ליגת האלופות 2004/5 - חצי הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏17/4/05.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמממ לא אפסית, אבל אני מבטיח לכל אחד שבלי שבצ'נקו ודידה, מילאן הייתה יוצאת מהדרבי עם השיניים, ולא הייתה עוברת את איינדהובן, אבל זה באמת לא ניתן להוכחה אז נעזוב את זה.

פאק טוב אני כבר לא יכול להמשיך בזה, כוס אעמק ממתי אתה מכיר אותי כל כך טוב שאתה יודע אם אני מקנא עכשיו או לא? אני לא מקנא בגלל אינטר כי למילאן הגיע לעבור אותנו, בצדק, אני מרחם וכואב על איינדוהבן, לא עלינו, כי לנו לא מגיע להיות ב4 הגדולות עם קבוצה כזאת שמשחקת ככה, לאיינדוהבן הגיע להיות בגמר, נקודה.

ברור שהייתי רוצה לראות את אינטר, אבל באותה מידה אני יכולתי לקנא בליברפול, על כך שהם למשל לא היו צריכים לשחק נגד מילאן. לא?

לא בגלל קנאה אני לא משבח את מילאן, בגלל כאב, כי הגיע לאיינדהובן, ואני מודה שכשזה יעבור לי אני כנראה אומר מזל טוב, אבל כואב לי על איינדוהבן, לא כאב על אינטר ולא יונייטד, אבל איינדהובן כן.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/05
  2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריגשת עומר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    בדיוק באתי להעתיק לכאן את השורה הזו מהשיחה שלנו!
    בדקה ה-89 חשבתי לעצמי מה לכתוב בשני תסריטים: אם מילאן עולה בהארכה, לכתוב שזה באשמת ה 0-2 במילאנו שהיה מיותר ובלתי אפשרי למחיקה. אם PSV היו עולים בהארכה, הייתי כותב "לא רוצה לשמוח לאיד".
    שניהם לא התרחשו, אבל עדיין אני במצב רוח רגוע במיוחד היום. מה שכתבתי לעומר פחות או יותר משקף את מה שחשבתי.
    מה שנותר לי הוא רק לחלק את כל המחמאות שבעולם לחוס הידינק, לגומז, לפארק, ללי, לפרפאן לפנחור והכי הרבה - פיליפ קוקו, עדיין יש לבחור כדורגל. החבר'ה הללו וכל שאר הקבוצה נתנו שני משחקים מצוינים. אסור אפילו להגיד מגיע, כי זה רק מגדיל את תחושת ההחמצה.
    רוסונרים, ודאי חשבתם בשבוע שעבר "מה גל הזה חושב לעצמו, זרק עלינו את הפצצה הזו של 'אנטי כדורגל' ". ניסיתי להסביר לכם מה זה, לא זוכר כבר איפה (אולי באיטלקי) ואמרתי שזה כאשר כל האוהדים מרגישים חרא אחרי המשחק, ולא בגלל 0-0 משעמם. הנה לכם היום דוגמא קלאסית, רק מספר ימים אחרי. היום כל אירופה, להוציא אוהדי מילאן, חשה שנאה כלפי מילאן. למה? קנאה, אלא מה, כזה כדורגל כל אוהד רוצה מקבוצתו.
    אבל יש לי נחמה עבורכם- ביום ראשון תראו מילאן הרבה יותר טובה.
    לילה טוב.

