ליגת האלופות 2004/5 - חצי הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏17/4/05.

1. שגיא Guest

לא יודע מה איתכם, אני אישית מתענג שוב על הרגעים מהמשחק הזה כאשר הוא משודר עכשיו שוב בספורט חמש פלוס. אני מחכה לראות את מפגן האוהדים בסוף.

האמת, היה צריך שמישהו יסתום למוריניו את הפה. הבן אדם היהיר והשחצן הזה היה צריך לקבל איזה מכה, כדי שהבועה שלו תתפוצץ, שהוא יבין שצ'לסי היא אולי מועדון פאר, אבל שיש עוד כאלה בעולם.

אני אישית מקווה לראות את ליברפול מנצחת גם בגמר ושג'רארד יניף את הגביע, פשוט מגיע להם.

2. ראול Member

מהפה שלך לאלוהים. ובימים האחרונים, הוא אדום...

בכל מקרה, בקשר למוריניו, הוא אולי שחצן, ויהיר.. אבל הוא אינדיבידואל מדהים, אחלה פלייר למדיה ומאמן לא רע בכלל. אני אוהב אותו.

ארתור, עדיין מתעורר מסיוטים על קירוש.

3. שגיא Guest

פלייר למדיה?

כרגע הוא לא יותר ממדיה פלייר, עם כל התירוצים שהוא משמיע בתקשורת על ההפסד הזה ועל הפציעות ועל הקוון. שיפסיד בכבוד, אם היה יודע להפסיד בכבוד, הוא היה מאמן מושלם עבורי והיה קונה גם אותי, אבל אין לו את זה, וחבל.

4. yakirmaimon Member

אפילו הגמר ההוא היה יותר טוב, ולהזכיר לך שאחרי אותו גמר, כל הארץ דאגה לומר לנו כמה הליגה האיטלקית משעממת ומגעילה, וכל האנשים כמוך פתחו את הפה, בגלל אותו המשחק, בעוד אתמול, כמו בדיוק לפני שבוע, שני משחקים פשוט חלשים, בחצי הגמר, בין שני אנגליות, ואני שומע שלשדר מתהפכת בטנו מרוב שמחה מה"משחק האדיר" שהוא רואה, פשוט בושה.
    אם אותו המשחק בדיוק היה בין יובה לבין מילאן, אני בטוח שהייתם פותחים את הפה ומדברים על המשחק הזה כאחד הגרועים בשנים האחרונות..

נ"ב- "גם הקבוצה הטרקטיבית והמושכת שלך עשתה אותו דבר מול ליברפול בשלב הקודם"
    למה אתה מתכוון אני שעה מנסה להבין.
    אם תקרא תהודעה שלי לעומק, תבין שאני מודה לצ'לסי על עונה נפלאה, תבין שאני תופס מהם קבוצה ענקית, שמשחקת כדורגל יפה, שיש לה מאמן גדול שאני אוהב ומעריך, אז אני לא מבין בדיוק את פשר המשפט הזה שלך.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/05
  5. John Barnes Member

שמע, לפעמים אני לא יודע מאיפה נפלת... איך אתה לא מתבייש לדבר אחרי ש"חבורת הסמרטוטים" הזאת עשתה בית ספר לטקטיקה ליובנטוס שלך?. איך תסביר את זה, שקבוצה עם הרבה פחות תקציב לרכש , והרבה פחות כוכבים נוצצים, עושה הרבה יותר מהאימפריה שלך?. איך תסביר את זה, שהקבוצה שלך נמצאת חזק חזק בתמונת האליפות באיטליה, ובקושי רבע איצטדיון מלא?. איך תסביר את זה , שקבוצה עם שחקנים כמו נדבד , זלאטן, טרזגה. משחקת בונקר לשמו בכל המשחקים שלה? (ואני מדגיש בכולם). ראית את ליברפול בליגה שאתה מדבר ככה?!. בעצם, מה אני מבזבז עליך את זמני, רואים שאתה אכול קנאה. לא נורא, אולי בשנה הבאה.

6. ראול Member

אתה לוקח כאמת מידה ל- "כולם" אותך בתור ציבור אוהדי הליגה האנגלית בארץ ובעולם כולו ובתור המתנגדים, את יורם ארבל הגידם אוראלית...
    ואתה מצפה שאני אענה לך ברצינות?

