איזה שחיתות מה זה פריז כבר אירחו ב2000 כמה אפשר? למה כל גמר צריך להיערך במדינה גדולה, מה עם מזרח אירופה? למה אף פעם לא מארחים שם? זה לא שאין אפילו אצטדיון אחד מסכן שמתאים..
האמת שאין, חוץ מהמגרש של נבחרת רוסיה והמגרש של צסק"א תראה לי איצטדיון אחד שמתאים...מה גם שבמזרח אירופה ברוסיה ואוקראינה למשל מאוד קר גם בתקופה הזאת.
בסוף מאי ברוסיה בסדר גמור, בין 10 ל20 והרבה פעמים גם יותר. אם אני לא טועה באוקראינה יש איצטדיון טוב, מה עם צ'כיה? אני לא מאמין שעל כל צ'כיה אין איצטדיון נורמלי. ומה עם סקנדינביה, מה עם בלגיה, בולגריה, רומניה, סרביה והאזור? אני לא מאמין שאין שם איצטדיון אחד נורמלי, אפילו לנו יש את ר"ג שעונה לכל סטנדרט של אופ"א
על כל צ'כיה אין איצטדיון נורמלי...וגם באוקראינה...כשיבנו את המגרש של שאקטאר (אני רגיל) אז יהיה מגרש נורמלי שם... כן אבל אל תשכח שהמשחקים הם בלילה ככה 22:00 בערב..וברוסיה אפילו שזה מאי עדיין קר... סקנדינביה, שנה שעברה היה במגרש במזוויע של גטבורג גמר גביע אופ"א...ואיפה יעשו את הגמר? בקופנהאגן? לא נמאס? בלגיה? מה תקיים שם, במלך בודואן שנבנה על חורבות הייזל? המגרש המכוער הזה? רומניה? יש שם כדורגל? לא סתם אבל ראסמי גם שם אין מגרש. גם בבולגריה. בסרביה בונים מגרש חדש לפרטיזן בלגרד, אחד היפים הוא יהיה, שיקיימו שם...אם אני לא טועה גם בונים חדש לפרטיזן. רמת גן זה בושה וחרפה כמה שהייתי רוצה שיקיימו פה גמר לא באיצטדיון הזה...
אולי בגלל האירגון המוצלח במשחקי הנבחרת האחרונים ר"ג יהיה מועמד לארח גמר אירופי בעתיד. אבל לפני כמה שנים האופציה לארח בו את גמר גביע אופ"א נפלה בגלל הבניה של היציע המזרחי(כן אני מדבר על תלוליות החול,מי שהיה יודע),לכן אין ממש סיכוי שזה יקרה.
חחחחחחחח איצטדיון אולימפי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx יש הרבה איצטדיון אולימפים שכן יכולים לארח גמר אירופי,כמו שהיה עם האיצטדיון באתונה,למרות שהם מכוערים, מפלצתיים ורחוקים מהדשא בגלל מסלולי ריצה. בוורשה,בקייב,פטרבורג,בודפשט,מוסקבה,וינה {ארנסט אפל},בוקרשטי,כולם גדולים,אולימפים ומכוערים,זה מה שיש. גם איסטנבול האיצטדיון של השנה,גם נבנה כדי לארח משחקים אולימיפים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
נכון שהאצטדיון במקור נבנה למשחקים האולמפיים אבל אני חושב שכבר כמעט שנה עושים שם שיפוצים לקראת גמר הצ'מפיונס, ראיתי באחת התוכניות בערוץ 5+. הטורקים מאוד מתרגשים מכל העניין.
קצת באיחור אבל אני חייב להגיב על הטענות שלכם על המשחק מילאן- פ.ס.ו , הקדמה קטנה : אני אוהד מילאן יותר מ12 שנים כבר, זה לא אומר שאני תמיד מרוצה מהכדורגל שלה ובכלל אני לא בטוח שהסיבה שאני אוהב אותה זה בגלל השיטה או המאמן , פשוט מגיל קטן אהדתי אותם . עכשיו לענייינו , אני רוצה להגיד לכל המקטרגים של הכדורגל האיטלקי ובכלל במיוחד , יריתם לעצמכם ברגל שניסיתם להציג את המשחק הזה בתור האנטי -כדורגל כמו שאתם קוראים לזה , למרות שאני חושב שאין לכם מושג על מה אתם מדברים , ובתור אוהדי -(ברצלונה או כל קבוצה עם הכדורגל "החיובי" שלה) פשוט הראיתם פה שאתם קנאים (כמו ילדים קטנים הייתי מוסיף ) , וחסרי הבנה טוטאלית בכדורגל , מכיוןן שהמשחק הזה היה פשוט אחד הטובים השנה בליגת האלופות מבחינת הקצב שלו , מבחינת האיכות ,איך אתם קוראים לזה אנטי כדורגל , אם כל דקה קבוצה אחרת הייתה ברחבה של השנייה כל הרבה בעיטות , הרבה מצבים , מלחמת מוחות מאוד מעניינת בין המאמנים , טקטיקה משובחת , מלחמה במרכז המגרש , אני מודה בלב שלם שמילאן שיחקה משחקים מאוד לא יפים השנה , ובכלל השיטה של מילאן ברורה לכל ,לחץ על כל המגרש ,הגנה מאוד חזקה , וברגע שכובשים סוגרים יותר חזק ,זה מה שאני אוהב לראות , אבל אם רציתם להציג טענה של אנטי כדורגל , הייתם צריכים לקחת את מילאן -מנצסט'ר , מכיון בשני המשחקים מילאן ניצחה על ידי הריסת המשחק של מנצסט'ר אני מאוד נהנתי לראות איך הם שיתקו אותם אבל זה אולי יכול להיות קרוב לטענות שלכם , לפני שאתם מתלהמים עלי , תוכיחו לי שאתם לא סתם קנאים ומבינים בכדורגל , ותענו לי על שאלות כמו : מה זה לעאזאל אנטי כדורגל ? איזה כדורגל אתם רוצים לראות תסבירו , והאם הייתם מעדיפים שהקבוצה שלך תשחק את הכדורגל הכי יפה מכולם אבל לא תגיע לכלום , או תשחק מגעיל ותגיע להישגיים?