3. milanezi22 Member

OBAFEMI אתה רוצה כדורגל?
    איינהובן מההזדמנות הראשונה הבקיע, הכניסה את מילאן ללחץ...עד כאן בסדר? היתה טעות בהגנה של סתאם שהביא לשער של פארק הקוריאני. ההולנדים הניעו כדור בצורה נפלאה ושיחקו כדורגל נהדר.
    מילאן ניסתה להשתלט על מרכז השדה אבל זה לא הצליח לה כי היא היתה ביום חלש, מבחינת כושר גופני.זה לא תירוץ, אני חושב שצריך להיות עיוור כדי לראות שהשחקנים נפלו מהרגליים, זו לא בושה לא להיות בכושר. אתה יודע מה זה לחץ על כדור נכון? למה מילאן לא לחצה וההולנדים כן? בגלל שהם רצו לעשות בנוקר לדעתך?? לא נראה לי.... מילאן ידעה שהיא צריכה לשמור על התוצאה ולא לספוג יותר כדי להגיע לגמר.במעמדים כאלה מאוד קשה לשחקנים להשתחרר מהלחץ הנפשי והפסיכולוגי ולשחק את הכדורגל הרגיל. מילאן ניסתה להניע כדור אבל שום דבר לא הלך, שבצנקו לא נראה על המיגרש והקישור היה מתחת לכל ביקורת.רק קאקא עשה סימני חיים אבל נסגר הייטב, מילאן כמעט ולא הגיע למצבים במחצית הראשונה.
    מחצית שניה, מילאן עולה בלי מאלדיני שנפצע, קאלאדזה חלש לאורך כל השנה במיוחד אחרי שחזר מהפציע ואתה בטח שמת לב לזה...מילאן לוחצת במשך 10 דקות רצופות אבל לא מצליחה לפרוץ את ההגנה המצויינת של ההולנדים.ואז במעבר מהיר דרך האגף, לי עובר את קאפו מגביע כדור ועוד שער שהגיע מטעות בהגנה, ומכיסוי לא טוב של קאלאדזה שהיה באזור.
    לאחר מכן אנשים פה אמרו איינדהובן הפסיקה לשחק ובגלל זה מילאן חזרה למישחק?? יפה מה זה פלייסטישן 90 דקות לחץ על השער, סוללות דורסל נכון? מילאן יוצאת קדימה מנסה להגיע לשער של ההולנדים ורק לקראת דקה 90 מצליחה להגיע למצב טוב ולנצל את הטעות בהגנת ההולנדים.אותה הטעות שעשו מילאן בשערים שהם ספגו.
    עכשיו אתה שואל איפה הצדק נכון? ומה הקשר בין מה שאמרתי למה ששאלת ?
    אז הקשר הוא בזה שמילאן הגיע למישחק להוציא תוצאה, אתה יודע איך זה בנוקאוט בדיוק כמו שליברפול עשתה ליובה, וכמו שעשתה לצלסי? אז נכון זה לא יפה לעין ונכון שזה מגעיל...אבל גבר תבין משהו ואני יודע שאתה מצדיק אותי עכשיו.לפעמים הדרך להגיע לגביע עוברת דרך הגועל נפש הזה אין מה לעשות, כדורגל זה מילחמה ובגלל זה ניבחרת ישראל הוציאה 2 תוצאות תיקו נגד אירלנד וצרפת...ובגלל זה אולי זה ההפדל בין ישראל לאירופה ובין מילאן לאינטר...או איך שלא תקרא לזה.

אז סבבה מצדיק היה חסור צדק בחלק מהדברים אבל למילאן הגיע להיות בגמר בזכות זה שהיא לא ויתרה ולא נכנסה לשוק כמו בלה קורוניה. זה מה שקורה לקבוצה וכמה שניסו להילחם בזה זה לא עזר.כולם ידעו והאוהדים הרגישו שזה הולך להגיע, כל אוהדי מילאן הרגישו שהולך להיות משהו לא טוב.ובסופו של דבר אכן היה משהו ממש לא טוב ולמרות זאת עלינו...אז אם הדרך של כל המספידים של מילאן לדבר בצורה כזו, בבקשה אני ירדתי לפסים אישיים כי זה כבר יצא מכל החורים, כל אחד חושב שלהגיע לשלבים כאלה של העונה זה מישחק ילדים.והליגה ההולנדית יותר קשה מהאיטלקית...אהה בעצם אין קשר שכחתי אתם יודעים הכל...אולי נשווה את הקבוצות מאיטליה לקבוצות בהולנד?

לסיכום מילאן בגמר אם אתם אוהבים את זה או לא :aaarse:

4. objective Member

אני יפתח ויאמר : לא הגיע למילאן לעלות היום , אם מתסכלים על סה"כ 2 המשחקים אז לא הגיע
    אם יש בכלל דבר כזה מגיע בכדורגל .

