"בא לי להקיא" קוקו מבטא את המועקה לאחר ההדחה של איינדהובן מליגת האלופות על ידי מילאן. בוריס אתה לא היחיד שקיבל אתמול בחילה ממילאן. אני עם סטיבי ג'י והספרדים בגמר .
לכל מי שבא להקיא אנחנו נכין לכם קערה גדולה כל אוהדי מילאן, ונזרוק אתכם לשם כדי שתוכלו לסחות בקיא שאתם הוצאתם. תקיאו כל השנה, דברו על כדורגל או על מה שרק אתם רוצים או לא תפנימו את זה , זה מאוד קשה אבל עדיין..מילאן בגמר ואתם לא
צודק אורי-טוטי בתגובה שלו אתם רק מקניטים אחד את השני ....ורושמים תגובה של דף שלם ורק משפט אחד על המשחק...תבינו כל אוהד שלא מילאן לא הרגיש טוב אתמול , מילאן נפלה לקצב של פ.ס.ו ואנצ'לוטי עשה משהו מוזר מאוד , זה לא היה בונקר אתם יודעים מה הלוואי שהיה בונקר זה היה סוג של מערך מוזר , אני לא ראיתי את מילאן משחקת ככה אף פעם, מה שעדין לא מסביר למה בהתקפות היו רק 3-4 שחקנים אני לא יודע אם זה הוראה של המאמן , עייפות או סתם חוסר מוטיבציה בכל מקרה זה תמוה ביותר מכיוון שכאשר קבוצה עושה בונקר היא מנסה לעקוץ במתפרצות , מילאן לא עשתה בונקר ואפילו החזיקה בכדור במחצית הראשונה אבל ללא תכלית. חייב להודות שאיידובהן נראו מעולה בשני המשחקים , הבעיה העיקרית שלהם לדעתי שהם נכנסו לסוג של אופריה , כי אי אפשר להסביר אחרת את הטעות הזאת בהגנה שלהם שהם היום בשיא המומנטום, פארק פשוט הרג את מילאן , לא רק בגלל שהוא שחקן קטן ומהיר (בניגוד לגדולים וחזקים שאיתם מילאן מסתדרת) אלא בגלל שהוא פשוט חכם , הוא רץ לשטחים מתים ,קיבל כדורים עם הגב לכדור אין ספק שהוא היה השחקן הכי משמעותי שלהם. ויקיר מיימון אני אמרתי שאם מסתכלים על כל המפעל משלב הבתים ועד עכשיו אז למילאן וצ'לסי הגיע לעלות, אם תסתכל רק על חצי הגמר , אז לאיידובהן גם הגיע (מה שלא ישנה את העובדות עכשיו).
טוב די עם השטויות האלה....אויל בא לכם להקיא ובא לקוקו להקיא ובא לכל איינדהובן להקיא אבל מי שתהיה בגמר זאת מילאן וכן בזכות ולא בחסד. פתאום שחכתם שמילאן היא קבוצת ההגנה הכי טובה בצ'מפיונס ליג ואחת מקבוצות ההתקפה הכי טובות? שחכתם את מי היא העיפה? בסדר אז היה משחק לא טוב , היו כאלה כמה העונה למילאן. המטרה מקדשת את האמצעים.
תגידו למישהו יש מקור מוסמך שבו כתוב שאם ליברפול תזכה בליגת האלופות ולא תסיים במקום ה4 בתום העונה הנוכחית היא לא תשתתף בליגת האלופות בשנה הבאה?
