ליגת האלופות 2004/5 - ההגרלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏17/12/04.

1. city Member

במשחק בין בארסה למילאן ראינו שבארסה יכולה להתמודד עם אחת ההתקפות הכי טובות בעולם. ההתקפה של מילאן אולי אפילו עולה על זו של צ'לסי, ובכל זאת בארסה ניצחה.
    מבחינה התקפית ראינו שמספיק רגע קסם אחד של רונאלדיניו או אחד השחקנים האחרים בשביל להכריע משחק, אפילו אם זה מול הגנה חזקה כמו של מילאן.

2. BOSS Member

זה לא דוגמא בגלל שמילאן התייחסה למשחק בזלזול והסתגרה בהגנה אחרי הגול ולדעתי אם הם היו צריכים את הנקודות הם היו לוקחים... וחוץ מזה מילאן גם ניצחה את ברצלונה...

3. Max Member

המריבה שלכם טיפשית, בעיקר בגלל טענות מגוכחות ש"ההגנה האדירה של צ'לסי תעצור את רונאלדיניו ואטו" או להיפך, ש "אטו ורונאלדיניו יפרקו את ההגנה של צ'לסי" וכו', כרגע להמר על משחקים כאלה זה אבסורד, בחודשיים יכולים להשתנות מאות דברים, שחקנים יכולים להגיע ואחרים להיפצע, מומנטומים יכולים להשתנות וכו', כמו כן חלאס לחשוב רק במונחים של הנייר ושל שמות, על המגרש, אצל 2 הקבוצות השלם עולה על סך חלקיו, הקבוצות משחקות קבוצתי ומי שתצליח לתפקד טוב יותר כקבוצה היא זו שתנצח.
    אני מפחד למשחק סטייל פורטו נגד דפו בשנה שעברה, ומוריניו מסוגל לזה.

4. yakirmaimon Member

אני רואה פה את כולכם מדברים על המשחק של בארסה נגד מילאן.
    היו פה אנשים שראו גם תמשחק מילאן נגד בארסה? אני מתכוון למשחק הראשון שהתקיים בסן סירו. מישהו זוכר כמה נגמר שם? אז סתמו תפה באמת, גם הניצחון של בארסה על מילאן, בא בדקה ה-90 ..
    אז דברו עובדות ואל תביאו דעות מגוחכות

5. KirkH Member

בוא'נה, אני שיכור כמו אני לא יודע מה, ועדיין השטויות שלך מוציאות אותי מהכלים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

אין דבר כזה הגנה שמשתקת בצורה הרמטית שחקנים, בטח ובטח כשמדובר בשחקנים עם יכולות טכניות גבוהות.

פעם אחרונה שההגנה האדירה של צ'לסי נתקלה בשחקן טכני שהקבוצה שלו בנוייה עליו, זה נגמר עם שניים ברשת של צ'ך והשלישי לא היה רחוק - ולמי שלא הבין, שילך לחפש את תיירי הנרי במשחק האחרון בין צ'לסי לארסנל...

6. Deutschland Member

זה כ"כ טיפשי להתעסק עם שמות של שחקני כדורגל, כי בשלבים האלה שמות לא מדברים אלא רק איכות קבוצתית!

7. משוגע בירוק Member

לכל מי שדאג, 4 המשחקים הגדולים יחלוקו 2 ליום שלישי ו-2 ליום רביעי, ככה שערוץ הספורט ישדר את כולם.
    המידע מכאן

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/04
  8. dror_khayat Member

מסכים איתך במאה אחוזים!היכולת הקבוצתית היא זו שתכריע(ומכריעה תמיד)את המשחקים.קבוצות לא משווים ע"י השוואה בין השחקנים,אלא משווים ע"י החוזק שלהן כקבוצה.בכל מקרה,ההימורים שלי הם:
    1.ריאל מדריד-יובנטוס:יובנטוס
    2.צ'לסי-בארסה:יהיה נורא צמוד אבל אני אלך על צ'לסי
    3.מילאן-מנצ'סטר:מילאן
    4.פ.ס.וו-מונאקו:מונאקו.רק חבל שאחת מהן תעוף כבר בשלב הזה.רציתי ששתיהן יגיעו רחוק.יש לי סנטימנטים לשתיהן.
    5.לברקוזן-ליברפול:לברקוזן
    6.ארסנל-ביירן מינכן:ארסנל
    7.פורטו-אינטר:אינטר
    8.ליון-ורדר ברמן:קשה לי מאוד להמר כאן.ממש 50/50...

9. C.Ronaldo#7 Member

הגרלת הרבע הגמר נקבע גם?

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלו ! תתוערר .
    העונה אנחנו לא תלויים רק ברונאדלדיניו ,שעדיין לא עשה הרבה העונה (מבחינת כמות שערים) .
    לדעתי צ'אבי ודקו אחראים בגדול לתקופה המצויינת שלנו ובתוספת של הדובדבן שבקצפת , סמואל אטו .