מה שחבל שאתם כמעט כולכם (שונאי מילאן) תשארו ילדים קטנים מתוסכלים - אני מקווה שזה רק על
    כדורגל , במקום לקרוא עכשיו מלא תגובות מפרגנות לאיידובהן , במקום שתתפסו את הראש ותגידו
    איזה טיפשים היינו וחסרי הבנה בכדורגל וזילזלנו בהם (למרות שבכל הודעה שלי בנושא כתבתי על זה)
    אתם בוחרים להמשיך לרדת על מילאן , טוב זה זכותכם אני רק רואה מהודעה להודעה שאתם יותר ויותר מתעצבנים , כמו שאומרים מעצבנים את עצמכם .

עכשיו קצת בנושא הכדורגל - אם מסתכלים על המפעל בכללי , אז מילאן וצ'לסי הקבוצות שהכי
    הרשימו והיה הכי "מגיע" להם גמר , אז אחת שם השנייה לא ,אבל בבקשה ממכם תשמרו על הכבוד
    שלכם , אני קורא שאיידוהבן קבוצה "קטנה" , צפיתם לפחות במשחק אחד שלהם העונה ? התשובה ברורה .

הסיבות לדעתי שהביאו לתוצאת המשחק :

1. אנצ'לוטי לראשונה העונה שיחק ממש פחדני , אמנם מילאן ידועה כקבוצה מבוקרת , וטקטית
    אבל היום זה סתם היה פחדני.

2. אולי בגול של אמברוסיני היה מזל , אבל כל המשחק לכולם לא הלך , להוציא את גאטוסו ואמברוסיני
    רוב השחקנים שיחקו את המשחק הכי גרוע שלהם העונה , ממש כולם ביחד פשוט מדהים.

3. והנקודה הכי חשובה הקבוצה שעמדה מולם נראית היום בכושר הכי טוב באירופה לדעתי ,
    אני גם יכול להגיד שמילאן קבוצה קטנה וזה שהם עלו לגמר זה הישג , כמובן שכולכם תקפצו
    ותגידו איזה טיפש על מה הוא מדבר , ככה אני רואה את ההתייחסות שלכם לאיידוהבן , לפי מה קבעתם
    שהיא קבוצה חלשה , מה חיברתם את השמות של כולם בגיאומטריה ויצא לכם מספר קטן ,
    מספיק היה רק לראות את רבע הגמר מול ליון להבין עד כמה הם חזקים וטובים .

לסיכום : אני לא הרגשתי טוב עם הקבוצה שלי היום (וזה בלשון המעטה) , אבל אתם יודעים מה
    שנה שעברה מילאן הייתה קבוצה מדהימה ,הכי טובה באירופה בלי ספק ואחת החזקות שראיתי כל החיים
    שלי , ומה זה עזר מול לה קורוניה בהתפרקות של משחק אחד , אז אולי הם איבדו את היכולת של שנה
    שעברה לטובת קצת אופי ומזל -שוב פעם זה מושג שלכם , לדעתי מילאן ניסתה כל המשחק לעשות משהו
    ופשוט בדקה ה90 נוצרה לה ההזדמנות , אולי יש פה איזה דפוס אולי זה לא סתם , כמה עוד פעמים
    אתם צריכים שמילאן תנצח דקה אחרונה עד שתפסיקו להגיד מזל.

5. milanezi22 Member

דל פיירו ןOBJECTIVE באמת כל הכבוד על ההסברים וההבנה!! סוף סוף קצת אובייקטיביות(נכון לא היתי אובייקטיבי, כי ראיתי שאנשים פה מתחילים להשחיז סכינים, על קבוצה שכל השנה נלחמת בשיניים להגיע למעמד הזה. מוריניו היה מת להיות במקום קארלו עכשיו תסמכו עליי, וגם ראייקארד לא היה מתנגד, אולי רק מאנצ'יני הי חושב על זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx לשחק מגעיל ולהגיע לגמר...לא לא לא צודק עדיף להפסיד בכבוד ולהשאר בלי תארים כל שנה).

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים לחלוטין עם הסיכום על המשחק השני, מה גם שזה ממש לא נוגד את מה שטענתי מלכתחילה, אבל איך אפשר להצדיק את ההסתגרות בבית? אני בהחלט מסוגל לקבל יכולת כזאת בחוץ אחרי שער חובה מוקדם, אבל אחרי שער בית מול קבוצה שעם כל הכבוד מילאן ביום טוב צריכה לנצח בלי יותר מדי בעיות?