קודם כל ברוך הבא. תשמע, נעזוב לרגע את מילאן בצד ונדבר על המשחק בכלליות: משחק מצוין? היה משחק באמת טוב, בעיקר בגלל PSV שהפתיעה לטובה והביכה את ההגנה האדומה פעם אחר פעם, אבל ראיתי משחקים הרבה יותר טובים מאלה. ודבר נוסף, ואירוני לטעמי, הוא שאתה כותב תחת השם "אובג'קטיב" ומגן על מילאן. טוב, אני לא אעכב אותך כאן, יש אחלה משחק בארטמיו פראנקי שבו מילאן שוטפת את המגרש עד כדי כך ש 0-2 לסגולים במחצית לא היה מפתיע אף אחד. אבל אבל אבל, מילאן כמו מילאן בטח גם את המשחק הזה לא תפסיד.
רשמתי את זה במחצית אנחנו עכשיו בסוף המשחק מילאן ניצחה , אני אכן אובייקטיבי מכיוון שאין לי בעיה לרדת גם על מילאן ,למשל היום משחק די מאכזב אבל הרבה נחישות ואופי לחזור מפיגור,בסופו של דבר קבוצה נמדדת בסך הכול שלה , ואם מילאן כל כך גרועה כמו שכולם טוענים וכל כך מזליסטית , איך תסבירו שהיא ראש בראש עם יובנטוס בדרך על אליפות איטליה ,ורגל וחצי בגמר ליגת האלופות , פשוט מאוד השיטה שלה עובדת , מקובל עלי שאתם לא אוהבים את הכדורגל הזה , אבל למה לרדת עליו , למה להקניט סתם אני בחיים לא רשמתי משהו על ברצלונה שעם כל הכישרון שלה תיכשל תמיד כי היא לא משקיעה בהגנה , או אינטר שיש לה את הסגל אולי הכי נוצץ באירופה ולמרות זאת נכשלת שנה אחרי שנה בגלל חוסר אופי , אז אופי והגנה יש למילאן , דרך אגב איידהובן התכוננו נפלא לאותו משחק , נתנו תצוגה בין הטובות שראיתי במחצית השניה מקבוצה אורחת בסן סירו , אבל מה לעשות אין לה שחקנים חדים , ולמילאן שוער טוב זה חלק מהכדורגל , כל הדברים האלה שוער, הגנה ,טקטיקה הם חלק מהמכלול של הכדורגל , ואני ממש נגד אובר טקטיקה , למשל יון באליפות אירופה אבל מי אני שירד על קבוצה שהייתה אולי הכי פחות כשרונית וזכתה ביורו אני בהחלט יודע להעריך את זה , חוץ מזה כל העונה כל גם יורדים על צלס'י עוד לא הבנתי למה אני הערכתי אותם מהתחלה , אומרים עליהם חלק מהדברים שאומרים על מילאן , והפלא ופלא מי 2 הקבוצות שכנראה יהיו בגמר? תחשבו לבד...
מספיק לשקר לעצמך, קבוצה דוחה שהורסת את החשק לראות כדורגל ועוד אחרי זה אתם באים ואומרים שיובנטוס דוחה ושיובנטוס מקבלת מתנות מהשופטים.
תקשיב לתגובות כמו שלך קוראים " אין לי מושג מה אני אומר אני יתקיף אותך ואיכשהוא יצא חכם" מספיק לשקר לעצמך , קבוצה דוחה , על מה אתה מדבר כי באמת אין לי מושג ? אומרים שיובנטוס דוחה ,אני חושב שאני מתחיל להבין את הבעיה שלך וזה דעה משלך , אם אתה אוהד של יובנטוס או כל קבוצה אחרת מה אכפת לך מה אומרים מה שחשוב זה מה אתה חושב (בהנחה שיש לך דעה משלך), אז אם אתה רוצה שאני יתייחס ויענה למשהו תן תגובה קצת יותר מובנת.
אממממ.... זה מה שכתבת, ואתה די עונה לעצמך. אנחנו לא אוהבים את הכדורגל הזה, אז אנחנו יורדים עליו. אני מילא, אוהד יובה, אבל גם לצופים נייטרלים זה מוציא את החשק, אז הם יורדים עליו. אף אחד מהם לא יורד סתם. הם מוציאים את התסכול שלהם מהמשחק שהם ראו. אני כל הזמן מדבר על הרביעיה הקדושה של מילאן: שבה, דידה, שופטים ומזל. שניים קשורים לכדורגל, שניים ממש לא, אבל לסקודטו שני ברציפות + גביע אלופות שני בשלוש שנים זה עשוי מאוד להביא, וזה חבל לי ולאוהדי כדורגל נייטרליים גם כן. אבל בוא נפריד איטליה לאיטליה, ואירופה כאן. צ'לסי יכולה על מילאן?