בקשר ל"נ.ב."... תמשיך לחשוב, זה מצחיק לראות אנשים עם פרצוף מתאמץ.

ארתור, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

7. yakirmaimon Member

אכול קנאה? בייבי, עוד לא עברת את הגיל הזה של הקנאה? כי אני כן, ומאוד. כל הכבוד לליברפול שעברה את יובה, כל הכבוד לליברפול שעברה גם את צ'לסי, אבל אני מעמיד את הדברים במקומם. רוב השחקנים של ליברפול שחקנים בינוניים, שהמאמן הגדול שעומד שם בקווים הוציא אותם גדולים פשוט, זה לא שיש להם איכויות מיוחדות או משהו כזה, אבל הם בכל זאת עשו את זה בעיקר האיש שעל הקווים, ובעיקר שלושה ארבעה שחקנים נהדרים על הדשא, וכמובן בעזרת הקהל האדיר.
    כפי שאתה רואה ויודע, אני אוהד יובנטוס, למה לי לקנא בליברפול? אתה ממש מצחיק, להיות אוהד במועדון בסדר גודל של יובנטוס זה כבוד בשבילי ואני גאה על כך כל יום ושמח שהלכתי בעקבות הקבוצה הזאת, אני ממש שמח שלא נהייתי לאוהד ליברפול כי מה שהייתי מקבל זה רק סבל וסבל. קבוצה בינונית, שהצליחה להרוס את המשחקים של יובנטוס, וגם אתמול ולפני שבוע של צ'לסי, ועלתה בסופו של דבר לגמר.
    הלוואי שליברפול תיקח ממילאן השנואה את הגביע הנכסף, אבל אני לא מאמין שזה יקרה, כי מילאן היא לא יובה ולא צ'לסי, מילאן היא מילאן! היא זאת שתעקוץ (כמובן הכול השערות, אין לי להיות בטוח, אחרי אתמול שהייתי בטוח שצ'לסי תעבור אני כבר לא בטוח בכלום) את האנגלופלים ותנצח בקרב.
    ועוד נקודה בקשר לקנאה, איזה אינטרסים יש לי שצ'לסי תעלה? אני פשוט אוהד של הכדורגל היפה והייתי רוצה לראות גמר יפה, והתאכזבתי מאוד בסיום כשעלתים, כן אני אומר לך תאמת. אם יש מישהו שאני שמח בשבילו זה ג'רארד, וכמובן בניטז, שני אנשים שאני מעריך בכדורגל העולמי.
    עוד נקודה לסיוםף, אתה שומע איך אתה מדבר? עשתה בית ספר לטקטיקה ליובנטוס? למה להיות גאה בכך, אם כבר תהיה גאה בכך שעליתם, אבל אל תהיה גאה בכך שעשיתם בונקר גם נגד צ'לסי וגם נגד יובה לאורך 90 דקות בכל משחק נגד הקבוצות הללו.
    ראית את ליברפול בליגה? מה כבר יש לראות?
    איי אתה פשוט מתוסכל מזה שהקבוצה שלך כבר המון שנים לא על המפה, ועד שיש לכם שנה אחת כזאת אתה יוצא מגדרך? לא מתאים בכלל, אתה נשמע ממש קטנוני וההודעות שלך בלי שום דבר מבוסס.
    תדבר על המשחק שהיה אתמול, ותגיד את דעתך האמיתית עליו, בלי פרובוקציות מיותרות, פשוט משחק חלש ביותר, שבסופו הקבוצה היותר נחושה ניצחה, הקבוצה שיש לה שחקנים בסדר גודל בינוני עד קטן, אך בכל זאת היא עלתה על חשבון קבוצה גדולה, קבוצה עם כדורגל שמח, שמאוד התאכזבתי לראות יורדת בסיום מנוצחת, אבל נו מילא מה עוד אפשר לעשות?
    ולגבי קהל האוהדים. אתה רואה שאיפשהו דיברתי על רמת האוהדים של יובה או הטחתי האשמות באוהדים של ליברפול? אחלה קהל יש לליברפול וליובה יש פשוט קהל דוחה. זה מה שרצית לשמוע? אז שמעת, אפילו לא היית צריך להתאמץ להוציא את זה ממני.