7. Paolo Maldini שחקן ותיקים

תקראו את זה טוב טוב!

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי נו אוהדי מילאן, אין לכם את טיפת הכבוד הדרושה כדי להגיד: "שיחקנו חרא, שדדנו את ההולנדים, לא הגיע לנו לעלות"? אתם נהנים לשקר לעצמכם? אז יופי, מילאן בגמר, כולנו עצבניים על כך כי אנחנו קנאים צרי עין, האופי המדהים שלה שווה גמר... dream on.

9. yakirmaimon Member

תגיד לי על מה אתה מדבר? אתה בטוח שיש לך תערוץ הטורקי בטלויזיה וראית אתמול את המשחק? למה לעזאזל קבוצה כמו איינדהובן שעשתה עונה יפהפייה, עשתה בית ספר לכדורגל למילאנזיה שלך לא מגיע לה לעלות? למה? אם אתה שואל היום כל אוהד כדורגל אובייקטיבי הוא יגיד לך למי באמת מגיע לעלות לגמר הזה, וזאת לא מילאן, זאת איינדהובן! איינדהובן נתנה לי להנות משני חצאי גמר טובים ביותר. נהנתי לראות שחקנים צעירים שיש להם כדורגל ושרוצים לשחק אותו ולהנות ממנו. נהנתי לראות מאמן ענק שבכל רגע במשחק יודע מה הוא צריך לעשות ומה הוא צריך לשנות! מגן שמאלי שעשה בית ספר לקאפו שלך הזקן מת, את פארפארן שמחק כל מגן שמאלי ששמתם מולו, את פארק ששיגע את כל הקישור האחורי שלכם. פשוט נהנתי מהכדורגל הזה, אני ממש עצוב שהם לא הגיעו לגמר כי זה כל כך הגיע להם, וזה לא בגלל הקנאה או משהו אחר, דע לך שאני בכלל לא מקנא במילאן, יש לכם קבוצה זקנה ביותר וכבר בשנה הבאה אתם תתחילו לשלם על זה, אי אפשר לשחק עם חוליית ההגנה שגילה הממוצע הוא 35 לאורך זמן, פשוט אי אפשר!
    לגבי צ'לסי שהגיע לה להיות בגמר זה באמת נכון, הקבוצה ששיחקה הכי יפה השנה בליגת האלופות זה צ'לסי!! היא נתנה את שני המשחקים הכי גדולים השנה (בארסה ובאיירן שניהם בבית) ורק חבל שמוריניו נכנע לבניטז בחצי הגמר ולא נוכל לראות את צ'לסי המצויינת בגמר!!

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/05
  10. milanezi22 Member

ויירה אנחנו במציאות אחי, אולי אם נגיד את זה אתם תרגישו טוב יותר עם עצמכם...אוהדי ארסנל שעפו בכבוד נגד באיירן מינכן, אתה מרגיש טוב עם עצמך עכשיו נכון?? זה מה שחשוב!!
    כמה תגובות עוד אתה צריך לקרוא כדי להבין שגם אוהדי מילאן מרגישים שהקבוצה משחק לא טוב, כמה תגובות אתה צריך להבין שצריך להחליף שחקנים במילאן לקראת העונה הבאה...
    זה לא סוד ולא שום דבר, יש המון גורמים שהביאו למישחק החלש של אתמול, לא בכדי השחקנים נראו ככה על המגרש.זה היה שיחזור מוחלט של מה שהיה בריאזור שנה שעברה, ממש העתק של המישחק. מילאן חשבו שהכל כבר בכיס והם יבואו לשחק על תוצאה כמו שאומרים.תספור השנה כמה שערים מילאן כבשה בדקה ה90? רק נגד פ.ס.ו כבשו 2 שלא נדבר על הליגה שם היו איזה 10 שערים שכבשנו בדקות האלה.
    הקבוצה של השנה משחקת מאוד טקטי, מספיק לנו חצי מצב כדי להבקיע, אנחנו יכולים להשלות את היריבה במשך 90 דקות שזה לא היום שלנו ואז לתת את הסכין בגב, ברגע שהיריבה לא מוכנה.

