ליגת האלופות 2004/5 - חצי הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏17/4/05.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין קשר לעייפות, מי שמתרץ את היכולת של מילאן בעייפות מזיין את השכל. אם אתה מגיע לחצי גמר ליגת אלופות עייף, עדיף שלא תשתתף.

לא היה שום עייפות, מילאן באו להוציא 0:0 או לחליפין להביא הפסד מינימלי, וכל מי שראה את המשחק יודע את זה. אל תנסו לגונן על הקבוצה שלכם, תשמחו בשמחת העלייה ותשבו בשקט, כי אחרי ששיחקתם היום לא מגיע לכם לשחק בליגת האלופות.

2. orend84 Member

מילאן - יובה סתם מסריח לא יודע למה משדרים אותו בכלל

ולפ.ס.ו יש גביע אחד ב-88

3. נדב מיכאלי Member

אני לא מקנא במילאן,בסה"כ גם הקבוצה שלי הגיעה השנה לגמר .ולדעתי בדרך יותר מרשימה ולא רק בגלל שאני אוהד אותם.
    קודם כל מי בנה בכלל על ליברפול שתגיע לגמר?אף אחד כולם הימרו על צ'לסי,באיירן,יובה,ריאל,בארסה .
    אני לא מסכים יקיר שהגמר יהיה בונקר של 2 הקבוצות.
    היום זה היה הבונקר ,במלוא מובן המילה .
    2 התקפות בודדות רק אחת היתה למסגרת וגם נכנסה .
    לאיינדהובן הגיע היום יותר מסתם הדחה בחצי הגמר .
    ליברפול עשתה בונקר מול יובה בדלא אלפי ומול צ'לסי פעמיים רק כי היא יודעת שיש להם התקפה קטלנית,אבל עובדה שבכל זאת ליברפול יצאה להתקפות ,הניעה כדור ,לא התבצרה בחצי שלה עד סיום המשחק .
    זה לא יהיה גמר קל ,הלוואי שליברפול תנצח כמובן (אם היא תנצח בלי לסיים במקום שמוביל לאירופה בליגה האנגלית אז הגביע הזה הוא יפה ונחמד אבל לא מביא אירופה וכבר ליברפול לא תוכל לשמור על התואר )
    יהיה גמר מעניין מצד אחד בניטז מאמן שמתגלה משנה לשנה כמאמן מבריק ,מתוחכם .
    מול אנצ'לוטי הותיק ,אוסף התארים ,הגאון של האיטלקים .
    בואו נודה באמת אוהדי מילאן ,לא הגיע לכם לעלות היום וגם אתם יודעים את זה.
    אבל עליתם ,אז כל הכבוד על ההישג לא על הדרך .
    מילאן וליברפול יפגשו ב-25.5 באיסטנבול ,יהיה מעניין מאד לראות את הקרב בין בניטז לאנצ'לוטי,בין דודק לדידה ,בין שבצ'נקו לבארוש ,בין קאקה לג'רארד .
    רק מקווה לראות משחק תוסס ,מלא באירועים,בשערים ושקבוצה אדומה תיקח את הגביע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

4. Barcik Member

ריאל מדריד לפני 7-8 שנים.
    וזה מוכיח את מה שאתה טוען בערך כמו שזה מוכיח שליברפול טובה מצ'לסי.