8. objective Member

זה לא משנה מה אני ירשום ,אין שום דבר בעולם שאני יגיד שיגרום לכם לפתח דעה משלכם
    אתם תמשיכו להיסחף עם ההייפ התקשורתי , אבל זה טבעם של ההמונים.

לאלה מכם שבכל זאת מעוניינים לפתוח קצת את הראש , תנסו באמת לראות שוב את המשחק
    של אתמול ולהשוות אותו לרבע הגמר השנה בין מילאן לאינטר , לחצי הגמר בין מילאן לאיידובהן ,
    אפילו גמר האיטלקיות לפני שנתיים , ותספרו כמה מצבים לגולים , כמה בעיטות לשאר ,ובכלל קצב
    המשחק .

את המשחק אתמול אפשר להגדיר כקצת איטלקי מכיוון שהוא היה מבוקר בעיקר מצד ליברפול אבל פה נגמר בעצם הדמיון.
    איפה המלחמה במרכז המגרש? איפה הלחץ המפורסם ?הקצב המטורף שלא נותן לשחקן שנייה לכדרדר בלי לאבד את הכדור ?
    כל זה לא היה אתמול וגם לא במשחק הקודם , אז בא לכם להביע דעה אחרת זכותכם ,
    אבל לפחות תהיו הוגנים ותתנו את זכיות היוצרים לאנשים הנכונים :
    תכתבו יורם ארבל אמר ככה וככה , או שגיא כהן אמר או שקראתי בכלל בעיתון ,במקום לקחת את הקרדיט
    לעצמכם.

9. Yeste Member

חבל.דווקא התכוונתי לקרוא את ההודעה שלך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

10. John Barnes Member

די תרחמו עליהם, צפוי להם ערב קשה מאוד גם היום...

11. ראול Member

יקיר, נשמה, תקשיב... הוכחת את הנקודה שלך ויצאת הכי גבר בעולם. אני עובד עם המנהלים על הקמת תת-פורום מיוחד שייקרא "מיימון-סוקר", בו יעסקו בסוגיות הקשורות לאימפריה שהיא יובנטוס, ותחקור את מנהגי החברה של הזברות באפריקה המשוונית. כמו כן יהיו ספיישלים של סבתות של משתמשים שיעלו ויספרו איך זה להיות דברת זקנה.
    יאלה יאלהה@#$#@

וייסטה, אני הסתכנתי וקראתי את ההודעה שלו. משום מה, נראה לי ששנינו הבנו אותו דבר.

ארתור, משועשע.

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:

יקיר, כל מה שאתה אומר היה יכול להיות מקובל, אם לא היית אוהד יובה, הקבוצה שלך לא משחקת שונה, 6 גולים ב7 המשחקים הראשונים להזכירך, מתוכם שתיים מול האימפריה הצהובה מת"א שחוטפת 4 מחיפה בטוטו.

13. yakirmaimon Member

אוקיי, עזוב את יובה בצד לרגע, מה דעתך על המשחק אתמול על רמת המשחק אתמול וגם לפני שבוע יותר נכון?
    ויסטה לגביך, אתה האחרון שרציתי שיקרא את הודעותיי, המקרה שלך הוא מקרה אבוד..

14. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואתה קורא לעצמך Objective.

15. Reyes Member

פתאום כל העולם אוהד ליברפול... יש כאלה שאומרים אפילו שהגיע להם לעלות לגמר. איזה הגיע, איזה? בכל שני המשחקים הם עשו בונקר, בקושי התקיפו והיו הרבה פחות טובים. למזלם, הם נהנו מטעות שיפוט ולכן עלו. השופט לא יכול היה לקבוע בוודאות שהיה גול כי הכדור היה מעל הקו פחות או יותר, ומכאן, אם אתה לא בטוח, אתה לא אמור לאשר. השופט אישר את הגול בהשפעת הקהל והאווירה וחבל. בכלל תצוגת שיפוט גרועה ביותר, ספרתי לפחות 6-7 טעויות.

אני מאמין שאם דאף היה כשיר והיה משחק בשני המשחקים, לליברפול לא היה סיכוי מול צ'לסי. הוא היה מוסיף מהירות להתקפה. שיבוצו של טיאגו בהרכב היה דבילי אבל כנראה שלא הייתה ברירה למוריניו.

האוהדים של ליברפול זה כבר משהו אחר...