ליגת האלופות 2004/5 - חצי הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏17/4/05.

1. milanezi22 Member

עומר ואדון OBAFEMI (הלוואי ותיחנק עם הקינאה שלך) הכושר של אינטר הוא הכי טוב תאמין לי, בגלל זה הם מקום ראשון באיטליה היום ובגמר האלופות.
    הכי כיף זה לבקר מהצד, שאתה אוהד נייטרלי. עדיף אני לא אדבר על הנראזורי וכל הפרובוקציה שיש סביב המועדון הזה ברשותו של המאסטרו מאנציני.העיקר הוא הסתכסך עם דאווידס ושומר את רקובה על הספסל.

תפסיק כבר לעלות על הגל, גם אם מילאן היתה משחקת כמו שנה שעברה היית ממציא איזה משהו להגיד נגדה. אמרתי כבר אתם מדברים מתוך קנאה כולכם פה עלובי נפש...אם יובנטוס היתה עולה אני היתי משבח אותה, אני הלכתי עם צעיף של יובה למישחק!! אם אינטר עולה אני עוד יותר שמח, אבל אתם חבורה של אנשים חסרי כבוד לליגה שאתם באים ממנה...עזבו לא מגיב יותר...אף אחד לא שווה תגובה פה
    FORZA MILAN :aaa025:

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/05
  2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

סליחה אני לא זוכר שעוברים תהליך השבעה לליגה מסויימת כשאוהדים קבוצה משם, אני לא מת על הליגה האיטלקית, ובגלל זה שמח שאינטר לרוב לא משחקת כדורגל איטלקי.
    קל מאוד לקרוא לכולם קנאים, אבל אני הייתי הראשון ששיבח את מילאן וירד על אינטר אחרי הדרבי וגם אחרי יונייטד (למרות שמילאן התבנקרה אבל זה סיפור אחר, הגיע לה, והיא שיחקה מול יריבות חזקות בהתקפה) אבל מול PSV לא הגיע לכם, ואתה לא תשנה את זה גם אם תקרא לכל הפורום קנאים, אבל ככה הרבה יותר קל לא?

ואל תחליף לי נושא על אינטר, אל תברח ממה שמדברים עליו, זה שמאנצ'יני אידיוט ידוע גם לנו, לא צריך להיות גאון כדי להבין, אבל העובדה שאנחנו זבל של קבוצה, עדיין משאירה לנו את זכות הדיבור.

3. רפאל Member

להזכיר לך לכמה מצבים ליברפול הגיעו?

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רקובה על הספסל? וואו זה חדש...לידיעתך רקובה בחוץ ל-4 חודשים...אבל בתאכלס? רקובה מרוויח 5.5 מיליון לעונה, ולא תורם עשירית מזה על המגרש.

דאווידס? לא רואה סיבה שהוא יראה דשא, להוציא את החודשיים בבארסה, הוא לא מראה כלום כבר 3 שנים.

גם אני וגם אתה יודעים, שאם השנה לאינטר היה יותר אופי, האליפות כבר היתה סגורה, והמשחק ביום ראשון היה לפרוטוקול בלבד (אופי שווה עוד 5 נצחונות לפחות שחמקו לנו העונה באיבוד נקודות מול קבוצות מסכנות, 15 כאלה. ולא חסר דוגמאות.)

אבל עזוב אינטר זה לא הנושא פה, אז אל תיקח אותו אל אינטר, יש לה דיון בפורום האיטלקי אתה מוזמן להציג את תעונתיך על אינטר שם, אני בטוח שנמצא הרבה דברים משותפים לגבי אינטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

5. שבצ'נקו Member

עכשיו אל תזיינו לי בשכל שמילאן במשחק הראשון הייתה חלשה יותר מאיינדהובן,אנשים פה ממש מתחילים לדבר לא לעיניין,נוציא את המשחק היום איינדהובן לא הייתה יותר טובה ממילאן במשחק הקודם כך שאל תפתחו את הפה שלכם על כך,מילאן במשחק הראשון הייתה יותר מסוכנת מההולנדים ככה שאל תתחילו להמציא נתונים מפגרים וחסרי אמת.
    שנית,מספר אנשים הוכיחו כבר שהם מסתכלים כדורגל רק כדי לראות ניצחונות מוחצים,הבנה בסיסית אין להם,פשוט כך כי הכל הרי נובע פה משנאה...
    נכון,היום היה משחק חלש של מילאן,אבל כל קבוצה בלי תקלות בדרך לא יכולה לזכות בשום דבר,אז קורה שיש משחקים גרועים בעונה של הקבוצה,במיוחד בסוף העונה,אבל לפחות מילאן מצליחה לעלות לגמר עם הרבה ווינריות כאשר הגול של אמברוסיני הוא גול של ווינריות,ומי שאומר אחרת על הגול הזה סתם מזיין בשכל.