ג'סי, אין דין גביע כדין ליגה. לאורך 38 משחקים, צפוי שהסטטיסטיקות יתיישרו והקבוצות האיכותיות יותר, עם הסגל הרחב יותר, יתמודדו על האליפות. אבל הצ'מפיונס ליג עדיין איננו משוחק במסגרת של ליגה, וכנראה עם סיבה - כדי לתת לקבוצות כמו פ.ס.וו וליברפול קבוצה. הסקואזרים מפסידים בליגה לקריסטל פלאס, אבל לאירופה הם באים, ועם כל האנרגיות של אנפילד מנצחים את האלופה הטרייה. זהו היופי בשיטה, וכל עוד היא איננה אחרת, לא חשוב מי היא הקבוצה הטובה יותר. פ.ס.וו הייתה הטובה ביותר לאורך צמד המשחקים מול מילאן, ועל זה מגיע לה להיות בגמר.
    השאלה העיקרית היא מה אופ"א רוצה להשיג דרך המפעל. שתנצח הקבוצה הטובה ביותר, או זו שהתעלתה ברגעים הנכונים. כרגע, נראה שהם מעדיפים את הגרסה האחרונה. בעונה שעברה, בוטל שלב הבתים השני, ושתי סינדרלות הגיעו לגמר. העונה, זה לא היה רחוק מזה. ואם היו רוצים שהקבוצה הטובה ביותר תנצח, אז פשוט היו מארגנים פיינל פור אלטרנטיבי עם מילאן, צ'לסי ברצלונה ויובנטוס/באיירן מינכן/ריאל מדריד.

5. orend84 Member

היא תנצח@@!!! :aaa12:

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה-הא ברור, בוא לא נתחיל לדבר מי היה שווה מה, ("אהמ" סאן סירו "אהמ")

ועל שיפוט בכלל אל תתחיל... 20 שניות לא שוחקו בתוספת הזמן הזאת

7. Makaay#10 Member

אוי באמת, בגמר אכן נראה מילאן אחרת, מילאן עם הגנה יותר חזקה, וכרגיל עוקצת מדי פעם.
    גם מילאן לא הייתה שווה שער אז מה. ואיינדהובן הייתה שווה 3 שערים ועוד איך, ואפילו 4

8. eastlands Member

מימון"מה שבטוח זה יהיה יותר טוב מהגומלין של צ'לסי-ליברפול"
    אל תהיה בטוח ,לעולם אי אפשר לדעת לאיזה רמות של גועל מישחק בן יובה ל מילאן יכול להגיע , השיא שהיה בגמר ההוא בנמצ'סטר(מצב כיבוש 1 ב120 דקות ) עוד יכול להשבר , אבל כמובן שאפשר להנות מהרבה טקטיקה שמקטיקה ומסירות לרוחב , בכלל אפשר לשים שערים קטנים לרוחב ולשנות את המטרה שלא ישעמם .

9. milanezi22 Member

תגיד לי מיימון אני גם מעריך אותך אבל לפחות למילאן הגיע יותר מיובה מה שבטוח!! אתם לא עברתם את ליברפול בבית.0-0 חלש ביותר אז אני בכלל לא מדבר, כל השחקנים של יובה כבר סוסים מתים, ומי שטוב שם ימכר כנראה..אבל עזוב נשאיר את הדיון הזה לאחרי יום ראשון.

לא הגיע למילאן להבקיע?? מי אתם שתקבעו אם הגיע או לא, אולי תתחילו לקנות מישחקים וביחד נחליט למי מגיע...מילאן החזיקה בכדור בשלבים ניקרים של המישחק ובסופו של דבר כבשה.
    מעניין איך אתם מתעוררים פתאום? לפני המישחק שמתם את מילאן בגמר ופתאום הצביעות שלכם עולה על פני הקרקע!!

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף על פי היותי כחובב מושבע של הכדורגל האיטלקי, אני נאלץ להודות שהגמר של יובה מילאן ללא ספק מאז תחילת הפורמט של הצ'מפיונס, הוא המגעיל ביותר, אבל אם יש משהו שעשוי להפוך את הגמר של השנה למדהים מכל הבחינות, זו ליברפול, מילאן אין מה לצפות כולם יודעים איך היא תיראה בגמר, בדיוק כמו שנראתה היום, בדיוק כמו שנראתה בגמר לפני שנתיים, בדיוק כמו שהיא שיחקה בצמד המשחקים מול אינטר, עוקצת ומשעממת.

