לוטי החליט שזה מספיק, ושלח את קבוצתו לבונקר מפואר, תוך כדי האדרת שמה של פ.ס.וו ושחקניה, שבלית ברירה תקפה.

אוהדי מילאן שמחים, והנייטרליים מתלוננים. טבעי. אך בעוד לרוב השפוי של אוהדי הכדורגל בעולם אין בעיה להודות שהיו מתחלפים עם אוהדי מילאן, לצד השני, יש משום מה בעיה להודות שמילאן עשתה את זה עם הרבה מזל ומעט כדורגל. שיחקתם חרא, וניצחתם. אתם תשמחו, אנחנו נבקר, ונשמח כשהקבוצה שלנו תשחק חרא ותנצח. אין בכל כל פסול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/5/05
  14. תמיד דל-פיירו Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx הבקיעה יותר?
    חחחחחחחח-נגמר 0-0 אם לא ראית...

היא הבקיעה פנדל אחד יותר,אם זה גורם לך לחשוב שהיא הייתה יותר טובה,אז סבבה לך...
    מה עוד נדבד לא שיחק אבל חפיף...

מה אתה רוצה ממנו?
    הוא בסך הכל אמר שפירלו אכזב אותו וצדק...
    פירלו היה חלש בשני המשחקים...
    הוא אפילו הוסיף ואמר שהוא חושב שכן יש לו כישרון גדול אבל הוא צריך להתחזק כקשר אחורי-מסכים לחלוטין...
    מה חשבת שהוא מושלם??

חוץ מזה,תגידו אתם לא חושבים שפירלו צריך לשחק במקום הרבה יותר התקפי..?
    ממש לא מתאים לו הקטע של קשר אחורי,הוא שחקן יותר טוב בכל מה שנוגע למסירות חכמות וראיית משחק...
    מתאים לו הרבה יותר פליימקר והשחקן באמצע שמארגן,ויש שחקן מאחוריו שעושה את העבודה ההגנתית בשבילו(גאטוסו)...

15. yakirmaimon Member

עם כל הכבוד, ועם כל מה שהקאתי ממילאן אתמול, עדיין פירלו היה ונותר בעיניי שחקן מיוחד וכמעט מושלם!
    הוא שחקן מדהים, הטכניקה שיש לו ברגל, הכדורים הארוכים שלו, הבעיטה המצויינת לשער, בונים את פירלו כקשר אחורי בין ה-3 הטובים בעולם בלי שום צל של ספק בכך, ולא משנה מה אתה או כל אחד אחר יגיד, הוא פשוט שחקן מדהים. מה שקרה לפירלו במשחק הזה והמשחק החלש שנתן הייתה אשמה ישירה של אנצ'לוטי שסגר את המשחק ופירלו התקשה להראות את היכולות האמיתיות שלו ונבלע בבונקר של עצמו, ולכן סבל מהמשחק הכי חלש שלו השנה. מה שבטוח, פירלו שחקן גדול! תהיה בטוח שנבחרת ספרד הייתה רוצה שחקן כמוהו לסגל שלה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/05