לילה טוב לכל שונאי מילאן,הלוואי ומילאן תנצח בגמר בדקה ה 90 משער מגעיל של גאטוסו!

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליברפול לא ניסתה להגיע למצבים, מנגד האבסולוטית של צ'לסי לא הניבה להם מצב אחד כל המשחק.

7. רפאל Member

ליברפול בעטו מול צ'לסי בשני המשחקים ומול יובה במשחק השני ביחד רק 6 בעיטת למסגרת!!!

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

רפאל, לעזאזל אתה מתעקש לא להבין, קבוצה נחותה עושה בונקר זה בסדר גמור לעזאזל, לא ביקרתי את יוון למשל, כי אני לא מצפה מקבוצה כזאת לשחק פתוח, אבל אנחנו מדברים על מילאן שמתיימרת להיות פאקינג הכי טובה בעולם

9. רפאל Member

בסדר, לא תמיד אפשר לנצל 100 אחוז, זה טבעי מידיי פעם לא לשחק טוב ושוב זה גם הטקטיקה של אנצ'לוטי שיקבל בראש מברלסקוני על זה.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מה זה אומר?

וכמה פעמים צ'לסי בעטו למסגרת ב-2 המשחקים ביחד מול ליברפול? נכון! פעמיים, כשאחת מהן זה בדקה ה-96 של המשחק השני.

11. eastlands Member

מייימון-המשחק הראשון בברידיג' היה עם קצב טוב, היו בו החמצות מסמרות (למפרד ממטר, קול,בארוש בנגיחה, ריסה) בהחלט משחק פתוח , נכון לא גדול אבל משחק 0-0 עם התפתחויות, במשחק השני ליברפול השיגה שער מוקדם ובגלל נחיתות ורצון קפתה על צ'לסי משחק כל כך לא אנגלי( נטול מצבים), צריך לזכור שצ'לסי (לדעתי הקבוצה הכי טובה באירופה השנה , וגם שותפה למשחק העשור נגד בארסה)
    זכתה באליפות 3 ימים לפני המפגש , ובנוסף חסרה את דאף ורובן שהיו מהדונממטים שלה העונה.
    מיימון"קיצור חבל שאני נכנס לויכוחים עם ילד קטן כמוך"
    הילד הקטן שאתה מתוכח איתו ראה כדורגל בחיים שלו בכמות שגם אם תתחיל לצפות מהיום בכול יום 10 שעות , אולי בגיל 50 אתה תסגור עלי פערים , ואני עדיין לא מדבר על כמות המשחקים שבהם נכחתי בנסיעותיי , אני יכול לעזור לך בסגירת הפערים רק עם הקלטות שיש לי בבויידם - תינוק מגודל

12. milanezi22 Member

אמרתי שאני לא אגיב פה, אבל אנשים גוררים אותי....תקרא לזה איך שאתה רוצה קנאים או לא אדון OBAFEMI, העובדה שהקבוצה שלך לא לקחה תואר כבר זמן רב בטח שלא מטרידה אותך עכשיו.העיקר את יושב פה וכותב נגד מילאן, ועוד נהנה מזה. מתי כתבתי ככה נגד אינטר, סתכל בכל 500 ההודעות שלי!!
    אל תאהב ליגה איטלקית, תשנא את מילאן שיהיה לך לבראיות.
    אני לא קובע מי תהיה בגמר צודק 100% , אבל למזלי יש עובודת שלא מוצאות חן בעיניך ובעוד רבים...בשביל זה יש את הפורום כאן, וגם יש את העיתונים..ויש גם גביעים בארון של מילאן...אולי אתה רוצה שאני אצטרף אלייך וניתן ניצחון טכני לפס.ו?? אתה נהנה פה לכתוב ולעצבן אנשים אבל בתוך תוכך אתה ממורמר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx ועוד איזה ממורמר ואתה יודע למה פירגנת למילאן אחרי הניצחון על אינטר?? מתוך מירמור עמוק שאתם לא מסוגלים לנצח, זה יותר קל לפרגן למילאן אחרי שמפסידים להם לא?
    יותר קל לתרץ הפסדים בפירגון ...זה רק מראה על צביעות!!