11. yakirmaimon Member

לא..
    אחרי השמינית גמר תהיה הגרלה שתקבע את רבע הגמר וגם את החצי!

12. Barcik Member

BOSS לוקה בתסמונת נפוצה לאחר הגרלות - ברגע שהוא ראה שצ'לסי קיבלה את בארסה, הוא נפל על הראש. היונייטד יותר טובים מברצלונה? קרעת אותי מצחוק.
    בהחלט נראה לי שאם 5 שחקנים מהרמה העולמית הגבוהה ביותר (אטו, דקו, רונאלדיניו, שאבי פויול) ואם השלמה איכותית מאוד (ג'יולי, אינייסטה, רפאל מארקז, ג'יובאני ואן-ברונקהורסט, ויקטור ואלדז, סילביניו, בלטי ו- 2 שחקני רכש) אפשר לעשות משהו בליגת האלופות. למעשה, לא נראה לי שיש הרבה קבוצות אחרות עם יותר מזה, בטח לא צ'לסי. אז נכון - אפשרויות ההחלפה מועטות למדי - פרט לשחקן ה- 12 הטוב בעולם אינייסטה, שאר השחקנים לא ממש יכולים לשנות משחק - אבל בשביל זה יהיה רכש בחורף.

ושוב, כבודו ממשיך בהתקפה בלי שום דבר לאמר. ניהול כושל זה הדבר האחרון והמופרך ביותר שאפשר לאמר על סניור ג'ואן לאפורטה. לא אבמרובמיץ', ולא אף אחד אחר הצליח לעשות שינוי כה גורף בקבוצה שלו בשנה וחצי האחרונות. והסירוב לספונסור היה כמובן לא בשביל לשמור על המסורת (שכן כבר הוחלט לשבור אותה), אלא לחכות להצעה גבוהה יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/04
  13. shmulikwe Member

BOSS וYESTE, שניכם חיים בסרט! אף אחת מהקבוצות לא עולה על השנייה בצורה משמעותית מאוד בכל עמדה שהיא. אולי לצ'לסי בהגנה ולבארסה בהתקפה אבל גם ההבדלים האלה הם בהסתייגות מלאה. זה הולך להיות אחד מהמשחקים הטובים שנראו שבזמן האחרון בליגת האלופות. וכל אוהד כדורגל אמיתי (=שונא את העובדה שיוון ופרטו לקחו את אירופה) יישב ויראה את המשחק המדהים הזה.

מאן יונייטד יכולה לעלות אבל היא צריכה את פרגי בשיאו (במלחמה הפסיכולוגית) ואת סקולס בכושר הנוכחי וגיגס קצת יותר טוב. כי כשיש לך רוני וואן צוללן בהתקפה לכל הגנה קשה מולך.
    אבל מילאן עדין יותר טובה (לא סותר את העבודה שמנצ'סטר יכולה לעלות) גם זה יהיה משחק מעניין מאוד.
    יובה ריאל זה עוד משחק מצויין (כמה משחקים כאלה אפשר!?) יובה היא הקבוצה הכי תכליתית תנצח שבוע אחרי שבוע לא משנה מה (אולי משנה איזה רג'ינה אחת) בעולם ולעומתה ריאל היא בדיוק המקרה ההפוך, היא יכולה לדרוס 6-0 ואז להפסיד 2-0 שבוע אח"כ. ההיסטוריה הוכיחה לנו שהכדורגל היציב מנצח אבל אם עד אז ריאל יתחברו (ויש להם הרבה זמן לזה, אהם חלון העברות...) יהיה פייט שלא יפול מבארסה-צ'לסי.
    ארסנל- באיירן יהיה משחק קיתבי שלדעתי יפלו בו לא פחות משש שערים לכל משחק, הגנות שחמאה מחמאה בשבילהם (למי שהבין את הכפל) לוסיו חי בסרט וחושב שהוא צריך לעלות כל התקפה למעלה וסיגאן גם מנסה לכבוש גולים כמו לוסיו, רק לכיוון ההפוך. אם ארסנל תחזור לשיא שלה היא תעבור, כי היא ממש מכונה משומנת כשהיא בשיא. בינתיים באיירן די פייבוריטית בכושר הנוכחי. למשחקים האחרים אח"כ.

14. Joel Gion Member

באמת?לא ידעתי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

15. KirkH Member

נכון לעכשיו, כמה שבארסה טובה, ההגנה שלה לא תספיק (לדעתי) בטח ובטח שלא בליגת הבונקרים של אירופה.
    עם כל הכבוד, יהיה לבארסה קשה להביא בשלב הזה שחקן סופר איכותי עם אורינטציה הגנתית (אם זה בלם או קשר אחורי) היות והשחקנים הללו כבר שיחקו בשלב הראשון של שלב הבתים ולכן הם לא יכולים להגיע. בלם סולידי עוד אפשר יהיה לגרד (למרות שלצרף בלם לחוליית הגנה קיימת באמצע העונה זה לא מומלץ) אבל אני לא רואה היום איזה שהוא קשר אחורי ברמה שבארסה מחפשת...