רק אני יזכיר לך שבמשחק הראשון בינינו, לא הגעתם למצב אחד מסוכן להוציא את 2 הכדורים הנייחים האלה, אחד, וזה פשוט מדהים כמה שאינטר פשוט אוהבת לחזור על טעויות. ובגומלין להוציא את הגול, הבאמת יפה של שבצ'נקו (מועמד חזק לתואר שער העונה ביחד עם השוט של ג'רארד מול אולימפיאקוס), לא עשיתם הרבה, במיוחד כשניצלתם מהרחקה של שבצ'נקו אחרי 2 דקות, מפנדל ברור שלא נשרק לטובת אינטר, מגול שמרק פסל, והיה חוקי ואז לך תדע איך המשחק היה מתפתח, אבל למילאן יש משהו שאין לאף קבוצה, וזה היכולת לעקוץ, כשהקבוצה שלך נרדמת למשך דקה דקה על המשמר, וזה לא יאמן כמה מזל יש להם.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/05
  11. רפאל Member

אנשים שצ'לסי שלי עפה אתמול לא אמרתי כאן מילה אחת רעה על ליברפול ובניגוד למילאן ליברפול משחקים ככה רוב הזמן ומנגד מילאן עם משחק אחד לא טוב בגלל המאמן הפחדן שלהם שפתח רק עם חלוץ 1 אז פתאום כולם מקווים שליברפול המשעממת וההגנתית תנצח את מילאן המלהיבה בגמר?
    לא הגזמתם?

12. yakirmaimon Member

ליכלוך? מצב 1 באותו גמר? אתה בטוח שאתה זוכר את אותו המשחק. ? כמובן שלא היה משחק שאני רוצה לזכור אבל בכל זאת היו כמה מצבים לכיבוש..
    ואם אתה כבר מדבר תינוקי, אז תגיד לי איזה כדורגל הבאת לנו בחצי גמר ליגת האלופות האנגלופלי שלך? איזה? שער 1 כולה בשני משחקים אתה לא מתביי שעוד לדבר? כמה מצבים היו בשני המשחקים בכלל לא היו בעיטות לשער? קיצור חבל שאני נכנס לוויכוחים עם ילד קטן כמוך!!

13. Barcik Member

זה לא המגעיל שמפריע לי. אמנם אני חובב כדורגל התקפי ואחת מהסיבות שאני מתקשה לחבב את מילאן היא שהם אפורים להחריד, אבל לא בכדורגל יפה או לא יפה העסק היום. מילאן הייתה פשוט חלשה מאיינדהובן בצמד המשחקים, ובאופן ניכר. אבל צמד גולים שלא קשורים לכלום בדקה ה- 90 שינו את זה. כוסעמק.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ככה אז מי אתה שתיקבע למי הגיע לעלות?

אחוזי החזקה בכדור וכמות שערים הרבה פעמים יוצאים הפוך

כי כולנו האמנו שסאן סירו לא יחזור על עצמו

כמה אני מחכה ליום שבו הגיל יתחיל להשפיע על דידה ושבצ'נקו, אז תתחילו לקבל את מה שמגיע לכם.

ועוד פעם צריך להסביר, על יחסי כוחות שמעת? איזה סיבה יש לליברפול קבוצה הרבה אבל הרבה יותר נחותה מצ'לסי לשחק פתוח???

א') 2
    ב') הוא לא היה טוב כי הבונקר לא עבד, הוא כן עובד בשאר המשחקים.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולם שמו את מילאן בגמר כי כולם האמינו שמילאן תבוא לשחק כדורגל, ולא להגעיל אותנו בדבר הזה, שמכבי הרצליה ואשקלון, אין להן במה להתבייש מול זה.

רפאל, אם ליברפול משעממת, אז מילאן בטח לא מלהיבה. נכון, מול צ'לסי ליברפול לא היתה "מלהיבה" אבל מול לברקוזן ויובה (אנפילד ובבאי ארינה) ליברפול ועוד איך הלהיבה. ויודע מה? עצם העובדה שצ'לסי הגיעה להזדמנות היחידה שלה בדקה 96 אומרת משהו על ליברפול לא?

העונה, בניגוד לשנה שעברה, לא היתה פעם אחת, פעם אחת שמילאן באמת הרשימה בליגת האלופות.