תגובה ראשונה שלי אחרי המשחק. ראשית, אני חייב לומר שבסיכום שני המשחקים, למילאן לא הגיע לעלות לגמר ליגת האלופות. הבחורים של חוס הידינק שיחקו מצוין וגרמו לי להרגיש את האווירה של הריאזור בשנה שעברה שוב בלב, הם הצליחו להפוך את גרנדה מילאן לחרטה מילאן. הם הצליחו להפוך את אלופת איטליה לשבר כלי. אבל, מצד שני, הווינריות של מילאן ניצחה. אין מה לעשות, תלמדו שאין כזה דבר "מגיע" בכדורגל. אם היה "מגיע", אז ברצלונה היתה בגמר, ליברפול היתה נתקעת אי שם בשלב הבתים ולא היינו רואים שום סנסציות וכדומה. אם להסתכל על כל המסע של מילאן בצ'מפיונס ליג השנה, לדעתי מגיע לה להיות בגמר, הרי שבגמר ליגת האלופות של אירופה, צריכות להיות 2 הקבוצות הכי טובות באירופה לאותה השנה, ומילאן נמצאת שם, אם היה צדק בכדורגל גם צ'לסי או ברצלונה היו שם. אתם באים בטענות אל מילאן. אבל שכחתם שהחבורה הזאת, שההגנה שלה (אחד הדברים הכי חשובים בליגת האלופות הוא ההגנה היציבה) בגיל ממוצע של 35, משחקת 2 משחקים בשבוע מול קבוצות כמו אינטר, מנצ'סטר יונייטד, פיורנטינה, איינדהובן, יובנטוס, משחקים קשים מאוד. בכלל, לאוהדי יובה, אינטר, בארסה, צ'לסי, ריאל, באיירן וכל שאר הקבוצות האהודות כאן בפורום, אין לכם זכות לבקר את המשחק הזה של מילאן, כי מילאן תשחק ב-25.5 באיסטנבול, והקבוצה שלכם לא. עדיף לעשות זאת בצורה לא נעימה לעין, מאשר לא לעשות זאת כלל. בשורה התחתונה, מילאן תשחק מול ליברפול בגמר ליגת האלופות, אם אתם אוהבים את זה או לא, אלה העובדות, קנאים-תאכלו ת'לב. פורצה מילאן!
וואי,אני לא מאמין לכם!מה אתם דפוקים?!למה ראיתם את המשחק?מילאן כבר הייתה בחוץ!למה להכניס לעצמם עוד רעל לגוף... עכשיו ברצינות,זה היה ברור שאסון יקרה,למרות שבסוף זה רק היה קרוב לאסון,וראיתם בסוף שהחיוכים של השחקנים היו די מזוייפים. שבצ'נקו אמר לפני המשחק,ועוד לפני שאיבד את הדרכונים והמסמכים שלו,שמילאן עייפה,לא רק פיזית,וראינו את זה. והנה אנצ'לוטי עשה טעות דבילית במקום לפתוח עם שני חלוצים,עם עץ חג המולד הדבילי הזה שגרם להפסיד לאותה סיבה לברצלונה. בקיצור יאן פנחור אוף הסלינק הכניס בומבה רצינית למלדיני,לא שזה היה בכוונה,לא שאני מאשים אותו,מפה השקט הנפשי של מילאן פחת ופחת. מלדיני נכנס למגרש אחרי הטיפול האנלוקה,והופ גול מטעויות דביליות ואיבודי כדור של הקישור,הנה באה הפאניקה. כל כדור שפירלו קיבל,הלך לאיבוד,כל כדור של נסטה עף לחוץ,כל כדור של קאקא הלך לכיוון הלא נכון,תבשיל לה קורוניה מתבשל כמו במתכון... הבעיה של אינדהובן שלא הייתה לה את המחץ הזה עד הסוף בהתקפה,בשביל להכניס עוד אחד. ההגנה נראתה הכי רע בשנים האחרונות,בקישור כל אחד איבד כדור,שבצ'נקו לא היה שם...קורה... אין נחישות,אין אכפתיות,החוסר ביטחון,העייפות,המראה של מלדיני מהספסל אחרי החילוף של קלאדזה אומר הכל! אל תדאגו אנגלופילים,האפיפיור מת,גביע שש האומות שייך לווילס,ליברפול אלופה. יובנטינים,ביום ראשון נראה מי יותר עלובה... טוב,אחר כל זה,מי שמכיר אותי טוב {יניב} יודע שאני מזוכיסט וחסר חשק מהחיים {לא בגלל הכדורגל},וג'רמיין דפו,תכניס את העט בשקל לתחת שלך. דבר אחרון,כבר טענתי שמילאן במשבר המון זמן,אבל האופי גובר על הכל.אני רוצה את מילאן של שנה שעברה!