אף אחד לא שדד אף אחד בכדורגל זה לא עובד ככה, בה רק נזכיר לך שהגענו לגמר באולדטראפורד מול יובה, אינזאגי כבש בחצי הגמר שער בדקה ה90 מול אייקס ההולנדית...מילאן זו מילאן אחי, אם תאהב את זה או לא אנחנו ווינרים בדם!! לא משנה איך נשחק עדיין נהיה טובים יותר בתוצאה וזה מה שקובע בכדורגל.בגלל זה אני מצדיק עכשיו את הכדורגל הגרמני שידוע בשערים של הדקה ה90, גם אני לא אהבתי את זה אבל עכשיו לא נשאר לי דבר אלאל להזדהות איתם.

ולסיכום: לא הגיע לנו לעלות!! מרגישים טוב עכשיו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    אבל את התוצאה הסופית, ואת העובדה אף אחד כבר לא ישנה תאמינו לי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx

11. uri מנהלים

התחלתי לקרוא את ההודעות מאתמול ונשברתי באמצע. כל מה שאני רואה כאן זה ילדים שכותבים את הדעות שלהם רק לפי הסמל שעל החולצות ולפי המדינה שאותה הקבוצה מיצגת. אם זה האנגלים נגד האיטלקים, הספרדים נגד השאר, יובה נגד מילאן או סתם אוהדי אינטר מסכנים. חבל, שאתם הופכים משחק כדורגל לשנאה עיוורת. שום הודעה מאלו שהספקתי לקרוא לא ניתחה בשום דרך את מה שהלך במגרש, כל אחד ירד על מה שהוא שונא ובזה הסתכם כל הדיון הזה. חבל.
    .
    .
    .

כנראה שכל משחק ניתן לראות כקרב ראש בראש בין שני מאמנים. גם אתמול היה כזה וגם בו המאמן עם עם הנתונים בפחות טובים ניצח. לאורך תקופה אני תוען שהידינג הוא מהשורה הראשונה של המאמנים, אתמול דווקא הוכח שאולי אנצ'לוטי עדיין לא. בכלל לדעתי קבוצה שמתיימרת להיות הטובה באירופה (מילאן) חייבת לשלוט במשחק ותמיד לשאוף לשחק את הכדורגל שלה. וכמו שאמרה כאן ג'סי כאשר מילאן משחקת את הכדורגל שלה היא הקבוצה הטובה באירופה. אנצ'לוטי עשה טעות שגרמה לו להפסיד את המשחק, הוא שיחק כדורגל זר לו ולקבוצה שלו. הוא שינה מערך ולא רק שזה גרם לקבוצה שלו לשנות מנטלויות מקבוצה הטובה לקבוצה הנחותה, אלא גם גרם לפ.ס.וו לעליה רצינית בבטחון. העכבר פתאום הרגיש כמו פיל, והפיל עם כל הגודל שלו מת מפחד. אנצ'לוטי נתן להידינג את הבמה, מילאן נתנה לפ.ס.וו את האפשרות להראות את כל הרפרטואר שלה, ויש להולנדים האלה מה לתת. ואם זאת, מילאן היא עדיין פיל, ופ.ס.וו לעומתה היא עדיין עכבר, והפיל בטעות שלא במתכוון דרך על העכבר ובסופו של דבר ניצח. צדק או לא צדק. מילאן בגמר והיא הולכת לנצח גם באיסטנבול.

12. Roberto Baggio Member

את האמת? מילאן שיחקה בונקר.
    אבל יש לזה סיבות. מילאן כבר היתה ביתרון והיה ברור לכולם שבמשחק חוץ כזה קשה מול קבוצה שדורסת את הולנד ולא הפסידה בבית באירופה העונה , לא מילאן תהיה זו שתיזום. קשה להיות יוזם מול קבוצה שכל השחקנים שם מתפרעים עליך וכל האוהדים עולים עליך.

בכלל אנצ'לוטי עלה עם מערך עץ חג המולד וזה מערך 4-3-2-1 שקשה מאוד להבקיע איתו. פעם אחרונה שמילאן שיחקה עם מערך 4-3-2-1 זה היה בקאמפ נואו וכולנו זוכרים מה קרה שם. אנצ'לוטי עשה את אותה טעות ובמקום לשים מישהו מהיר לצד שבצ'נקו וקאקה שיוכל לעזור להם לצאת למתפרצות שמו את סידורף בתפקיד שבהחלט לא מתאים לו. אני הייתי מעדיף במקום הזה את סרג'יניו.