עומר לא מדברים על אינטר, אבל אתה בטור אוהד שלה לא פעם ולא פעמיים יורד על מילאן...זה כמו למשל להכשל במיבחנים ולצחוק על מישהו אחר שמצליח בפוקס בלי ללמוד, אבל אתה יודע-שאתה נכשל בעצמך,רק שיותר קל לך לצחוק על מישהו אחר שמצליח, בה נשאר עם המטפורה הגרוע בשבילך...מצליח שלא בצדק כמו שאתם אומרים.

לכל הפורום כאן שיהיה בהצלחה עם השינאה ותמשכיו לעודד מהצד..זה טוב יותר ככה באמת נראה את גאטוסו כובש דקה 90 בגמר בטורקיה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ל PSV היה לפחות אותה כמות של מצבי הבקעה, מה גם שבין מצב למצב (כמה כבר היה, 4?) מילאן הלכה אחורה וPSV תקפה, או לפחות ניסתה לתקוף, כי האמת שבמקרה כזה, באמת העיקר הכוונה.

לא נצחנות מוחצים, אבל לא פחדנות מהצל של עצמם.

זה נכון, ווינריות למילאן יש מהבית שלך עד שלי מעבר לכל האוקיינוס, מסכים.

אלוהים לא שומע, אבל הוא לא צריך, זה יקרה גם ככה.

אז מה עכשיו אני חייב לך כאילו? יופי לך, אתה יודע מה אני שונא, כשאנשים במקום לדבר על כדורגל גוררים כל ריב לפסים אישיים, אתה יודע למה זה קורה? בגלל שאין הרבה מה להגיד על הכדורגל.

לא, אני רק רוצה שתהיה אובייקטיבי, שתי דברים, למילאן לא הגיע לעלות, ומילאן משחקת כדורגל פחדני, אני לא חושב שזה כאלה הצהרות מהפכניות שצריך להתעצבן מהן כמו שאתה קופץ פה עכשיו. ואלה היו כל הטענות שלי, אמרתי מיליון פעם, מילאן לדעתי הכי טובה בעולם, כשהיא רוצה לשחק.

ומנצ'סטר יונייטד? גם?
    הנה שוב פעם, יודע מה, אני בפורום כדורגל לעזאזל, אני לא פה בשביל לריב איתך או עם מישהו אחר, אין לי כח לזה והאמת שכל אחד יכול להיות גבר מאחורי המקלדת, כשיהיה לך משהו בונה להגיד על מ-י-ל-א-ן, אני אגיב, לילה טוב.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצטט את גדול חכמי הפורום הזה העונה לשם ג.ל. (A.R.)

"זה לא יאומן
    בא לך לזעוק לשמיים ולומר "צדק"! איפה אתה?!"

15. תמיד דל-פיירו Member

חלאס!! יום השואה היום,לכו לראות סרטים ותפסיקו להתווכח על שטויות!!

מילאן עלתה לגמר,עובדה!! הגיעה לא הגיעה? מה זה משנה גאד דמט,ווינריות לא באה סתם
    לא סתם קאקא הרים את הכדור בדיוק לראש של אמברוסיני ולא סתם הוא ידע להבקיע...
    אני רואה פה שני שחקנים שלא קשורים לשבצ'נקו ודידה,איך זה? חשבתי מילאן היא אפסית בלעדיהם...

גם אם מילאן קיבלה הוראות לעשות בונקר של החיים,כל בונקר אפשר לפרוץ,כמו שפ.ס.ו פרצה אבל מה לעשות לא מספיק ומילאן לפי חוקי מילאן תעלה...

אתם חושבים שלמישהו אחר מגיע?? אז למה הקבוצה הזאתי לא ניצחה את מילאן?
    לכל אחד יש שיטה,היפה הוא ללמוד איך לפרוץ אותה ומה לעשות עדיין לא פרצו את מילאן השנה חוץ מאיינדהובן שעפה מחוסר מזל...
    מה אתה רוצה? שנחזיר את איינדהובן לגמר כמו ב"קחי אותי שרון"?

ולמכבי חיפה הגיעה לעלות השנה לאלופות,לא לרוזנבורג
    ולאיטליה הגיעה לזכות ביורו 2000
    ולספרד הגיעה לעבור את דרום קוריאה במונדיאל...
    מה לעשות?? דברים קורים בחיים,והחוכמה היא שאתה תהיה הווינר...
    ועל זה צריך לשבח את מילאן... מה לעשות מרגיז,אבל זה מה יש...
    ואל תחשבו שאני אוהדתי אותה היום,ממש לא...

וחלאס עם הריבים המטופשים-אובפמי,רואים שאתה מדבר מקינאה אז חלאס..
    האמת גם אני מקנא,איך אני רוצה שאלכס ירים את הגביע אבל אלה שירימו אותו הם או גרארד או מלדיני..
    מה לעשות...