ליגת האלופות 2004/5 - ההגרלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏17/12/04.

1. BOSS Member

מה עשיתם מבארסה? סתם קבוצה עם סגל דל מאוד, הגנה בזיונית, מאמן חלש וקהל דומם. אם תחשבו בהיגיון תגלו שיש הרבה קבוצות הרבה יותר חזקות מברסה, ואני משוכנע שברצלונה לא בין 5 החזקות באירופה. חכו תיראו בהמשך העונה שאני צודק... מילאן, יונייטד, צ'לסי, יובה, ארסנל ובאיירן אוכלות את ברצלונה למרות דקו שלדעתי הוא השחקן המועיל ושהכי תורם לקבוצה. יביאו חיזוק? קבוצה שמוותרת על 50 מיליון יורו בתמורה שיהיה כתוב על החולצות המכוערות שלה משהו זה זלזול באוהדים וניהול כושל.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/04
  2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אתם לא מרגישים שמשהו מסריח,פרגוסון ומוריניו קיבלו מה שהם רצו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

3. Joel Gion Member

אני דווקא חושב שזו מסורת מדהימה וכבוד שיש כזאת קבוצה שחושבת קודם כל על ההיסטוריה,המסורת והאוהדים(שדרך אגב,הרבה מהם יתאבדו אם דבר כזה יקרה),ולא על הכסף.

4. Yeste Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

5. KirkH Member

נראה לי שפספסת את הפנייה חזרה למציאות והמשכת לנארנייה... אתה רציני? סגל דל?
    לא בין החמש הטובות באירופה??? ומנצ'סטר יונייטד ובאיירן כחלק מהחמישייה שמקדימות את הבאסקים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    מקווה שלפחות נהנת מהחומר שלקחת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

סתם בשביל להיות קטנוני, כי אתה כל כך מתנשא...
    צ'לסי מעלה מהספסל את קרלו קודוצ'יני, שוער מהטובים שהסתובבו בשנים האחרונות בפרמיירליג, שוער שתצוגות ענק שלו היו אחד הגורמים לכך שצ'לסי עם ליצן בצורת קונוס על הקווים הגיעה בעונה שעברה לאן שהגיעה (שורה תחתונה - כלום, אבל בכל זאת חצי גמר הצ'מפיונס שכולכם נורא אוהבים)... ואיזה ילד מהנוער של דן בוס יושב על הספסל של בארסה העונה??? (באמת שאני לא יודע - אז תחכים אותי...)

צ'לסי מעלה מהספסל את ווין ברידג' / וויליאם גאלאס - ואיזה עילוי הגנתי בדיוק קיים בספסל של בארסה?

אז נכון, אני מסכים איתך שלבארסה יש כוכבים יותר גדולים - אבל כדורגל הוא משחק קבוצתי.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קירק סתם תיקון קטן... קטאלונים, לא באסקים.

7. KirkH Member

שיהיו בראים ויעיפו את צ'לסי - אחרי זה הם יכולים מצידי גם להיות כורדים...

8. Joel Gion Member

בקשר לסדר המשחקים(מתוך ONE):

9. Yeste Member

אתה אוהד צ'לסי ?

10. KirkH Member

וגאה בזה...

תתפלא, עדיין יש בעולם אנשים שבסדרי העדיפויות שלהם עומדים עוד דברים חוץ מכסף... תואר בליגה המקומית למשל.

11. BOSS Member

לא ראיתי משחק אחד שברצלונה לא השתמשה ב 14 שחקנים בלבד ויקרה להם מה שקרה לריאל האפ0ים. אתם באמת חושבים שעם 5 שחקנים טובים הם יעשו משהו בליגת האלופות?? החשיבות של סגל רחב היא עצומה. גם אם באותה קבוצה יהיה את מראדונה ופלה בשיא הכושר שלהם וכל השאר בינוניים ויש שלושה מחליפים קבועים, הקבוצה לא תגיע רחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/04
  12. city Member

לברצלונה יש סגל מספיק רחב. העונה פשוט יש להם מכת פציעות איומה. איזה 10 שחקנים נפצעו לתקופות ממושכות, ולמרות זאת בארסה עדיין ממשיכה לנצח גם בליגה וגם באירופה. לדעתי השנה הם אחת הפייבוריטיות (רק שלא יפצע רונאלדיניו).

13. John Barnes Member

זו היריבה כמעט הכי נוחהשיכולנו לקבל, עד כמה שאפשר לקרוא ללברקוזן יריבה נוחה...

אפשר לעבור, ליברפול לא נופלת מהגרמנים בהרבה, ועד כמה שזכור לי לברקוזן לא יציבה במיוחד...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/12/04
  14. yakirmaimon Member

עם כל הכבוד לבארסה, ויש כבוד! צ'לסי עולה עליהם. לטעמי צ'לסי תיקח את המאצ' אפ הזה, כי היא פשוט קבוצה חזקה יותר, לבארסה הגנה חלשה ודלילה לטעמי ולכן צ'לסי עם היכולות ההתקפיות שלה יכולה לנצל את זה. מה גם שהחוזק של בארסה בהתקפה יתקשה להתבטא נגד ההגנה הטובה של צ'לסי.

15. BOSS Member

צודק ב 100%. חוץ מזה אם רונאלדיניו משותק (בגלל ההגנה האדירה של צ'לסי) בארסה יכולה להתחיל להתרכז בליגה. קבוצה ששחקן אחד עושה כמעט הכול זה לא בריא.