אנצ'לוטי הכניס גם מאוחר מדי לטעמי את תומאסון שהיה די טוב ועזר בהתקפה. לדעתי אם הוא היה מכניס את אינזאגי ל-10 דקות האלה אולי היינו רואים גול יותר מהיר ולא בדקה ה-90.

ובכלל איינדהובן היא קבוצה מצוינת ומי אנחנו שנזלזל בה? היא דורסת את כל הקבוצות בהולנד כולל רביעייה ברשת של איאקס באמסטרדם ארינה.
    הידינק בנה קבוצה מצוינת עם שחקנים טובים שעובדת הרבה על המגרש. במיוחד המשכתי להתרשם מפארק שאתמול היה קצת יותר אלמוני אבל עשה את העבודה שלו בשקט ונתן גול ממהלך מדהים שלו. פארק זה שחקן שצריך להיות בצמרת האירופית. דווקא כולם מתרשמים מ-ואן בומל שהוא כזה טוב וכל זה ואני לא ראיתי ממנו כלום שני המשחקים האלה. היה מצב במהלך המשחק שהוא לא הצליח להרים הרמה מול חומה של שחקן אחד של מילאן. באמת לא יודע מה מתלהבים ממנו.
    חוץ מזה גם הידינק טקטיקן מושלם. הוא נתן מלחמת מוחות על המגרש לאנצ'לוטי ולא היה עסוק בדיבורים כל היום כמו מוריניו למשל...

13. am15 Member

אני אוהד מילאן ולדעתי לפי המשחק אתמול לא הגיע לנו לעלות בכלל שיחקנו הגנתי וגם המשחק ההגנתי לא היה משהו אבל זה יופיו של הכדורגל

14. Barcik Member

אתה מתכוון פרט לכך שהוא (ולוסיוס) דרסו את הקישור של מילאן לחלוטין, וחטפו כמעט כל כדור שני שסיידורף, גאטוסו, פירלו ואמברוסיני החזיקו ברגליים? ובמקרה ההוא בו הוא לא הצליח להרים מול שחקן אחד, מגיע קרדיט לשחקן החומה (אמברוסיני?) שלא קפץ באופן עיוור אלא שלח רגל לכדור אותו מרקי מסר על הקרקע. פרט לכדור החופשי הזה, אל תשכח שהוא הרים כל בעיטה וקרן מהם פ.ס.וו הגיעו להזדמנויות.
    במשחק הראשון הוא דווקא היה פחות טוב.
    ובאופן מפתיע, קוקו די נעלם לי על המגרש, פרט לצמד השערים.

מילאנזים, אתם אולי לא מבינים את מהות הפורום. פה דנים על כדורגל. אם היינו רוצים לחיות בשמחה עם זה שמילאן בגמר, לא היינו רושמים פה. אבל, אני, למשל, ראיתי את המשחק, וכמעט הקאתי כשמילאן כבשו. למה? כי אני אף פעם לא אהבתי את מילאן, בטח בגרסה האפורה והמזליקית הזו, ומה עוד שפ.ס.וו עלו עליהם בהרבה. ורק טבעי שאחרי כן אני אבוא לפה ואקטר, כי זוהי מטרת קיום פורום אייסוקר לכדורגל. אני אקטר פה כדי להרגיש טוב יותר, כדי לבקר את מילאן והמחזה האיום אתמול, וכדי לאחל לליברפול הצלחה בגמר. אני לא עושה את זה כחלק ממסע צלב אנטי איטלקי, אנטי הגנתי, ואנטי תוצאתי. אני עושה את זה כי מה שקרה אתמול היה פשוט מגעיל, ובא לי לבקר את זה.

15. Roberto Baggio Member

אתמול גם זקנה בת שישים יכלה לדרוס את הקישור של מילאן , זאת לא חוכמה גדולה . הקשרים שלה אתמול היו גרועים כך שהוא לא עשה הרבה. לא ראיתי ממנו גם יותר מדי חילוצי כדור.
    שילך לבארסה....