ועל סמך "מי היא העיפה", אתם צריכים לבכות שצ'לסי לא בגמר. אתם מחמיצים את הנקודה, אוהדי מילאן. קנאה? לא. בתור צופים נייטראליים (פחות או יותר) זוהי זכותנו המלאה לרדת על מי שבא לנו, בדיוק כמו שזכותכם המלאה להיות שמחים על ההעפלה לגמר. מילאן שיחקה חרא, ועדיין ניצחה, ועובדה זו (בצוותא עם האופן שבו זה קרה) עושה לי, הצופה מהצד, בחילה. זכותי המלאה. כן, עדיף להיות באיסטנבול מאשר להיות הכי טוב ולהפסיד. אבל זה לא פוגע בשום דבר בזכותי לשבת עם חצי ערום בבית עם בקבוק בירה ביד מול הטלויזיה ולקלל את מילאן, אמברוסיני, קאקה וברלוסקוני. מילאן שיחקה על הפנים, הייתי מעדיף את פ.ס.וו בגמר, ולכן אני מתלונן.
הסאן הבריטי, בעזרת טכנולוגיה חדשה (שאומרים שהיא ישראלית אבל מה זה משנה) הגיע לתמונה ברורה (בלינק בתחילת ההודעה) שהכדור בכל זאת לא עבר את הקו במשחק צ'לסי-ליברפול. אז אני אוכל את הכובע, אבל עדיין צ'לסי צריכה להגיד תודה שצ'ך נשאר בין הקורות. לגבי הויכוח שרץ פה, גם אני לא מבין מה הבעיה של הרוסונרים, שפתאום החליטו שלא לגיטימי בכלל שאוהד כדורגל אומר "לא נהניתי מהמשחק הזה". אובג'קטיב, פעם ראשונה העונה שמילאן מסתגרת? אני זוכר לפחות 3-4 משחקים כאלה, ואני לא צופה בכל השידורים. איפה הימים של תחילת שנות ה-90 שגם אוהדי אינטר ודאי נהנו לראות את ההצגות של היריבה העירונית באירופה. בגמר אני חושב שב"מאש" יחלקו לאוהדי ליברפול שקיות הקאה לכל מקרה שלא יבוא. ואם כבר גמר... מצד אחד, ליברפול יכולה לחשוף את הבלוף ולהניף גביע, אבל יכול להיות שמילאן תבנה את עצמה לקראת המשחק הזה, ואם היא תשחק פתוח וטוב (רבאק, יש לה ים כישרון בשביל זה!) אין לסקאוזרס הרבה סיכויים. מה שבטוח, אווירה תהיה.
אתה ראית מה רשמתי...מילאן שיחקה בונקר. אני לא חוסך ביקורת אבל מה, זה פורום לא? זה ויכוחים על כדורגל וכשיורדים על קבוצה אהודה של מישהו האוהדים שלה מגינים עליהו מציגים עובדות. לי זה לא עשה בחילה אבל כמו לאיתי גם לי התחילה להיות ההרגשה של המשחק בריאזור בעונה עשרבה וכבר ראיתי את תחילת הסוף. איינדהובן היתה טובה יותר אבל בסוף מי שעלתה זאת מילאן וזהו. אין לכם מהל עשות. מילאן תהיה בגמר. אובאפמי , מילאן ניצחה את יובה באותו משחק מה לעשות. אם יובה היתה מנצחת את מילאן היה מגיע לה אבל היא לא , מילאן ניצחה אותה.
מי ישמע ליברפול שטפו את המיגרש במישחקים מול צלסי, וכבר אמרתי מה לעשות לכל מי שיש לו בחילה אז עדיף לא לחזור על זה שוב. גל יובה בחיים לא הסתגרה נכון? מעניין פתאום כל הפורום נייה אובייקטיב ונייטרלי נכון? יושבים עם בירות פה ויורדים על מילאן, אין לכם משהו יותר טוב לעשות, אולי תתרכזו בקבוצות שלא מצליחות השנה מאשר כל פעם להקיא ממילאן. ובכלל אף אחד לא מכריח אתכם להסתכל על מילאן, מצידי אל תראו יותר את המישחקים שלה וזהו...כל פעם מישהו אחר פה קופץ עם איזה דעה קדומה. יקח לכם כמה ימים להבין שאנחנו בגמר בזכות מלאה
זווית כאוהד מילאן,כל מילה נכונה. שוב,אף אחד לא הכריח אותכם לראות את מילאן,אבל היה שווה לראות את המשחק בקנאלה 5,נכון,בוריס?